Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1
υ.γ τον εναν τον πληρωσα 70 ευρω για 10 λεπτα

podogliftis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
1) Εγώ έχω σταματήσει το σεξ εξαιτίας των ΣΜΝ. Εξαιτίας του φόβου μου για τα ΣΜΝ καλύτερα. Ποτέ σεξ με οποιαδήποτε είτε πουτανα, είτε πουτανακι είτε μη. Έχω να πηδηξω πάνω από 2 χρόνια.

2) Σεξ μόνο με κοπέλα που αφού θα τα φτιάξουμε θα πάμε να κάνουμε εξετάσεις μαζί πριν από οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή.

3) Όσο ωραιότερη είναι κάποια τόσο πιθανότερο να έχει μολυσμένο μουνι. Βλέποντας ένα ωραίο μουνι στο δρόμο, αυτομάτως σκέφτομαι τι σκατοαρρωστια θα έχει στο μουνι της.

4) Το σεξ μου μοιάζει σαν κατάρα που μας έστειλε ο Διάβολος. Έχει γεμίσει ο κόσμος ερπη και κονδυλώματα. Για να μην πούμε για ειτζ και ηπατίτιδες. Της πουτανας γίνεται.

5) Γνωρίζω ότι μάλλον είμαι υπερβολικός. Αλλά έχω βρει την ησυχία μου.

οι ασθένειες του μυαλού είναι μακράν χειρότερες φίλε μου :(  :S (τουλάχιστον με τα σμν ο άλλος θα ζήσει, είτε με φάρμακα για λίγους μήνες είτε για μια ζωή), αλλά με αυτές τις ασθένειες του εγκεφάλου, δεν ζεις...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.061
Πόντοι
22.785
εχετε υποψη για κανενα καλο ουρολογο
εχω κανει ολες τις εξετασεις και ειναι ολες αρνητικες αλλα ακομα εχω ενοχλησεις
εχω παει σε 3 μεχρι τωρα αλλα ολοι λενε οτι ειμαι ενταξει μηπως φταιει η μηχανη οπως μου ειπε ενας απο αυτους αν εχετε να μου προτεινετε εναν σε π.μ θα ημουν εγνωμων :rockon:  :rockon:
...........

.......... Ποοοοολύ νεράκι !!

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Και αν σπάσει το προφυλακτικό τι γίνεται? Επίσης το προφυλακτικό δεν σου εξασφαλίζει 100% προστασία μπορείτε να διαβασετε μελέτες.

Ξέρω, θα μου πείτε τότε να μην πηγαίνω και έξω διότι εάν με χτυπησει αυτοκίνητο?

Ή διάφορα είναι ή εξής: εάν σε χτυπησει αυτοκίνητο, τα αποτελέσματα του είναι εμφανή αμέσως. Εάν όμως σπάσει το προφυλακτικό, τότε σε περιμένουν 2 φρικτοι μήνες αναμονής ώστε να κανεις την εξέταση. Με διαρκώς κλιμακούμενο άγχος μέχρι σημείου πλήρους παράλυσης την τελευταία μέρα. Ο τύπος πριν δεν μπορούσε να δουλέψει είπε.

Ή μόνη λύση είναι ο γάμος με μία καλή κοπελίτσα. Τέλος. Όλα τα αλλα, εάν έχεις μυαλό και δεν είσαι αμυαλος, προσθέτουν δυσβασταχτο αγχος. Εδώ κάποιοι εδώ μέσα διαβάζω κάνουν γλειφομουνι και γλειφωκωλαδα σε πουτανες και δεν αγχωνονται. Χαίρονται μάλιστα και το διαδίδουν. Τι να πω...ίσως να είμαι φοβιτσιαρης τελικά.
Η λυση είναι να βρεις ένα ζευγαρι και να γινεις ο μονιμος τριτος αλλα πραγματικα ο μονιμος τριτος :boobies:

podogliftis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ??? ΕΛΕΟΣ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.929
Πόντοι
24.596
Σημερα καθως γαμαγα μια βιζιτα αισθανθηκα οτι εσπασε η καποτα, η καυλα δυστυχως δε με αφηνε να βγω απ το μουνι και να βαλω αλλη οπως επρεπε. Σκεφτομουν οτι κανω μαλακια που το συνεχιζω αλλα δε γινοταν αλλιως. Εχω την εντυπωση οτι και η κοπελα το ειχε καταλαβει λογο οτι ειχε μεγαλα μουνοχειλα και ο πουτσος μου τριβοταν πανω τους. Δε ξερω αλλα δε νομιζω να μην το καταλαβε, δεν ειπε τπτ παντως μεχρι που εχυσα. Ακολουθησε  :blahblah1: σε φαση εγινε μαλακια κτλ κτλ
Δυστυχως η καυλα με νικησε και αυριο κλεινω εξετασεις. Ελπιζω να μη το πληρωσω ακριβα.  :headbang:
τι εννοείς κλεινεις εξετασεις αύριο? τραβα αμεσα στο Συγγρος στο Ιατρειο 10 να σου πουν τι να κάνεις.οτι και αν ειναι σε 48 ώρες το προλαβαινεις.για hiv  μιλάμε.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
τι εννοείς κλεινεις εξετασεις αύριο? τραβα αμεσα στο Συγγρος στο Ιατρειο 10 να σου πουν τι να κάνεις.οτι και αν ειναι σε 48 ώρες το προλαβαινεις.για hiv  μιλάμε.
δε νομίζω ότι χορηγούν τέτοια αγωγή σε όποιον πάει και αναφέρει ένα τέτοιο περιστατικό

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.929
Πόντοι
24.596
δε νομίζω ότι χορηγούν τέτοια αγωγή σε όποιον πάει και αναφέρει ένα τέτοιο περιστατικό
εκτός αν αναφερεις οτι έκανες σεξ με κάποιον  που έχει Hiv.τοτε στη δίνουν και εχεις το κεφάλι σου ησυχο οτι δε θα το τσιμπησεις αλλα θα εχεις προσκαιρα τις παρενέργειες απο την αγωγή.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
εκτός αν αναφερεις οτι έκανες σεξ με κάποιον  που έχει Hiv.τοτε στη δίνουν και εχεις το κεφάλι σου ησυχο οτι δε θα το τσιμπησεις αλλα θα εχεις προσκαιρα τις παρενέργειες απο την αγωγή.
εννοείς να πεις ψέματα? γιατί προφανώς στην παραπάνω περίπτωση δεν είναι διαπιστωμένο κάτι τέτοιο.. να σημειωθεί ότι η πιθανότητα είναι περίπου 1/2000 να το κολήσει

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796

Εχω δικο μου γιατρο.. 6 ωρα θα με κει.. η κοπελα ειχε κανει εξετασεις κι ηταν ok

Δε νομιζω να με τοσο γκαντεμης λοιπον..

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Και ηπατίτιδες προλαβαινεις εάν παρεις αγωγη τις πρώτες ώρες...

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Εχω δικο μου γιατρο.. 6 ωρα θα με κει.. η κοπελα ειχε κανει εξετασεις κι ηταν ok

Δε νομιζω να με τοσο γκαντεμης λοιπον..
Μην έχεις αγχος, είναι απίθανο να έχεις κολλήσει κάτι. Τα έχω περάσει πολλές φορές αυτά εγώ, σαν τα δικά σου ακριβώς τα ίδια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom