Παιδιά παρακαλώ πολύ όποιος μπορεί να μου απαντήσει, είναι σοβαρό το θέμα. Στις 3/7/12 και ώρα 07.00 πήγα σε ένα οίκο ανοχής (όχι στούντιο). Φόρεσα προφυλακτικό στην αρχή, μετά μου έκανε στοματικό σέξ και στη συνέχεια κάναμε κολπικό σέξ και δεν τελείωσα. Έφυγα από εκεί και πήγα σπίτι, αποκοιμήθηκα και όταν ξύπνησα συνειδητοποίησα ότι στο κάτω μέρος του πέους μου είχα μια μικρή πληγή γιατί το προηγούμενο βράδυ είχα ξυριστει. Δεν μπορώ να θυμηθώ όμως αν το προφυλακτικό κάλυπτε την πληγή η όχι κατά τη διάρκεια του σεξ. Έτσι λοιπόν πήγα σε Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων στις 5/7/12 και τους εξήγησα το περιστατικό και μου είπαν ότι η πιθανότητα να έχω μολυνθεί από HIV ακόμα και αν η εκδιδόμενη είναι οροθετική και ακόμη αν τα κολπικά της υγρά ακουμπούσαν την πληγή μου είναι 1 στις 300. Εγώ βέβαια είχα πανικοβληθεί -αν και ο γιατρός μου εξηγούσε ότι οι πιθανότητες να έχω μολυνθεί είναι ελάχιστες και ήταν αντίθετος για να μου δώσει αγωγή- εγώ ζήτησα την αγωγή την οποία δίδεται εντός 72 ωρών αν υπάρχει μόλυνση. Η αγωγή αυτή δίδεται σε άτομα που είναι σίγουρα μολυσμένα και πρέπει να πέρνετε εντός 72 ωρών για να εμποδίζει την μόλυνση, αλλά έχει σοβαρότατες παρενέργειες, η διάρκεια της είναι 30 μέρες. Έχω ξεκινήσει την αγωγή εδώ και 2 μέρες αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος αν έχω μολυνθεί φοβάμαι να την συνεχίσω. Έκανα ένα τεστ HIV ήδη το οποίο βγήκε αρνητικό, έχω άλλο ένα σε 2 βδομάδες και μετά θα κάνω και άλλα. Φοβάμαι τις παρενέργειες της αγωγής γιατί αν δεν έχω τίποτα και είναι απλά η ιδέα μου θα περάσω μαρτύριο, σκέφτομαι να την σταματήσω από μόνος μου. Τι να κάνω? Πιστεύετε ότι έχω κολλήσει HIV σύμφωνα με αυτά που σας είπα? Λέτε να είμαι τόσο γκαντέμης που έπεσα σε εκδιδόμενη οροθετική?
το 1 στις 300 που το εβγαλαν, δεν το καταλαβαινω. Οντως, ειναι μικρη η πιθανοτητα, αλλα ως τωρα δεν εχει καταμετρηθει. Α ρε πουστη μου, αθανατοι Ελληνες. Δις ιζ Σπαρτααααααααα.
Οκ, να σοβαρευτουμε. Τωρα, πρεπει να μην τα σταματησεις αυην την αγωγη, εφοσον πηρες την (ωριμη?) αποφαση να την ξεκινησεις. Ειναι με αντιρετροίκα φαρμακα και φυσικα εχουν παρενεργειες. Παιρνεις την αγωγη φορεων του HIV. Βλεπεις, ο ιος αυτος ειναι ιδιαιτερα αδυναμος και αν εχεις καλο ανοσοποιητικο, δυσκολα γλυτωνει την πρωτη γραμμη αμυνας σου. Αυτη η αγωγη, ουσιαστικα βοηθαει να εξουδετερωθει ο ιος αυτος οταν ηδη βρισκεται στο πρωτο σταδιο επιμολυνσης.
το HIV τεστ που εκανες ειναι αρνητικο εφοσον ψαχνεις για αντισωματα, που εμφαννιζονται κοντα δυο βδομαδες μετα την μολυνση. αν θες να σκασεις καλα λεφτα, θα κανεις μοριακο ελεγχο (PCR), και αυτο θα σου δειξει αν εχεις επιμολυνθει, 3-4 μερες μετα την υποπτη επαφη.
Π