τι συμπτωματα ειχες οταν περασες την βλεννορροια;
Τσούξημο και πύον κατά την ούρηση, και ένα αίσθημα σαν θέλω να ξαναπάω πάλι τουαλέτα, και ένα ελαφρύ πόνο στην περιοχή.
τι συμπτωματα ειχες οταν περασες την βλεννορροια;
και η γκομενιτσα σου τα ειχε εις διπλουν να φανταστω...Τσούξημο και πύον κατά την ούρηση, και ένα αίσθημα σαν θέλω να ξαναπάω πάλι τουαλέτα, και ένα ελαφρύ πόνο στην περιοχή.
Και η ζωή συνεχίζεται ξαναξεκινώντας από το μηδεν, και με περισσότερο μυαλό (θέλω να ελπίζω).
Παλι τις ιδιες βλακειες λες. Οσο για το πρωτο, οι στατιστικες λενε οτι οι πιθανοτητες ειναι πολυ μικρες αλλα οχι αδυνατο, οσο για το δευτερο...............τι να σου πω, ειναι πολλοι εδω μεσα που θα διαφωνησουν απο εμπειρια!!
Για...όσους με θυμούνται, τελικά η κοπέλα μου εμφάνισε τα συμπτώματα (τσούξημο), άρα την είχα κολλήσει. Αποφάσισα να της πώ την αλήθεια πριν το καταλάβει από μόνη της. Έγινε χαμός φυσικά, ακολούθησε χοντρός καυγάς, της ζήτησα 1000 φορές συγγνώμη, της είπα ότι φταίω εγώ 100% και φυσικά εαν ήξερα ότι υπήρχε πιθανότητα να κολλήσω κάτι (καί εγώ και αυτή) δεν θα το έκανα ποτέ, όμως ήταν ανένδοτη. Της είπα ότι εαν είναι να χωρίσουμε, να χωρίσουμε για τα πραγματικά αίτια, και όχι γι'αυτό. Το σκέφτηκα και εγώ, και συμφώνησα ότι καλύτερο είναι να χωρίσουμε.
For what it's worth, και ο αφροδισιολόγος δυσκολεύθηκε να πιστέψει ότι με 1 φορά ακάποτη πίπα κόλλησα βλεννόρροια, έτσι όμως είναι αυτά. Γκαντεμιές. Εαν με έβαζαν σε ένα σχολείο τώρα θα έκανα το καλύτερο μάθημα περί πρόληψης.
Η βλεννόρροια γιατρέφθηκε με την γνωστή ένεση (rocephin), και ο γιατρός μου έδωσε και μια αντιβίωση για 2 εβδομάδες, περισσότερο προληπτικά (μήπως είχα κολλήσει και τίποτε άλλο). Μετά από 24 ώρες, ήμουν καλά. Και η ζωή συνεχίζεται ξαναξεκινώντας από το μηδεν, και με περισσότερο μυαλό (θέλω να ελπίζω).
κοιτα, η' ησουν ατυχος, η' καπου αλλου το κολλησες. Μαλλον δεν προκειται να μαθεις ποτε....Παντως μπραβο που της το ειπες, θελει κοτσια και πρεπει να εισαι περηφανος
Π
με ή χωρις την γκομενα σου?
Ισχύει το πρώτο που είπες, ότι ήμουν πολύ άτυχος. Κάπου αλλού να το κόλλησα αποκλείεται. 5-6 φορές το χρόνο πήγαινα σε studio, πάντοτε με προφυλακτικό, ποτέ ακάποτα κλπ. Μία φορά έγινε, και την πάτησα. Με άλλη γυναίκα δεν πήγα (ποτέ στα 11 χρόνια που ήμουν με την σχέση μου), και επίσης (αν και το ξέρω ότι ποτέ δεν πρέπει να δηλώνεις σίγουρος) είμαι σίγουρος ότι ούτε η δικιά μου πήγε (ούτε με, ούτε χωρίς προφυλακτικό τουλάχιστον ώστε να μπορεί να μου κολλήσει κάτι).
Έπαινοι σίγουρα δεν μπορούν να μου αποδωθούν, γιατί θα το μάθαινε μόνη της αργότερα. Όμως, όντως ήθελε πολλά κότσια, (έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό πριν της το πώ). Μετά, κοιμήθηκα στον καναπέ (στριφογύρναγα δηλαδή επί 6 ώρες όλο το βράδυ) και είχε κλείσει το στομάχι μου (δεν μπορούσα να φάω ΤΙΠΟΤΑ). Κυρίως γιατί, ενώ ήξερα ότι αποκλείεται να την έχω κολλήσει τίποτε άλλο, με είχε βάλει σε ανησυχίες από το υπερβολικό της άγχος. Δεν με πίστευε ότι έτσι ήταν τα πράγματα, και νόμιζε ότι το έκανα ανέκαθεν και ότι την εξέθετα χρόνια σε κίνδυνο(αφού μου είπες 1 φορά ψέμματα είναι πιθανόν να μου έλεγες πάντα, με αυτή τη λογική). Φυσικά δεν ήταν έτσι, αλλά λίγη σημασία έχει.
Προσπάθησα να το δώ ως αφορμή και όχι ως αιτία, γιατί δεν ήταν η αιτία. Η αιτία ήταν η κακή σεξουαλική χημεία, και τα πολλά συνεπακόλουθα που αυτό είχε. Αλλιώς δεν θα πήγαινα ποτέ σε μπορδέλα in the first place. Σου είπα, δεν έχω πάει ποτέ με άλλη γυναίκα (γκόμενα εννοώ). Τώρα, εαν κάποιοι θεωρούν απιστία τα μπουδέλα, οκ το δέχομαι, αλλά δεν είναι έτσι για εμένα. Άλλο η σωματική εκτόνωση, άλλο η εγκεφαλική. Δικαιολογίες, κάποιοι (κάποιες μάλλον) θα πουν. Ο καθένας το βλέπει από την μεριά του...
ασε τις μαλακιες Lucent, αμα ανατρεξεις πισω θα δεις για τι μιλαω για τον HIV. Δεν εχει υπαρξει ουτε ενα περιστατικο οποτε κοψε τις παπαριες, επιτελους ρε φιλε. Τι διαολο, αυτιστικος εισαι?
Συνηθως τοτε εμφανιζονται τα πρωτα σημαδια οτι εχεις τσιμπησει κατι, 2 εβδομαδες κατα μεσο ορο. Οποτε, βουλωσε το και αρχισε να διαβαζεις βλαμμενε.....
Φιλε χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο και αν βεβαια λες αληθεια...η γκομενα σε κολησε!!και για εναν λογο παραπανω,το οτι με συνοπτικες διαδικασιες σου εβγαλε κοκινη καρτα!!!Ισχύει το πρώτο που είπες, ότι ήμουν πολύ άτυχος. Κάπου αλλού να το κόλλησα αποκλείεται. 5-6 φορές το χρόνο πήγαινα σε studio, πάντοτε με προφυλακτικό, ποτέ ακάποτα κλπ. Μία φορά έγινε, και την πάτησα. Με άλλη γυναίκα δεν πήγα (ποτέ στα 11 χρόνια που ήμουν με την σχέση μου), και επίσης (αν και το ξέρω ότι ποτέ δεν πρέπει να δηλώνεις σίγουρος) είμαι σίγουρος ότι ούτε η δικιά μου πήγε (ούτε με, ούτε χωρίς προφυλακτικό τουλάχιστον ώστε να μπορεί να μου κολλήσει κάτι).
Έπαινοι σίγουρα δεν μπορούν να μου αποδωθούν, γιατί θα το μάθαινε μόνη της αργότερα. Όμως, όντως ήθελε πολλά κότσια, (έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό πριν της το πώ). Μετά, κοιμήθηκα στον καναπέ (στριφογύρναγα δηλαδή επί 6 ώρες όλο το βράδυ) και είχε κλείσει το στομάχι μου (δεν μπορούσα να φάω ΤΙΠΟΤΑ). Κυρίως γιατί, ενώ ήξερα ότι αποκλείεται να την έχω κολλήσει τίποτε άλλο, με είχε βάλει σε ανησυχίες από το υπερβολικό της άγχος. Δεν με πίστευε ότι έτσι ήταν τα πράγματα, και νόμιζε ότι το έκανα ανέκαθεν και ότι την εξέθετα χρόνια σε κίνδυνο(αφού μου είπες 1 φορά ψέμματα είναι πιθανόν να μου έλεγες πάντα, με αυτή τη λογική). Φυσικά δεν ήταν έτσι, αλλά λίγη σημασία έχει.
Προσπάθησα να το δώ ως αφορμή και όχι ως αιτία, γιατί δεν ήταν η αιτία. Η αιτία ήταν η κακή σεξουαλική χημεία, και τα πολλά συνεπακόλουθα που αυτό είχε. Αλλιώς δεν θα πήγαινα ποτέ σε μπορδέλα in the first place. Σου είπα, δεν έχω πάει ποτέ με άλλη γυναίκα (γκόμενα εννοώ). Τώρα, εαν κάποιοι θεωρούν απιστία τα μπουδέλα, οκ το δέχομαι, αλλά δεν είναι έτσι για εμένα. Άλλο η σωματική εκτόνωση, άλλο η εγκεφαλική. Δικαιολογίες, κάποιοι (κάποιες μάλλον) θα πουν. Ο καθένας το βλέπει από την μεριά του...
Παλι τα ιδια ..............Ποκοχαντα??? Σου εχω βαλει και τα λινκ απο το CDC για το HIV, αλλα εσυ το χαβα σου.
Πηγαινε παρε κανενα πτυχιο και ελα μετα να μας κανεις τον γιατρο!!
Φιλε χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο και αν βεβαια λες αληθεια...η γκομενα σε κολησε!!και για εναν λογο παραπανω,το οτι με συνοπτικες διαδικασιες σου εβγαλε κοκινη καρτα!!!
Φιλε χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο και αν βεβαια λες αληθεια...η γκομενα σε κολησε!!και για εναν λογο παραπανω,το οτι με συνοπτικες διαδικασιες σου εβγαλε κοκινη καρτα!!!
Ρε μαγκες να ρωτησω κατι ειναι δυνατον να κολλησεις χλαμιδια οταν κανεις σεξ με προφυλακτικο???
Ενας φιλος επιμενει οτι τα κολλησε απο μπουρδελο παροτι φορουσε συνεχεια καποτα. Και αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι οντως περνει το απλο προγραμμα οταν παμε μαζι και κοπελα εχει να βρει κανα χρονο τωρα ???
καταρχας ηρεμησε !! ποτε δεν εισαι σιγουρος αν δεν κανεισ το αναλογο τεστ .!! ευχομαι να μην ειναι . αυτο το γαμοσsite δεν το διαωαζεις κα8ολου ?? . παντως ελπιζω να ειναι ολα καλα .Γεια σας παιδιά,
εχω κολλήσει κατα 99,99999999% τον ιο hiv.
Πηγα 1η φορά με τρανσεξουαλ πιατσας, είμουν μεθυσμένος και εκανα ακαποτο και ολα τα αλλα χωρις προφύλαξη.
Ειμαι στρεητ. Δεν ξερω πως το εκανα αυτό.Έιμουν μεθυσμένος.
Ειμαι τερμα ηλίθιος, κατέστρεψα την ζωή μου.
Εχω να κοιμηθώ μέρες.
Τρελό αγχος. Μένω με γονείς μου ακόμα. Φοβαμαι μην παθουν κάτι και αυτοί.
Σε 48 ώρες αποταν πήγα εμφάνισα ολα τα συμπτώματα πονοκέφαλο, πυρετό, και πονολαιμο, ασπρα στιγματα στην γλώσσα.
Είμαι χαμένος..Τι να κάνω? Το τεστ ειναι νωρις γα να δειξει, αλλα ειμαι σιγουρος οτι την πάτησα. Ειμαι μαλακας, δεν εχω λόγια, καταστράφηκα
Γεια σας παιδιά,
εχω κολλήσει κατα 99,99999999% τον ιο hiv.
Πηγα 1η φορά με τρανσεξουαλ πιατσας, είμουν μεθυσμένος και εκανα ακαποτο και ολα τα αλλα χωρις προφύλαξη.
Ειμαι στρεητ. Δεν ξερω πως το εκανα αυτό.Έιμουν μεθυσμένος.
Ειμαι τερμα ηλίθιος, κατέστρεψα την ζωή μου.
Εχω να κοιμηθώ μέρες.
Τρελό αγχος. Μένω με γονείς μου ακόμα. Φοβαμαι μην παθουν κάτι και αυτοί.
Σε 48 ώρες αποταν πήγα εμφάνισα ολα τα συμπτώματα πονοκέφαλο, πυρετό, και πονολαιμο, ασπρα στιγματα στην γλώσσα.
Είμαι χαμένος..Τι να κάνω? Το τεστ ειναι νωρις γα να δειξει, αλλα ειμαι σιγουρος οτι την πάτησα. Ειμαι μαλακας, δεν εχω λόγια, καταστράφηκα