Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,4%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 126 35,4%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 72 20,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Προς τους διαχειριστες του site: Aυτο το θρεντ μαζι με ορισμενα αλλα παρομοια που κυκλοφορουν στο internet, ειναι ότι χειροτερο και ότι πιο επικίνδυνο
για την ψυχικη υγεια ολων μας. Μπαινεις στο τρυπακι και ασχολεισαι με την κάθε υποχονδριακη μαλακια που κουβαλαει ο καθε πυροβολημενος στο κεφαλι του, μπαινεις σε μονοπατια σκεψης
επικινδυνα, το μυαλο σου αρχιζει να ξεφευγει και το αγχος και ο πανικος να σε κυριευουν. Οταν ο καθε ηλιθιος και ανενημερωτος ανησυχει μηπως κολλησε aids επειδη
ακουμπησε με το πουλακι του, το ποδαρακι της καθε σαπιας γκομενας του η οποια ειχε κοπει στο ξυρισμα την προηγουμενη μερα και μετα ο καθε ανωμαλος και ηλιθιος τον συμβουλευει να παει να κανει εξετασεις για την παραμικρη μαλακια και τον βαζει για αυτο το λογο σε μια διαδικασια αγχους η οποια μπορει να σε οδηγησει στο τρελαδικο, τότε οι μονοι λογοι υπαρξης αυτου του φορουμ που μπορω να σκεφτω, ειναι είτε οικονομικα συμφεροντα και κερδος απο τον πανικο του κοσμου, ειτε προσπαθεια να πανικοβληθει ο κοσμακης. Γιατι οπωσδηποτε οποιος ψαχνει εδω μεσα ενημερωση και αξιοπιστια, σιγουρα δε θα τις βρει. Συμβουλευω ολους ειτε να διαβασουν αξιοπιστα sites στο ιντερνετ τα οποια ειναι αποκλειστικα αφιερωμενα σε αυτο το θεμα, είτε ακομα καλυτερα να συμβουλευονται καποιον γιατρο, επιστημονα, και βέβαια μόνο οταν εχουν κατι χειροπιαστο και άξιο εξέτασης να υποβαλλονται σε αυτη τη διαδικασια και οχι για την παραμικρη μαλακια που τους κατεβαινει στο κλουβιο τους κεφαλι. Προσωπικα εγω επειδη ειχα παει στο παρελθον με 10 πουτανες, και παρολο που ειχα παρει προφυλαξεις, επειδη διαβασα την καθε μαλακια που γραφουν εδω μεσα ( τυπου κινδυνευεις αν σκιστει το προφυλακτικο, η αν ειναι χαλασμενο και λοιπες πιπες) αρχισα να λέω μηπως και? και εκανα εξετασεις των οποίων μέχρι να βγουν τα αποτελεσματα, με επιασε πανικος, αγχος, αυπνιες έκανα εμετους και ημουν σαν ζομπι για τρεις μέρες. Τα αποτελεσματα των εξετασεων ηταν φυσικα αρνητικα, αλλα τωρα μάλλον χρειαζομαι ψυχολογο. Γι αυτο ξεκολλατε, γαματε χωρις να κανετε extreme πραγματα (ακαποτα γαμησια με πουτανες, η αλλαγη ερωτικων συντροφων και χωρις προφυλαξεις καθε 10 μερες), και μην μπειτε καθολου σε αυτη τη διαδικασία. 

Φίλε σε αυτο το site (και αυτό είναι ίσως η μαγεία του και η μοναδικότητα του) γράφουν απο ψυχοπαθείς και ανώμαλους έως επιστήμονες και εξαιρετικά ισορροπημένα άτομα. Το θέμα είναι η ερμηνεία των γεγονότων και όχι τα ίδια τα γεγονότα. Δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε την ελευθερία του λόγου, ο καθένας λέει ότι θέλει. Τα ίδια διαβάζει ένας και πανικοβάλλεται τα ίδια ένας άλλος και δεν πανικοβάλλεται αφού χρησιμοποιεί πρωτίστως την λογική του.

Τώρα ξέρεις. Απο εδώ και πέρα σκεφτόμαστε λογικά και τεκμηριώνουμε την σκέψη μας χωρίς πανικούς και χωρίς να επηρεαζόμαστε απο τους άλλους. :thumbsup:

Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
PAIDIA EGO THA PO KATI APLO. I MALAKIA MPOREI NA GINEI MIA FORA MPOREI KAI KAMMIA-DOKSA TO THEO EGO META APO 3!!!EKSTASEIS ANTISOMATA - PCR KLP KAI ENO ME DIAVEVEONAN APO PRIN OLA ARNHTIKA ALLA...TO PSIXOLOGIKO TO METRAS??
OK DEN KOLAEI ME AKAPOTO I KOLLAEI 0,005% DEN PAEI NA GAMHTHEI -DEN ARROSTISA ME HIV ALLA AROSTISA PSIXOLOGIKA
[AIRNO EKSETASEIS ARNITIKES KAI PALI ELEGA NA KANO KAI EKEINO KAI T ALLO KA IEROTISEIS KLP
KAI TELIKA EFTASA META APO 35 MERES NA EXO KANEI TA PANTA!!!KAI TORA NA PSILOIREMO!!OPOTE GAMATE I KANTE OTI KANETE ME KAPOTA OXI GT THA KOLLISETE APARAITITA ALLA GT AN MPEI STO RIMADI TO MYALO GAMISETA!!!
EFXOMAI SE OLOUS YGEIA-KALA GAMISIA GIA NA THIMOMASTE SE TI SITE EIMASTE KAI ME PROFILAKSIS
KAI GAMO OTI EXOUN KAI DEN EXOUN OLON AFTON POU VGIKAN STA KANALIA - SITE KLP PROEKLOGIKA EVGALAN TA PREZAKIA KAI ELEGAN OTI OLOI OI PANTREMENOI-ARRAVONIASMENOI-ZEVGARIA KLP EINAI KATAPTISTOI KAI KSENOPIDANE KAI KOLLANE TIS GINEKES - KOPELES TOUS ME AIDS KAI ALLA-OK MPOREI NA SYMVEI ALLA AFTOI OI ANAMARTITOI??RE DEN PANE NA GMAITHOUN TA MOUNOPANA!!!!O GAMIOLIS O LOVERDOS POU EINAI TORA? POU KSERIS RE FILE O TADE I O DINA AN OK PIDIKSE KAPOIA ALLA DEN TON PIDIKSAN KAI ALLOI 100 KAI KOLISE?TELOS PANTON..NA MASTE KALA-KAI KALA MYALA
GT ESTO KAI ARGA TO  THIMITHIKA...

TO POULI KAI TIN IPOGRAFI PROSOXI POU TIN VAZEIS

OPOIOS APO MAS TIN EKANE TIN MALAKIA AS MIN TIN KSANAKANEI !!NA XOUME TIN YGEIA MAS GIA NA PIDAME KAI KALITERA!!
THANKS

Εγγρ.
2 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
:thumbsup: :thumbsup:
PAIDIA EGO THA PO KATI APLO. I MALAKIA MPOREI NA GINEI MIA FORA MPOREI KAI KAMMIA-DOKSA TO THEO EGO META APO 3!!!EKSTASEIS ANTISOMATA - PCR KLP KAI ENO ME DIAVEVEONAN APO PRIN OLA ARNHTIKA ALLA...TO PSIXOLOGIKO TO METRAS??
OK DEN KOLAEI ME AKAPOTO I KOLLAEI 0,005% DEN PAEI NA GAMHTHEI -DEN ARROSTISA ME HIV ALLA AROSTISA PSIXOLOGIKA
[AIRNO EKSETASEIS ARNITIKES KAI PALI ELEGA NA KANO KAI EKEINO KAI T ALLO KA IEROTISEIS KLP
KAI TELIKA EFTASA META APO 35 MERES NA EXO KANEI TA PANTA!!!KAI TORA NA PSILOIREMO!!OPOTE GAMATE I KANTE OTI KANETE ME KAPOTA OXI GT THA KOLLISETE APARAITITA ALLA GT AN MPEI STO RIMADI TO MYALO GAMISETA!!!
EFXOMAI SE OLOUS YGEIA-KALA GAMISIA GIA NA THIMOMASTE SE TI SITE EIMASTE KAI ME PROFILAKSIS
KAI GAMO OTI EXOUN KAI DEN EXOUN OLON AFTON POU VGIKAN STA KANALIA - SITE KLP PROEKLOGIKA EVGALAN TA PREZAKIA KAI ELEGAN OTI OLOI OI PANTREMENOI-ARRAVONIASMENOI-ZEVGARIA KLP EINAI KATAPTISTOI KAI KSENOPIDANE KAI KOLLANE TIS GINEKES - KOPELES TOUS ME AIDS KAI ALLA-OK MPOREI NA SYMVEI ALLA AFTOI OI ANAMARTITOI??RE DEN PANE NA GMAITHOUN TA MOUNOPANA!!!!O GAMIOLIS O LOVERDOS POU EINAI TORA? POU KSERIS RE FILE O TADE I O DINA AN OK PIDIKSE KAPOIA ALLA DEN TON PIDIKSAN KAI ALLOI 100 KAI KOLISE?TELOS PANTON..NA MASTE KALA-KAI KALA MYALA
GT ESTO KAI ARGA TO  THIMITHIKA...

TO POULI KAI TIN IPOGRAFI PROSOXI POU TIN VAZEIS

OPOIOS APO MAS TIN EKANE TIN MALAKIA AS MIN TIN KSANAKANEI !!NA XOUME TIN YGEIA MAS GIA NA PIDAME KAI KALITERA!!
THANKS
Συμφωνώ απόλυτα, μην δημιουργειτε αλλες υστεριες και προβληματα στους εαυτους σας, αρκετα οσα αντιμετωπιζουμε καθημερινα.

Εγγρ.
2 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε σε αυτο το site (και αυτό είναι ίσως η μαγεία του και η μοναδικότητα του) γράφουν απο ψυχοπαθείς και ανώμαλους έως επιστήμονες και εξαιρετικά ισορροπημένα άτομα. Το θέμα είναι η ερμηνεία των γεγονότων και όχι τα ίδια τα γεγονότα. Δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε την ελευθερία του λόγου, ο καθένας λέει ότι θέλει. Τα ίδια διαβάζει ένας και πανικοβάλλεται τα ίδια ένας άλλος και δεν πανικοβάλλεται αφού χρησιμοποιεί πρωτίστως την λογική του.

Τώρα ξέρεις. Απο εδώ και πέρα σκεφτόμαστε λογικά και τεκμηριώνουμε την σκέψη μας χωρίς πανικούς και χωρίς να επηρεαζόμαστε απο τους άλλους. :thumbsup:

Φιλαράκι επειδη δυστυχώς δεν εχουν ολοι ψυχραιμια και την απαραιτητη λογική να δουν καθαρα τα πραγματα, επειδη επισης το θεμα αυτο ειναι πολυ λεπτο και απ' οτι διαπιστωσα και προσωπικα μπορει να αποβει πολυ ψυχοφθορο και ψυχολογικα καταστρεπτικο, και επειδη ακομα και αν κάποιος έχει τη μεση λογικη διαβαζοντας τις υστεριες και τις υπερβολες που γραφονται ανα καιρους εδω μεσα θολώνει και επηρεαζεται και αντιδρα σπασμωδικα, γι αυτο πιστευω οτι οι συμβουλες, οι πληροφοριες, οι γνωμες, οι αποψεις, τα ψεματα, τα περιστατικα και ο,τι εκφραζεται εδω μεσα μπορει να αποβουν επικινδυνα για ολους.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.923
Πόντοι
4.655
Δεν ξερω τι κανουν προ-εκλογικα, ομως μπορω να πω οτι γενικα, η καταταπιεση που υπαρχει, οσον αφορα τον αγοραιο ερωτα, ειναι απαραδεκτη και οδηγει πολλους αντρες σε προθυρα νευρικης κρισης. Απο τη στιγμη που βαζουμε καποτα, για να γαμαμε, ειναι οκ και δεν υπαρχει λογος για ψυχολογικη ασταθεια. Υπαρχουν κινδυνοι, ομως οχι μεγαλοι για να ανησυχουμε.

Η υποχονδριαση ειναι δυσκολο να ξεπεραστει, εφοσον φοβουμαστε μηπως η συντροφος μας κολλησει κατι και βγουμε τελειως ενοχοι. Δυσκολο! Ομως, οπως εχω ξαναπει αν υποχονδριαζετε για τετοιου ειδους φασεις, τοτε δεν πρεπει να βγαινετε και απο το σπιτι συχνα διοτι μπορει να σας χτυπησει αμαξι. Απο τη στιγμη που γουσταρετε να γαματε, ο αγοραιος ερωτας ειναι σαφεστατα πιο ασφαλης απο το να βγαινετε να πηδατε οτι παιζει σε μπαρ/κλαμπ κλπ. Οι κοπελες της δουλειας αυτης εχουν πιο πολλα να χασουν και σιγουρα τιποτα να κερδισουν απο το να μεταδιδουν νοσηματα. Υπαρχει ενα περιεργο υφος οτι οι ιεροδουλες ειναι βρωμικες απο τις μη-ιεροδουλες. Μεγα λαθος, που εχει αποδειχθει απο επισημες επιδημιολογικες μελετες!

Η απλη λογικη λεει οτι πριν γαμησετε να ρωτατε την κοπελα καθε ποτε κανει εξετασεις και αν εχει ποτε κολλησει κατι. Να εχετε τα ματια σας ανοιχτα, να μην ψωνιζετε απο πεζοδρομια και να γαματε μουνακι και κωλαρακι με καποτα. Αυτα! Απλες συμβουλες. Τωρα αυτα με πιθανοτητες και μαλακιες ειναι για να καλυπτονται οι γιατροι. Αμα το ελευθερο στοματικο ηταν σοβαρη αιτια μεταδωσης αφροδισιων, ολος ο πλανητης θα ηταν μολυσμενος!!!

Π

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Δεν ξερω τι κανουν προ-εκλογικα, ομως μπορω να πω οτι γενικα, η καταταπιεση που υπαρχει, οσον αφορα τον αγοραιο ερωτα, ειναι απαραδεκτη και οδηγει πολλους αντρες σε προθυρα νευρικης κρισης. Απο τη στιγμη που βαζουμε καποτα, για να γαμαμε, ειναι οκ και δεν υπαρχει λογος για ψυχολογικη ασταθεια. Υπαρχουν κινδυνοι, ομως οχι μεγαλοι για να ανησυχουμε.

Η υποχονδριαση ειναι δυσκολο να ξεπεραστει, εφοσον φοβουμαστε μηπως η συντροφος μας κολλησει κατι και βγουμε τελειως ενοχοι. Δυσκολο! Ομως, οπως εχω ξαναπει αν υποχονδριαζετε για τετοιου ειδους φασεις, τοτε δεν πρεπει να βγαινετε και απο το σπιτι συχνα διοτι μπορει να σας χτυπησει αμαξι. Απο τη στιγμη που γουσταρετε να γαματε, ο αγοραιος ερωτας ειναι σαφεστατα πιο ασφαλης απο το να βγαινετε να πηδατε οτι παιζει σε μπαρ/κλαμπ κλπ. Οι κοπελες της δουλειας αυτης εχουν πιο πολλα να χασουν και σιγουρα τιποτα να κερδισουν απο το να μεταδιδουν νοσηματα. Υπαρχει ενα περιεργο υφος οτι οι ιεροδουλες ειναι βρωμικες απο τις μη-ιεροδουλες. Μεγα λαθος, που εχει αποδειχθει απο επισημες επιδημιολογικες μελετες!

Η απλη λογικη λεει οτι πριν γαμησετε να ρωτατε την κοπελα καθε ποτε κανει εξετασεις και αν εχει ποτε κολλησει κατι. Να εχετε τα ματια σας ανοιχτα, να μην ψωνιζετε απο πεζοδρομια και να γαματε μουνακι και κωλαρακι με καποτα. Αυτα! Απλες συμβουλες. Τωρα αυτα με πιθανοτητες και μαλακιες ειναι για να καλυπτονται οι γιατροι. Αμα το ελευθερο στοματικο ηταν σοβαρη αιτια μεταδωσης αφροδισιων, ολος ο πλανητης θα ηταν μολυσμενος!!!

Π
:thumbsup: :thumbsup:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246

Π

+1

lakis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
με τα ακάποτα τελευταία έχει γίνει χαμός... πουτάνα κρίση.... εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής. ας πούμε οτι έχω κονδυλώματα ωραία; τέλεια!

δε το ξέρω όμως, δε το έχω αντιληφθεί και πάω και δίνω ακάποτε συνέχεια, σε πουτάνες και σε γκόμενες. τι παίζει;;; θα κολλήσουν αυτές γλείφωντας το κονδυλωματικό καυλί μου;

η πάω σε μιά ιερόδουλο η οποία επίσης έχει κονδυλώματα στο στόμα της ας πούμε και της δίνω ακάποτο τσιμπουκάκι, δε θα κολλήσω;;;

αυτά τα λέω γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω σχέση και δεν είμαι παντρεμένος και σχεδόν όλο το 2011 αφότου χώρισα από μια μακροχρόνια σχέση τον δίνω γενικά ακάποτο πολλές φορές σε πουτάνες και αναρωτιέμαι τι παίζει... πολλές φορές φανταστείτε οτι έχω πάει με 4,5 call girl όπου το τσιμπούκι είναι πάντα ακάποτο και έχω πάει μια φορά σόνια, αντριάννα και αλιόνα (γνωστές μιλφ στην φυλής για τα τσιμπούκια τους όλες). αλλά μια φορά αρκεί να γίνει η μαλακία....

πάντα για τσιμπούκια μιλάμε, ακά σεξ ποτέ, ακόμα και με κοπέλα δηλαδή είμαι επιφυλακτικός σε αυτό το θέμα. επίσης να δηλώσω πως και στην μακροχρόνια σχέση που είχα πήγαινα αραιά και που με κανα call girl και είχα ελεχθεί και δεν είχα ευτυχώς τίποτα, αλλά απο τα μέσα του 2011 και μετά δεν έχω κάνει εξετάσεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
με τα ακάποτα τελευταία έχει γίνει χαμός... πουτάνα κρίση.... εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής. ας πούμε οτι έχω κονδυλώματα ωραία; τέλεια!

δε το ξέρω όμως, δε το έχω αντιληφθεί και πάω και δίνω ακάποτε συνέχεια, σε πουτάνες και σε γκόμενες. τι παίζει;;; θα κολλήσουν αυτές γλείφωντας το κονδυλωματικό καυλί μου;

η πάω σε μιά ιερόδουλο η οποία επίσης έχει κονδυλώματα στο στόμα της ας πούμε και της δίνω ακάποτο τσιμπουκάκι, δε θα κολλήσω;;;

αυτά τα λέω γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω σχέση και δεν είμαι παντρεμένος και σχεδόν όλο το 2011 αφότου χώρισα από μια μακροχρόνια σχέση τον δίνω γενικά ακάποτο πολλές φορές σε πουτάνες και αναρωτιέμαι τι παίζει... πολλές φορές φανταστείτε οτι έχω πάει με 4,5 call girl όπου το τσιμπούκι είναι πάντα ακάποτο και έχω πάει μια φορά σόνια, αντριάννα και αλιόνα (γνωστές μιλφ στην φυλής για τα τσιμπούκια τους όλες). αλλά μια φορά αρκεί να γίνει η μαλακία....

πάντα για τσιμπούκια μιλάμε, ακά σεξ ποτέ, ακόμα και με κοπέλα δηλαδή είμαι επιφυλακτικός σε αυτό το θέμα. επίσης να δηλώσω πως και στην μακροχρόνια σχέση που είχα πήγαινα αραιά και που με κανα call girl και είχα ελεχθεί και δεν είχα ευτυχώς τίποτα, αλλά απο τα μέσα του 2011 και μετά δεν έχω κάνει εξετάσεις.

Δεν πας πουθενα και τελειωνει το θεμα.
Κατσε σπιτι σου.  :grin:

lakis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
μα δε κάθομαι σπίτι μου, αυτό είναι το θέμα! με τρώει ο κώλος μου! :P

απλά ρωτάω τι παίζει σε αυτές τις περιπτώσεις

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
Οπως τα λενε και οι συναδελφοι πιο πανω...πας κανεις ενα check up και σου φευγει η αγωνια...οποτε μολις δεις οτι εισαι καλα αρχιζεις παλι τα στοματικα χωρις προφυλακτικο!! :sunglasses:  Περα απτη πλακα για το φιλο που ρωταει απο στοματικο μπορεις να κολλησεις HIV αλλα ειναι ελαχιστες οι πιθανοτητες!

Επισκέπτης

ειχα επισκευτη παλιοτερα ουρολογο για τον ιδιο ακριβω λογο, με το φοβο οτι ειχα κολυσει κονδυλοματα  :idiot: τοτε απο τη σχεση που ειχα αλλα και απο καποια ακαποπτα που ειχα κανει εκεινο το διαστημα σε ντελα,  ημουν ενταξει και μαλιστα αυτο που με εκανε εντυπωση ηταν οτι στο ενδιαμεσο τον δυο επισκεψεων που ειχα κανει τοτε μου ειχε πει ο ουρολογος να βαζω με μια γαζα πανω στο πεος πρωι-βραδυ λιγο χαμομηλι :2funny:

Εγγρ.
2 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
ειχα επισκευτη παλιοτερα ουρολογο για τον ιδιο ακριβω λογο, με το φοβο οτι ειχα κολυσει κονδυλοματα  :idiot: τοτε απο τη σχεση που ειχα αλλα και απο καποια ακαποπτα που ειχα κανει εκεινο το διαστημα σε ντελα,  ημουν ενταξει και μαλιστα αυτο που με εκανε εντυπωση ηταν οτι στο ενδιαμεσο τον δυο επισκεψεων που ειχα κανει τοτε μου ειχε πει ο ουρολογος να βαζω με μια γαζα πανω στο πεος πρωι-βραδυ λιγο χαμομηλι :2funny:

Βλεπετε τι σας λεω??? παει η μαλακια συννεφο, δωστε πανικο στον λαο, ολοι στους γιατρους και στους μικροβιολογους για εξετασεις, πεθαινουμε εχουμε κολλησει AIDS ολοι απο τα ακαποτα τσιμπουκια, εκτος αν καποιοι προλαβαν να βαλουν στο πουλι τους χαμομηλι..χαχαχα εχει καταντησει γελοιο το σκηνικο ρεεεεεεεεεεεε...

fodas

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
1

Π

φιλε ποκαχοντας σωστα αυτα που λες εν μερει αλλα με ολο τον σεβασμο πιστευεις εσυ (η και οποιοσδηποτε αλλος εδω μεσα), οτι
αν ρωτησει μια ιεροδουλο αν κανει εξετασεις αυτη θα πει την αληθεια ακομα και αν δεν κανει???Εστι κι αλλιως ειναι πλεον στο χερι της καθε πορνης να κανει εξετασεις διοτι ο νομος δεν τις πιανει οταν μονο 6 μπουρδελα ειναι νομιμα στην αθηνα!!μην τρελαθουμε κιολας η λυση του ολου θεματος ειναι στην κεφαλα του καθενος μας να χρησιμοποιει προφυλαξη σε καθε ειδους σεξουαλικη επαφη (πορνη-γκομενα-στοματικα-κλπ) σαφως και δεν εχει σχεση αν ειναι πορνη η γκομενα αλλα μην παραβλεπεις το γεγονος οτι μια πορνη παει δεν ξερω κι εγω με ποσους καθημερινα επομενως οι πιθανοτητες να εχει κατι ειναι μεγαλυτερες απο καποια γκομενα σε κανα μπαρ διοτι η τελευταια αντε να πηγαινει καθε βραδυ με διαφορετικο ξερω γω το πολυ!!!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.923
Πόντοι
4.655
Βλεπετε τι σας λεω??? παει η μαλακια συννεφο, δωστε πανικο στον λαο, ολοι στους γιατρους και στους μικροβιολογους για εξετασεις, πεθαινουμε εχουμε κολλησει AIDS ολοι απο τα ακαποτα τσιμπουκια, εκτος αν καποιοι προλαβαν να βαλουν στο πουλι τους χαμομηλι..χαχαχα εχει καταντησει γελοιο το σκηνικο ρεεεεεεεεεεεε...

τωρα τι τη ψαχνεις? Ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του....Που να δεις κανα-δυο μαλακες εδω που λενε, λενε και ξαναλενε ενω δεν ακουν. Αστο....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τωρα τι τη ψαχνεις? Ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του....Που να δεις κανα-δυο μαλακες εδω που λενε, λενε και ξαναλενε ενω δεν ακουν. Αστο....

μην εισαι σκληρος με τον εαυτο σου

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.923
Πόντοι
4.655
Νατοι οι ενα-δυο μαλακες. χαχαχαχα, ποσο προβλεψιμοι εισαστε. Σα παιδια μου σας εχω ομως! Αντε, γαλατακι και σπιτι για νανι

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom