ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Αν δεν το καταλαβαινεις εισαι στοκος!!
τι να μη καταλαβαινει? δες την υπογραφη κατω απο τη φωτογραφια του
Αν δεν το καταλαβαινεις εισαι στοκος!!
Νατοι οι ενα-δυο μαλακες. χαχαχαχα, ποσο προβλεψιμοι εισαστε. Σα παιδια μου σας εχω ομως! Αντε, γαλατακι και σπιτι για νανι
Παιδια η γραμμη ενημερωσης για το aids/hiv ειναι το 210-7222222.
πηρα σημερα τηλεφωνο και ρωτησα πως κολλαει ο αντρας απο το στοματικο ερωτα οταν ειναι ο δεκτης.
η απαντηση που πηρα απο τη γυναικα στην αλλη γραμμη ηταν οτι δεν αρκει η γυναικα να εχει μια μικη αμυχη, η απλως να εχει δαγκωση τη γλωσσα της η να εχει καποια αφθα. θα πρεπει να σταξει σταγονα αιματος.!! οποτε μπορειτε να τον δινετε να σας τον γλειφουν με ακαποτα ελευθερα....ποσες ειναι οι πιθανοτητες να σταξει αιμα.....
αν εχετε αποριες να παιρνετε τηλ στην γραμμη αυτη. ειναι η Μονη υπευθυνη ενημερωση.
πηρα σημερα τηλεφωνο και ρωτησα πως κολλαει ο αντρας απο το στοματικο ερωτα οταν ειναι ο δεκτης.
η απαντηση που πηρα απο τη γυναικα στην αλλη γραμμη ηταν οτι δεν αρκει η γυναικα να εχει μια μικη αμυχη, η απλως να εχει δαγκωση τη γλωσσα της η να εχει καποια αφθα. θα πρεπει να σταξει σταγονα αιματος.!! οποτε μπορειτε να τον δινετε να σας τον γλειφουν με ακαποτα ελευθερα....ποσες ειναι οι πιθανοτητες να σταξει αιμα.....
αν εχετε αποριες να παιρνετε τηλ στην γραμμη αυτη. ειναι η Μονη υπευθυνη ενημερωση.
[/quote
ετσι ακριβως φιλε μου ειναι.γιατι εδω ολοι το παιζουν γιατροι και ο καθενας την μαλακια του λεει.οι μονοι που μπορουν μας ενημερωσουν ειναι οι ειδικοι.τηλεφωνο ειχα παρει και εγω και μου ειχαν πει το ιδιο ακριβως.
Παίδες καλησπέρα και καλώς σας βρήκα...πρίν περίπου ενάμιση μήνα πήγα με την Κατερίνα απο Αλκιβιάδου 16Α(την κρητικιά)...η συγκεκριμένη κοπέλα λοιπον μου έκανε ακάποτο τσιμπούκι...όταν έσκασε όλη αυτή η ιστορία πέρασα απο εκεί και η κοπέλα είναι εκεί και πέρασα και χθές που έγινε το σκηνικό με την Ελληνίδα...και είναι ακόμα εκεί...
Πήρα το ΚΕΕΛΠΝΟ και ανέφερα το περιστατικό και μου είπαν οτι είμαι κάπως υπερβολικός...και οτι αυτός που του παίρνουν τσιμπούκι δεν κολλάει έτσι εύκολα...
Παρόλα αυτά τα έχω δεί κολυώμενα το τελευταίο καιρό καθώς έχω τρομοκρατηθεί...να ανησυχώ?
[μια ερωτηση
οταν ειχα δωσει αιμα περσι μετα πηρα καρτα με αποτελεσματα εξετασεων για διαφορες ασθενειες συμπεριλαμβανομενης κ του hiv
αντι να δινετε λεφτα σε εξετασεις λοιπον γιατι δεν δινετε αιμα?
Συνεχίζετε να λέτε μαλακίες οι τρομολάγνοι. Ο ιός HIV δεν υπάρχει. Τα τεστ δεν ανιχνεύουν τον ιό αλλά αντισώματα που αυθαίρετα το ιατρικό καταεστημένο αποφάσισε ότι αποτελούν απόδειξη της παρουσίας του ιού, ενώ μπορεί να προέρχονται από χίλιες διαφορετικές καταστάσεις κακής υγείας. Μπορεί να είσαι αγάμητος 10 χρόνια και να βγείς οροθετικός επειδή έχεις πεσμένο ανοσοποιητικό. Για να σκεπάσουν τα ψέμματα έχουν επινοήσει αυτά τα απίθανα παραμύθια, ότι ο ιός μεταλλάσσεται τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνουν να τον ταυτοποιήσουν ή ότι μπορεί να μένει 20 χρόνια σε λανθάνουσα κατάσταση και... μετά να εκδηλωθεί! Όσοι ψάχνονται συνέχεια, για κάποιο τυχαίο λόγο μπορεί κάποια στιγμή να ανιχνευτούν οροθετικοί και η ζωή τους, από κει και πέρα να γίνει κόλαση. Τι να γίνει, καλά να πάθουν,είναι άξιοι της μοίρας τους.Ε τοτε αν ζητας ακαποτο συνεχισε
Το πολυ πολυ να κολλησεις τιποτε αλλο αλλα μπροστα στην καυλα
Με τετοιες αποψεις οσοι τα παθαινουν καλα να παθουν ειναι αξιοι της μοιρας τους.
Συνεχίζετε να λέτε μαλακίες οι τρομολάγνοι. Ο ιός HIV δεν υπάρχει. Τα τεστ δεν ανιχνεύουν τον ιό αλλά αντισώματα που αυθαίρετα το ιατρικό καταεστημένο αποφάσισε ότι αποτελούν απόδειξη της παρουσίας του ιού, ενώ μπορεί να προέρχονται από χίλιες διαφορετικές καταστάσεις κακής υγείας. Μπορεί να είσαι αγάμητος 10 χρόνια και να βγείς οροθετικός επειδή έχεις πεσμένο ανοσοποιητικό. Για να σκεπάσουν τα ψέμματα έχουν επινοήσει αυτά τα απίθανα παραμύθια, ότι ο ιός μεταλλάσσεται τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνουν να τον ταυτοποιήσουν ή ότι μπορεί να μένει 20 χρόνια σε λανθάνουσα κατάσταση και... μετά να εκδηλωθεί! Όσοι ψάχνονται συνέχεια, για κάποιο τυχαίο λόγο μπορεί κάποια στιγμή να ανιχνευτούν οροθετικοί και η ζωή τους, από κει και πέρα να γίνει κόλαση. Τι να γίνει, καλά να πάθουν,είναι άξιοι της μοίρας τους.
Καραγκιόζης είσαι και φαίνεσαι. Και τις προειδοποιήσεις σου βάλτες εκεί που ξέρεις. Παπαγαλάκι!Μην εισαι καραγκιοζης. Κανεις μοριακη εξεταση και βρισκεις το RNA του ιου. Μιας και δεν εχεις σχεση με βιολογια, θα σε παρακαλουσα να μην λες οτι εχεις ακουσει. Αν θες να συζητησουμε καποια σημεια για την ανιχνευση αντισωματων, πολυ ευχαριστως. Αλλα προσεξε μεχρι πιο σημειο το παιζεις γνωστης
Π