Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,4%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 126 35,4%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 72 20,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Θα ήθελα να ενημερώσω τους πελάτες των οίκων ανοχής, ότι υπάρχει άλλη μία κοπέλα η οποία είναι παράνομη (το οποίο σημαίνει καθόλου ιατρικές εξετάσεις) και έχει προσφέρει σέξ χωρίς προφυλακτικό, χωρίς αμοιβή μάλιστα.Δεν είναι ράδιο αρβύλα η είδηση καθώς το έκανε με συγγενικό μου πρόσωπο.Επίσης δεν προχώρησα σε καταγγελία σε αστυνομία κτλ., καθώς δεν έχει νόημα γιατί τα παίρνουν οι μπάτσοι και το συγκεκριμένο μαγαζί έκλεινε! όταν έσκαγε υποτιθέμενη έφοδος.
Η κοπέλα αυτή είναι η Άννα που δούλευε στο Φυλής 136 και τώρα στο Φύλής 109 Β
.Είναι γνωστή στους τακτικούς πελάτες με καταγωγή πιθανόν από Αλβανία και μέχρι πέρυσι κατοικούσε κάπου στο Παγκράτι.
www.paranomoi.com/2220/01/]http://www.paranomoi.com/2220/01/[/url]

Μιλας για μια με ξανθια σκουρα μαλλια μετριου αναστηματος και εμφανισης καθως και με μικρο στηθος;
Μπορω να επιβεβαιωσω οτι εχω ακουσει πως καποιες το κανουν χωρις περαιτερω αμοιβη,μονο αυτο!

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
Θα ήθελα να ενημερώσω τους πελάτες των οίκων ανοχής, ότι υπάρχει άλλη μία κοπέλα η οποία είναι παράνομη (το οποίο σημαίνει καθόλου ιατρικές εξετάσεις) και έχει προσφέρει σέξ χωρίς προφυλακτικό, χωρίς αμοιβή μάλιστα.Δεν είναι ράδιο αρβύλα η είδηση καθώς το έκανε με συγγενικό μου πρόσωπο.Επίσης δεν προχώρησα σε καταγγελία σε αστυνομία κτλ., καθώς δεν έχει νόημα γιατί τα παίρνουν οι μπάτσοι και το συγκεκριμένο μαγαζί έκλεινε! όταν έσκαγε υποτιθέμενη έφοδος.
Η κοπέλα αυτή είναι η Άννα που δούλευε στο Φυλής 136 και τώρα στο Φύλής 109 Β
.Είναι γνωστή στους τακτικούς πελάτες με καταγωγή πιθανόν από Αλβανία και μέχρι πέρυσι κατοικούσε κάπου στο Παγκράτι.
www.paranomoi.com/2220/01/]http://www.paranomoi.com/2220/01/[/url]
το εκανε προσφατα εννοεις, η ακομα και τωρα?αν το εκανε παλιοτερα με τον συγγενη σου, επρεπε να βγεις αμεσως να το αναφερεις, αλλιως δεν σπιλωνουμε ετσι ετεροχρονισμενα κοπελα, χωρις καποια αποδειξη...

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
Μιλας για μια με ξανθια σκουρα μαλλια μετριου αναστηματος και εμφανισης καθως και με μικρο στηθος;
Μπορω να επιβεβαιωσω οτι εχω ακουσει πως καποιες το κανουν χωρις περαιτερω αμοιβη,μονο αυτο!
τι επιβεβαιωνεις ρε μεγαλε??μια φημη οτι καποιες, χωρις να λες ποιες, το κανουν χωρις προφυλαξη???ημαρτον πια!!οταν λεμε κατι τοσο σοβαρο, να ειμαστε πιο συγκεκριμενοι και οχι να γραφουμε οτι μαλακια μας κατεβει!αν εχεις συγκεκριμενο προσωπο, με στοιχεια, γραψε το!αλλιως μην σπερνουμε τον πανικο χωρις στοιχεια...

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
τι επιβεβαιωνεις ρε μεγαλε??μια φημη οτι καποιες, χωρις να λες ποιες, το κανουν χωρις προφυλαξη???ημαρτον πια!!οταν λεμε κατι τοσο σοβαρο, να ειμαστε πιο συγκεκριμενοι και οχι να γραφουμε οτι μαλακια μας κατεβει!αν εχεις συγκεκριμενο προσωπο, με στοιχεια, γραψε το!αλλιως μην σπερνουμε τον πανικο χωρις στοιχεια...

Ξερω καλα Ελληνικα,μαθε και εσυ τωρα που μπορεις,ρωτησα για ποια λεει,δεν αποδεχτηκα οτι συμφωνω με αυτο που λεει.
Στην συνεχεια ειπα τι εχω ακουσει σε γενικο βαθμο και το επιβεβαιωσα γιατι το εχω ακουσει απο πολλους.
Δεν κατηγορω ποτε εγω,μαλιστα εχω ξεκαθαρισει οτι και να ξερω κατι δεν λεω τιποτα
γιατι απο την στιγμη που δεν κανω ακαποτο τι νοημα θα ειχε να το πω και με τι στοιχεια;
Και στην τελικη οι ευθυνες μοιραζονται στους δυο συμμετεχοντες στο ακαποτο γαμησι και οχι στους αναφεροντες στην συζητηση.
Μην περιμενετε να παρω το μερος κανενος λοιπον! :grin:

P.S Στον προεδραρα που το ειπε απλα τον ρωτησες και του απευθυνθηκες συμβουλευτικα ε;
εμενα λογω ελλειψης τιτλου και αξιωματος που δεν ειπα και ονομα πηγες να με φας.
Κανεις διακρισεις! :dancing:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
το εκανε προσφατα εννοεις, η ακομα και τωρα?αν το εκανε παλιοτερα με τον συγγενη σου, επρεπε να βγεις αμεσως να το αναφερεις, αλλιως δεν σπιλωνουμε ετσι ετεροχρονισμενα κοπελα, χωρις καποια αποδειξη...
Φιλε εγω δεν λεω κατι,για αυτο σου παραθετω το λινκ,δεν ειναι δικος μου συγγενεις,διαβασε το αθρο και μετα βγαλε συμπερασμα.
Πιθανως ειναι η πιτσος,και τι σπιλωνουμε ,πρωτη φορα το ακουσες οτι επαιζαν ακαποτα?

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Φιλε εγω δεν λεω κατι,για αυτο σου παραθετω το λινκ,δεν ειναι δικος μου συγγενεις,διαβασε το αθρο και μετα βγαλε συμπερασμα.
Πιθανως ειναι η πιτσος,και τι σπιλωνουμε ,πρωτη φορα το ακουσες οτι επαιζαν ακαποτα?

Αν θες περιεγραψε πιτσος και την αλλη για να διαγραφουν απο το καρνε μου οπως και να εχει!
Εχει αλλες 1000 οπως ξερουμε! :grin:

P.S Να γιατι λοιπον αυτο το θεμα ειναι τζιζ...

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
Φιλε εγω δεν λεω κατι,για αυτο σου παραθετω το λινκ,δεν ειναι δικο μου συγγενεις,διαβασε το αθρο και μετα βγαλε συμπερασμα.
λοιπον, για να βαλουμε καποια πραγματα στην θεση τους:
α) γραφεις ξεκαθαρα πιο πανω οτι η αννα απο γυλης 136 και φυλης 109Α το εκανε ακαποτα με συγγενικο σου προσωπο...αν αλλο ηθελς να γραψεις, δικο σου θεμα.ποτε το εκανε ακαποτα με συγγενικο σου προσωπο?τωρα?παλιοτερασ?ποτε?οταν αναφερομαστε σε τοσο σοβαρα περιστατικα που αφορουν την δημοσια υγεια, πρεπει να ειμαστε σαφεις και συγκεκριμενοι.
β) για τον φιλο gastrenteriasi.τα ελληνικα μου ειναι αριστα, πιστεψε με.αν κρινω απο τον τροπο γραφης σου και το nickname σου δεν πρεπει να εισαι μεγαλης ηλικιας.πρεπει λοιπον να γνωριζεις, οτι το συγεκριμενο site, διαβαζεται απο χιλιαδες επισκεπτς και μελη, πολλοι εξ΄ αυτων με μικρη ηλικια.οταν γραφουμε κατι που αφορα την δημοσια υγεια, πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι.δεν εχει νοημα να γραφουμε, οτι ακουσαμε οτι καποιες κοπελες πιθανων να προσφερουν ακαποτο σεξ.κανω τσαρκες 12 χρονια.και εγω το εχω ακουσει και μαλιστα για συγκεκριμενες κοπελες.αλλα χωρις στοιχεια, δεν βγαινω να πω ονοματα.αρα, δεν εχει νοημα να λεμε γενικα, οτι καποιες προσφερουν ακαποτο σεξ.προ 2 μηνων που εγινε ο πανικος με τις ιεροδουλες που υποτιθεται βρεθηκαν θετικες (λεω υποτιθεται, γιατι ποτε δεν βγηκαν να μας πουν οτι και οι δευτερες εξετασεις που εκαναν ηταν θετικες, και σχεδον ολες τους ηταν ναρκομανεις), δεν κυκλοφορουσε μυγα εξω γιατι ολοι φοβοντουσαν.η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια.αυτο που λεω λοιπον, ειναι οτι οταν μιλαμε για κατι τοσο σοβαρο, να ειμαστε πιο προσεκτικοι και το κυριοτερο πιο συγκεκριμενοι με στοιχεια, αλλιως δημιουργουμε ενα κλιμα αρνητικο, χωρις να ξερουμε τιποτα συγκεκριμενο.
φιλικα παντα.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αν θες περιεγραψε πιτσος και την αλλη για να διαγραφουν απο το καρνε μου οπως και να εχει!
Εχει αλλες 1000 οπως ξερουμε! :grin:

P.S Να γιατι λοιπον αυτο το θεμα ειναι τζιζ...
Δεν λαμβανω υποψιν μου τι λεει ο καθενας,αλλα για να βγη καποιος δημοσια να το πει κατι τρεχει!!Η κοπελα δουλευε μεχρι και φετος τους πρωτους μηνες του χειμωνα,μετα δεν πηγαινα σε αυτα τα σπιτακια,ειχα καιρο να παω,και επειδη το διαβασα τυχαια το ανεφερα,περισσοτερο για αυτους που πηγαν με την κοπελλα να το εχουν υποψιν τους!!
Ηταν αδυνατη κοντη μαυρομαλα με εξαρσεις,δλδ.μπορει να σε παρατουσε στο δωματιο λεγοντας σου οτι ο χρονος σου τελειωσε η να εκανε καλο πηδημα αμα σε γουσταρε.
Τωρα αυτο ειναι αληθεια γιατι οταν γινοταν ντου τα σπιτακια αυτα εκλειναν.
Τωρα ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα μονος του,και σε εμενα προσωπικα ετυχε στο 134 στο ισογειο να ζητα συναγωνιστς ακαποτο απο κωλο,οταν η κοπελλα αρνηθηκε και βγηκαμε εξω συζητησαμε και μου ειπε οτι το εχει κανει αρκετες φορες στην φυλης,τωρα αληθεια ψεματα δεν μπορω να ξερω η και να ξερω δεν μπορω να το πω γιατι δεν ημουν παρων!!

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
για τον φιλο gastrenteriasi...

Επιμενεις.......λοιπον ακου,ειμαι 37 και μια χαρα τα λεω,το νικ οφειλεται σε πατσαδακι που με εκανε να χεζομαι...
η μεγαλυτερη βοηθεια που μπορω να δωσω στους φιλους ειναι να λεω οτι ακουω φιλτραρισμενο και προσεκτικα γραμμενο.
Απο την στιγμη που και οι τρεις τελευταιοι συμφωνουμε μεσες ακρες οτι υπαρχουν ακαποτα ειναι ολα κομπλε
χωρις διαμαχη.
Παρατηρω(εχω και γαμω τα ματια)στο ποστ σου προς εμενα στην θεση β οτι λες οτι δεν βγαινεις να πεις ονοματα.
Μα ουτε εγω ειπα ονοματα,γιατι διαχωριζεις τεχνιεντως την θεση σου απο την δικη μου οταν μαλιστα συμφωνεις
οτι γινονται απλα και μονο,πραγμα που ειπα κι εγω.
Δεν τιθεται θεμα συνεχειας στην συζητηση λοιπον,φιλικα παντα! :grin:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
λοιπον, για να βαλουμε καποια πραγματα στην θεση τους:
α) γραφεις ξεκαθαρα πιο πανω οτι η αννα απο γυλης 136 και φυλης 109Α το εκανε ακαποτα με συγγενικο σου προσωπο...αν αλλο ηθελς να γραψεις, δικο σου θεμα.ποτε το εκανε ακαποτα με συγγενικο σου προσωπο?τωρα?παλιοτερασ?ποτε?οταν αναφερομαστε σε τοσο σοβαρα περιστατικα που αφορουν την δημοσια υγεια, πρεπει να ειμαστε σαφεις και συγκεκριμενοι.
β) για τον φιλο gastrenteriasi.τα ελληνικα μου ειναι αριστα, πιστεψε με.αν κρινω απο τον τροπο γραφης σου και το nickname σου δεν πρεπει να εισαι μεγαλης ηλικιας.πρεπει λοιπον να γνωριζεις, οτι το συγεκριμενο site, διαβαζεται απο χιλιαδες επισκεπτς και μελη, πολλοι εξ΄ αυτων με μικρη ηλικια.οταν γραφουμε κατι που αφορα την δημοσια υγεια, πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι.δεν εχει νοημα να γραφουμε, οτι ακουσαμε οτι καποιες κοπελες πιθανων να προσφερουν ακαποτο σεξ.κανω τσαρκες 12 χρονια.και εγω το εχω ακουσει και μαλιστα για συγκεκριμενες κοπελες.αλλα χωρις στοιχεια, δεν βγαινω να πω ονοματα.αρα, δεν εχει νοημα να λεμε γενικα, οτι καποιες προσφερουν ακαποτο σεξ.προ 2 μηνων που εγινε ο πανικος με τις ιεροδουλες που υποτιθεται βρεθηκαν θετικες (λεω υποτιθεται, γιατι ποτε δεν βγηκαν να μας πουν οτι και οι δευτερες εξετασεις που εκαναν ηταν θετικες, και σχεδον ολες τους ηταν ναρκομανεις), δεν κυκλοφορουσε μυγα εξω γιατι ολοι φοβοντουσαν.η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια.αυτο που λεω λοιπον, ειναι οτι οταν μιλαμε για κατι τοσο σοβαρο, να ειμαστε πιο προσεκτικοι και το κυριοτερο πιο συγκεκριμενοι με στοιχεια, αλλιως δημιουργουμε ενα κλιμα αρνητικο, χωρις να ξερουμε τιποτα συγκεκριμενο.
φιλικα παντα.
Παμε απο την αρχη....
Παραθετω ενα αποσμασμα απο το λινκ που βρισκεται κατω ακριβως απο το ποστ,εγω δεν λεω τιποτα,απλα κανω μια επαναληψη του ποστ που διαβασα.
Αυτο αφορα αυτους που πηγαν με την κοπελλα,Απλα οταν το δημοσιευει επισημα καποιο αλλο σαιτ,καλο ειναι να το λαμβανουμε υποψην μας.
Και εγω δεν πιστευα οτι η ρωσσις που δουλευε στο υπογειο του Φ.71 και Φωκ.22 ηταν οροθετικη ακι απο οτι λενε κανει θεραπεια στον ΑΓ.Σαββα,νομιζω δλδ.και καλαμπουριζαμε και παιζαμαι,και οταν το μαθαμε μας κοπηκαν τα ποδια.
Καλο ειναι αν δεν το πιστευεις εσυ ας το εχουν υποψην τους αυτη που πηγαν με την κοπελα.
Για ολους να ειναι καλα τα πραγματα,αλλα αυτοι που πανε και ζητανε ακαποτο απο ιεροδουλη ειναι καλα εγκεφαλικα φιλε?
Εσυ θα το κανες?Εγω οχι παντως!!

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
Παμε απο την αρχη....
Παραθετω ενα αποσμασμα απο το λινκ που βρισκεται κατω ακριβως απο το ποστ,εγω δεν λεω τιποτα,απλα κανω μια επαναληψη του ποστ που διαβασα.
Αυτο αφορα αυτους που πηγαν με την κοπελλα,Απλα οταν το δημοσιευει επισημα καποιο αλλο σαιτ,καλο ειναι να το λαμβανουμε υποψην μας.
Και εγω δεν πιστευα οτι η ρωσσις που δουλευε στο υπογειο του Φ.71 και Φωκ.22 ηταν οροθετικη ακι απο οτι λενε κανει θεραπεια στον ΑΓ.Σαββα,νομιζω δλδ.και καλαμπουριζαμε και παιζαμαι,και οταν το μαθαμε μας κοπηκαν τα ποδια.
Καλο ειναι αν δεν το πιστευεις εσυ ας το εχουν υποψην τους αυτη που πηγαν με την κοπελα.
Για ολους να ειναι καλα τα πραγματα,αλλα αυτοι που πανε και ζητανε ακαποτο απο ιεροδουλη ειναι καλα εγκεφαλικα φιλε?
Εσυ θα το κανες?Εγω οχι παντως!!
oταν παραθετουμε ενα αποσπασμα, το αναφερουμε απο την αρχη οτι ειναι αποσπασμα...αλλιως φαινεται οτι ειναι δικη μας θεση.ή εναλλακτικα, το βαζουμε μεσα σε αγκυλες για να δειξουμε οτι εναι αντιγραφη κειμενου απο αλλου...
φιλικα παντα.

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Ας τα δουμε σε δεκαρικα.......σε πληρη αναλυση περα απο την προηγουμενη συζητηση.

Το ακαποτο γαμησι υπηρχε παντα απο τον αρχαιο καιρο των μπουρδελων,τωρα ομως τα πραγματα
δεν ειναι τελειως ιδια διοτι τωρα η κατασταση εχει ξεφυγει αισθητα.
Ειναι δεδομενο να συναντουνται κοπελες που κανουν ακαποτα γαμησια με την λογικη που εχουν
καποιοι να το παιζουν κορωνα γραμματα,αυτο συνεπως υπαρχει...
Ονοματα δεν μπορουν να γραφτουν γιατι πολυ απλα πρωτον δεν εχει νοημα,
δευτερον με τι στοιχεια και τριτον δεν ειναι θεμα των πελατων αυτων.
Εμενα μου εχει τυχει να γραψω καλα λογια για καποια κοπελα που πηδηξα(οχι μονο σε κριτικη αλλα και σε ενημερωση)
η εχω παρει καλη εντυπωση οπτικα και να την επαινεσω και να ερθουν 1-2 μετα να την πηδηξουν
και να βγει μαπα,βεβαια αυτο ειναι θεμα γουστου η ανταποκρισης της κοπελας και ειναι θεμιτο.
Οπως και το να περασουν υπεροχα,κανεις μας δεν ξερει αν ειναι αρρωστη,ετσι δεν ειναι;
Κοιταμε μονο την καυλα μας,σωστο και αυτο.
Στις κριτικες παλι ειναι αλλιως γιατι την εχεις δοκιμασει και σαν παρατηρητης αποδιδεις την αληθεια
καθως και τις αντιδρασεις της κοπελας-αυτο ειναι υγεια κριτικης.
Και εδω κοιταμε την καυλα μας,επισης σωστο.

Γιατι το λεω αυτο;γιατι το να μειωσεις η να ανεβασεις μια κοπελα μεσω κριτικης που ειναι "και"
θεμα γουστου δεν δημιουργει προβλημα αλυτο αλλα αν...........

.......και εδω θελω να επιστησω την προσοχη σας αν πεις για μια κοπελα με ονομα οτι κανει ακαποτο γαμησι
τοτε εκτος απο αυτο που φανταζεστε οτι συμβαινει και ειναι σωστο,οτι δηλαδη προσοχη εκει σε αυτην,
υπαρχει μια αλλη παραμετρος ακομα πιο επικινδυνη,δηλαδη να δημιουργηθει ουρα απο εραστες
με αυξημενο ρισκο που θελουν το ακαποτο,οποτε το θεμα ειναι ας πουμε τελικα και γαμω τα τζιζ... :grin:

Οποτε δεν πρεπει να λεγεται τιποτα για αυτο το θεμα,γι'αυτο και δεν συμμετεχω με ονοματα ουτε και θα συμμετεχω.
Αυτη ειναι η γνωμη μου,μπορει να ειναι σκληρο αλλα το σαιτ
απαρτιζεται απο πολλες ηλικιες που σιγουρα μεσα θα υπαρχουν και καποιοι που λυγιζουν
σε στιγμη αδυναμιας για διαφορους λογους και μετα λενε οτι φταιει η κοπελα.
Αλλα φταινε και οι δυο τελικα. :grin:

carnagaro

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ας τα δουμε σε δεκαρικα.......σε πληρη αναλυση περα απο την προηγουμενη συζητηση.

Το ακαποτο γαμησι υπηρχε παντα απο τον αρχαιο καιρο των μπουρδελων,τωρα ομως τα πραγματα
δεν ειναι τελειως ιδια διοτι τωρα η κατασταση εχει ξεφυγει αισθητα.
Ειναι δεδομενο να συναντουνται κοπελες που κανουν ακαποτα γαμησια με την λογικη που εχουν
καποιοι να το παιζουν κορωνα γραμματα,αυτο συνεπως υπαρχει...
Ονοματα δεν μπορουν να γραφτουν γιατι πολυ απλα πρωτον δεν εχει νοημα,
δευτερον με τι στοιχεια και τριτον δεν ειναι θεμα των πελατων αυτων.
Εμενα μου εχει τυχει να γραψω καλα λογια για καποια κοπελα που πηδηξα(οχι μονο σε κριτικη αλλα και σε ενημερωση)
η εχω παρει καλη εντυπωση οπτικα και να την επαινεσω και να ερθουν 1-2 μετα να την πηδηξουν
και να βγει μαπα,βεβαια αυτο ειναι θεμα γουστου η ανταποκρισης της κοπελας και ειναι θεμιτο.
Οπως και το να περασουν υπεροχα,κανεις μας δεν ξερει αν ειναι αρρωστη,ετσι δεν ειναι;
Κοιταμε μονο την καυλα μας,σωστο και αυτο.
Στις κριτικες παλι ειναι αλλιως γιατι την εχεις δοκιμασει και σαν παρατηρητης αποδιδεις την αληθεια
καθως και τις αντιδρασεις της κοπελας-αυτο ειναι υγεια κριτικης.
Και εδω κοιταμε την καυλα μας,επισης σωστο.

Γιατι το λεω αυτο;γιατι το να μειωσεις η να ανεβασεις μια κοπελα μεσω κριτικης που ειναι "και"
θεμα γουστου δεν δημιουργει προβλημα αλυτο αλλα αν...........

.......και εδω θελω να επιστησω την προσοχη σας αν πεις για μια κοπελα με ονομα οτι κανει ακαποτο γαμησι
τοτε εκτος απο αυτο που φανταζεστε οτι συμβαινει και ειναι σωστο,οτι δηλαδη προσοχη εκει σε αυτην,
υπαρχει μια αλλη παραμετρος ακομα πιο επικινδυνη,δηλαδη να δημιουργηθει ουρα απο εραστες
με αυξημενο ρισκο που θελουν το ακαποτο,οποτε το θεμα ειναι ας πουμε τελικα και γαμω τα τζιζ... :grin:

Οποτε δεν πρεπει να λεγεται τιποτα για αυτο το θεμα,γι'αυτο και δεν συμμετεχω με ονοματα ουτε και θα συμμετεχω.
Αυτη ειναι η γνωμη μου,μπορει να ειναι σκληρο αλλα το σαιτ
απαρτιζεται απο πολλες ηλικιες που σιγουρα μεσα θα υπαρχουν και καποιοι που λυγιζουν
σε στιγμη αδυναμιας για διαφορους λογους και μετα λενε οτι φταιει η κοπελα.
Αλλα φταινε και οι δυο τελικα. :grin:
καλά ξιγιέσαι ! :rockon:

Επισκέπτης
λοιπον εψαχνα να βρω ενα θρετ για να πω γραψω αυτο το ποστ, γιατι δεν θελω να σπαμαρω την ημερησια ενημερωση.

λοιπον οσοι με ξερουν γνωριζουν οτι ειμαι τρελος φαν του ακαποτου τσιμπουκιου!
παντα με ετρωγε μεσα μου η αμφιβολια να κολας κατι απο αυτο?

μεχρι τωρα δυστυχως εχω κολλησει βλενορροια απο ακαποτο γαμησι (μονο ετσι κολλαει) με κανονικη γκομενα. η θεραπεια ειναι της πλακας και σε 2-3 μερες δεν εχεις συμπτωματα ενω σε 7 μερες σταματας και τα χαπια με λιγα λογια δεν ειναι κατι για να ανησυχεις εφοσον πας γρηγορα στον γιατρο.

και κονδυλωματα τα οποια μαλλον τα κολλησα απο πουτανα.
η θεραπια ειναι της πλακας αλλα χρονοβορα μου πηρε ενα χρονο να ξεμπερδεψω εντελως!

βεβαια και τα 2 παραπανω συμφωνα με τους γιατρους του συγγρος κολανε μονο απο γαμησι και οχι απο πιπα. βεβαια ενας φιλος επεμενε οτι κολλησε βλενορροια απο πιπα αλλα μαλλον ελεγε ψεματα και γαμουσε τανες χωρις καποτα.
η βλενορροια θελει ακαποτο γαμησι και τα κονδυλωματα κολλανε και με καποτα.

παντα αμφεβαλα γιατι το aids αλλα και για την ηπατιτιδα b και c καθως η a κολαει και απο ποτηρια κτλ αλλα αντιμετωπιζεται πολυ ευκολα και η θεραπεια ειναι της πλακας.
η b και c κολανε κυριως απο γαμησι και ανταλαγη υγρων! η θεραπεια ειναι γαμησι και υπαρχει περιπτωση να χρειαστει μεταμοσχευση!!!

για καιρο ηθελα να κανω εξετασεις για aids (εχω ξανακανει και το συναισθημα ειναι τρομερο περιμενοντας να μαθεις αν εχεις) και ηπατιτιδα. αλλα εχοντας της προηγουμενη εμπειρια δεν τολμουσα να ξαναζησω το ιδιο. γιατι για 24 ωρες το χεσιμο ειναι απιστευτο! γνωριζοντας οτι απο ενα χαρτακι κρινεται η υπολοιπη ζωη σου!!!

τεσπα εχτες και ενω ημουν στην δουλεια και κωλοβαραγα μου την εδωσε και πηγα σε ενα διαγνωστικο κοντα στο σπιτι μου. οταν πηγα εκανα εξετασεις γενικης αιματος για ηπατιτιδα και για aids το κοστος ειναι λιγο κατω απο 100 ευρω! 49 εχει το aids μονο του!
εσκασα λοιπον το 100αρικο. μου πηρε αιμα ενα μουνακι (αλλα θα τα πουμε αλλη ωρα για αυτην ;))

και σημερα επρεπε να παω μετα τις 5 για να παρω τα αποτελεσματα.

στην διαδρομη σκεφτομουν οτι εχω τσιμπουκωσει ακαποτα οτι κινηται απο στουντιο μπουρδελα πιατσες και διαφορα αλλα που δεν τα λεω ανοιχτα. τρανς, γυναικες κτλ
βεβαια τις πιατσες τις εχω κοψει πανω απο 2 χρονια αλλα αν ειχε γινει το κακο?

χωρις καποτα δεν εχω γαμησει σε μπουρδελο αλλα ειχα πολλες προτασεις απο τις γνωστες που το κανουν!

σε μια φαση ειχα συμβιβαστει λεγοντας οτι αν υπαρχει ηπατιτιδα στα μπουρδελα και μεταδιδεται με την πιπα εχω ΣΙΓΟΥΡΑ!!

ανεβηκα λοιπον τα σκαλια και ζητησα τα αποτελεσματα. με τρελανε η απαθεια που ειχε η κοπελα στη ρεσεψιον οταν εψαχνε τον φακελο που εκρινε την ζωη μου!
οταν τον βρηκε το επαιξα ανετος και κατεβηκα κατω τον ανοιξα και πραγματικα το σκατο ειχε φτασει στην καλτσα!
το aids ηταν αρνητικο εδω δεν εντυπωσιαστηκα
οι γενικες αιματος ηταν καλες για πρωτη φορα απο οταν ημουν 12 χρονων!!!
και η ηπατιτιδα αρνητικη!!!!!!!!!
εννοιωσα σαν να χυνω απο τον εγκεφαλο μιλαμε αγαλιαση. για κατι που πριν 24 ωρες δεν με απασχολουσε καν...

οποτε αποφασισα να γραψω αυτο το ποστ για τους παρακατω λογους:
1) επειδη οι περισσοτεροι απο εδω κανετε ακαποτα τσιμπουκια να σας δωσω μια χαρα καθως αν δεν κολλησα εγω με πολυ πανω απο 100 ακαποτα με πουτανες τοτε τα νεα και για εσας ειναι καλα..
2) επειδη πολλοι απο εδω κανετε ακαποτα γαμησια και το ξερω και δεν το κατακρινω γιατι ξερω τι παει να πει καβλα της στιγμης, θελω να σας ωθησω να κανετε εξετασεις. για το καλο το δικο σας αλλα και των μουνιων που γαματε. και βεβαια να σας προτρεψω να τα σταματησετε οσο ειναι καιρος, αν υπαρχει καιρος.
3) επειδη σε παρομοια ποστ που εχω γραψει για τα 2 αφροδισια που εχω κολησει τα πμ μου πηραν φωτια με ερωτησεις απο ανθρωπους οι οποιοι ηθελαν να μαθουν αν εχω κατι απο αυτα και με ρωταγαν για συμπτωματα, θεραπειες και τι πρεπει να κανουν. μαλιστα με 2 ειχα μιλησει και στο κινητο ο ενας ειχε κονδυλωματα ο αλλος δεν με ενημερωσε ποτε τι του ειπαν στο νοσοκομειο. μαλιστα τα περισσοτερα προφιλ μαλλον ηταν κλονοι γιατι δεν ειχαν ποστ!!! οποτε οποιος θελει να ρωτησει κατι ας το κανει, γρηγορα ομως.
4) χωρις να θελω να παροτρινω καποιον να το κανει, μαλλον δεν κολλας κατι απο ακαποτο τσιμπουκι, βεβαια παιζει να ημουν και κωλοφαρδος!

ξερω το δουλεμα απο αργοσχολους και το σπαμ που θα ακολουθησουν αλλα εστω και ενας να βοηθηθει μου αρκει.

επισης θα ηθελα να γραψω κατι σημαντικο και να βοηθησω μερικους κλεινοντας ετσι τα 6 χρονια που εγραφα στο σαιτ!
bb

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν φίλε, το μόνο αφροδίσιο νόσημα που έχει ΣΟΒΑΡΕΣ πιθανότητες να κολλήσει από ακάποτη πίπα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η βλενόρροια!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
το εχω ακουσει αλλα ο γιατρος λεει οχι!!!!!

αλλα εφοσον δεν εχω τπτ στα @@ μου!!!
Ο γιατρός θέλει γιατρό.
Ακόμη έρπης, και με λιγότερες πιθανότητες σύφιλη. Έδώ όμως μπορείς σχετικά εύκολα να διακρίνεις συμπτώματα και να προφυλαχθείς...
Απ' όσο ξέρω μέχρι τώρα δεν έχει πιστοποιηθεί περιστατικό AIDS που να μεταδόθηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από πίπα (εννοείται σ' αυτόν που δίνει πίπα)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.923
Πόντοι
4.655
δεν κολλας βλενορροια απο ακαποτη πιπα. Τι θα γινει? Δειξε αρθρα που το δειχνουν αυτο

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
δεν κολλας βλενορροια απο ακαποτη πιπα. Τι θα γινει? Δειξε αρθρα που το δειχνουν αυτο

Τον χαβα σου εσυ και η βλακεια στα ουρανια!!  :grin: :grin: :grin:

How do people get gonorrhea?

People get gonorrhea by having sex with someone who has the disease. “Having sex” means anal, vaginal, or oral sex. Gonorrhea can still be transmitted via fluids even if a man does not ejaculate. Gonorrhea can also be spread from an untreated mother to her baby during childbirth.

People who have had gonorrhea and have been treated may get infected again if they have sexual contact with a person infected with gonorrhea.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom