Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

concavles

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αν δεν βγάλει κλαριά, δεν υπάρχει λόγος, αν βγάλει πήγαινε σε γεωπόνο κατευθείαν.

Ρε παιδιά ο πούτσος μου τον τελευταίο καιρό είναι έτσι,τον τράβηξα και μια φωτογραφία για να μου πει καποιος
Λέτε να πρέπει να πάω σε γιατρό;http://[URL unfurl="true"]www.adlaser.gr/images/laser/kondylomata/01.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Παιδιά εγώ θέλω πολύ να πάω να γαμησω κάποια αλλά φοβάμαι μην κολλήσω κάτι ακόμα και με προφυλακτικο, δεν ξέρω δλδ αν όντως περνάνε από εξετάσεις ή κατά πόσο ασφαλής είσαι με καποτα, ξέρει κανείς κάποιο καλό σπιτάκι που όντως να φέρνει καθαρές κοπέλες ?Πληζ απαντήστε γτ δεν θέλω από τα 19 να κολλήσω κάτι, ακόμα και ερπη στα χείλη.

Αν είσαι σεξουαλικά δραστήριος πάντα θα έχεις πιθανότητες να κολλήσεις κάτι. Όσο για τον έρπη στα χείλη το πιθανότερο είναι να σε κολλήσει κάποια γκόμενα βαμμένη με έντονο χρώμα στα χείλη και όχι πουτάνα (την πουτάνα μπορείς να μην την φιλάς). Ότι κάνεις, πίπα, γαμήσι πάντα με προφυλακτικό, μην χουφτώνεις κωλοτρυπίδες και μουνιά από πουτάνες και όταν βγάζεις το προφυλακτικό μην το πιάνεις με τα χέρια αλλά με χαρτί. Πολλοί δεν κάνουν τίποτα αυτά και μπορεί να μην κολλήσουν τίποτα, εσύ αν θες να έχεις το κεφάλι σου περισσότερο ήσυχο προσπάθησε να προσέχεις. προφυλακτικό και με τις γκόμενες που δεν ξέρεις  και καλά βόλια.

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
257
Πόντοι
36
Αν είσαι σεξουαλικά δραστήριος πάντα θα έχεις πιθανότητες να κολλήσεις κάτι. Όσο για τον έρπη στα χείλη το πιθανότερο είναι να σε κολλήσει κάποια γκόμενα βαμμένη με έντονο χρώμα στα χείλη και όχι πουτάνα (την πουτάνα μπορείς να μην την φιλάς). Ότι κάνεις, πίπα, γαμήσι πάντα με προφυλακτικό, μην χουφτώνεις κωλοτρυπίδες και μουνιά από πουτάνες και όταν βγάζεις το προφυλακτικό μην το πιάνεις με τα χέρια αλλά με χαρτί. Πολλοί δεν κάνουν τίποτα αυτά και μπορεί να μην κολλήσουν τίποτα, εσύ αν θες να έχεις το κεφάλι σου περισσότερο ήσυχο προσπάθησε να προσέχεις. προφυλακτικό και με τις γκόμενες που δεν ξέρεις  και καλά βόλια.
Επιτέλους μια σοβαρή απάντηση!Να σαι κλ αδερφε,η υγεία πάνω απ όλα!

Johnny71

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Σωστός!!

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.204
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα. Θέλω να κάνω εξετάσεις αλλά δεν θέλω να μπλεξω με δημόσιο νοσοκομείο (Α. Συγγρος). Υπάρχουν αξιόπιστα διαγνωστικά κέντρα στον τομέα για να κσνω τη δουλειά μου;

angel7k

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θέλω μια σοβαρή απάντηση. Πήγα και έκανα μασάζ με μια χαλιά γκομενατου επαγγέλματος μόλις τελείωσε το μασάζ τις ζήτησα να μου τράβηξε μια μαλακια χωρις προφυλακτικό (όχι πίπα), χρησιμοποιησε babyoil. Το προηγούμενο βράδυ είχα ξυριστεί στην περιοχή αυτή,θα ήθελα να ξέρω εάν παίζει να έχω μιλήσει τίποτα και εάν ναι τι; Με την κοπέλα μου κάνω χωρίς προφυλακτικό και φοβάμαι μην έχω κολλήσει κάτι.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θέλω μια σοβαρή απάντηση. Πήγα και έκανα μασάζ με μια χαλιά γκομενατου επαγγέλματος μόλις τελείωσε το μασάζ τις ζήτησα να μου τράβηξε μια μαλακια χωρις προφυλακτικό (όχι πίπα), χρησιμοποιησε babyoil. Το προηγούμενο βράδυ είχα ξυριστεί στην περιοχή αυτή,θα ήθελα να ξέρω εάν παίζει να έχω μιλήσει τίποτα και εάν ναι τι; Με την κοπέλα μου κάνω χωρίς προφυλακτικό και φοβάμαι μην έχω κολλήσει κάτι.
Εχεις μιλήσει φίλε μου,λυπάμαι .

Σοβαρές απαντήσεις μόνο σε σοβαρές ερωτήσεις.Οταν θα ρωτάς μαλακίες θα σου απαντάνε μαλακίες.
ΕΛΕΟΣ!!!

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606

Εχεις γκομενα και εχεις τετοια απορια τυπε  :think: αυτα τα ρωτανε αβγαλτοι που εχουνε γαμησει 2-3  φορες στην ζωη τους σε μπουρδελο  :S :S :S

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Το προηγούμενο βράδυ είχα ξυριστεί στην περιοχή αυτή,θα ήθελα να ξέρω εάν παίζει να έχω μιλήσει τίποτα και εάν ναι τι; Με την κοπέλα μου κάνω χωρίς προφυλακτικό και φοβάμαι μην έχω κολλήσει κάτι.

Ψηφίζεις;

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.780
Πόντοι
496

με την παρακατω γκομενα τυπε γαμας αφοβα κ χωρις προφυλακτικο κιολας :S :S

Συνημμένα

• sex_1.jpg
    sex_1.jpg
    88,6 KB · Εμφανίσεις: 33

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286

τυπε σε παρακαλω αυριο βαλε θεμα ξεχωριστω δεν θα κανω κατι ολη μερα και θελω να σου δωσω σοβαρες απαντησεις

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.929
Πόντοι
24.596
Εχεις γκομενα και εχεις τετοια απορια τυπε  :think: αυτα τα ρωτανε αβγαλτοι που εχουνε γαμησει 2-3  φορες στην ζωη τους σε μπουρδελο  :S :S :S
οπως το 95 τοις εκατο των μελων του σαιτ τυπε δηλαδη :think: :S :S :S

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
οπως το 95 τοις εκατο των μελων του σαιτ τυπε δηλαδη :think: :S :S :S

το 95% του σιτε διαβαζει κριτικες μονο πιστευω δεν εχει γαμησει και μετα λεει οτι εχει γαμησει με τις κριτικες μας!
τυπε μου το 5% μας κραταει τον πορνοκλαδο ζωντανο!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.929
Πόντοι
24.596
θελω να απανταω παραλληλα με την μελετη των βιντεο της βερονικας!
τυπε τα βιντεακια ειναι αυτη τη στιγμη στο εγκληματολογικο για αναλυση και ταυτοποιηση της υπεροπτικης ντιβας :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom