Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,4%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 126 35,4%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 72 20,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καραγκιόζης είσαι και φαίνεσαι. Και τις προειδοποιήσεις σου βάλτες εκεί που ξέρεις. Παπαγαλάκι!
εκτοσ απο φασιστασ εισαι και μεγαλο νουμερο...αλλα μαλλον εισαι πιτσιρικασ και δεν ξερεισ τι σου γινεται.λοιπον μην γραφεισ μαλακιεσ για αυτο το θεμα που δεν εχεισ ιδεα,γραφε για τον κασιδιαρι καλυτερα ;)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.923
Πόντοι
4.655
Καραγκιόζης είσαι και φαίνεσαι. Και τις προειδοποιήσεις σου βάλτες εκεί που ξέρεις. Παπαγαλάκι!

Ηρεμησε, μικρε. Ειπαμε, αν θες να συζητησουμε, πολυ ευχαριστως. Αλλα οταν λες μαλακιες, να περιμενεις και σκληρη κριτικη. Επειδη καπου διαβασες αυτο με τα αντισωματα, το πουλας ως θεση σε ενα θεμα που αποσχολει επιστημονες και κοινωνιες εδω και 30 χρονια ΚΑΙ σκοτωνει αρκετους ανθρωπους καθε χρονο, κυριως στις υποσαχαριες χωρες. Οποτε, τονιζω: αν θες να συζητησεις και να μαθεις, τοτε κανε σωστες ερωτησεις.

Π.χ. για την ανιχνευση αντισωματων, μιας και εχω ασχοληθει συγκεκριμενα, μπορω να σου πω καποια πραγματα, αν  θες. Για να γινει αυτο, πρεπει να μου πεις, που τα διαβασες/ακουσες/ειδες αυτα που εγραψες

Π

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Συνεχίζετε να λέτε μαλακίες οι τρομολάγνοι. Ο ιός HIV δεν υπάρχει. Τα τεστ δεν ανιχνεύουν τον ιό αλλά αντισώματα που αυθαίρετα το ιατρικό καταεστημένο αποφάσισε ότι αποτελούν απόδειξη της παρουσίας του ιού, ενώ μπορεί να προέρχονται από χίλιες διαφορετικές καταστάσεις κακής υγείας. Μπορεί να είσαι αγάμητος 10 χρόνια και να βγείς οροθετικός επειδή έχεις πεσμένο ανοσοποιητικό. Για να σκεπάσουν τα ψέμματα έχουν επινοήσει αυτά τα απίθανα παραμύθια, ότι ο ιός μεταλλάσσεται τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνουν να τον ταυτοποιήσουν ή ότι μπορεί να μένει 20 χρόνια σε λανθάνουσα κατάσταση και... μετά να εκδηλωθεί! Όσοι ψάχνονται συνέχεια, για κάποιο τυχαίο λόγο μπορεί κάποια στιγμή να ανιχνευτούν οροθετικοί και η ζωή τους, από κει και πέρα να γίνει κόλαση. Τι να γίνει, καλά να πάθουν,είναι άξιοι της μοίρας τους.

Αυτά πήγαινε να τα πεις στη συγχωρεμένη την Παπαγιαννίδου.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Σκασε ρε μπουφο γαμω τον αντιχριστο σου
Απο TEM
images

SEM
Researchers-Claim-the-Discovery-of-a-Possible-Cure-for-HIV-2.jpg

AFM
F5.medium.gif

olaole

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια θελω ν κανω τις εξης ερωτησεις..πιστευετε γενικα οτι οι ιεροδουλες ειν μολυσμενες? Για παραδειγμα στην φυλης..κ κατα ποσο οι εξετασεις τους ειν πραγματι αληθινες..εγω προσωπικα ενδιαφερομαι γ τν τζεσικα..αυτα :-)
Η

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.923
Πόντοι
4.655
Το μονο σιγουρο ειναι οτι εξεταζονται πιο συχνα απο τις μη-ιεροδουλες.

olaole

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες εχω μερικες ερωτησεις οποιος θλει ν μ απαντησει σοβαρα γτι ειν κτι π με απασχολει..λοιπον ειχα παει τον γεναρη πρωτη μου φορα σε οικο ανοχης..πρωτη μου φορα κ σε οικο κ γνκα..ειχα παει με την τζεσικα που ηταν τοτε στο 65β νμζω κ τωρα στο 134..εκανα οτι εκνα με προφυλακτικο εννοειται..απλα αφου τ εβγαλα φοβαμε μηπως  αφ ακουμπησα το προφυλακτικο μετα ακουμπησα τα χερια μου στο πεος μου..θεωρειτε 1ον ν υπαρχει περιπτωση ν εχω κολλησει τπτα αν ειχαι υγρα το χερι μου? Κ 2ον την θεωρειτε καθαρη τν τζεσικα?σας ευχαριστω εκ των προτεων παιδια κ συγγνωμη αν κουραζω!

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Παιδια θελω ν κανω τις εξης ερωτησεις..πιστευετε γενικα οτι οι ιεροδουλες ειν μολυσμενες? Για παραδειγμα στην φυλης..κ κατα ποσο οι εξετασεις τους ειν πραγματι αληθινες..εγω προσωπικα ενδιαφερομαι γ τν τζεσικα..αυτα :-)
Η

Κανονικά υποχρεούνται να κάνουν εξετάσεις κατά τακτά χρονικά διαστήματα,παλιά ήταν νομίζω καθε 15 μέρες.Τώρα με το χαμό που γίνεται με παράνομες,ξένες κλπ οι εξετάσεις πάνε περίπατο.Οι τρόποι προφύλαξης είναι γνωστοί,απο εκεί και πέρα ανάλογα το μυαλό του καθενός.

Commando35MK

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά παρακαλώ πολύ όποιος μπορεί να μου απαντήσει, είναι σοβαρό το θέμα. Στις 3/7/12 και ώρα 07.00 πήγα σε ένα οίκο ανοχής (όχι στούντιο). Φόρεσα προφυλακτικό στην αρχή, μετά μου έκανε στοματικό σέξ και στη συνέχεια κάναμε κολπικό σέξ και δεν τελείωσα. Έφυγα από εκεί και πήγα σπίτι, αποκοιμήθηκα και όταν ξύπνησα συνειδητοποίησα ότι στο κάτω μέρος του πέους μου είχα μια μικρή πληγή γιατί το προηγούμενο βράδυ είχα ξυριστει. Δεν μπορώ να θυμηθώ όμως αν το προφυλακτικό κάλυπτε την πληγή η όχι κατά τη διάρκεια του σεξ. Έτσι λοιπόν πήγα σε Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων στις 5/7/12 και τους εξήγησα το περιστατικό και μου είπαν ότι η πιθανότητα να έχω μολυνθεί από HIV ακόμα και αν η εκδιδόμενη είναι οροθετική και ακόμη αν τα κολπικά της υγρά ακουμπούσαν την πληγή μου είναι 1 στις 300. Εγώ βέβαια είχα πανικοβληθεί -αν και ο γιατρός μου εξηγούσε ότι οι πιθανότητες να έχω μολυνθεί είναι ελάχιστες και ήταν αντίθετος για να μου δώσει αγωγή- εγώ ζήτησα την αγωγή την οποία δίδεται εντός 72 ωρών αν υπάρχει μόλυνση. Η αγωγή αυτή δίδεται σε άτομα που είναι σίγουρα μολυσμένα και πρέπει να πέρνετε εντός 72 ωρών για να εμποδίζει την μόλυνση, αλλά έχει σοβαρότατες παρενέργειες, η διάρκεια της είναι 30 μέρες. Έχω ξεκινήσει την αγωγή εδώ και 2 μέρες αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος αν έχω μολυνθεί φοβάμαι να την συνεχίσω. Έκανα ένα τεστ HIV ήδη το οποίο βγήκε αρνητικό, έχω άλλο ένα σε 2 βδομάδες και μετά θα κάνω και άλλα. Φοβάμαι τις παρενέργειες της αγωγής γιατί αν δεν έχω τίποτα και είναι απλά η ιδέα μου θα περάσω μαρτύριο, σκέφτομαι να την σταματήσω από μόνος μου. Τι να κάνω? Πιστεύετε ότι έχω κολλήσει HIV σύμφωνα με αυτά που σας είπα? Λέτε να είμαι τόσο γκαντέμης που έπεσα σε εκδιδόμενη οροθετική?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Παιδιά παρακαλώ πολύ όποιος μπορεί να μου απαντήσει, είναι σοβαρό το θέμα. Στις 3/7/12 και ώρα 07.00 πήγα σε ένα οίκο ανοχής (όχι στούντιο). Φόρεσα προφυλακτικό στην αρχή, μετά μου έκανε στοματικό σέξ και στη συνέχεια κάναμε κολπικό σέξ και δεν τελείωσα. Έφυγα από εκεί και πήγα σπίτι, αποκοιμήθηκα και όταν ξύπνησα συνειδητοποίησα ότι στο κάτω μέρος του πέους μου είχα μια μικρή πληγή γιατί το προηγούμενο βράδυ είχα ξυριστει. Δεν μπορώ να θυμηθώ όμως αν το προφυλακτικό κάλυπτε την πληγή η όχι κατά τη διάρκεια του σεξ. Έτσι λοιπόν πήγα σε Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων στις 5/7/12 και τους εξήγησα το περιστατικό και μου είπαν ότι η πιθανότητα να έχω μολυνθεί από HIV ακόμα και αν η εκδιδόμενη είναι οροθετική και ακόμη αν τα κολπικά της υγρά ακουμπούσαν την πληγή μου είναι 1 στις 300. Εγώ βέβαια είχα πανικοβληθεί -αν και ο γιατρός μου εξηγούσε ότι οι πιθανότητες να έχω μολυνθεί είναι ελάχιστες και ήταν αντίθετος για να μου δώσει αγωγή- εγώ ζήτησα την αγωγή την οποία δίδεται εντός 72 ωρών αν υπάρχει μόλυνση. Η αγωγή αυτή δίδεται σε άτομα που είναι σίγουρα μολυσμένα και πρέπει να πέρνετε εντός 72 ωρών για να εμποδίζει την μόλυνση, αλλά έχει σοβαρότατες παρενέργειες, η διάρκεια της είναι 30 μέρες. Έχω ξεκινήσει την αγωγή εδώ και 2 μέρες αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος αν έχω μολυνθεί φοβάμαι να την συνεχίσω. Έκανα ένα τεστ HIV ήδη το οποίο βγήκε αρνητικό, έχω άλλο ένα σε 2 βδομάδες και μετά θα κάνω και άλλα. Φοβάμαι τις παρενέργειες της αγωγής γιατί αν δεν έχω τίποτα και είναι απλά η ιδέα μου θα περάσω μαρτύριο, σκέφτομαι να την σταματήσω από μόνος μου. Τι να κάνω? Πιστεύετε ότι έχω κολλήσει HIV σύμφωνα με αυτά που σας είπα? Λέτε να είμαι τόσο γκαντέμης που έπεσα σε εκδιδόμενη οροθετική?
Καταστρεφεις τον οργανισμο σου μονος σου. :headbang:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.923
Πόντοι
4.655

το 1 στις 300 που το εβγαλαν, δεν το καταλαβαινω. Οντως, ειναι μικρη η πιθανοτητα, αλλα ως τωρα δεν εχει καταμετρηθει. Α ρε πουστη μου, αθανατοι Ελληνες. Δις ιζ Σπαρτααααααααα.

Οκ, να σοβαρευτουμε. Τωρα, πρεπει να μην τα σταματησεις αυην την αγωγη, εφοσον πηρες την (ωριμη?) αποφαση να την ξεκινησεις. Ειναι με αντιρετροίκα φαρμακα και φυσικα εχουν παρενεργειες. Παιρνεις την αγωγη φορεων του HIV. Βλεπεις, ο ιος αυτος ειναι ιδιαιτερα αδυναμος και αν εχεις καλο ανοσοποιητικο, δυσκολα γλυτωνει την πρωτη γραμμη αμυνας σου. Αυτη η αγωγη, ουσιαστικα βοηθαει να εξουδετερωθει ο ιος αυτος οταν ηδη βρισκεται στο πρωτο σταδιο επιμολυνσης.

το HIV τεστ που εκανες ειναι αρνητικο εφοσον ψαχνεις για αντισωματα, που εμφαννιζονται κοντα δυο βδομαδες μετα την μολυνση. αν θες να σκασεις καλα λεφτα, θα κανεις μοριακο ελεγχο (PCR), και αυτο θα σου δειξει αν εχεις επιμολυνθει, 3-4 μερες μετα την υποπτη επαφη.

Π

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Απο όσο ξέρω, ακόμα και αν η κοπέλα είναι οροθετική,οι πιθανότητες να πάθεις κάτι είναι ελάχιστες.Η αγωγή απο τη στιγμή που ξεκινάει δεν πρέπει να σταματήσει.Το τέστ φυσικά και βγήκε αρνητικό γιατι ο χρόνος που είχε περάσει ηταν πολύ λίγος.Εγώ θα σου πρότεινα να συνεχίσεις την αγωγή και απαραίτητα να κάνεις τα τέστ στο βάθος του χρόνου που είναι απαραίτητο,κυρίως για να αισθάνεσαι ήσυχος.

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Eπισης να λαβουμε υπ'οψιν οτι σε πληγη στην οποια το αιμα εχει πηξει δεν μπορει να υπαρξει μολυνση,διοτι ειναι πλεον μη διαπερατη.Μαλλον ανησυχει ανευ λογου ο φιλος.

ibarumah

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια εχω και εγω μια ερωτηση που με ανχωνει παντα...
παρακαλω μονο σοβαρες απαντησεις,τα μεταδιδομενα νοσηματα δεν ειναι θεμα που χωραει πλακες.

Οταν βαζεις δαχτυλο... αν μια ειναι οροθετικη,εχεις θεμα να κολλησεις;
αν π.χ. εχεις μια πληγη στο δαχτυλο,πες οτι εβγαλες μια παρανυχιδα
και βαλεις δαχτυλα και μπλεξεις με υγρα δικα της την πληγη σου.... κολλας;

takisbisex

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
Εγω ρε μάγκες έδωσα μια πίπα σε ενα ρωσιδάκη που μου έρχεται και καθαρίζει το μαγαζί χωρίς προφυλακτικό, και η ρουφιάνα τα κατάπιε όλα. Κάνοντας μπάνιο μετά είδα πως με είχε δαγκώσει στο κεφαλάκι πολύ λίγο, το σκηνικό έγινε πριν κανα 2μηνο, ε λοιπόν αυτό το 2μηνο είχα πονόλαιμο για 2 εβδομάδες και σήκωσα πυρετό για μία ημέρα.Αλλά το προηγούμενο βράδυ πριν το πυρετό έκανα ποδήλάτο ήμουν ιδρωμένος και φυσούσε αέρας οπότε λέω μάλλον την άρπαξα από εκεί. Τι λέτε εγώ πιστεύω πως μάλλον πάσχω από υποχονδρίαση και ενώ έχουν περάσει καιρός καμιά φορά μου την καρφώνει και λέω λες να το άρπαξα  τον hiv??? τι λέτε, είμαι της άποψης πως δεν κολλάς από πίπα. Εν τω μεταξύ το ρωσιδάκη από ότι μου είπε με παππούδες πάει.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εγω ρε μάγκες έδωσα μια πίπα σε ενα ρωσιδάκη που μου έρχεται και καθαρίζει το μαγαζί χωρίς προφυλακτικό, και η ρουφιάνα τα κατάπιε όλα. Κάνοντας μπάνιο μετά είδα πως με είχε δαγκώσει στο κεφαλάκι πολύ λίγο, το σκηνικό έγινε πριν κανα 2μηνο, ε λοιπόν αυτό το 2μηνο είχα πονόλαιμο για 2 εβδομάδες και σήκωσα πυρετό για μία ημέρα.Αλλά το προηγούμενο βράδυ πριν το πυρετό έκανα ποδήλάτο ήμουν ιδρωμένος και φυσούσε αέρας οπότε λέω μάλλον την άρπαξα από εκεί. Τι λέτε εγώ πιστεύω πως μάλλον πάσχω από υποχονδρίαση και ενώ έχουν περάσει καιρός καμιά φορά μου την καρφώνει και λέω λες να το άρπαξα  τον hiv??? τι λέτε, είμαι της άποψης πως δεν κολλάς από πίπα. Εν τω μεταξύ το ρωσιδάκη από ότι μου είπε με παππούδες πάει.

Δεν έχεις τίποτα, από τα άγχος σου βγάζεις ψυχωσωματικά.  :)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Και οροθετική να ήταν (επίσης πολύ μικρή πιθανότητα) αφού φόραγες προφυλακτικό είσαι ΟΚ.

Πες ότι είχες πάει με μια γκόμενα που γνώρισες τυχαία, ποια η διαφορά;

Δεν έχεις τπτ φίλε, μην πεθάνεις από το άγχος, χωρίς λόγο.  :)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Συνεχίζετε να λέτε μαλακίες οι τρομολάγνοι. Ο ιός HIV δεν υπάρχει. Τα τεστ δεν ανιχνεύουν τον ιό αλλά αντισώματα που αυθαίρετα το ιατρικό καταεστημένο αποφάσισε ότι αποτελούν απόδειξη της παρουσίας του ιού, ενώ μπορεί να προέρχονται από χίλιες διαφορετικές καταστάσεις κακής υγείας. Μπορεί να είσαι αγάμητος 10 χρόνια και να βγείς οροθετικός επειδή έχεις πεσμένο ανοσοποιητικό. Για να σκεπάσουν τα ψέμματα έχουν επινοήσει αυτά τα απίθανα παραμύθια, ότι ο ιός μεταλλάσσεται τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνουν να τον ταυτοποιήσουν ή ότι μπορεί να μένει 20 χρόνια σε λανθάνουσα κατάσταση και... μετά να εκδηλωθεί!

Τραγικά αυτά που γράφεις. 

Όσοι ψάχνονται συνέχεια, για κάποιο τυχαίο λόγο μπορεί κάποια στιγμή να ανιχνευτούν οροθετικοί και η ζωή τους, από κει και πέρα να γίνει κόλαση.

Ενώ αν δεν το μάθουν, θα είναι παράδεισος.

Τι να γίνει, καλά να πάθουν,είναι άξιοι της μοίρας τους.

Μπράβο Λάμπη, είσαι καλός άνθρωπος.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

Θα ήθελα να ενημερώσω τους πελάτες των οίκων ανοχής, ότι υπάρχει άλλη μία κοπέλα η οποία είναι παράνομη (το οποίο σημαίνει καθόλου ιατρικές εξετάσεις) και έχει προσφέρει σέξ χωρίς προφυλακτικό, χωρίς αμοιβή μάλιστα.Δεν είναι ράδιο αρβύλα η είδηση καθώς το έκανε με συγγενικό μου πρόσωπο.Επίσης δεν προχώρησα σε καταγγελία σε αστυνομία κτλ., καθώς δεν έχει νόημα γιατί τα παίρνουν οι μπάτσοι και το συγκεκριμένο μαγαζί έκλεινε! όταν έσκαγε υποτιθέμενη έφοδος.
Η κοπέλα αυτή είναι η Άννα που δούλευε στο Φυλής 136 και τώρα στο Φύλής 109 Β
.Είναι γνωστή στους τακτικούς πελάτες με καταγωγή πιθανόν από Αλβανία και μέχρι πέρυσι κατοικούσε κάπου στο Παγκράτι.
www.paranomoi.com/2220/01/]http://www.paranomoi.com/2220/01/[/url]

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom