Ας τα δουμε σε δεκαρικα.......σε πληρη αναλυση περα απο την προηγουμενη συζητηση.
Το ακαποτο γαμησι υπηρχε παντα απο τον αρχαιο καιρο των μπουρδελων,τωρα ομως τα πραγματα
δεν ειναι τελειως ιδια διοτι τωρα η κατασταση εχει ξεφυγει αισθητα.
Ειναι δεδομενο να συναντουνται κοπελες που κανουν ακαποτα γαμησια με την λογικη που εχουν
καποιοι να το παιζουν κορωνα γραμματα,αυτο συνεπως υπαρχει...
Ονοματα δεν μπορουν να γραφτουν γιατι πολυ απλα πρωτον δεν εχει νοημα,
δευτερον με τι στοιχεια και τριτον δεν ειναι θεμα των πελατων αυτων.
Εμενα μου εχει τυχει να γραψω καλα λογια για καποια κοπελα που πηδηξα(οχι μονο σε κριτικη αλλα και σε ενημερωση)
η εχω παρει καλη εντυπωση οπτικα και να την επαινεσω και να ερθουν 1-2 μετα να την πηδηξουν
και να βγει μαπα,βεβαια αυτο ειναι θεμα γουστου η ανταποκρισης της κοπελας και ειναι θεμιτο.
Οπως και το να περασουν υπεροχα,κανεις μας δεν ξερει αν ειναι αρρωστη,ετσι δεν ειναι;
Κοιταμε μονο την καυλα μας,σωστο και αυτο.
Στις κριτικες παλι ειναι αλλιως γιατι την εχεις δοκιμασει και σαν παρατηρητης αποδιδεις την αληθεια
καθως και τις αντιδρασεις της κοπελας-αυτο ειναι υγεια κριτικης.
Και εδω κοιταμε την καυλα μας,επισης σωστο.
Γιατι το λεω αυτο;γιατι το να μειωσεις η να ανεβασεις μια κοπελα μεσω κριτικης που ειναι "και"
θεμα γουστου δεν δημιουργει προβλημα αλυτο αλλα αν...........
.......και εδω θελω να επιστησω την προσοχη σας αν πεις για μια κοπελα με ονομα οτι κανει ακαποτο γαμησι
τοτε εκτος απο αυτο που φανταζεστε οτι συμβαινει και ειναι σωστο,οτι δηλαδη προσοχη εκει σε αυτην,
υπαρχει μια αλλη παραμετρος ακομα πιο επικινδυνη,δηλαδη να δημιουργηθει ουρα απο εραστες
με αυξημενο ρισκο που θελουν το ακαποτο,οποτε το θεμα ειναι ας πουμε τελικα και γαμω τα τζιζ...
Οποτε δεν πρεπει να λεγεται τιποτα για αυτο το θεμα,γι'αυτο και δεν συμμετεχω με ονοματα ουτε και θα συμμετεχω.
Αυτη ειναι η γνωμη μου,μπορει να ειναι σκληρο αλλα το σαιτ
απαρτιζεται απο πολλες ηλικιες που σιγουρα μεσα θα υπαρχουν και καποιοι που λυγιζουν
σε στιγμη αδυναμιας για διαφορους λογους και μετα λενε οτι φταιει η κοπελα.
Αλλα φταινε και οι δυο τελικα.