Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

qwerty7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Τσούξημο και πύον κατά την ούρηση, και ένα αίσθημα σαν θέλω να ξαναπάω πάλι τουαλέτα, και ένα ελαφρύ πόνο στην περιοχή.
και η γκομενιτσα σου τα ειχε εις διπλουν να φανταστω...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Παλι τις ιδιες βλακειες λες. Οσο για το πρωτο, οι στατιστικες λενε οτι οι πιθανοτητες ειναι πολυ μικρες αλλα οχι αδυνατο, οσο για το δευτερο...............τι να σου πω, ειναι πολλοι εδω μεσα που θα διαφωνησουν απο εμπειρια!!  :grin:

ασε τις μαλακιες Lucent, αμα ανατρεξεις πισω θα δεις για τι μιλαω για τον HIV. Δεν εχει υπαρξει ουτε ενα περιστατικο οποτε κοψε τις παπαριες, επιτελους ρε φιλε. Τι διαολο, αυτιστικος εισαι?

Συνηθως τοτε εμφανιζονται τα πρωτα σημαδια οτι εχεις τσιμπησει κατι, 2 εβδομαδες κατα μεσο ορο. Οποτε, βουλωσε το και αρχισε να διαβαζεις βλαμμενε..... 

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Για...όσους με θυμούνται, τελικά η κοπέλα μου εμφάνισε τα συμπτώματα (τσούξημο), άρα την είχα κολλήσει. Αποφάσισα να της πώ την αλήθεια πριν το καταλάβει από μόνη της. Έγινε χαμός φυσικά, ακολούθησε χοντρός καυγάς, της ζήτησα 1000 φορές συγγνώμη, της είπα ότι φταίω εγώ 100% και φυσικά εαν ήξερα ότι υπήρχε πιθανότητα να κολλήσω κάτι (καί εγώ και αυτή) δεν θα το έκανα ποτέ, όμως ήταν ανένδοτη. Της είπα ότι εαν είναι να χωρίσουμε, να χωρίσουμε για τα πραγματικά αίτια, και όχι γι'αυτό. Το σκέφτηκα και εγώ, και συμφώνησα ότι καλύτερο είναι να χωρίσουμε.

For what it's worth, και ο αφροδισιολόγος δυσκολεύθηκε να πιστέψει ότι με 1 φορά ακάποτη πίπα κόλλησα βλεννόρροια, έτσι όμως είναι αυτά. Γκαντεμιές. Εαν με έβαζαν σε ένα σχολείο τώρα θα έκανα το καλύτερο μάθημα περί πρόληψης.

Η βλεννόρροια γιατρέφθηκε με την γνωστή ένεση (rocephin), και ο γιατρός μου έδωσε και μια αντιβίωση για 2 εβδομάδες, περισσότερο προληπτικά (μήπως είχα κολλήσει και τίποτε άλλο). Μετά από 24 ώρες, ήμουν καλά. Και η ζωή συνεχίζεται ξαναξεκινώντας από το μηδεν, και με περισσότερο μυαλό (θέλω να ελπίζω).

κοιτα, η' ησουν ατυχος, η' καπου αλλου το κολλησες. Μαλλον δεν προκειται να μαθεις ποτε....Παντως μπραβο που της το ειπες, θελει κοτσια και πρεπει να εισαι περηφανος

Π

qwerty7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα, η' ησουν ατυχος, η' καπου αλλου το κολλησες. Μαλλον δεν προκειται να μαθεις ποτε....Παντως μπραβο που της το ειπες, θελει κοτσια και πρεπει να εισαι περηφανος

Π

Ισχύει το πρώτο που είπες, ότι ήμουν πολύ άτυχος. Κάπου αλλού να το κόλλησα αποκλείεται. 5-6 φορές το χρόνο πήγαινα σε studio, πάντοτε με προφυλακτικό, ποτέ ακάποτα κλπ. Μία φορά έγινε, και την πάτησα. Με άλλη γυναίκα δεν πήγα (ποτέ στα 11 χρόνια που ήμουν με την σχέση μου), και επίσης (αν και το ξέρω ότι ποτέ δεν πρέπει να δηλώνεις σίγουρος) είμαι σίγουρος ότι ούτε η δικιά μου πήγε (ούτε με, ούτε χωρίς προφυλακτικό τουλάχιστον ώστε να μπορεί να μου κολλήσει κάτι).

Έπαινοι σίγουρα δεν μπορούν να μου αποδωθούν, γιατί θα το μάθαινε μόνη της αργότερα. Όμως, όντως ήθελε πολλά κότσια, (έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό πριν της το πώ). Μετά, κοιμήθηκα στον καναπέ (στριφογύρναγα δηλαδή επί 6 ώρες όλο το βράδυ) και είχε κλείσει το στομάχι μου (δεν μπορούσα να φάω ΤΙΠΟΤΑ). Κυρίως γιατί, ενώ ήξερα ότι αποκλείεται να την έχω κολλήσει τίποτε άλλο, με είχε βάλει σε ανησυχίες από το υπερβολικό της άγχος. Δεν με πίστευε ότι έτσι ήταν τα πράγματα, και νόμιζε ότι το έκανα ανέκαθεν και ότι την εξέθετα χρόνια σε  κίνδυνο(αφού μου είπες 1 φορά ψέμματα είναι πιθανόν να μου έλεγες πάντα, με αυτή τη λογική). Φυσικά δεν ήταν έτσι, αλλά λίγη σημασία έχει.

Προσπάθησα να το δώ ως αφορμή και όχι ως αιτία, γιατί δεν ήταν η αιτία. Η αιτία ήταν η κακή σεξουαλική χημεία, και τα πολλά συνεπακόλουθα που αυτό είχε. Αλλιώς δεν θα πήγαινα ποτέ σε μπορδέλα in the first place. Σου είπα, δεν έχω πάει ποτέ με άλλη γυναίκα (γκόμενα εννοώ). Τώρα, εαν κάποιοι θεωρούν απιστία τα μπουδέλα, οκ το δέχομαι, αλλά δεν είναι έτσι για εμένα. Άλλο η σωματική εκτόνωση, άλλο η εγκεφαλική. Δικαιολογίες, κάποιοι (κάποιες μάλλον) θα πουν. Ο καθένας το βλέπει από την μεριά του...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Ισχύει το πρώτο που είπες, ότι ήμουν πολύ άτυχος. Κάπου αλλού να το κόλλησα αποκλείεται. 5-6 φορές το χρόνο πήγαινα σε studio, πάντοτε με προφυλακτικό, ποτέ ακάποτα κλπ. Μία φορά έγινε, και την πάτησα. Με άλλη γυναίκα δεν πήγα (ποτέ στα 11 χρόνια που ήμουν με την σχέση μου), και επίσης (αν και το ξέρω ότι ποτέ δεν πρέπει να δηλώνεις σίγουρος) είμαι σίγουρος ότι ούτε η δικιά μου πήγε (ούτε με, ούτε χωρίς προφυλακτικό τουλάχιστον ώστε να μπορεί να μου κολλήσει κάτι).

Έπαινοι σίγουρα δεν μπορούν να μου αποδωθούν, γιατί θα το μάθαινε μόνη της αργότερα. Όμως, όντως ήθελε πολλά κότσια, (έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό πριν της το πώ). Μετά, κοιμήθηκα στον καναπέ (στριφογύρναγα δηλαδή επί 6 ώρες όλο το βράδυ) και είχε κλείσει το στομάχι μου (δεν μπορούσα να φάω ΤΙΠΟΤΑ). Κυρίως γιατί, ενώ ήξερα ότι αποκλείεται να την έχω κολλήσει τίποτε άλλο, με είχε βάλει σε ανησυχίες από το υπερβολικό της άγχος. Δεν με πίστευε ότι έτσι ήταν τα πράγματα, και νόμιζε ότι το έκανα ανέκαθεν και ότι την εξέθετα χρόνια σε  κίνδυνο(αφού μου είπες 1 φορά ψέμματα είναι πιθανόν να μου έλεγες πάντα, με αυτή τη λογική). Φυσικά δεν ήταν έτσι, αλλά λίγη σημασία έχει.

Προσπάθησα να το δώ ως αφορμή και όχι ως αιτία, γιατί δεν ήταν η αιτία. Η αιτία ήταν η κακή σεξουαλική χημεία, και τα πολλά συνεπακόλουθα που αυτό είχε. Αλλιώς δεν θα πήγαινα ποτέ σε μπορδέλα in the first place. Σου είπα, δεν έχω πάει ποτέ με άλλη γυναίκα (γκόμενα εννοώ). Τώρα, εαν κάποιοι θεωρούν απιστία τα μπουδέλα, οκ το δέχομαι, αλλά δεν είναι έτσι για εμένα. Άλλο η σωματική εκτόνωση, άλλο η εγκεφαλική. Δικαιολογίες, κάποιοι (κάποιες μάλλον) θα πουν. Ο καθένας το βλέπει από την μεριά του...

Φιλε μου, λογικο ειναι να πιστεψει οτι το εκανες κατα συρροη...που το εκανες, ειναι η αληθεια, οχι συχνα, αλλα το εκανες. Τα υπολοιπα, ειναι αλλη φαση και να σου πω την αληθεια μου, αν σε γουσταρει πραγματικα, θα καταλαβει και μπορει να θελησει να ξαναπροσπαθησει μαζι σου, αν φυσικα το θες και εσυ

Π

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ασε τις μαλακιες Lucent, αμα ανατρεξεις πισω θα δεις για τι μιλαω για τον HIV. Δεν εχει υπαρξει ουτε ενα περιστατικο οποτε κοψε τις παπαριες, επιτελους ρε φιλε. Τι διαολο, αυτιστικος εισαι?

Συνηθως τοτε εμφανιζονται τα πρωτα σημαδια οτι εχεις τσιμπησει κατι, 2 εβδομαδες κατα μεσο ορο. Οποτε, βουλωσε το και αρχισε να διαβαζεις βλαμμενε..... 

Παλι τα ιδια ..............Ποκοχαντα???  :headbang: Σου εχω βαλει και τα λινκ απο το CDC για το HIV, αλλα εσυ το χαβα σου.

Πηγαινε παρε κανενα πτυχιο και ελα μετα να μας κανεις τον γιατρο!!  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Φιλε χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο και αν βεβαια λες αληθεια...η γκομενα σε κολησε!!και για εναν λογο παραπανω,το οτι με συνοπτικες διαδικασιες σου εβγαλε κοκινη καρτα!!!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Παλι τα ιδια ..............Ποκοχαντα???  :headbang: Σου εχω βαλει και τα λινκ απο το CDC για το HIV, αλλα εσυ το χαβα σου.

Πηγαινε παρε κανενα πτυχιο και ελα μετα να μας κανεις τον γιατρο!!  :2funny: :2funny:

εισαι πυροβολημενος φιλε, αστο....

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Φιλε χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο και αν βεβαια λες αληθεια...η γκομενα σε κολησε!!και για εναν λογο παραπανω,το οτι με συνοπτικες διαδικασιες σου εβγαλε κοκινη καρτα!!!

Ισως...αλλα ποτε δεν ξερεις

christosk1

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τσέκαρε λιγάκι έναν απλο οδηγό καθοδήγησης για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα που με βοήθησε κατα πολυ,,,,,,

Για τα αφροδίσια νοσήματα ΜΗ συμβουλεύεσθε φίλους, γείτονες ή τον φαρμακοποιό της γειτονιάς σας. Είναι πολύ πιθανόν να κάνουν λάθος. Απευθυνθείτε σε γιατρό. Είναι ο μόνος που μπορεί να σας συμβουλεύσει και να σας κατευθύνει σωστά.
ΜΗ πλένετε ποτέ τα γεννητικά σας όργανα με τα «ευγενή» σαπούνια που διαφημίζει η τηλεόραση ή με ισχυρά αντισηπτικά σαπούνια ή διαλύματα, που παίρνετε από το φαρμακείο.
Μη πλένεσθε πολλές φορές (συνέχεια!!!). ΜΗ χρησιμοποιείτε καυτό νερό. Χρησιμοποιείτε μόνο παγωμένο νερό, χαμομήλι, και ελαφρά ουδέτερα σαπούνια.Εάν παρουσιαστεί στα γεννητικά σας όργανα ένα σπυρί ή νιώσετε κάποιο ερεθισμό, ΜΗ τα βάζετε πάντα με το σεξουαλικό σας σύντροφο. Υπάρχουν πολλές αρρώστιες, που μπορούν να παρουσιασθούν στα γεννητικά σας όργανα όπως και σε κάθε άλλο μέρος τον σώματός σας, άλλωστε, και που γι' αυτές να μη φταίει απολύτως σε τίποτε ο σύντροφός σας.
Εάν εμφανίσετε ένα αφροδίσιο νόσημα: ΜΗ πανικοβάλλεσθε. ΜΗ βιαστείτε να πάρετε φάρμακα στην τύχη για να προλάβετε την εξέλιξη της αρρώστιας. Δεν έχει καμιά σημασία για τη θεραπεία σας και θα γίνετε σίγουρα καλά εάν κάνετε τη σωστή αγωγή, έστω κι αν περάσουν μερικές μέρες καθυστέρησης μέχρι να την αρχίσετε. Σημασία έχει πάνω από όλα να μπει μια καλή και σωστή διάγνωση. Διότι, αν αρχίσουμε θεραπεία στην τύχη, καλύπτουμε, όπως λέμε, την εικόνα και μετά είναι πολύ δύσκολο να γίνει η σωστή διάγνωση και θεραπεία. Γενικά, συμβουλευτείτε γιατρό και ΜΗ αρχίζετε βιαστικά θεραπεία μόνοι σας.
Αν σας τύχει μια καλή «ευκαιρία» στο δρόμο, στο αυτοκίνητο, στο τρένο ή σε κάποιο ταξίδι: Προσέχτε πολύ καλά, γιατί την άλλη μέρα ίσως ψάχνετε για γιατρό. ΜΗΝ κάνετε ευκαιριακές σχέσεις εύκολα.
Εάν είχατε μια «ευκαιριακή σχέση»: Μη πάτε την άλλη μέρα και με το μόνιμο σύντροφό σας. Αφήστε να περάσει ένα διάστημα ασφάλειας 7-10 ημερών. Ίσως αυτό σας φανεί πολύ ωφέλιμο. Απευθυνθείτε στο γιατρό σας για προληπτικό έλεγχο.
Αν σας παρουσιαστεί ένα αφροδίσιο: ΜΗ πανικοβάλεσθε ότι θα κολλήσετε το περιβάλλον σας ή τους συγγενείς σας, απλώς και μόνον επειδή αυτοί ζουν στον ίδιο χώρο με σας. Αυτό είναι πάρα πολύ σπάνιο ή και αδύνατο. Συνήθως για vα μεταδοθεί ένα αφροδίσιο χρειάζεται σεξουαλική πράξη ή πολύ στενή σωματική επαφή.
Σε περίπτωση κατά την οποία η σεξουαλική επαφή γίνεται χωρίς να έχετε εγγυήσεις για τη σεξουαλική ταυτότητα του συντρόφου, μην κάνετε το σφάλμα. Χρησιμοποιείτε πάντοτε προφυλακτικό.
Για περισσότερα 

msc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαγκες να ρωτησω κατι ειναι δυνατον να κολλησεις χλαμιδια οταν κανεις σεξ με προφυλακτικο???
Ενας φιλος επιμενει οτι τα κολλησε απο μπουρδελο παροτι φορουσε συνεχεια καποτα. Και αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι οντως περνει το απλο προγραμμα οταν παμε μαζι και κοπελα εχει να βρει κανα χρονο τωρα ???

qwerty7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες να ρωτησω κατι ειναι δυνατον να κολλησεις χλαμιδια οταν κανεις σεξ με προφυλακτικο???
Ενας φιλος επιμενει οτι τα κολλησε απο μπουρδελο παροτι φορουσε συνεχεια καποτα. Και αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι οντως περνει το απλο προγραμμα οταν παμε μαζι και κοπελα εχει να βρει κανα χρονο τωρα ???

Χωρίς να είμαι γιατρός - και μόνο τις απόψεις γιατρών πρέπει να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας πάντα - από αυτά που έχω διαβάσει είναι αδύνατο να έχει κολλήσει χλαμύδια με προφυλακτικό. Μπορεί όμως να έχει κολλήσει άλλο νόσημα. Υπάρχουν νοσήματα που αρκεί η σωματική επαφή για να κολλήσεις.

Όσον αφορά στο ακάποτο στοματικό:

"Several sexually transmitted infections (STIs), including HIV, herpes, syphilis, gonorrhea, HPV, and viral hepatitis can be passed on through oral sex." (webmd.com, ιατρικό πόρταλ).

Nikch

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά,

εχω κολλήσει κατα 99,99999999% τον ιο hiv.
Πηγα 1η φορά με τρανσεξουαλ πιατσας, είμουν μεθυσμένος και εκανα ακαποτο και ολα τα αλλα χωρις προφύλαξη.
Ειμαι στρεητ. Δεν ξερω πως το εκανα αυτό.Έιμουν μεθυσμένος.
Ειμαι τερμα ηλίθιος, κατέστρεψα την ζωή μου.

Εχω να κοιμηθώ μέρες.
Τρελό αγχος. Μένω με γονείς μου ακόμα. Φοβαμαι μην παθουν κάτι και αυτοί.

Σε 48 ώρες αποταν πήγα εμφάνισα ολα τα συμπτώματα πονοκέφαλο, πυρετό, και πονολαιμο, ασπρα στιγματα στην γλώσσα.

Είμαι χαμένος..Τι να κάνω? Το τεστ ειναι νωρις γα να δειξει, αλλα ειμαι σιγουρος οτι την πάτησα. Ειμαι μαλακας, δεν εχω λόγια, καταστράφηκα

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
Γεια σας παιδιά,

Πηγα 1η φορά με τρανσεξουαλ πιατσας, είμουν μεθυσμένος και εκανα ακαποτο και ολα τα αλλα χωρις προφύλαξη.

Εχω να κοιμηθώ μέρες.

Σε 48 ώρες αποταν πήγα εμφάνισα ολα τα συμπτώματα πονοκέφαλο, πυρετό, και πονολαιμο, ασπρα στιγματα στην γλώσσα.

Είμαι χαμένος..Τι να κάνω? Το τεστ ειναι νωρις γα να δειξει, αλλα ειμαι σιγουρος οτι την πάτησα. Ειμαι μαλακας, δεν εχω λόγια, καταστράφηκα
καταρχας ηρεμησε !! ποτε δεν εισαι σιγουρος αν δεν κανεισ το αναλογο τεστ .!! ευχομαι να μην ειναι . αυτο το γαμοσsite δεν το διαωαζεις κα8ολου ?? . παντως ελπιζω να ειναι ολα καλα .

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Γεια σας παιδιά,

Εχω να κοιμηθώ μέρες.

Πολύ σπάνια κάνει ο ιός συμπτώματα και τόσο σύντομα!!Συνήθως συμπτώματα σαν αυτά που περιγράφεις εμφανίζονται μετά από 2-3 βδομάδες αν εμφανίζονται αφού στους περισσότερους δεν κάνει καθόλου συμπτώματα..

Για τώρα κατα πασα περίπτωση είναι η ακακή σου ψυχολογία και ο φόβος που σου γεννά όλα αυτά τα συμπτώματα.Πιστεύω έιναι η ταραχή και το άγχος..

Καλά ρε φίλε με το συμπάθιο και συ όσο πιωμένος και να σαι δεν γίνεται να το κάνεις αυτο!!Και η τρανς τι σου είπε δηλαδή έλα να το κάνουμε χωρίς;;

Nikch

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πραγματικα ειμαι για φτυσιμο, ειμουν μεθυσμενος, θυμαμαι να τις λέω προφυλακτικο και αυτη να συνεχιζει ακάποτα.

το συνηδητοποιησα αφου εγιναν ολα..και σταματησα, αλλα ηδη ειμουν 5-10 λεπτα?

εδω και 5 μέρες δεν έχω κοιμηθεί.απιστευτο άγχος, ψυχολογια στον πάτο. Πως το έκανα αυτό?
ειμαι τραγικος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom