Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Αν γλυφονουνιάζει σε μπουρδελα τα θέλει ο κωλος του.Αλάνια μου καλησπέρα σας!Ένας φίλος και συναγωνιστής με ενημέρωσε ότι άρπαξε ηπατίτιδα c. Τον ρώτησα αν μπήκε χωρις καπότα σε μουνι η κώλο η απάντηση σου ηταν αρνιτική όπως και αν του έσπασε το προφυλακτικό. Και το κώλησε από γλυφωμούνι που έκανε γιατι προφανός ειχε κάποια πλυγη στα ούλα! Τώρα σε ποιο μπουρδέλο την πάτησε ουτε και εκείνος ξέρει γιατι σε διάστημα δυο μήνών είχε περάσει από πολλά πόστα (Μεταξουργείο, φυλής, Λιωσίων)! Μάγκες Προσοχή πάνω στις καύλες μας τι κάνουμε γιατι ηδη ένας γνωστός την έφαγε και τώρα τρέχει και δεν φτάνει.
Αν γλυφονουνιάζει σε μπουρδελα τα θέλει ο κωλος του.
διαβατηριο αρκει?Έτσι αδέρφια! Προσοχή και τίποτα άλλο!!! Για όσους γράφουν ότι γλύφουν μουνάκια!!!! Ρεεεεεεεε σειιιιιιιιιιιιιιιιιιιις δεν ξερετε τι κουβαλάει η κάθε μία μεσα της!!!! Εκτος αν σου δείξει τα χαρτιά της ότι είναι καθαρή!!!!
Ρε παιδιά ο πούτσος μου τον τελευταίο καιρό είναι έτσι,τον τράβηξα και μια φωτογραφία για να μου πει καποιος
Λέτε να πρέπει να πάω σε γιατρό;http://[URL unfurl="true"]www.adlaser.gr/images/laser/kondylomata/01.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τυπε ευτυχως.νομιζα οτι δεν γαμας ακαποτα,οτι ειναι απλα το νικ σου :S :S :S
Τελικά τι προϋποθέσεις πρέπει να υπάρχουν για να μην κολλήσεις τπτ από τις πουτανες. Και όταν λέω τπτ εννοώ ούτε ερπη στα χείλη ούτε τπτ.
Εάν την περιμένεις να πάρει τα αποτελέσματα να να την πηδήξεις έξω από το λοιμωδών μπορει………, Καθαρες μπορει να ειναι........., Υγιεις ομως... αστα να παν στο Διάβολο.......Έτσι αδέρφια! Προσοχή και τίποτα άλλο!!! Για όσους γράφουν ότι γλύφουν μουνάκια!!!! Ρεεεεεεεε σειιιιιιιιιιιιιιιιιιιις δεν ξερετε τι κουβαλάει η κάθε μία μεσα της!!!! Εκτος αν σου δείξει τα χαρτιά της ότι είναι καθαρή!!!!
Τότε ρε μπρο πως θα βρω κάποια να την πηδαω οπότε θέλω χωρίς να φοβάμαι μην κολλήσω τπτ ?(σοβαρά ρωτάω)Να μην πας με τα εν'λογω κορίτσια. Αυτή είναι η μόνη πιθανότητα να μην κολλήσεις τίποτα.
αφου ζει αυτό το παιδι τοτε γαμαμε ακαποτα αφοβαζει τον ειδα σε τσαρκα
Γι'αυτό σταμάτησα τα μουνια και γλειφω μόνο κωλοτρυπιδες.Έτσι αδέρφια! Προσοχή και τίποτα άλλο!!! Για όσους γράφουν ότι γλύφουν μουνάκια!!!! Ρεεεεεεεε σειιιιιιιιιιιιιιιιιιιις δεν ξερετε τι κουβαλάει η κάθε μία μεσα της!!!! Εκτος αν σου δείξει τα χαρτιά της ότι είναι καθαρή!!!!
δεν ειναι δυσκολο τυπε :S :S :SΤότε ρε μπρο πως θα βρω κάποια να την πηδαω οπότε θέλω χωρίς να φοβάμαι μην κολλήσω τπτ ?(σοβαρά ρωτάω)
πανε σε πουτανες και πληρωνουν για να ευχαριστηθουν αυτες ,επιδειξη αντρισμου και κομπλεξ .Ρε οι πουτανες πληρωνονται για να κανουν τα δικα μας κεφια και χωρις να διακινδυνευουμε την υγεια μαςΈτσι αδέρφια! Προσοχή και τίποτα άλλο!!! Για όσους γράφουν ότι γλύφουν μουνάκια!!!! Ρεεεεεεεε σειιιιιιιιιιιιιιιιιιιις δεν ξερετε τι κουβαλάει η κάθε μία μεσα της!!!! Εκτος αν σου δείξει τα χαρτιά της ότι είναι καθαρή!!!!