μη φοβάσαι το κρεας.φαε γαλοπουλα κοτοπουλο οσο θες..ουτε τα γλυκα τοσο..στερησε χωρις ιδιαιτερα κερδοι ..τωρα για τα αλλα..δηλαδή να γαμας μέσα στη μιζέρια δεν λέει...ξερω και αλλους που πηγαιναν μονο για μαλακια..Η πίπα..βαρετά για εμένα...Τυπε τεράστιο το διλημμα. Έχεις δίκιο. Εάν δεν μπορεις φορα σκουφο και πήδα. Τι να πω...
Εγώ έχω πειθαρχησει πάντως. Δεν υποκυπτω στις επιθυμιες μου. Όχι μόνο σε αυτό το θεμα αλλά και σε αλλά. Π.χ. στο φαι, έχω να φαω γλυκο πάνω από 1 χρόνο. Κρεας μονο 1 φορα την εβδομάδα.
Διότι με το που χυνω στην δηλωμενη μετα το μετανιωνω. Κλαιω το 20€, αγχωνομαι για μην έχει τίποτα ή αλλη...γενικως η πτώση μου είναι δυσθεωρητη. Εχοντας λοιπόν απόκτησει εμπειρία για αυτές μου τις αντιδρασεις, αποφευγω εντελώς τις πουτανες.
Πριν τις κοψω εντελώς, πήγαινα και μου τον έπαιζε μόνο. Εδινα 20€ για φραπεδουμπα μόνο και επιανα και λίγο κώλο, καμία σφαλιαρα. Ποτέ μουνι όμως διότι φοβομουν τα υγρα μην εισχωρησουν σε καμία πηγή, παρανυχιδα κτλ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 377K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ούτε για πλάκα.γάμος? Μόνο για πλάκα μπορεί να το πάρει κάποιος στην εποχή μας....προτιμώ να γίνω μονάχος... :SΟ γάμος με καλή κοπελίτσα ... καμιά ξεβράκωτη με καριόλα μάνα από το αγρίνιο ....
θα σε κάνει να εύχεσαι όχι να είχες κολλήσει aids
αλλά να είχες πάθει εγκεφαλικό να έμενες ξερός, να τελείωνες.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΓΑΜΟΥΣ ΜΕ "ΚΑΛΕΣ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ".
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.929
- Πόντοι
- 24.596
η λες ψέματα,που μπορεί να ειναικαι αλήθεια και να μην το ξέρεις η εχεις την αγωνία για 2 μήνες και το ενδεχόμενο να τσιμπησες κατι .ξέρω γω,πιστεύω θα έκανα την αγωγη.εννοείς να πεις ψέματα? γιατί προφανώς στην παραπάνω περίπτωση δεν είναι διαπιστωμένο κάτι τέτοιο.. να σημειωθεί ότι η πιθανότητα είναι περίπου 1/2000 να το κολήσει
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.929
- Πόντοι
- 24.596
Τυπε εχεις ζησει επικίνδυνες καταστάσεις.
Απορω πως ζεις ακομη τυπε. :S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.929
- Πόντοι
- 24.596
πληρωσες τοτε;ειχες ασφάλεια;τώρα νομίζω τα δίνουν τσαμπα.η με συμμετοχήΓια σπασμένη καπότα με βίζιτα, η οποία ήταν άγνωστο αν είχε hiv,
ΤΟ 2005,
μου είχαν δώσει αγωγή COMBIVIR , στο συγγρός.
Με δεδομένο ότι τότε, το 1 κουτί , που χρειαζόταν για 1 μήνα,
έκανε 670€
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΒΩ ΧΛΩΜΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ.
Παρενέργεια δεν είχε καμία, εκτός από λίγη φαγούρα.
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
Ο γάμος με καλή κοπελίτσα ... καμιά ξεβράκωτη με καριόλα μάνα από το αγρίνιο ....
Λοιπον μαγκες!εγω το παρασημακι μου το τσιμπησα..για χλαμμυδια η' γονορροια υποπτευομαι..θα δειξουν οι εξετασεις σε λιγες μερες..το νου σας με τα ακαπωτα τσιμπουκια και γλυφομουνια σε τανες! για μενα προσωπικα τουλαχιστον, τελος (η' πολυ επιλεκτικα τεσπα )..αν δε παθεις (δυστυχως) δε θα μαθεις..και καντε και τπτ εξετασεις που και που..μη τις φοβαστε!!
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.000
- Πόντοι
- 6.515
Λοιπον μαγκες!εγω το παρασημακι μου το τσιμπησα..για χλαμμυδια η' γονορροια υποπτευομαι..θα δειξουν οι εξετασεις σε λιγες μερες..το νου σας με τα ακαπωτα τσιμπουκια και γλυφομουνια σε τανες!
χωρις αυτά καθόμαστε και σπιτι τυπε :S
τι συμπτώματα εχεις, ποσο καιρο μετα την επαφη?
Ο καθενας κανει τις επιλογες του τυπε..απλα παιζεις με τις πιθανοτητες..that's all..χωρις αυτά καθόμαστε και σπιτι τυπε :S
Για τα υπολοιπα που ρωτας μ ενα απλο google search τα βρισκεις!
z4
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 321
- Πόντοι
- 2.287
Τυχερος εισαι..... φτηνα την γλυτωσες απο τα χειροτερα!Λοιπον μαγκες!εγω το παρασημακι μου το τσιμπησα..για χλαμμυδια η' γονορροια υποπτευομαι..θα δειξουν οι εξετασεις σε λιγες μερες..το νου σας με τα ακαπωτα τσιμπουκια και γλυφομουνια σε τανες! για μενα προσωπικα τουλαχιστον, τελος (η' πολυ επιλεκτικα τεσπα )..αν δε παθεις (δυστυχως) δε θα μαθεις..και καντε και τπτ εξετασεις που και που..μη τις φοβαστε!!
z4
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 321
- Πόντοι
- 2.287
Αφου τα κοριτσια για να παρουν τα 80 ευρω σε θεματα υγειας ειναι στα αρχιδια τους...! Και αφηνουν να της κανουν γλυφωμουνια και φιλια στο στομα , και ακαποτες πιπες και χυσιμο στο προσωπο και στο στομα, καλα να παθουν οτι και να κολλησουν οι γαμηκουλες τις δεκαρας,χωρις αυτά καθόμαστε και σπιτι τυπε :S
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Λοιπον μαγκες!εγω το παρασημακι μου το τσιμπησα..για χλαμμυδια η' γονορροια υποπτευομαι..θα δειξουν οι εξετασεις σε λιγες μερες..το νου σας με τα ακαπωτα τσιμπουκια και γλυφομουνια σε τανες! για μενα προσωπικα τουλαχιστον, τελος (η' πολυ επιλεκτικα τεσπα )..αν δε παθεις (δυστυχως) δε θα μαθεις..και καντε και τπτ εξετασεις που και που..μη τις φοβαστε!!
Τύπε τι συμπτώματα έχεις??το κόλησες απο ανεξάρτητη η απο ντέλο??
Απο έρευνες έχει καταγραφεί οτί είναι σχεδόν απίθανο να κολλήσεις χλαμύδια απο στοματικό σεξ,.
Λογικά γονόρροια κόλησες και συνήθως οφείλεται σε πολύ κακή υγιεινη της εκδιδόμενης.
Αν θες ενημέρωσε περαιτέρω αν ήταν με call-girl η μπουρδέλο για να προσέχουμε.
nikoscorfus
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλε παίζει επίσης και να μη στο κόλλησε η κοπελλα αλλα πες μας αν εμαθες.
Να σου πω την ιστορια μου..Λογω ταξιδιων, δουλειάς είχα να γαμήσω 4 μήνες (λόγω ταξιδιών δουλειάς χωρίσαμε με την ασ πούμε κοπέλα μου εξού και οι 4 μήνες). Με το που γυρνάω Ελλάδα είπα να ξεδώσω κ πηγα 4-5 φορές με κοπέλες απο γραφεία. Γενικα είμαι πολύ προσεχτικος οπότε δε φιλάω, δε γλύφω αλλά ναι, ξεσκούφωτη πίπα, τι να κάμω ο Χριστιανός, τη δέχομαι..Οπότε 1-2 μέρες μετά αρχίσανε τα τσουκσίματα κ άλλα συναφη συμπτώματα..Πάω στο γιατρο δώστου εξέταση ούρων, καλλίεργεια σπέρματος κ αλλες 1-2 εξετάσεις που δε θυμάμαι..Τελικά, αυτός ισχυρίστικε ότι δεν ήταν τπτ κολλητικο ούτε ΣΜΝ, λόγω της απραξίας λέει δημιουργούνται μικροαντισώματα κ διάφορα άλλα και καμιά φορά η νέα επαφή μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό..Η αλήθεια είναι ότι το δεύτερο πράγμα που με είχε ρωτήσει πριν τις εξετάσεις - το πρώτο ήταν αν είχα σκουφάκι - ήταν αν είχα σταθερη σχέση κ πόσο καιρο είχα να κάνω σεξ..Όταν με ξαναείδε μετά απο 1 εβδομάδα μου είπε να γαμάω αβέρτα, του είπα μεταξύ ότι είχα χωρίσει κ μου είπε "η μαλακία κάνει καλο "..Καθαρίζει λεέι..
Τι να σου πω, κ εμενα περίεργο μου φάνηκε αλλα δε μου συνέστησε αποχή απο το σεξ, ούτε ότι είχα κάτι κολλητικό. Μου είπε ότι αυτή το προκάλεσε αλλα δε μου το κόλλησε, δεν ήταν θέμα καθαριότητας δικής της.
Τώρα βέβαια, ξανακάνω εγώ ξεσκούφωτη πίπα?
Να σου πω την ιστορια μου..Λογω ταξιδιων, δουλειάς είχα να γαμήσω 4 μήνες (λόγω ταξιδιών δουλειάς χωρίσαμε με την ασ πούμε κοπέλα μου εξού και οι 4 μήνες). Με το που γυρνάω Ελλάδα είπα να ξεδώσω κ πηγα 4-5 φορές με κοπέλες απο γραφεία. Γενικα είμαι πολύ προσεχτικος οπότε δε φιλάω, δε γλύφω αλλά ναι, ξεσκούφωτη πίπα, τι να κάμω ο Χριστιανός, τη δέχομαι..Οπότε 1-2 μέρες μετά αρχίσανε τα τσουκσίματα κ άλλα συναφη συμπτώματα..Πάω στο γιατρο δώστου εξέταση ούρων, καλλίεργεια σπέρματος κ αλλες 1-2 εξετάσεις που δε θυμάμαι..Τελικά, αυτός ισχυρίστικε ότι δεν ήταν τπτ κολλητικο ούτε ΣΜΝ, λόγω της απραξίας λέει δημιουργούνται μικροαντισώματα κ διάφορα άλλα και καμιά φορά η νέα επαφή μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό..Η αλήθεια είναι ότι το δεύτερο πράγμα που με είχε ρωτήσει πριν τις εξετάσεις - το πρώτο ήταν αν είχα σκουφάκι - ήταν αν είχα σταθερη σχέση κ πόσο καιρο είχα να κάνω σεξ..Όταν με ξαναείδε μετά απο 1 εβδομάδα μου είπε να γαμάω αβέρτα, του είπα μεταξύ ότι είχα χωρίσει κ μου είπε "η μαλακία κάνει καλο "..Καθαρίζει λεέι..
Τι να σου πω, κ εμενα περίεργο μου φάνηκε αλλα δε μου συνέστησε αποχή απο το σεξ, ούτε ότι είχα κάτι κολλητικό. Μου είπε ότι αυτή το προκάλεσε αλλα δε μου το κόλλησε, δεν ήταν θέμα καθαριότητας δικής της.
Τώρα βέβαια, ξανακάνω εγώ ξεσκούφωτη πίπα?
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
εχει συμβει σε μενα και δτη τοτε κοπελα αυτο που περιγραφεις,πηγε σε γυναικολογο παρολο που ηταν του επαγγελματος και η απαντηση ηταν "αλεργια" απο την επαφη λογω μικρης αποχης.λιγο τσουξιμο και φαγουρα οπου υποχωρησε οταν λαδωθηκε καλα το συστημα μετα λιγες μερες.
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
"...οι γυναίκες που είχαν κάνει στοματικό σεξ από το σύντροφο τους ή είχαν αυνανιστεί χρησιμοποιώντας σάλιο, είχαν 3 φορές περισσότερες πιθανότητες επαναλαμβανόμενης μόλυνσης..."
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Ο γάμος με καλή κοπελίτσα ... καμιά ξεβράκωτη με καριόλα μάνα από το αγρίνιο ....
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Φίλος από ελεύθερη πίπα γέμισε σπυριά και κόκκινα σημάδια σε όλο του το πουλί.
Μέχρι να καθαρίσει έφαγε μεγάλη πίκρα γιατί έβγαλε μέχρι και στο κεφάλι.
Το έπαθε από μια ρουμανα στη φυλής που πήγαινε καιρό.
Μέχρι να καθαρίσει έφαγε μεγάλη πίκρα γιατί έβγαλε μέχρι και στο κεφάλι.
Το έπαθε από μια ρουμανα στη φυλής που πήγαινε καιρό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 6K