zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
καλααα, τα ειδα + τα ακουσα ολα ρε φιλε.....Κασατζιδικα καλα το ειπα...
καλααα, τα ειδα + τα ακουσα ολα ρε φιλε.....Κασατζιδικα καλα το ειπα...
Αν η κοπελα ειχε AIDS.... και σου πηρε πιπα χωρις καποτα, την εγλυψες το νινακι, της εδωσες και κανενα δυο φιλια με γλωσσα... τοτε φιλε μου λυπαμαι που στο λεω αλλα ΝΑΙ κολησες AIDS σιγουρα!!!!Μάγκες λογικά θα μου πείτε οτι κάθομαι και σκέφτομαι βλακείες χωρίς λόγο αλλα δεν λέει να μου ξεκολλήσει η ιδέα οτι ίσως έχω κολλήσει hiv. Και πάνε δύο χρόνια απο τότε. Είχα πάει στο 66Α Φυλής και σε μια στιγμή είχα χαλαρώσει ενω ήμουνα μέσα και πήγε να μου βγει η καπότα. Είχε βγει μεχρι την άκρη σχεδόν και μετα την ξαναέβαλα πάλι πίσω. Μετά απο 2 μήνες ήμουνα άρρωστος με πονόλαιμους και πυρετούς για μια βδομάδα. Δεν λέει να ξεκολλήσει απο το μυαλό μου. Λέτε να πάω να το τσεκάρω ή αδικα κάθομαι και ταλαιπωρούμαι;;
Μάγκες λογικά θα μου πείτε οτι κάθομαι και σκέφτομαι βλακείες χωρίς λόγο αλλα δεν λέει να μου ξεκολλήσει η ιδέα οτι ίσως έχω κολλήσει hiv. Και πάνε δύο χρόνια απο τότε. Είχα πάει στο 66Α Φυλής και σε μια στιγμή είχα χαλαρώσει ενω ήμουνα μέσα και πήγε να μου βγει η καπότα. Είχε βγει μεχρι την άκρη σχεδόν και μετα την ξαναέβαλα πάλι πίσω. Μετά απο 2 μήνες ήμουνα άρρωστος με πονόλαιμους και πυρετούς για μια βδομάδα. Δεν λέει να ξεκολλήσει απο το μυαλό μου. Λέτε να πάω να το τσεκάρω ή αδικα κάθομαι και ταλαιπωρούμαι;;
Ρε Τάσο μετά απο 2 χρόνια; Μόνο; Αστο καμια 10ετία και αν δεν πεθάνεις τότε δεν είχες τίποτα!!!!Μάγκες λογικά θα μου πείτε οτι κάθομαι και σκέφτομαι βλακείες χωρίς λόγο αλλα δεν λέει να μου ξεκολλήσει η ιδέα οτι ίσως έχω κολλήσει hiv. Και πάνε δύο χρόνια απο τότε. Είχα πάει στο 66Α Φυλής και σε μια στιγμή είχα χαλαρώσει ενω ήμουνα μέσα και πήγε να μου βγει η καπότα. Είχε βγει μεχρι την άκρη σχεδόν και μετα την ξαναέβαλα πάλι πίσω. Μετά απο 2 μήνες ήμουνα άρρωστος με πονόλαιμους και πυρετούς για μια βδομάδα. Δεν λέει να ξεκολλήσει απο το μυαλό μου. Λέτε να πάω να το τσεκάρω ή αδικα κάθομαι και ταλαιπωρούμαι;;
Τύπε έτσι όπως το βλέπω υπάρχει μόνο μια σίγουρη λύση για να σιγουρευτείς. Άνοιξε ένα δικό σου θρεντ και οι γιατροί του σαιτ θα σου δώσουν εμπεριστατομένες και έγκυρες απαντήσεις.Μάγκες λογικά θα μου πείτε οτι κάθομαι και σκέφτομαι βλακείες χωρίς λόγο αλλα δεν λέει να μου ξεκολλήσει η ιδέα οτι ίσως έχω κολλήσει hiv. Και πάνε δύο χρόνια απο τότε. Είχα πάει στο 66Α Φυλής και σε μια στιγμή είχα χαλαρώσει ενω ήμουνα μέσα και πήγε να μου βγει η καπότα. Είχε βγει μεχρι την άκρη σχεδόν και μετα την ξαναέβαλα πάλι πίσω. Μετά απο 2 μήνες ήμουνα άρρωστος με πονόλαιμους και πυρετούς για μια βδομάδα. Δεν λέει να ξεκολλήσει απο το μυαλό μου. Λέτε να πάω να το τσεκάρω ή αδικα κάθομαι και ταλαιπωρούμαι;;
Δεν εχεις να φοβασαι τιποτα τυπε..ολες οι κοπελες στα κασατζιδικα ειναι παρθενες...
Δε θα εμπαινα στο κόπο να γράψω, άλλωστε το κανω πολυυ σπάνια πια. Εγώ προσωπικα είμαι κατα οποιουδήποτε - και καλά - ιατρικού thread επειδη, ναι οι περισσότεροι κάνουν πλάκα και καλο είναι να έχουμε χιουμορ..όμως κάποιοι σοβαρολογουν, ανησυχουν και με λάθος απαντήσεις τρομοκρατουνται.
Θα συμβουλευα όσους έχουν τετοιες απορίες - ανησυχίες αν κόλλησαν κάτι να μην περιμενουν σοβαρή απάντηση εδω μεσα. Οι σωστοτερες απαντησεις είναι όσες παραπέμπουν καθησυχαστικα σε γιατρο.
Δεν κρίνω όσους κάνουν ή δεν κάνουν σεξ με προφύλαξη, ανωμαλίες ή δεν ξέρω ότι άλλο. Αλλωστε ο καθένας είναι υπεύθυνος για την υγεία του και αναλαμβάνει τις ευθυνες για τον εαυτο του και για τους άλλους (αν μεταδίδει κάτι).
Με τις κάσες γελάω και εγω...όσο γελάω με εκεινους σε άλλο thread που πίνουν fanta μετα απο ακαποτο σεξ. Καλη τους τυχη.
Απλα να είμαστε λιγο προσεκτικοι με τα αστεια. Αυτα.
Τι εννοείς;απο πιπα χωρις προφυλακτικο μπορει να κολησει καποιος κατι ?
απέφυγε το οσο μπορεις.Τώρα βέβαια και με χειραψία κολας και με απλά γλωσσοφιλα αν καθίσουν Καλά οι συγκυρίες όλα είναι πιθανά.ούτως η άλλως οι ακαποτες πίπες δεν λένε και πολλά οποτε για ποιο λόγο να παίρνεις ρισκο.να δινει.
απο πιπα χωρις προφυλακτικο μπορει να κολησει καποιος κατι ?
Καλησπέρα παιδιά.
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος.
Πριν 2 μέρες μου βγήκε αυτό στο μεσσαίο δάχτυλο , στην φωτό. Γενικά τσούζει λίγο αν το πειράζω. Του βάζω αλοιφές.
Καμιά συμβουλη΄πληηηζ!
Στο μυαλό μου έχει μπει ιδέα για σύφιλλη. Που να πάω για ανώνυμη εξέταση !?
Ευχαριστώ