You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 377K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
podogliftis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
1) Εγώ έχω σταματήσει το σεξ εξαιτίας των ΣΜΝ. Εξαιτίας του φόβου μου για τα ΣΜΝ καλύτερα. Ποτέ σεξ με οποιαδήποτε είτε πουτανα, είτε πουτανακι είτε μη. Έχω να πηδηξω πάνω από 2 χρόνια.
2) Σεξ μόνο με κοπέλα που αφού θα τα φτιάξουμε θα πάμε να κάνουμε εξετάσεις μαζί πριν από οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή.
3) Όσο ωραιότερη είναι κάποια τόσο πιθανότερο να έχει μολυσμένο μουνι. Βλέποντας ένα ωραίο μουνι στο δρόμο, αυτομάτως σκέφτομαι τι σκατοαρρωστια θα έχει στο μουνι της.
4) Το σεξ μου μοιάζει σαν κατάρα που μας έστειλε ο Διάβολος. Έχει γεμίσει ο κόσμος ερπη και κονδυλώματα. Για να μην πούμε για ειτζ και ηπατίτιδες. Της πουτανας γίνεται.
5) Γνωρίζω ότι μάλλον είμαι υπερβολικός. Αλλά έχω βρει την ησυχία μου.
οι ασθένειες του μυαλού είναι μακράν χειρότερες φίλε μου :S (τουλάχιστον με τα σμν ο άλλος θα ζήσει, είτε με φάρμακα για λίγους μήνες είτε για μια ζωή), αλλά με αυτές τις ασθένειες του εγκεφάλου, δεν ζεις...
- Καλησπεραυ.γ τον εναν τον πληρωσα 70 ευρω για 10 λεπτα
- Καλησπερα, 50 ευρώ
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.061
- Πόντοι
- 22.785
...........εχετε υποψη για κανενα καλο ουρολογο
εχω κανει ολες τις εξετασεις και ειναι ολες αρνητικες αλλα ακομα εχω ενοχλησεις
εχω παει σε 3 μεχρι τωρα αλλα ολοι λενε οτι ειμαι ενταξει μηπως φταιει η μηχανη οπως μου ειπε ενας απο αυτους αν εχετε να μου προτεινετε εναν σε π.μ θα ημουν εγνωμων
.......... Ποοοοολύ νεράκι !!
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Η λυση είναι να βρεις ένα ζευγαρι και να γινεις ο μονιμος τριτος αλλα πραγματικα ο μονιμος τριτοςΚαι αν σπάσει το προφυλακτικό τι γίνεται? Επίσης το προφυλακτικό δεν σου εξασφαλίζει 100% προστασία μπορείτε να διαβασετε μελέτες.
Ξέρω, θα μου πείτε τότε να μην πηγαίνω και έξω διότι εάν με χτυπησει αυτοκίνητο?
Ή διάφορα είναι ή εξής: εάν σε χτυπησει αυτοκίνητο, τα αποτελέσματα του είναι εμφανή αμέσως. Εάν όμως σπάσει το προφυλακτικό, τότε σε περιμένουν 2 φρικτοι μήνες αναμονής ώστε να κανεις την εξέταση. Με διαρκώς κλιμακούμενο άγχος μέχρι σημείου πλήρους παράλυσης την τελευταία μέρα. Ο τύπος πριν δεν μπορούσε να δουλέψει είπε.
Ή μόνη λύση είναι ο γάμος με μία καλή κοπελίτσα. Τέλος. Όλα τα αλλα, εάν έχεις μυαλό και δεν είσαι αμυαλος, προσθέτουν δυσβασταχτο αγχος. Εδώ κάποιοι εδώ μέσα διαβάζω κάνουν γλειφομουνι και γλειφωκωλαδα σε πουτανες και δεν αγχωνονται. Χαίρονται μάλιστα και το διαδίδουν. Τι να πω...ίσως να είμαι φοβιτσιαρης τελικά.
Nuclear
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Δε γαμώ κώλο που χεζει και μουνί που κατουρεί τήνε παίζω με το χέρι και την έχω καθαρή
Nuclear
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Μουνοσκυλο αρρώστιαρη, συρε και ΓΑΜΗΣΟΥ!Τελικά δεν είσαι άρρωστος.ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι .
Δεν φοβασαι μην κολλήσεις παρανυχίδες το πουλί σου απο το πολύ παίξιμο;;
Nuclear
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Αυτά γίνονται μόνο στις ταινιεςΗ λυση είναι να βρεις ένα ζευγαρι και να γινεις ο μονιμος τριτος αλλα πραγματικα ο μονιμος τριτος
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Χαζομάρες.Εμεις εχουμε ένα τριτο τωρα και τρια χρονιαΑυτά γίνονται μόνο στις ταινιες
podogliftis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ??? ΕΛΕΟΣ
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.929
- Πόντοι
- 24.596
τι εννοείς κλεινεις εξετασεις αύριο? τραβα αμεσα στο Συγγρος στο Ιατρειο 10 να σου πουν τι να κάνεις.οτι και αν ειναι σε 48 ώρες το προλαβαινεις.για hiv μιλάμε.Σημερα καθως γαμαγα μια βιζιτα αισθανθηκα οτι εσπασε η καποτα, η καυλα δυστυχως δε με αφηνε να βγω απ το μουνι και να βαλω αλλη οπως επρεπε. Σκεφτομουν οτι κανω μαλακια που το συνεχιζω αλλα δε γινοταν αλλιως. Εχω την εντυπωση οτι και η κοπελα το ειχε καταλαβει λογο οτι ειχε μεγαλα μουνοχειλα και ο πουτσος μου τριβοταν πανω τους. Δε ξερω αλλα δε νομιζω να μην το καταλαβε, δεν ειπε τπτ παντως μεχρι που εχυσα. Ακολουθησε σε φαση εγινε μαλακια κτλ κτλ
Δυστυχως η καυλα με νικησε και αυριο κλεινω εξετασεις. Ελπιζω να μη το πληρωσω ακριβα.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.929
- Πόντοι
- 24.596
Τυπε μου εχω κρεμπεδιασει αρκετες μονογαμικες :S
Τουλαχιστον ετσι νομιζε ο γκομενος/συζυγος τους
bihtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 384
- Πόντοι
- 36
δε νομίζω ότι χορηγούν τέτοια αγωγή σε όποιον πάει και αναφέρει ένα τέτοιο περιστατικότι εννοείς κλεινεις εξετασεις αύριο? τραβα αμεσα στο Συγγρος στο Ιατρειο 10 να σου πουν τι να κάνεις.οτι και αν ειναι σε 48 ώρες το προλαβαινεις.για hiv μιλάμε.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.929
- Πόντοι
- 24.596
εκτός αν αναφερεις οτι έκανες σεξ με κάποιον που έχει Hiv.τοτε στη δίνουν και εχεις το κεφάλι σου ησυχο οτι δε θα το τσιμπησεις αλλα θα εχεις προσκαιρα τις παρενέργειες απο την αγωγή.δε νομίζω ότι χορηγούν τέτοια αγωγή σε όποιον πάει και αναφέρει ένα τέτοιο περιστατικό
bihtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 384
- Πόντοι
- 36
εννοείς να πεις ψέματα? γιατί προφανώς στην παραπάνω περίπτωση δεν είναι διαπιστωμένο κάτι τέτοιο.. να σημειωθεί ότι η πιθανότητα είναι περίπου 1/2000 να το κολήσειεκτός αν αναφερεις οτι έκανες σεξ με κάποιον που έχει Hiv.τοτε στη δίνουν και εχεις το κεφάλι σου ησυχο οτι δε θα το τσιμπησεις αλλα θα εχεις προσκαιρα τις παρενέργειες απο την αγωγή.
Nuclear
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Είσαι ενδιαφέρουσα προσωπικοτητα...Χαζομάρες.Εμεις εχουμε ένα τριτο τωρα και τρια χρονια
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.087
- Πόντοι
- 6.796
τι εννοείς κλεινεις εξετασεις αύριο? τραβα αμεσα στο Συγγρος στο Ιατρειο 10 να σου πουν τι να κάνεις.οτι και αν ειναι σε 48 ώρες το προλαβαινεις.για hiv μιλάμε.
Εχω δικο μου γιατρο.. 6 ωρα θα με κει.. η κοπελα ειχε κανει εξετασεις κι ηταν ok
Δε νομιζω να με τοσο γκαντεμης λοιπον..
Nuclear
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Και ηπατίτιδες προλαβαινεις εάν παρεις αγωγη τις πρώτες ώρες...τι εννοείς κλεινεις εξετασεις αύριο? τραβα αμεσα στο Συγγρος στο Ιατρειο 10 να σου πουν τι να κάνεις.οτι και αν ειναι σε 48 ώρες το προλαβαινεις.για hiv μιλάμε.
Nuclear
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Μην έχεις αγχος, είναι απίθανο να έχεις κολλήσει κάτι. Τα έχω περάσει πολλές φορές αυτά εγώ, σαν τα δικά σου ακριβώς τα ίδια...Εχω δικο μου γιατρο.. 6 ωρα θα με κει.. η κοπελα ειχε κανει εξετασεις κι ηταν ok
Δε νομιζω να με τοσο γκαντεμης λοιπον..
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Και ηπατίτιδες προλαβαινεις εάν παρεις αγωγη τις πρώτες ώρες...
Νομίζω για Ηπατίτιδα κάνεις θεράπεια για 6 μήνες με ενέσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 6K