Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096

Πρόληψη & Σεξουαλική Υγεία
Μετάδοση
Ασφαλέστερο Σεξ
Αρρώστιες που μεταδίδονται με το σεξ
Σεξουαλική Υγεία
Ζώντας με τον HIV
Διάγνωση
Εξετάσεις
Φάρμακα
Τήρηση και Ανθεκτικότητα
Παρενέργειες
Καθημερινή ζωή
Υπηρεσίες

δειτε περισσοτερα

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Ρεπαιδια αυτη η αρρωστια δεν κολλαει με αλλο τροπο? μονο με σεξουαλικη επαφη κολλαει? μηπως και πει ο ανθρωπος οτι του ετυχε απο καμια τουαλετα..ισχυει τπτ τετοιο?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Ρεπαιδια αυτη η αρρωστια δεν κολλαει με αλλο τροπο? μονο με σεξουαλικη επαφη κολλαει? μηπως και πει ο ανθρωπος οτι του ετυχε απο καμια τουαλετα..ισχυει τπτ τετοιο?

να σου πω κατι? Αυτα τα βακτηρια ειναι αρκετα ανθεκτικα, ομως θελουν καταλληλες συνθηκες για να επιβιωσουν. Ο λαιμος, γενικα, δεν ειναι και το καλυτερο περιβαλλον, διοτι το σαλιο και οι αμυγδαλες, δυσκολευουν παρα πολυ στο να υπαρχει σοβαρη μολυνση εκει. Βεβαια, μπορει να συμβει, αλλα συνηθως δεν μενει πολυ. Δεν ξερω κατα ποσο το κολλησε απο εκει, οντως, ομως ειναι μια πιθανη οδος. Η μολυσμενες τουαλετες ειναι μια πιθανοτητα, ομως επισης ειναι σπανια.

Ενα πιθανο σεναριο, ειναι οτι την ειχε απο καιρο, και ηταν ασυμπτωματικος και κατι εγινε αφοτου εδωσε ακαποτη πιπα (στρες, ενοχες κλπ), το ανοσοποιητικο του υποχωρησε και το βακτηριο βρηκε εδαφος για να δημιουργησει θεμα. Παλι, ομως, δυσκολο να αποδειχθει. Προσωπικα, εχω ακουσει μοναχα ενα περιστατικο που κολλησε απο τουαλετες (γκομενα, που ειναι πολυ πιο ευκολο να κολλησει), και αυτο ηταν χλαμυδια. Παντως, ας κανει εξετασεις και βλεπουμε.

Π

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Προσπαθώ να καταλάβω εαν την έχω κολλήσει. Εδώ και λίγες μέρες βγάζει ένα απειρο-ελάχιστο αίμα (όχι όμως όταν κατουράει). Αυτό, βέβαια, της είχε ξανα-συμβεί και παλαιότερα. Εντομεταξύ, έχω φάει το ιντερνετ, και δεν βρίσκω πουθενά ότι υπάρχει τέτοιο σύμπτωμα για βλεννόρροια-γονόρροια στις γυναίκες. Οπότε έχω μια ελπίδα ότι ίσως να μην την έχω κολλήσει! Αύριο θα πάει να κάνει εξετάσεις όμως, οπότε σύντομα θα ξέρουμε. Και εγώ αύριο θα δω τον αφροδισιολόγο-δερματολόγο και θα τον ρωτήσω για όλα αυτά. Αν οι εξετάσεις της δείξουν κάτι άσχημο, θα διαδραματιστούν χοντρά επεισόδια! Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά. Στο μεταξύ, δεν μπορώ να κοιμηθώ, έχω κρυάδες, και τα χέρια μου είναι παγωμένα μονιμως από την αγωνία...Και βρίζω τον εαυτό μου όλη την ώρα. Κουράστηκα πια!

φιλε μου χαλαρωσε. Δεν μπορεις να κανεις τιποτα τωρα. Ειστε 10 χρονια μαζι, να εισαι σωστος και αν σε γουσταρει, θα σε καταλαβει. Φυσικα, δεν ηθελες να της κανεις κακο και το ξερει και η ιδια. Δηλαδη, αν αυτη πηγαινε με καποιον αλλον, θα τον πιπωνε με καποτα η' θα την εγλυφε με μεμβρανη? Με τιποτα! Οποτε, θα καταλαβει...Δεν ξερω, αλλα αν της πεις οτι εβαλες ενα στοιχημα και εχασες και μπλα μπλα μπλα, πιστευω οτι θα το πιστεψει.

Π

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ποσο αλητες εισαστε γαμω την πουτανα μου.η κοπελια τι σου φταιει βρε βρωμοξεφτιλα;θα πρεπε να ντρεπεσαι.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
ποσο αλητες εισαστε γαμω την πουτανα μου.η κοπελια τι σου φταιει βρε βρωμοξεφτιλα;θα πρεπε να ντρεπεσαι.

ρε φιλε, μιλα καλυτερα να πουμε! Ο τυπος εχει κανει μαι βλακεια και θελει να την επιλυσει. Ειπε οτι δε θα το πει? Τι μαλακας που εισαι. Αφου η γκομενα του παει για εξετασεις λειαν συντομως, και αυτος επισης. Εγω, πιστευω οτι θα το πει και ολα θα πανε καλα

Π

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε φιλε, μιλα καλυτερα να πουμε! Ο τυπος εχει κανει μαι βλακεια και θελει να την επιλυσει. Ειπε οτι δε θα το πει? Τι μαλακας που εισαι. Αφου η γκομενα του παει για εξετασεις λειαν συντομως, και αυτος επισης. Εγω, πιστευω οτι θα το πει και ολα θα πανε καλα

Π
τι βλακεια μωρε μαλακα!!!παιζει με την δικη του ζωη,στα αρχιδια μας.με το να παιζει με την ζωη της κοπελας του,ειναι βλακεια;;;;;ποσο μαλακες "αντρες"εισαστε ρε.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
τι βλακεια μωρε μαλακα!!!παιζει με την δικη του ζωη,στα αρχιδια μας.με το να παιζει με την ζωη της κοπελας του,ειναι βλακεια;;;;;ποσο μαλακες "αντρες"εισαστε ρε.

Καταρχας δεν παιζει με τη ζωη της κοπελας. Αυτο που τσιμπησε, αν το τσιμπησε απο την πουτανα, δεν ειναι θανατηφορο, ουτε στο ελαχιστο. Επισης, πανε και οι δυο για εξετασεις σε μικρο χρονικο διαστημα απο τοτε που νοσησε ο τυπος. Οποτε, αντι να φρικαρεις, καλα θα κανεις να ηρεμησεις και να δωσεις καμμια σωστη συμβουλη απο το να κατακρινεις.

Δευτερον, το οτι παει σε πουτανα, δε σημαινει οτι βαζει την κοπελα του σε κινδυνο. Ξαναλεω, εχεις δει ποτε γκομενα που δεν ειναι ιεροδουλη να σου παιρνει πιπα με καποτα? Δε νομιζω! Οποτε, βουλωσε το και χαλαρωσε!

Π 

qwerty7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

Σ'ευχαριστώ πολύ για το "στόλισμα". Το ίδιο στόλισμα κάνω στον εαυτό μου, για εμένα όμως, όχι για την στάση μου προς την κοπέλα μου. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, το τρελό άγχος που έχω όλες αυτές τις μέρες είναι για εκείνη, ΧΕΣΤΗΚΑ για εμένα!
Σε εμένα, εκδηλώθηκε η βλενόρροια 1 εβδομάδα μετά αφότου πήγα με την τανα.
Μία με δύο μέρες πριν, έκανα έρωτα με την κοπέλα μου (δύο φορές). Οπότε εκείνη αν το έχει κολλήσει, θα το έχει κολλήσει 1 εβδομάδα μετά από εμένα.
Δηλαδή σε χρόνο Τ πήγα με την τάνα, Τ+7 έκανα έρωτα με την κοπέλα μου, Τ+10 εκδηλώθηκαν τα συμπτώματα σε εμένα.
Οπότε από πλευράς χρόνου είμαστε εντάξει.

qwerty7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Δεύτερον, αύριο πάω στον δερματολόγο αφροδισιολόγο που έχει κάνει στο Α. Συγγρός, τον ρωτάω τα πάντα (ιδίως για αυτά τα μικροσυμπτώματα που έχει παρουσιάσει η κοπέλα μου - αν και μέχρι στιγμής πιστεύω ότι δεν έχουν σχέση, αλλά δεν μπορώ να ξέρω, γιατρός δεν είμαι. Ναί μεν τα είχε εμφανίσει και παλαιότερα, αλλά από την άλλη ρωτάω τον εαυτό μου "γιατί τώρα". Δεν ξέρω, αύριο μου λύνονται οι απορίες.
Επίσης πάει η κοπέλα μου (που νομίζει ότι έχω ουρολοίμωξη και μπορεί να την έχω κολλήσει, έτσι της έχω πει) για μικροβιολογικές αύριο πάλι.
Αν ο γιατρός μου πεί ότι την έχω κολλήσει, θα της το πώ πριν βγουν τα αποτελέσματα. Αν μου πεί ότι δεν την έχω κολλήσει, κάνω μόκο.

Ό,τι και να γίνει, μόλις βγουν τα αποτελέσματα της μικροβιολογικής για εκείνη (σε 2-3 μέρες) ξεκινάει την αντίστοιχη θεραπεία.
(Με εμένα ή χωρίς είναι το θέμα, αλλά αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο).

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ξαναλεω, εχεις δει ποτε γκομενα που δεν ειναι ιεροδουλη να σου παιρνει πιπα με καποτα? Δε νομιζω!

παρούσα  :sunglasses:

σιγά μη βάζω ό,τι ψωλή πιπώνω για μία φορά ακάποτη στο στόμα μου  :rockon:

εντιτ: κουέρτι, μαζί σου  :rockon:
έπαθες και έμαθες  :rockon:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
παρούσα  :sunglasses:

σιγά μη βάζω ό,τι ψωλή πιπώνω για μία φορά ακάποτη στο στόμα μου  :rockon:

εντιτ: κουέρτι, μαζί σου  :rockon:
έπαθες και έμαθες  :rockon:
Αχ τέτοιες κοπέλες έχουνε χαθεί σήμερα.... :sunglasses:

Τα κορίτσια για σπίτι μετράνε αλλιώς... :sunglasses:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ουτε καν. αλλα βαριεμαι να βρισω (και) σημερα :rolleyes:

περικουά?

έκανε τη μαλακία, τρόμαξε, ανησυχεί για την κοπέλα του, σκέφτεται να της το πει και (αν κατάλαβα καλά) δε θα ξανακάνει μαλακία.

τουλάχιστον για τα δεδομένα του μπου είναι φάρος φωτεινός  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σ'ευχαριστώ πολύ για το "στόλισμα". Το ίδιο στόλισμα κάνω στον εαυτό μου, για εμένα όμως, όχι για την στάση μου προς την κοπέλα μου. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, το τρελό άγχος που έχω όλες αυτές τις μέρες είναι για εκείνη, ΧΕΣΤΗΚΑ για εμένα!
Σε εμένα, εκδηλώθηκε η βλενόρροια 1 εβδομάδα μετά αφότου πήγα με την τανα.
Μία με δύο μέρες πριν, έκανα έρωτα με την κοπέλα μου (δύο φορές). Οπότε εκείνη αν το έχει κολλήσει, θα το έχει κολλήσει 1 εβδομάδα μετά από εμένα.
Δηλαδή σε χρόνο Τ πήγα με την τάνα, Τ+7 έκανα έρωτα με την κοπέλα μου, Τ+10 εκδηλώθηκαν τα συμπτώματα σε εμένα.
Οπότε από πλευράς χρόνου είμαστε εντάξει.
αυτο που με τρελαινει,ειναι οτι δεν εισαι κανας πιτσιρικας.πως το σκεφτηκες νατο κανεις ρε τυπε αυτο.καλα εισαι γαυρος,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.αλλα η κοπελια τι σου φταιει;αν εισαι σωστος αντρας,θα πρεπει να της το πεις,και να την αφησεις να βρει καποιον καλυτερο.γιατι ειμαι σιγουρος,οτι καποια στιγμη θα το ξανακανεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom