Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Νατοι οι ενα-δυο μαλακες. χαχαχαχα, ποσο προβλεψιμοι εισαστε. Σα παιδια μου σας εχω ομως! Αντε, γαλατακι και σπιτι για νανι

Μπαμπα επιτρεπεται το ακαποτο η οχι???  :think: :grin: :grin: :grin:

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
Παιδια η γραμμη ενημερωσης για το aids/hiv ειναι το 210-7222222.

πηρα σημερα τηλεφωνο και ρωτησα πως κολλαει ο αντρας απο το στοματικο ερωτα οταν ειναι ο δεκτης.

η απαντηση που πηρα απο τη γυναικα στην αλλη γραμμη ηταν οτι δεν αρκει η γυναικα να εχει μια μικη αμυχη, η απλως να εχει δαγκωση τη γλωσσα της η να εχει καποια αφθα. θα πρεπει να σταξει σταγονα αιματος.!! οποτε μπορειτε να τον δινετε να σας τον γλειφουν με ακαποτα ελευθερα....ποσες ειναι οι πιθανοτητες να σταξει αιμα.....

αν εχετε αποριες να παιρνετε τηλ στην γραμμη αυτη. ειναι η Μονη υπευθυνη ενημερωση.

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36

πηρα σημερα τηλεφωνο και ρωτησα πως κολλαει ο αντρας απο το στοματικο ερωτα οταν ειναι ο δεκτης.

η απαντηση που πηρα απο τη γυναικα στην αλλη γραμμη ηταν οτι δεν αρκει η γυναικα να εχει μια μικη αμυχη, η απλως να εχει δαγκωση τη γλωσσα της η να εχει καποια αφθα. θα πρεπει να σταξει σταγονα αιματος.!! οποτε μπορειτε να τον δινετε να σας τον γλειφουν με ακαποτα ελευθερα....ποσες ειναι οι πιθανοτητες να σταξει αιμα.....

αν εχετε αποριες να παιρνετε τηλ στην γραμμη αυτη. ειναι η Μονη υπευθυνη ενημερωση.

:thumbsup:

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Οκ για ειτζ, αλλα για τα αλλα ομως???
Επισης , ακομα δεν μου ειναι ξεκαθαρο, κατι που στα μασατζιδικα γινεται συχνα.. Σου κανει BodytoBody η κοπελα, φοραει εσωρουχο, τριβει το μουνι της πανω απο το εσωρουχο και μετα στον πιανει..Εκει μπορει να κλησεις κατι (πχ κονδυλωματα) ???????

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Σε αυτό το interactive tutorial της Medlineplus (για όσους γνωρίζουν Αγγλικά) λέει ότι όποιαδήποτε απροφύλακτη επαφή με άτομο υψηλού κινδύνου εγκυμονεί έστω και ελάχιστα την πιθανότητα μετάδοσης του HIV.

:think:

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6

[/quote
ετσι ακριβως φιλε μου ειναι.γιατι εδω ολοι το παιζουν γιατροι και ο καθενας την μαλακια του λεει.οι μονοι που μπορουν μας ενημερωσουν ειναι οι ειδικοι.τηλεφωνο ειχα παρει και εγω και μου ειχαν πει το ιδιο ακριβως.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456

Ε τοτε αν ζητας ακαποτο συνεχισε :jerking:

Το πολυ πολυ να κολλησεις τιποτε αλλο αλλα μπροστα στην καυλα :idiot:

Με τετοιες αποψεις οσοι τα παθαινουν καλα να παθουν ειναι αξιοι της μοιρας τους.

gst

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
215
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα και καλώς σας βρήκα...πρίν περίπου ενάμιση μήνα πήγα με την Κατερίνα απο Αλκιβιάδου 16Α(την κρητικιά)...η συγκεκριμένη κοπέλα λοιπον μου έκανε ακάποτο τσιμπούκι...όταν έσκασε όλη αυτή η ιστορία πέρασα απο εκεί και η κοπέλα είναι εκεί και πέρασα και χθές που έγινε το σκηνικό με την Ελληνίδα...και είναι ακόμα εκεί...
Πήρα το ΚΕΕΛΠΝΟ και ανέφερα το περιστατικό και μου είπαν οτι είμαι κάπως υπερβολικός...και οτι αυτός που του παίρνουν τσιμπούκι δεν κολλάει έτσι εύκολα...

Παρόλα αυτά τα έχω δεί κολυώμενα το τελευταίο καιρό καθώς έχω τρομοκρατηθεί...να ανησυχώ?

Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
oti kai na sou poume apo edo..sto myalo einai ola!ego epatha tetio psixologiko tarakoulo pou exo kanei 3 eksetaseis..antisomata..pcr kai akoma leo les..?malakies dld
oloi oi giatroi metaksi afton kai to keelpno lene oti einai xamilis epikindinotitas gt prepi na treksi aima apo aftin kai na exis pligi esi..kai an koliseis.i simvouli mou einai na min diavaseis internet pos kolaei klp..tha agxotheis!!an theoreis oti den to ksexnas kaneis mia eksetasi kai telos mia xara.meta apo eki min ksanadoseis akapoto gia na min agxonese.opos lene kai oloi..an meta akapota kolages oloi tha eixame kolisei.xalarose kai min agxonese.su milao ego pou ta eida ola!!!

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες καλησπέρα και καλώς σας βρήκα...πρίν περίπου ενάμιση μήνα πήγα με την Κατερίνα απο Αλκιβιάδου 16Α(την κρητικιά)...η συγκεκριμένη κοπέλα λοιπον μου έκανε ακάποτο τσιμπούκι...όταν έσκασε όλη αυτή η ιστορία πέρασα απο εκεί και η κοπέλα είναι εκεί και πέρασα και χθές που έγινε το σκηνικό με την Ελληνίδα...και είναι ακόμα εκεί...
Πήρα το ΚΕΕΛΠΝΟ και ανέφερα το περιστατικό και μου είπαν οτι είμαι κάπως υπερβολικός...και οτι αυτός που του παίρνουν τσιμπούκι δεν κολλάει έτσι εύκολα...

Παρόλα αυτά τα έχω δεί κολυώμενα το τελευταίο καιρό καθώς έχω τρομοκρατηθεί...να ανησυχώ?

Φίλε καλημέρα.
Μία από τα ίδια και εγώ πέρασα, μπορώ να πω!!
Και αυτό, γιατί το ακάποτο είναι και κάτι που το επιδίωκα! Μία λύση υπάρχει στο πρόβλημα σου, και λέγεται εξέταση αίματος.
Εγώ πήγα Θριάσιο, έδωσα 9,5€ (τόσα και τόσα δίνουμε στις πουτάνες!!!) έκανα εξέταση για HIV, όπου μετά από 2 ημέρες πήρα απάντηση ότι είναι αρνητικό! (δόξα το θεό, βέβαια)
Επειδή η εξέταση που κάνει το νοσοκομείο, μου είπαν, ότι πρέπει να έχουν περάσει περίπου 20-25 ημέρες μετά από την επαφή, θα ξανακάνω σε 1 μήνα περίπου.
Αποτέλεσμα λοιπόν είναι ότι αν θέλεις να "ησυχάσει" το κεφαλάκι σου, πας κάνεις μια εξέταση, και τελειώνει το πανηγύρι.

zx6r

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
μια ερωτηση
οταν ειχα δωσει αιμα περσι μετα πηρα καρτα με αποτελεσματα εξετασεων για διαφορες ασθενειες συμπεριλαμβανομενης κ του hiv
αντι να δινετε λεφτα σε εξετασεις λοιπον γιατι δεν δινετε αιμα?

gst

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
215
Πόντοι
0
Καλημέρες παιδιά...ευχαριστώ κατ'αρχάς όσους απάντησαν...καταλαβαίνω ότι είμαι υπερβολικός...αν δώ ΄τι το σκέφτομαι ακόμα ενώ δεν υπάρχει λόγος θα πάω να κάνω και μια εξέταση όπως σωστά λέτε για να την τρίψω στα μούτρα μου και να σταματήσω να σκέφτομαι μαλακίες...πάντως ένα είναι το σίγουρο όσο φαν και αν ήμουν του σπόρ αυτού θα το κόψω εντελώς...είμαι που είμαι αγχώδης αν το συνεχίσω με βλέπω να πεθαίνω απο καρδιά...

Τι είναι όμως το ανθρώπινο μυαλό ε?Μπορεί να σε γαμήσει χωρίς λόγο...

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
μια ερωτηση
οταν ειχα δωσει αιμα περσι μετα πηρα καρτα με αποτελεσματα εξετασεων για διαφορες ασθενειες συμπεριλαμβανομενης κ του hiv
αντι να δινετε λεφτα σε εξετασεις λοιπον γιατι δεν δινετε αιμα?
[
Αυτό απαγορεύεται. Όσοι έχουν επαφές με άτομα υψηλού κινδύνου αποκλείονται από την αιμοδοσία. Αυτό γίνεται ώστε να ελαχιστοπιηθεί η οποιαδήποτε πιθανότητα μετάδοσης του ιού. Διάβασε το ερωτηματολόγιο που υπέγραψες πριν σου πάρουν αίμα;

gst

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
215
Πόντοι
0
Παίδες έχω ευχάριστα...πέρασα απο Αλκιβιάδου και ήταν πάλι εκεί το Κατερινάκι...Μολίς βγήκε η τσα2  το πρώτο πράγμα που ρώτησα είναι αν έχουν χαρτιά...με διαβεβαίωσε, έδωσα το παράβολο και μπήκα και ήρθε το Κατερινάκι με τα χαρτιά της και μου τα έδειξε όλα αναλυτικά...η ημερομηνία ήταν αρκετά μεταγενέστερη απο αυτήν που την είχα επισκεφθεί για πρώτη φορά...ένιωσα άσχημα γιατι δεν ήθελα να την προσβάλλω αλλά η κοπέλα είναι τόσο ακομπλεξάριστη που είπε ότι μακάρι να ήταν όλοι έτσι...μου έλεγε τι της ζητάνε διάφοροι παντρεμένοι και μη ακάποτο σεξ και τα σχετικά...με αυτήν να αρνείται βεβαίως...μπράβο ρε Κατερινάκι...

Τέλος πάντων για να μην τα πολυλογώ μετά την συνεύρεση αυτή κλείνει η καριέρα μου ως μπουρδελιάρης...

Ευχαριστώ πολύ όσους μου απάντησαν και keep γαμινγκ...με καπότα βέβαια...

Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
DEN NOMIZO OI KOPELES POU SINIDITA KANOUN AFTO TO EPAGGELMA KAI DEN EINAI EKSARTIMENES ETSI OSTE NA MIN ELEGXOUN TO TI KANOUN...NA AGAPOUN LIGOTERO TIN ZOI TOUS APO OSO EMEIS!!NOMIZO OTI FOVOUNTE TO IDIO KAI PERISOTERO KAI EPISIS GNORIZOUN KAI PRAGMATA GIA SMN KLP.OPOS KAI NA EXI PROSEXOUME KAI MEIS KAI AFTES-

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.660
Πόντοι
7.095
Καρκινογόνο το στοματικό σεξ για τους άνδρες;

Μέχρι τώρα, ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού παγκοσμίως απέρριπτε την απόλαυση του καπνίσματος υπό τον τρόμο του καρκίνου. Αυτό μέχρι τώρα, γιατί από εδώ και στο εξής όσοι είναι διατεθειμένοι να προβούν σε όποια παραχώρηση χρειαστεί για να αποφύγουν την επάρατη νόσο, θα πρέπει πριν το κάπνισμα, να «κόψουν» το στοματικό σεξ.
Πριν τρομοκρατηθείτε όμως από την έρευνα του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Οχάιο, ας διευκρινίσουμε δύο πράγματα: πρώτον, αφορά τους άνδρες και δεύτερον, τις περιπτώσεις όπου οι άνδρες κάνουν στοματικό έρωτα στις συντρόφους τους και όχι το αντίστροφο.
Σύμφωνα με τις αναλύσεις των βιοσυστατικών στοιχείων από 271 κακοήθειες ασθενών τα τελευταία 10 χρόνια, διαπιστώθηκε ότι οι περιπτώσεις καρκίνου που οφείλονταν στον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) παρουσίαζαν δραματική αύξηση 72%.
Υπεύθυνος είναι ο ιός HPV, που μεταδίδεται με τη σεξουαλική επαφή και σε κάποιες περιπτώσεις προκαλεί κονδυλώματα. Ο συγκεκριμένος ιός μάλιστα, φέρεται να προκαλεί στους άνδρες περισσότερα περιστατικά καρκίνου απ’ ότι το κάπνισμα!
Ειδικοί από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο ανέλυσαν τα βιοστατιστικά στοιχεία από 271 κακοήθειες ασθενών των τελευταίων 10 ετών και διαπίστωσαν ότι οι περιπτώσεις καρκίνου που οφείλονταν στον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) παρουσίαζαν δραματική αύξηση 72%.
Οι ειδικοί εκτιμούν πως έως το 2020 καρκίνοι που σχετίζονται με τον σεξουαλικώς μεταδιδόμενο ιό θα εμφανίζονται συχνότερα και από τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, που επίσης οφείλεται σε αυτόν.

[URL unfurl="true"]http://tsouvali.blogspot.gr/2012/06/blog-post_3827.html[/url]

:priest: μελλοθάνατοι όλοι μας....μπουχαχαχαχα

LAMB

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
43
Like
75
Πόντοι
10
Ε τοτε αν ζητας ακαποτο συνεχισε :jerking:

Το πολυ πολυ να κολλησεις τιποτε αλλο αλλα μπροστα στην καυλα :idiot:

Με τετοιες αποψεις οσοι τα παθαινουν καλα να παθουν ειναι αξιοι της μοιρας τους.
Συνεχίζετε να λέτε μαλακίες οι τρομολάγνοι. Ο ιός HIV δεν υπάρχει. Τα τεστ δεν ανιχνεύουν τον ιό αλλά αντισώματα που αυθαίρετα το ιατρικό καταεστημένο αποφάσισε ότι αποτελούν απόδειξη της παρουσίας του ιού, ενώ μπορεί να προέρχονται από χίλιες διαφορετικές καταστάσεις κακής υγείας. Μπορεί να είσαι αγάμητος 10 χρόνια και να βγείς οροθετικός επειδή έχεις πεσμένο ανοσοποιητικό. Για να σκεπάσουν τα ψέμματα έχουν επινοήσει αυτά τα απίθανα παραμύθια, ότι ο ιός μεταλλάσσεται τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνουν να τον ταυτοποιήσουν ή ότι μπορεί να μένει 20 χρόνια σε λανθάνουσα κατάσταση και... μετά να εκδηλωθεί! Όσοι ψάχνονται συνέχεια, για κάποιο τυχαίο λόγο μπορεί κάποια στιγμή να ανιχνευτούν οροθετικοί και η ζωή τους, από κει και πέρα να γίνει κόλαση. Τι να γίνει, καλά να πάθουν,είναι άξιοι της μοίρας τους.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Συνεχίζετε να λέτε μαλακίες οι τρομολάγνοι. Ο ιός HIV δεν υπάρχει. Τα τεστ δεν ανιχνεύουν τον ιό αλλά αντισώματα που αυθαίρετα το ιατρικό καταεστημένο αποφάσισε ότι αποτελούν απόδειξη της παρουσίας του ιού, ενώ μπορεί να προέρχονται από χίλιες διαφορετικές καταστάσεις κακής υγείας. Μπορεί να είσαι αγάμητος 10 χρόνια και να βγείς οροθετικός επειδή έχεις πεσμένο ανοσοποιητικό. Για να σκεπάσουν τα ψέμματα έχουν επινοήσει αυτά τα απίθανα παραμύθια, ότι ο ιός μεταλλάσσεται τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνουν να τον ταυτοποιήσουν ή ότι μπορεί να μένει 20 χρόνια σε λανθάνουσα κατάσταση και... μετά να εκδηλωθεί! Όσοι ψάχνονται συνέχεια, για κάποιο τυχαίο λόγο μπορεί κάποια στιγμή να ανιχνευτούν οροθετικοί και η ζωή τους, από κει και πέρα να γίνει κόλαση. Τι να γίνει, καλά να πάθουν,είναι άξιοι της μοίρας τους.

Μην εισαι καραγκιοζης. Κανεις μοριακη εξεταση και βρισκεις το RNA του ιου. Μιας και δεν εχεις σχεση με βιολογια, θα σε παρακαλουσα να μην λες οτι εχεις ακουσει. Αν θες να συζητησουμε καποια σημεια για την ανιχνευση αντισωματων, πολυ ευχαριστως. Αλλα προσεξε μεχρι πιο σημειο το παιζεις γνωστης

Π

LAMB

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
43
Like
75
Πόντοι
10
Μην εισαι καραγκιοζης. Κανεις μοριακη εξεταση και βρισκεις το RNA του ιου. Μιας και δεν εχεις σχεση με βιολογια, θα σε παρακαλουσα να μην λες οτι εχεις ακουσει. Αν θες να συζητησουμε καποια σημεια για την ανιχνευση αντισωματων, πολυ ευχαριστως. Αλλα προσεξε μεχρι πιο σημειο το παιζεις γνωστης

Π
Καραγκιόζης είσαι και φαίνεσαι. Και τις προειδοποιήσεις σου βάλτες εκεί που ξέρεις. Παπαγαλάκι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom