Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Τυποι μου εχω καποιες αποριες αν μπορειτε να μου τις λυσετε:

1. Ποιο ειναι το καλυτερο νοσοκομειο σε σχεση κοστους/ποιοτητας για να κανω εξετασεις για ΣΜΝ?
2. Τι εξετασεις να ζητησω?
3. Καθε ποτε θα πρεπει να επαναλαμβανονται αυτες οι εξετασεις? Ανα 6μηνο? Ανα ετος?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
οι γιατροι θα σου πουν τα παντα ολα

Θα μου τα πουν και οι γιατροι, αλλα θελω να εχω και μια αποψη απο τους συναγωνιστες  :grin:  οι γιατροι μπορει να μου πουν να κανω 1002 εξετασεις, απο αυτα βγαζουν φραγκα, αλλα πολλες απο αυτες μπορει να ειναι περιττες.

Για το Συγγρος εχω ακουσει οτι εχει πολλη αναμονη και μπορει να χασεις ολη τη μερα σου. Μεχρι 50-60 ευρω ειμαι διατεθημενος να τα δωσω για να μη χασω τη μερα μου. Να φανταστω ειναι λιγα αυτα που λεω για τετοιου ειδους εξετασεις, ε?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Θα μου τα πουν και οι γιατροι, αλλα θελω να εχω και μια αποψη απο τους συναγωνιστες  :grin:  οι γιατροι μπορει να μου πουν να κανω 1002 εξετασεις, απο αυτα βγαζουν φραγκα, αλλα πολλες απο αυτες μπορει να ειναι περιττες.

Για το Συγγρος εχω ακουσει οτι εχει πολλη αναμονη και μπορει να χασεις ολη τη μερα σου. Μεχρι 50-60 ευρω ειμαι διατεθημενος να τα δωσω για να μη χασω τη μερα μου. Να φανταστω ειναι λιγα αυτα που λεω για τετοιου ειδους εξετασεις, ε?
για την υγεία σου δεν αξίζει να δώσεις όσο χρόνο πρέπει και χρειάζεται? και λεφτά εννοείται...τι λες?? :rolleyes:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
για την υγεία σου δεν αξίζει να δώσεις όσο χρόνο πρέπει και χρειάζεται? και λεφτά εννοείται...τι λες?? :rolleyes:

Δεν ειναι ετσι τυπε, διοτι μιλαω για εξετασεις ρουτινας / τσεκ-απ που λεω να ξεκινησω να κανω ανα τακτα χρονικα διαστηματα μιας και ασχολουμαι ενεργα με το αθλημα. Μιλαμε για προληψη και οχι θεραπεια. Δεν ειμαι πλουσιος να δινω καμποσα ευρω και μερες ΚΑΘΕ 6μηνο.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Επειδή ψαχνόμαστε όλοι, νομίζω ενδεικτικά κάποια τεστ που θα μπορούσε κανείς να κάνει είναι:

Αυστραλιανό αντιγόνο (HbsAg)
Αντίσωμα s ηπατίτιδας Β (HbsAb)
Αντίσωμα core ηπατίτιδας Β ολικό (HbcAb)
Ηπατίτιδα C (HCV)
VDRL
Αντισώματα HIV I & II (HIV Ag (p24) / HIV Ab (type 1 + type 2))
Aντίσωμα ιού απλού έρπητος 1 IgG (HSV1IgG)
Aντίσωμα ιού απλού έρπητος 1 IgΜ (HSV1IgΜ)
Aντίσωμα ιού απλού έρπητος 2 IgG (HSV2IgG)
Aντίσωμα ιού απλού έρπητος 2 IgΜ (HSV2IgΜ)

Το καλύτερο είναι να συμβουλευτεί κανείς τον δερματολόγο-αφροδισιολόγο του ο οποίος και θα τον παραπέμψει γι αυτά και για όποια άλλα. Ο γιατρός πρέπει επίσης να ελέγξει και οπτικά για (1) ΣΜΝ όταν-εάν-εφόσον .... μπορεί να διαπιστωθεί ή (2) όχι ΣΜΝ που μεταδίδονται πανεύκολα παντού άρα και στα μαγαζιά (π.χ. μολυσματική τέρμινθο). Από τη στιγμή που είμαστε ενεργοί και ζωηροί δυστυχώς πρέπει να προλαμβάνουμε, να διαγνώνουμε και εάν χρειάζεται να θεραπευόμαστε. Επίσης, νομίζω θα πρέπει να έχει κάνει κανείς εμβόλιο ηπατίτιδας προληπτικά.

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ειναι ετσι τυπε, διοτι μιλαω για εξετασεις ρουτινας / τσεκ-απ που λεω να ξεκινησω να κανω ανα τακτα χρονικα διαστηματα μιας και ασχολουμαι ενεργα με το αθλημα. Μιλαμε για προληψη και οχι θεραπεια. Δεν ειμαι πλουσιος να δινω καμποσα ευρω και μερες ΚΑΘΕ 6μηνο.
δυστυχως πολυ ακριβα ρωτησα για ολα γυρω στα 150 ευρω. :( :(

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δυστυχως πολυ ακριβα ρωτησα για ολα γυρω στα 150 ευρω. :( :(

Παω και εγω μανα με τα κατεργα.
Σα τη πορδη χωνοσουν στα θρεντ με τις κωλ γκερλ
τωρα αρχισες να χωνεσαι και στο ειτζ.

Τι χαιρεσαι εσυ? Αφου δεν πας σε μπουρδελα
δεν εχει περασει ακομη ο νομος πικερ

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Παω και εγω μανα με τα κατεργα.
Σα τη πορδη χωνοσουν στα θρεντ με τις κωλ γκερλ
τωρα αρχισες να χωνεσαι και στο ειτζ.

Τι χαιρεσαι εσυ? Αφου δεν πας σε μπουρδελα
δεν εχει περασει ακομη ο νομος πικερ
εσυ ακομη δεν εφυγες?οχι απλως ρωτησα εγω δεν εχω κανενα λογο.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ρωτησα σε καποια για ολα ειναι τοσο και πανω απο τοσο γυρω στα 200/

Κυριακατικα βρηκες καποιον να ρωτησεις? Και στην τελικη ο τυπος εβαλε 10 εξετασεις, ειναι ολες αναγκαιες?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ρωτησα σε καποια για ολα ειναι τοσο και πανω απο τοσο γυρω στα 200/
θα πεταχτω μεσα στην βδομασα να ρωτησω κ γω απο περιεργεια...θα ρωτησω για το κοστος αυτων που παραθετει ο Ικαρος...

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Κυριακατικα βρηκες καποιον να ρωτησεις? Και στην τελικη ο τυπος εβαλε 10 εξετασεις, ειναι ολες αναγκαιες?
οχι απλως ρωτησα απο τη πεμπτη ειναι απαραιτητες εξετασεις για τον προγεννητικο ελεγχο.ρωτησα σε 4 διαγνωστικα και μου ειπαν διαφορετικες τιμες.euromedica βιοιατρικη και σε 2 αλλα

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310

φίλε εάν εννοείς αυτές που έγραψα: για AIDS είναι μόνο μια (διπλή), οι άλλες είναι για άλλα. Σαν τσεκαπ δεν θα πρέπει να τις κάνεις?, τουλάχιστον εάν αλλάζεις σεξουαλικό σύντροφο συχνά? ΑΝτε να ορίσουμε τώρα το συχνά ......

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Κακά τα ψέμματα το σπορ είναι ακριβό -απόλες τις πλευρές-. (όπως όλες οι ανθρώπινες αδυναμίες, πάθη, εξαρτήσεις, έντονες ανάγκες, ... κτλ.)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν ξερω που ειναι το αστειο. ΟΚ. Συνεχιστε το εσεις που γελατε σαν πρακτικη, δακτυλιασμα, και μετα να πιανετε τον π..ο σας.. και μετρατε μερες μεχρι να βρεθειτε με παρασημο βλακες
Αφου εισαι τοσο φοβιτσιαρης να μην χωνεις οπου βρεις το δαχτυλο σου ,και κυριως μην πιανεις τον πουτσο σου μετα.Αλλα εισαι τοσο βλακας που δεν καταλαβαινεις οτι και το δαχτυλο δικο σου ειναι!Λες και απο το δαχτυλο δεν κολλας!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Με ακάποτο τρομπόνι και πινέλο τι πιθανότητες έχω να κολλήσω (εγώ την πουτάνα);
URL]]

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Μετα τα τελευταια νεα, περιμενα το θεμα αυτο να εχει πολυ περισσοτερη κινητικοτητα...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Το εχουμε εξαντλησει!  :grin:

Δικαιωθηκαν αυτοι που ελεγαν προσοχη. Οι υπολοιποι σειρα για εξετασεις!  ;)

markesios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά , καλησπέρα,

Το σημαντικότερο σε όλες αυτές τις καταστάσεις είναι η ενημέρωση και η πρόληψη μόνο μέσω της ενημέρωσης και της πρόληψης μπορείς να αντιμετώπισεις το πρόβλημα πριν μεγαλώσει και κυρίως πριθν χαθεί ο έλεγχος για αυτό. Λόγω του ότι εργάζομαι σε ένα διαγνωστικό κέντρο ,Genelabs, , είναι φανερό ότι αν κάναμε ΟΛΟΙ απλές εξετάσεις πρόληψης δεν θα χρειάζονταν να αντιμετωπίζαμε μετά ούτε τις υστερίες των ΜΜΕ ούτε τις δικαιολογημένες ή μη φοβίες. Δείτε

έλεγχος HIV, HCV, VDRL και HBSAg Αυστραλιανό Αντιγόνο

είναι μια απλή λίστα εξετάσεων που σπαταλάει μονο 5 λεπτά απο τον χρόνο μας και οι πιο πολλοί το έχουμε αμελήσει
Έχω έρθει σε επαφή με τους διαχειριστές της ιστοσελίδας και με μεγάλη χαρά να σας απαντήσω σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ απορία έχετε για οτιδήποτε , στο info@genelabs.gr.

υγ- Αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom