Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

malevras_26

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρα κερκουλα τα γλυφομουνια και οι πιπες ειναι χειροτερα απ το σεξ για να κολλας αρρωστιες. νταξει για ειτζ μη φοβασαι, αλλα τρεχα κανε εξετασεις, μπορει να εχεις φαει απο βλενορροια και μυκητες μεχρι συφιλη. και κοψε ρε μαλακα τις πιπες...

Εγγρ.
2 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδια βοηθηστε με σας παρακαλω,
εχω παει στη ζωη μου καμια 10αρια φορες συνολικα σε μπουρδελα, παντα χρησιμοποιουσα προφυλακτικο και στα προκαταρκτικα και κατα τη διαρκεια. Στοματικα ακαποτα, γλυφομουνια κλπ. ποτε δεν εκανα. Εκτοτε εχουν περασει 5 χρόνια χωρις να εχω αρρωστησει σοβαρα ποτε και χωρις να εχω δει κατι περιεργο και τα τελευταια τρια χρονια εχω σχεση με μια κοπελα κανονικα και κανουμε σεξ χωρις προφυλακτικο. Μου εχει μπει σαν μικροβιο η σκεψη μηπως υπαρχει καποια απειροελαχιστη πιθανοτητα να χω κολλησει τιποτα και οχι τιποτα αλλο ανησυχω περισσοτερο για την κοπελα μου. Παρ ολα αυτα κολωνω να κανω και εξετασεις γιατι τρεμω και μονο στην ιδεα.. Δεν αντεχω να το σκεφτομαι απλα..Τι να κανω?

fodas

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
παιδια βοηθηστε με σας παρακαλω,
εχω παει στη ζωη μου καμια 10αρια φορες συνολικα σε μπουρδελα, παντα χρησιμοποιουσα προφυλακτικο και στα προκαταρκτικα και κατα τη διαρκεια. Στοματικα ακαποτα, γλυφομουνια κλπ. ποτε δεν εκανα. Εκτοτε εχουν περασει 5 χρόνια χωρις να εχω αρρωστησει σοβαρα ποτε και χωρις να εχω δει κατι περιεργο και τα τελευταια τρια χρονια εχω σχεση με μια κοπελα κανονικα και κανουμε σεξ χωρις προφυλακτικο. Μου εχει μπει σαν μικροβιο η σκεψη μηπως υπαρχει καποια απειροελαχιστη πιθανοτητα να χω κολλησει τιποτα και οχι τιποτα αλλο ανησυχω περισσοτερο για την κοπελα μου. Παρ ολα αυτα κολωνω να κανω και εξετασεις γιατι τρεμω και μονο στην ιδεα.. Δεν αντεχω να το σκεφτομαι απλα..Τι να κανω?
κοιτα να δεις φιλε γενικα η χρηση προφυλακτικου σε ολου του ειδους τις σεξουαλικες επαφες που ειχες δεν εχεις θεμα να εχεις κολλησει κατι σοβαρο γι αυτο τον λογο υπαρχουν κιολας!!!αντε κανα μυκητα να τσιμπησεις....!!!απ την αλλη αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο τραβα κανε καμια εξεταση και αυτα τα φοβαμαι ειναι η μεγαλυτερη μαλακια οσο αφηνεις κατι τοσο χειροτερα ειναι!!
Με το να αναβαλεις θα θεραπευτεις???!!χωρις να σου λεω οτι εχεις κατι να φοβασαι γενικα στο λεω!αα και για τις εξετασεις αφου κανεις ελευθερα με την κοπελα σου δεν την παιρνεις και αυτη μαζι!!!που ξερεις τι εχει κανει πριν απο σενα αν και αυτο θα επρεπε να το ειχε ηδη κανει!!

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Σωστος ο Φοντας.Τωρα και κατι να βρει ο φιλος,που δεν προκειται, θα ειναι απο τα παλια σκηνικα,η απο την τωρινη του σχεση;

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
κοιτα να δεις φιλε γενικα η χρηση προφυλακτικου σε ολου του ειδους τις σεξουαλικες επαφες που ειχες δεν εχεις θεμα να εχεις κολλησει κατι σοβαρο γι αυτο τον λογο υπαρχουν κιολας!!!αντε κανα μυκητα να τσιμπησεις....!!!απ την αλλη αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο τραβα κανε καμια εξεταση και αυτα τα φοβαμαι ειναι η μεγαλυτερη μαλακια οσο αφηνεις κατι τοσο χειροτερα ειναι!!
Με το να αναβαλεις θα θεραπευτεις???!!χωρις να σου λεω οτι εχεις κατι να φοβασαι γενικα στο λεω!αα και για τις εξετασεις αφου κανεις ελευθερα με την κοπελα σου δεν την παιρνεις και αυτη μαζι!!!που ξερεις τι εχει κανει πριν απο σενα αν και αυτο θα επρεπε να το ειχε ηδη κανει!!

μια χαρα θα 'σαι. αμα εχεις κατι, ο Lucent θα σου κατσει!

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Παιδιά, να ρωτήσω κατι?
Δεν έχω γαμήσει ποτέ χωρίς καπότα, πολύ συχνά όμως κάνω γλυφομούνια και αφήνω και να μου πάρουν πίπα ακάποτη (είτε για πουτάνα μιλάμε, είτε όχι).
Αν η κοπέλα αυτή έχει κάτι, κινδυνέυω να κολλήσω?
Παρακαλώ απαντήστε με κάποια υπευθυνότητα επειδή πορκειται για υγεία, όποιος δεν ξέρει ασ μην απαντήσει.

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Οι πιθανοτητες δεν ειναι ανυπαρκτες να παθεις κατι.Ειναι βεβαια μειωμενες αισθητα.Εξαρταται ακομα και απο το σε τι κατασταση βρισκεται ο οργανισμος σου και η αμυνα σου γενικοτερα.Κακα τα ψεματα,η απολυτη ασφαλεια ειναι οτι παντα βαζουμε λαστιχο,και δεν γλυφουμε πουθενα και τιποτα.Ποιος μπορει ετσι ομως;Εγω παντως οχι!

Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά.Έχω και γω ενα πρόβλημα μάλλον ψυχωση τίνει να γίνει. Έδωσα κάποια ακάποτα και μόνο-τπτ άλλο σε κοπέλες σε studio-από ότι φαίνεται σε επικοινωνία που είχα μαζί τους παιρνουν κανονικά γιατρούς ανα 15θήμερο-NA MHN SAS PΩ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ EIDA KAI KAPOIES!!. Εκανα 10/5 HIV TEST –ΑΡΝΗΤΙΚΟ, και με το που άκουσα ότι κάποιοι μολύνθηκαν από τις ειδήσεις μου μπήκε η ιδέα ότι μπας και ...και δεν το εδειξε..??μπορεί να ακούγεται μαλακία ..και πήγα και ξαναέκανα full pack!!εξετάσεις σήμερα εκ νέου!!hiv σύφιλη, ηπατίτιδες!!λόγω του ότι είμαι παντρεμε΄νος μάλλον είναι περισσότερο ενοχικό...αλλα δεν μπορώ να ηρεμήσω!!τα αποτελέσματα θα βγούν την Τρίτη και αν δεν έχω πεθάνει από την αγωνία..όπως διάβασα εδω και παντου στο νετ..μιλάμε για πιθανότητες 0,005% ήτοι 1 στις 20,000 ...αν μπορεί κανείς να βοηθήσει έστω ψυχολογικά.ευχαριστώ

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλησπέρα παιδιά.Έχω και γω ενα πρόβλημα μάλλον ψυχωση τίνει να γίνει. Έδωσα κάποια ακάποτα και μόνο-τπτ άλλο σε κοπέλες σε studio-από ότι φαίνεται σε επικοινωνία που είχα μαζί τους παιρνουν κανονικά γιατρούς ανα 15θήμερο-NA MHN SAS PΩ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ EIDA KAI KAPOIES!!. Εκανα 10/5 HIV TEST –ΑΡΝΗΤΙΚΟ, και με το που άκουσα ότι κάποιοι μολύνθηκαν από τις ειδήσεις μου μπήκε η ιδέα ότι μπας και ...και δεν το εδειξε..??μπορεί να ακούγεται μαλακία ..και πήγα και ξαναέκανα full pack!!εξετάσεις σήμερα εκ νέου!!hiv σύφιλη, ηπατίτιδες!!λόγω του ότι είμαι παντρεμε΄νος μάλλον είναι περισσότερο ενοχικό...αλλα δεν μπορώ να ηρεμήσω!!τα αποτελέσματα θα βγούν την Τρίτη και αν δεν έχω πεθάνει από την αγωνία..όπως διάβασα εδω και παντου στο νετ..μιλάμε για πιθανότητες 0,005% ήτοι 1 στις 20,000 ...αν μπορεί κανείς να βοηθήσει έστω ψυχολογικά.ευχαριστω

Για διευκρινησε λιγο. Οσο για τις πιθανοτητες........................ασε τις γιατι κανεις δεν γνωριζει σιγουρα.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Καλησπέρα παιδιά.Έχω και γω ενα πρόβλημα μάλλον ψυχωση τίνει να γίνει. Έδωσα κάποια ακάποτα και μόνο-τπτ άλλο σε κοπέλες σε studio-από ότι φαίνεται σε επικοινωνία που είχα μαζί τους παιρνουν κανονικά γιατρούς ανα 15θήμερο-NA MHN SAS PΩ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ EIDA KAI KAPOIES!!. Εκανα 10/5 HIV TEST –ΑΡΝΗΤΙΚΟ, και με το που άκουσα ότι κάποιοι μολύνθηκαν από τις ειδήσεις μου μπήκε η ιδέα ότι μπας και ...και δεν το εδειξε..??μπορεί να ακούγεται μαλακία ..και πήγα και ξαναέκανα full pack!!εξετάσεις σήμερα εκ νέου!!hiv σύφιλη, ηπατίτιδες!!λόγω του ότι είμαι παντρεμε΄νος μάλλον είναι περισσότερο ενοχικό...αλλα δεν μπορώ να ηρεμήσω!!τα αποτελέσματα θα βγούν την Τρίτη και αν δεν έχω πεθάνει από την αγωνία..όπως διάβασα εδω και παντου στο νετ..μιλάμε για πιθανότητες 0,005% ήτοι 1 στις 20,000 ...αν μπορεί κανείς να βοηθήσει έστω ψυχολογικά.ευχαριστώ

Ακαποτο στοματικο, αν εδωσες, HIV, HBV, HCV, συφιλλη, δεν κολλας! Στην πιο κουφη και παγκοσμιως ελαχιστη περιπτωση ειναι να εχεις τσιμπησει καποιο αλλο αφροδισιο το οποιο θεραπευεται με καταλληλη αντιβιωση. HPV δυσκολα και δεν παιζει. Στη θεση σου δε θα ανησυχουσα. Μαλλον η ενοχη του οτι εισαι παντρεμενος σε εχει κανει ρακος.

Τωρα, ακαποτο σε μουνακι και κωλαρακι, πηγαινε για τεστ, λογικο ειναι!

Π

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Ακαποτο σε μουνακι ειναι επικινδυνο,αλλα με ακαποτο σε κωλαρακι δεν νομιζω οτι κανεις επαθε ποτε τιποτα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ακαποτο στοματικο, αν εδωσες, HIV, HBV, HCV, συφιλλη, δεν κολλας! Στην πιο κουφη και παγκοσμιως ελαχιστη περιπτωση ειναι να εχεις τσιμπησει καποιο αλλο αφροδισιο το οποιο θεραπευεται με καταλληλη αντιβιωση. HPV δυσκολα και δεν παιζει. Στη θεση σου δε θα ανησυχουσα. Μαλλον η ενοχη του οτι εισαι παντρεμενος σε εχει κανει ρακος.

Τωρα, ακαποτο σε μουνακι και κωλαρακι, πηγαινε για τεστ, λογικο ειναι!

Π

Παλι με τις ανοησιες σου!! Δεν θα μαθεις ποτε μου φαινεται!  :grin:

Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
paides ta pira ta apotelesmata...Ola arnitika!!efxaristo osus apantisan.kai oi malakies komenes...!!!gia na min xtypame ta kefalia mas!!!gamiste  kai gia mena tora!!!xronia sto xoro alla anti na kano malakies mikros tin ekana megalos!!!!!
kalo voli loipon se olous-apoxoro  :dancing: - alithia!!ygeia se olous!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
paides ta pira ta apotelesmata...Ola arnitika!!efxaristo osus apantisan.kai oi malakies komenes...!!!gia na min xtypame ta kefalia mas!!!gamiste  kai gia mena tora!!!xronia sto xoro alla anti na kano malakies mikros tin ekana megalos!!!!!
Akh kκαι εγω μολις πηρα αποτελεσματα απο ΗΙV αρνητικο ολα καλα αδερφε να σε καλα και εσυ και ολοι μας..Και εγω με ακαποτα και γλυφωμουνια σε τζαμαικανι σε κολωμπαρο και εγω θα αραιωσο καιρος παιδια να γαμησουμε και καμια ελληνιδα χαμηλωκολες μια χαρα ειναι οι ελληνιδες χιουμορ κανω αλλα..Ετσι ειναι τα πραγματα ελληνιδα με καποτα.. :sunglasses:

Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
xerome re xristara kai gia sena!!!etsi bravo oloi kala kai me kala myala!!!
to kalitero itan na kaname mia ekdilosi oloi oi studiompourdelakides!!na deis kosmo-pantremenoi - anipantroi - arravoniasmenoi - se sxesi!! oloi!!na ginei xamos kai meta tsarka me mixanakia ton giro tis athinas!!!xaxaxaxaxa
ante kalimera!!apo to xesimo to xtesino simera kanoume kai plakitsa...pantos to pistevis akoma den eimai kala telios psixologika!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
xerome re xristara kai gia sena!!!etsi bravo oloi kala kai me kala myala!!!
to kalitero itan na kaname mia ekdilosi oloi oi studiompourdelakides!!na deis kosmo-pantremenoi - anipantroi - arravoniasmenoi - se sxesi!! oloi!!na ginei xamos kai meta tsarka me mixanakia ton giro tis athinas!!!xaxaxaxaxa
ante kalimera!!apo to xesimo to xtesino simera kanoume kai plakitsa...pantos to pistevis akoma den eimai kala telios psixologika!
βγαλε κανα φιλαρακι σου φτοχοπαιδο να τον κερασεις κανα τσιπουρακι να χαρει με την χαρα σου αδερφε και θα νιωσεις καλυτερα.. ;)

Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Για διευκρινησε λιγο. Οσο για τις πιθανοτητες........................ασε τις γιατι κανεις δεν γνωριζει σιγουρα.
[/quote
TI NA DIEFKRINISO??MOU EKANE AKAPOTO TSIMPOUKI...KAI EXO KANEI 2 FORES SE 1 MHNA OLES TIS EKETASEIS..KAI OLES ARNHTIKES...PAROLAFTA DEN IREMO...DIAVASA POLLA STO GAMIMENO TO INTERNET KAI ME EXOUN ARROSTISEI I PERIODOI...1 MHNAS 25-45 MERES 6 EVDOMADES 3 MHNES KOK...KAI STO KEELPNO MOU EIPAN EINAI XAMILHS EPIKINDINOTHTAS TO STOMATIKO-AKAPOTO ALLA...ALLA DEN IREMO GAMO TIN TRELLA MOU MESA@@@@@@

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
TI NA DIEFKRINISO??MOU EKANE AKAPOTO TSIMPOUKI...KAI EXO KANEI 2 FORES SE 1 MHNA OLES TIS EKETASEIS..KAI OLES ARNHTIKES...PAROLAFTA DEN IREMO...DIAVASA POLLA STO GAMIMENO TO INTERNET KAI ME EXOUN ARROSTISEI I PERIODOI...1 MHNAS 25-45 MERES 6 EVDOMADES 3 MHNES KOK...KAI STO KEELPNO MOU EIPAN EINAI XAMILHS EPIKINDINOTHTAS TO STOMATIKO-AKAPOTO ALLA...ALLA DEN IREMO GAMO TIN TRELLA MOU MESA@@@@@@

Ελα ηρεμησε τωρα, αλλο το ακαποτο στωματικο και αλλο το ακαποτο σεξ. Οπως σου ειπαν και στο ΚΕΕΛΠΝΟ οι πιθανοτητες ειναι πολυ μικρες και οι εξετασεις βγηκαν αρνητικες. Δεν εχεις τιποτα!!

Την επομενη φορα να μην το δινεις ακαποτο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655

ε ναι ρε φιλε, τι περιμενες? Αφου δεν επαιζε πιθανοτητα να τσιμπησεις κατι. Ειναι σα να γυρνας απο τη δουλεια και μπαινεις σπιτι και να λες "Σημερα, δεν εμπλεξα σε καραμπολα!".

Π 

Εγγρ.
2 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Προς τους διαχειριστες του site: Aυτο το θρεντ μαζι με ορισμενα αλλα παρομοια που κυκλοφορουν στο internet, ειναι ότι χειροτερο και ότι πιο επικίνδυνο
για την ψυχικη υγεια ολων μας. Μπαινεις στο τρυπακι και ασχολεισαι με την κάθε υποχονδριακη μαλακια που κουβαλαει ο καθε πυροβολημενος στο κεφαλι του, μπαινεις σε μονοπατια σκεψης
επικινδυνα, το μυαλο σου αρχιζει να ξεφευγει και το αγχος και ο πανικος να σε κυριευουν. Οταν ο καθε ηλιθιος και ανενημερωτος ανησυχει μηπως κολλησε aids επειδη
ακουμπησε με το πουλακι του, το ποδαρακι της καθε σαπιας γκομενας του η οποια ειχε κοπει στο ξυρισμα την προηγουμενη μερα και μετα ο καθε ανωμαλος και ηλιθιος τον συμβουλευει να παει να κανει εξετασεις για την παραμικρη μαλακια και τον βαζει για αυτο το λογο σε μια διαδικασια αγχους η οποια μπορει να σε οδηγησει στο τρελαδικο, τότε οι μονοι λογοι υπαρξης αυτου του φορουμ που μπορω να σκεφτω, ειναι είτε οικονομικα συμφεροντα και κερδος απο τον πανικο του κοσμου, ειτε προσπαθεια να πανικοβληθει ο κοσμακης. Γιατι οπωσδηποτε οποιος ψαχνει εδω μεσα ενημερωση και αξιοπιστια, σιγουρα δε θα τις βρει. Συμβουλευω ολους ειτε να διαβασουν αξιοπιστα sites στο ιντερνετ τα οποια ειναι αποκλειστικα αφιερωμενα σε αυτο το θεμα, είτε ακομα καλυτερα να συμβουλευονται καποιον γιατρο, επιστημονα, και βέβαια μόνο οταν εχουν κατι χειροπιαστο και άξιο εξέτασης να υποβαλλονται σε αυτη τη διαδικασια και οχι για την παραμικρη μαλακια που τους κατεβαινει στο κλουβιο τους κεφαλι. Προσωπικα εγω επειδη ειχα παει στο παρελθον με 10 πουτανες, και παρολο που ειχα παρει προφυλαξεις, επειδη διαβασα την καθε μαλακια που γραφουν εδω μεσα ( τυπου κινδυνευεις αν σκιστει το προφυλακτικο, η αν ειναι χαλασμενο και λοιπες πιπες) αρχισα να λέω μηπως και? και εκανα εξετασεις των οποίων μέχρι να βγουν τα αποτελεσματα, με επιασε πανικος, αγχος, αυπνιες έκανα εμετους και ημουν σαν ζομπι για τρεις μέρες. Τα αποτελεσματα των εξετασεων ηταν φυσικα αρνητικα, αλλα τωρα μάλλον χρειαζομαι ψυχολογο. Γι αυτο ξεκολλατε, γαματε χωρις να κανετε extreme πραγματα (ακαποτα γαμησια με πουτανες, η αλλαγη ερωτικων συντροφων και χωρις προφυλαξεις καθε 10 μερες), και μην μπειτε καθολου σε αυτη τη διαδικασία. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom