Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
πραγματικα ειμαι για φτυσιμο, ειμουν μεθυσμενος, θυμαμαι να τις λέω προφυλακτικο και αυτη να συνεχιζει ακάποτα.

το συνηδητοποιησα αφου εγιναν ολα..και σταματησα, αλλα ηδη ειμουν 5-10 λεπτα?

εδω και 5 μέρες δεν έχω κοιμηθεί.
ειμαι τραγικος
απο τις 26-9-2009 εισαι μελος !!!! δεν μας λες που τον βρικες αυτον παλοποθυστα να του πουμε διο λογακια . αλλα και να ενημερω8ουν τιποτα αλλοι που πανε με τρανσ

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
παντως για να ηρεμισεισ δεν πας καμια βολτα απο το συγγρου ( νοσοκομειο )

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Γεια σας παιδιά,

εχω κολλήσει κατα 99,99999999% τον ιο hiv.
Πηγα 1η φορά με τρανσεξουαλ πιατσας, είμουν μεθυσμένος και εκανα ακαποτο και ολα τα αλλα χωρις προφύλαξη.
Ειμαι στρεητ. Δεν ξερω πως το εκανα αυτό.Έιμουν μεθυσμένος.
Ειμαι τερμα ηλίθιος, κατέστρεψα την ζωή μου.

Εχω να κοιμηθώ μέρες.
Τρελό αγχος. Μένω με γονείς μου ακόμα. Φοβαμαι μην παθουν κάτι και αυτοί.

Σε 48 ώρες αποταν πήγα εμφάνισα ολα τα συμπτώματα πονοκέφαλο, πυρετό, και πονολαιμο, ασπρα στιγματα στην γλώσσα.

Είμαι χαμένος..Τι να κάνω? Το τεστ ειναι νωρις γα να δειξει, αλλα ειμαι σιγουρος οτι την πάτησα. Ειμαι μαλακας, δεν εχω λόγια, καταστράφηκα
ποσο χρονων εισαι? τη θα πει μεθυσμενοs ? ελεοs!!!!!

Nikch

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι θεσνικη και οχι Αθήνα και ειμαι 25.

φιλε εχεις δίκιο.
Τι θα πει μεθυσμένος, αλλα καταρεμένη η ώρα, δεν μπορώ να το εξηγήσω

Το θέμα ειναι οτι δουλεύω κιόλας, πρεπει να πάω πρωινες ώρες για εξετάσεις ή και απόγεμα?
καμια άλλη συμβουλή?
Παντως μετα απο αυτά δεν υπάρχει τρόπος να ηρεμήσεις.

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
ειμαι θεσνικη και οχι Αθήνα και ειμαι 25.

φιλε εχεις δίκιο.
Τι θα πει μεθυσμένος, αλλα καταρεμένη η ώρα, δεν μπορώ να το εξηγήσω
ok ναι τωρα κοιτα να δειs τη θα κανειs τραβα σε εναν αφροδισιολογο-δερματολογο να σε δει και μην παριμενειs πολλα απο δω τραβα γρηγορα και ενημερωσε μαs

Nikch

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις κάποιον τετοιον γιατρο εδώ θεσσνικη?
δεν έχω ιδέα, ας στειλει κανα pm.

Nikch

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Θεσσαλονικη που πας για εξετάσεις? Μονο σε ιπποκράτειο και αχεπα?
και ειναι ανώνυμες αυτες?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Κατ' αρχάς ηρέμησε, διότι έτσι δεν κερδίζεις τίποτα.

Όπως επισημαίνουν και στο Hivaids.gr: Τα πρώτα συμπτώματα εμφανίζονται στο 87% των ατόμων που μολύνονται από τον ιό HIV και εκδηλώνονται 2-4 εβδομάδες μετά την μόλυνση και μοιάζουν με τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος ή της γρίπης (πυρετός, πονόλαιμος, πονοκέφαλος, υπνηλία, εξάντληση). Τα συμπτώματα της πρωτολοίμωξης μπορεί να είναι παρόμοια και με συμπτώματα άλλων σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων και άλλων λοιμώξεων όπως η λοιμώδης μονοπυρήνωση ή η ηπατίτιδα, που είναι πιο διαδεδομένες και μεταδίδονται ευκολότερα. Επίσης το άγχος, ο φόβος και η ανασφάλεια μπορεί να προκαλέσουν συμπτώματα σε κάποιους ανθρώπους, ακόμα και αν δεν έχουν HIV.

Συνεπώς 2 ημέρες είναι πολύ μικρό χρονικό διάστημα για να έχεις αναπτύξει συμπτώματα, πόσο μάλλον να είσαι σίγουρος ότι έχεις κολλήσει.

Από εκεί και πέρα, και παρά το γεγονός ότι ήταν τελείως λανθασμένη η συμπεριφορά σου, και κακώς έβαλες σε κίνδυνο την ζωή σου, πρέπει να ξέρεις ότι οι πιθανότητες είναι σίγουρα υπέρ σου. Σε επίπεδο σεξουαλικής συμπεριφοράς, η πιο επικίνδυνη είναι να κάθισες να τον έφαγες, και αυτό έχει μια μέση πιθανότητα < 1% να έχεις κολλήσει - αν του τον φόρεσες εσύ πάλι φτάνει στο 0,06%. Και αυτό αν το τραβέλι ήταν φορέας το ιού.

Σε κάθε περίπτωση, πάρε απόφαση ότι ότι και να έχει συμβεί αυτό δεν αλλάζει. Αν έχει περάσει πάνω από μια εβδομάδα, πήγαινε σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο και ζήτησε να κάνεις ένα PCR, για να γνωρίζεις στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Ρώτησε και κάνε και για άλλα νοσήματα (ηπατίτιδα, σύφιλη) τα οποία κολλάνε πιο εύκολα και είναι εξίσου θανατηφόρα.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Γεια σας παιδιά,

Πηγα 1η φορά με τρανσεξουαλ πιατσας, είμουν μεθυσμένος και εκανα ακαποτο και ολα τα αλλα χωρις προφύλαξη.
Ειμαι στρεητ. Δεν ξερω πως το εκανα αυτό.Έιμουν μεθυσμένος.
Ειμαι τερμα ηλίθιος, κατέστρεψα την ζωή μου.

Εχω να κοιμηθώ μέρες.
Τρελό αγχος. Μένω με γονείς μου ακόμα. Φοβαμαι μην παθουν κάτι και αυτοί.

Σε 48 ώρες αποταν πήγα εμφάνισα ολα τα συμπτώματα πονοκέφαλο, πυρετό, και πονολαιμο, ασπρα στιγματα στην γλώσσα.

Είμαι χαμένος..Τι να κάνω? Το τεστ ειναι νωρις γα να δειξει, αλλα ειμαι σιγουρος οτι την πάτησα. Ειμαι μαλακας, δεν εχω λόγια, καταστράφηκα

Το AIDS δεν εμφανιζεται τοσο γρηγορα!! Θελει μηνες και πολλες φορες χρονια απο την μολυνση απο τον ιο. Μαλλον γριπη επαθες και εχεις τρελαθει!!

johnlf

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
το ehtz (επίτηδες το γράφω έτσι ουτε να το αναφέρω δεν θέλω), εμφανίζεται μετα απο χρόνια αλλα ο ιος HIV , τα συμπτώματα ή/και η θεραπεία μπορει να εμφανιστούν απο τους πρώτους μήνες.

Η ουσία είναι οτι κατέστρεψα την ζωή μου.

edit:κατι εγινε με τους λογιαριασμούς, ειμαι ο Nikch απλά εκανα και σημερα καινούριο λογαριασμό γιατι ειχα σβήσει τον παλιό. Νομιζα δεν μπορώ να μπώ σαν Nikch.

kerasi

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
5
Like
36
Πόντοι
0
το ehtz (επίτηδες το γράφω έτσι ουτε να το αναφέρω δεν θέλω), εμφανίζεται μετα απο χρόνια αλλα ο ιος HIV , τα συμπτώματα ή/και η θεραπεία μπορει να εμφανιστούν απο τους πρώτους μήνες.

Η ουσία είναι οτι κατέστρεψα την ζωή μου.

edit:κατι εγινε με τους λογιαριασμούς, ειμαι ο Nikch απλά εκανα και σημερα καινούριο λογαριασμό γιατι ειχα σβήσει τον παλιό. Νομιζα δεν μπορώ να μπώ σαν Nikch.
πηγαινε σε ενα δημοσιο νοσοκομειο που εχει μοναδα ειδικων λοιμωξεων, μιλησε με καποιο υπευθυνο γιατρο ο οποιος θα σου εξηγησει τις πιθανοτητες. μπορεις εντος 72 ωρων απο το συμβαν να παρεις αγωγη για ενα μηνα και να προστατευθεις. βεβαια η αγωγη εχει παπενεργειες. μιλα με γιατρο.

Nikch

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εχουν περασει 72 ωρες γμωτο και μπρουσα να το κάνω αυτό.
Γμω το..

Εχουν περάσει 130 ώρες περίπου

Επισκέπτης
Γμω το..

Καταρχην σου ευχομε να μην κολλησες τιποτα. Αν ομως την πατησες οφειλεις να ενημερωσεις τον κοσμο με ποιον τραβελο πηγες, που κανει πιατσα κτλ. για να μην την πατησουν κι αλλοι. Γιατι αν οντως ο τραβελος ειναι φορεας ή ασθενης και δεχεται να γαμιετε χωρις προφυλαξεις το κανει επιτηδες. Με λιγα λογια ειναι επικινδυνος για τη δημοσια υγεια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καταρχην σου ευχομε να μην κολλησες τιποτα. Αν ομως την πατησες οφειλεις να ενημερωσεις τον κοσμο με ποιον τραβελο πηγες, που κανει πιατσα κτλ. για να μην την πατησουν κι αλλοι. Γιατι αν οντως ο τραβελος ειναι φορεας ή ασθενης και δεχεται να γαμιετε χωρις προφυλαξεις το κανει επιτηδες. Με λιγα λογια ειναι επικινδυνος για τη δημοσια υγεια.
ουτως η αλλως ολοι τους ειναι επικινδυνοι.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Φιλε, εχουν αναφερει και εδω οι συναγωνιστες, απλα θα σου κανω μια σουμα. Λοιπον, το γεγονος οτι πηγες με τρανς, ουσιαστικα πηγες με ατομο υψηλου κινδυνου για να εχει τον ιο. Το οτι εκανες ακαποτο, και υποθετω οτι πηρες κωλο, μεγαλωνει κατα πολυ τις πιθανοτητες να εχεις κολλησει τον ιο. Τα συμπτωματα, που θα εχεις σιγουρα αν τον εχεις τσιμπησει, θα σου εμφανιστουν μια εβδομαδα αντε 10 μερες αργοτερα. Θα ειναι συμπτωματα γριππης που θα σου κρατησουν για 2-3 βδομαδες.

Τωρα, στην περιπτωση που η τρανς ηταν φορεας, οι πιθανοτητες απο μια επαφη ειναι αρκετα μικρες, περιπου 1%, αλλα εχει συμβει να κολλησεις με τη μια. Προσωπικα, θα ειχα τρελαθει και θα ειχα φρικαρει οσο δε παει. Μια λυση ειναι να πας να την βρεις την τρανς και να την ρωτησεις τι παιζει με το θεμα ηρεμα και ωραια. αν κανει ακαποτα συχνα, να εισαι ετοιμος για το χειροτερο. Παντως, πιστευω οτι αν την ρωτησεις αν ειναι φορεας θα σου πει την αληθεια.

Φιλε, παντως, εδω σε καταλαβαινουμε και ολοι κανουμε μαλακιες και κατα τη δικη μου αποψη, θα εισαι οκ με την υγεια σου, και πηρες μαθημα ζωης. Απο 'δω και στο εξης η' οταν ολα βγουν οκ η' και οχι, δες τη ζωη με αλλο ματι

Π

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Γμω το..

προσωπικα νομιζω οτι μας δουλευει.το γιατι δεν κανω τον κοπο να το ψαξω.......

Nikch

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μακαρι να έκανα πλάκα,
πες μου εναν λόγο να το κάνω αυτό, δεν ειναι καν αστείο.

ειναι τραγικό.

αυτο δεν ειναι μαθημα ζωης ειναι σφαλιάρα ζωης. δεν μπορω να καταλάβω τι εχω κάνει..εχασα την ζωή μου.

Μακαρι να μην έχω τπτ αλλα δεν μπορώ να το πιστεψω αυτό, νιώθω οτι έγινε το κακό. Εκανα κατι πολυ επικίνδυνο, το πιο επικινδυνο ..χωρις λόγο. Μονο με θαύμα δεν θα έχω κάτι. Προσεύχομαι, μόνο αυτό μου έμεινε.
συγνώμη.

Μάγκες προσέχετε.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ:

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος για να μάθεις αν έχεις κολλήσει HIVείναι να κάνεις το τεστ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

ΠΟΤΕ μα ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν κόλλησες επειδή έχεις πυρετό, αμυγδαλίτιδα, διάρροια, άσπρα στίγματα στη γλώσσα, πρησμένους λεμφαδένες, πονοκέφαλο κτλ. ΠΟΤΕ! Η μόλυνση από τον HIVΔΕΝ κάνει ιδιαίτερα συμπτώματα. Κι αν κάνει, συνήθως περνάνε απαρατήρητα. Ή είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ίδια με αυτά μιας γρίπης, μιας ίωσης, ενός κρυολογήματος.

Οπότε, μη δίνεις καμία απολύτως σημασία σε τυχόν συμπτώματα. Δεν θα σου πουν τίποτα, μα τίποτα απολύτως, για το αν κόλλησες HIV ή όχι. Είναι αδύνατο να το καταλάβεις έτσι.

Ο μοναδικός τρόπος να καταλάβεις αν κόλλησες HIVείναι να κάνεις το τεστ. Ο μοναδικός.

Πηγή: www.hiv.gr/component/content/article/26-alla-arthra/126--hiv.html]http://www.hiv.gr/component/content/article/26-alla-arthra/126--hiv.html[/url]
και δε γραφουν μαλακίες...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Υ.Γ.: Οι πιθανότητες είναι συντριπτικά υπέρ σου, παρά τη ΜΑΛΑΚΙΑ που έκανες.

το 99,999% που αναφέρεις, είναι αποκύημα του πανικού σου

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........
μπορουν οι αγαπητοι συναγωνιστς να μην σπενουν τον πανικο?
Αγορι μου ανοιξε κανα βιβλιο , διαβασε ΕΠΙΣΗΜΑ SITES στο δικτυο και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΒΑΛΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ... se 2 3 η και 13 μερες αποκλειεται να εμφανιστουν συμπτωματα της νοσου... και τι θα πει το ειτζ κανει χρονια να εμφανιστει αλλα τα συμπτωματα μερες? αυτο που ελς δεν εχει λογικη...
Μια νοσος για να εμφανισει συμπτωματα πρεπι να ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ  (KAI SYGKEKRIMENA O IOW ) αΝ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙς ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΙΝΤΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ....  λεγεται νοσος επικτητης ανοσολογικης ανεπαρκειας ειναι γιατι αδρανοποιει και καταστρεφει το ανοσοποιητικο σου με αποτελεσμα να αρωστενεις ευκολοτερα και να κινδυνευεις να πεθανεις ακομα και απο ενα απλο κρυολογημα... και για να ειναι ανιχνευσιμα τα επιπεδα του ιου πρπει να περασουν εβδομαδες αν οχι μηνες.... (τωρα με τα νεα τεστ ανιχνευεται ο ιος γρηγοροτερα ΠΡΙΝ εμφανισει συμπτωματα)...
και οπως ειπε καποιος παραπαναω παρα τη μαλακια σου οι πιθανοτητες ειναι υπερ σου...
ΑΛΛΑ ... ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΣΤ... ΡΩΤΑ ΠΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟς ΧΡΕΙΑΖΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΙΤΗΚΟ Ή ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛ ΒΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ... ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΚΟ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom