Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
παιδες, οποιος γνωριζει με βοηθαει...η κοπελα μου εβγαλε πριν κανα μηνα ερπη στο στομα, εβαλε αλοιφη , της περασε..τωρα ειναι οκ..ομως να την αφησω να μου κανει ελευθερο στοματικο, η θα κολησω κανα ερπη στα αρχιδια και θα τρεχω και δεν θα φτανω???

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παιδες, οποιος γνωριζει με βοηθαει...η κοπελα μου εβγαλε πριν κανα μηνα ερπη στο στομα, εβαλε αλοιφη , της περασε..τωρα ειναι οκ..ομως να την αφησω να μου κανει ελευθερο στοματικο, η θα κολησω κανα ερπη στα αρχιδια και θα τρεχω και δεν θα φτανω???

Θα περιμένετε λίγο καιρό ακόμα και μετά η πιθανότητα να κολλήσεις θα είναι πάρα πολύ μικρή. Αν βγάζεις και εσύ έρπη στο στόμα, τότε έχεις ήδη αναπτύξει αντισώματα και η πιθανότητα να κολλήσεις στα γεννητικά σου όργανα μειώνεται κατά πολύ. Τέλος, αν έχεις κάνει περιτομή μειώνεις ακόμα περισσότερο τον κίνδυνο σύμφωνα με νεότερες έρευνες.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Νομιζω οτι με τη συζητηση και τους μεγαλους βλαμμενους με Μεγιστρο Βασιλια τησ Μαλακιας Lion7  :boobies: το θρεντακι διαβαζεται απο πολλους και εχουν την επιλογη να διαλεξουν τι θα δωσουν (ακαποτο ή με καποτα) χωρις φοβο αλλα με σωστη πληροφορηση. Αυτον το σκοπο ειχα και ευχαριστω ολους που νομιζατε οτι μου σπασατε τ'αρχιδια ενω ουσιαστικα προχωρησατε μπροστα τη συζητηση. Μαθαμε οτι ο υποχονδριασμος ειναι υπαρκτος και ειναι χειροτερος απο οποιοδηποτε ΣΜΝ  :dancing:

Π

Σε έχει καρπαζώσει όλο το σάιτ και μιλάς ακόμα ρε χάλασμα; Σου είναι τόσο δύσκολο να σταματήσεις να γράφεις σε αυτό το θρεντ και να κρατήσεις τις απόψεις σου για την πάρτη σου; Ή πρέπει πρώτα να εμφανιστεί κάποιος με φυτρωμένο το στρουμφοχωριό στο πουλί του επειδή πίστεψε τις παπάρες που γράφεις;

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θα περιμένετε λίγο καιρό ακόμα και μετά η πιθανότητα να κολλήσεις θα είναι πάρα πολύ μικρή. Αν βγάζεις και εσύ έρπη στο στόμα, τότε έχεις ήδη αναπτύξει αντισώματα και η πιθανότητα να κολλήσεις στα γεννητικά σου όργανα μειώνεται κατά πολύ. Τέλος, αν έχεις κάνει περιτομή μειώνεις ακόμα περισσότερο τον κίνδυνο σύμφωνα με νεότερες έρευνες.

Α και για να προλάβω τους κακόπιστους, θα πρότεινα να το συζητήσεις κ με έναν γιατρό ή ρώτα τον Ποκαχόντα! Αυτά!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655

να σου πω, αναλογως τι ερπητα εχει. Υπαρχουν καποια στελεχη που δεν ειναι κολλητικα. Πρεπει να το τσεκαρει αυτο. Αν ειναι κολλητικος, τοτε αν δεν ειναι σε εξαρση (πληγη κλπ) τοτε οχι δεν θα κολλησεις. Παντως σιγουρα πρεπει να παει να δει πιο στελεχος ειναι. Επισης να την ρωτησεις αν κανεις στην οικογενεια της εχει ερπητα (μανα, πατερας, αδερφια κλπ) διοτι αμα εχουν τοτε δεν ειναι κολλητικο στελεχος. Παντως θελει οπωσδηποτε ψαξιμο...

Π

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
να σου πω, αναλογως τι ερπητα εχει. Υπαρχουν καποια στελεχη που δεν ειναι κολλητικα. Πρεπει να το τσεκαρει αυτο. Αν ειναι κολλητικος, τοτε αν δεν ειναι σε εξαρση (πληγη κλπ) τοτε οχι δεν θα κολλησεις. Παντως σιγουρα πρεπει να παει να δει πιο στελεχος ειναι. Επισης να την ρωτησεις αν κανεις στην οικογενεια της εχει ερπητα (μανα, πατερας, αδερφια κλπ) διοτι αμα εχουν τοτε δεν ειναι κολλητικο στελεχος. Παντως θελει οπωσδηποτε ψαξιμο...

Π

Τα παραλές τώρα. Εσύ δεν έλεγες ότι δεν κολλάει τπτ από ελεύθερο στοματικό??? Λες δλδ ότι για μια "κοινή" κοπέλα υπάρχει κίνδυνος να κολλήσεις ενώ για τις εκδιδόμενες όχι? Μετά εμείς κινδυνολογούμε??? Sorry, για την παρέμβαση παίδες. Keep it up!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Συγγνωμη, διορθωνω, μαλλον δεν ειναι κολλητικο στελεχος αν το εχει η οικογενεια της (runs to the family οπως λεμε). Καλο ειναι να το τσεκαρει.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΕΝΤΕΡΟΚΟΚΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΕΝΑΛΑΞ ΠΡΩΚΤΙΚΟ-ΜΟΥΝΑΚΙ , ΜΟΥΝΑΚΙ-ΠΡΩΚΤΙΚΟ  !!
- Παρόμοιες

ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΔΙΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ 99% ΝΑ ΜΗΝΟΥΝ ΣΤΕΙΡΟΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ !!!

ΚΟΛΠΙΤΙΔΕΣ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Αφροδίσια νοσήματα: Μύκητες

Κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει για να προστατεύεται

ΜΥΚΗΤΕΣ

Τί είναι? Οι μύκητες κατοικούν μόνιμα στον γυναικείο κόλπο και προκαλούν μόλυνση του δέρματος όταν για κάποιο λόγο πολλαπλασιαστούν.

Ποιά είναι τα συμπτώματα? Ερεθισμός και έντονος κνησμός στην περιοχή του κόλπου και του αιδοίου, πόνος κατά την ούρηση και τη σεξουαλική επαφή. Πολλές φορές παρατηρείται υπερέκκριση κολπικών υγρών, άοσμων και λευκού χρώματος.

Σε ποιούς εμφανίζονται? Είναι αλήθεια ότι προτιμούν ορισμένες ομάδες γυναικών που:
έχουν υψηλά επίπεδα προγεστερόνης γιατί, είτε παίρνουν χάπια που περιέχουν προγεστερόνη (π.χ. αντισυλληπτικά χάπια) , είτε ο οργανισμός τους εκκρίνει μεγάλες ποσότητες προγεστερόνης ( αυτό συμβαίνει σε γυναίκες που περιμένουν περίοδο ή βρίσκονται σε κατάσταση εγκυμοσύνης )
έχουν πρόβλημα με τον διαβήτη. Η αύξηση σακχάρου στα ούρα ευνοεί τους μύκητες να πολλαπλασιαστούν και κατά συνέπεια να δημιουργηθεί μόλυνση στην περιοχή
λαμβάνουν κάποιο αντιβιωτικό. Η αντιβίωση σκοτώνει τα βακτηρίδια και το περιβάλλον γίνεται κατάλληλο για την ανάπτυξη των μυκητών
κάνουν sex χωρίς προφυλάξεις και έχουν μεγάλες πιθανότητες να κολλήσουν την μόλυνση από κάποιον σύντροφο
έχουν ξαναμολυνθεί από μύκητες. Έχει διαπιστωθεί ότι γυναίκες που έχουν παρουσιάσει μυκητίαση έστω μία φορά είναι πιό ευαίσθητες στην μόλυνση

Ποιά είναι η θεραπεία? Εαν έχετε κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα, να απευθυνθείτε άμεσα στον γυναικολόγο σας για να σας εξετάσει και να σας χορηγήσει κάποια θεραπεία. Συνήθως περιλαμβάνει κρέμα, κολπικά υπόθετα, ίσως και χάπια και διαρκεί περίπου δύο εβδομάδες. Να ακολουθήσετε κατά γράμμα τις εντολές του γυναικολόγου σας και μόλις τελειώσει η θεραπεία να ξανακάνετε εξετάσεις για να βεβαιωθείτε ότι η μόλυνση έχει θεραπευθεί. Να αποφύγετε τη σεξουαλική επαφή κατά τη θεραπεία και να μη ξύνετε την μολυσμένη περιοχή. Τέλος, να μη διακόψετε τη θεραπεία ακόμη και αν τα συμπτώματα έχουν εξαφανιστεί

qwerty7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά, βοήθεια!

Την πάτησα! Μου έκανε ακάποτο τσιμπούκι μια τανα και κόλλησα βλεννόρροια!  >:(
Πέρασαν 10 μέρες και φαντάστηκα ότι δεν έχω κολλήσει τίποτα, μέχρι που άρχισα να νιώθω τσούξημο κατά την ούρηση. Άρχισα να ανησυχώ, την 3η μέρα έβγαζα κατά-κίτρινο πύον! Ήθελα να πιστεύω ότι είναι ουρολοίμωξη, αλλά ο γιατρός...μου είπε τα μαντάτα!

Το πόσο βρίζω τον εαυτό μου για την μ@λ@κία που έκανα δεν περιγράφεται! Και να φανταστεί κανείς ότι ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα σε μπουρδέλο (όλες τις άλλες πάντα σε studio πήγαινα!) Μα τί γκαντεμιά!

Εννοείται ότι έχω μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή! Για όσους επιδίδονται ακόμα στο σπορ (ακάποτο τσιμπούκι) θα έλεγα να μην το ξανακάνετε ποτέ μα ποτέ μα ποτέ!!!

Ο γιατρός μου έδωσε αντιβίωση 2 φορές την ημέρα, και ένα αντί-διαρροικό, για να μην μου κάνουν διάρροια τα φάρμακα. Είμαι στη 2η μέρα, δεν έχω δεί βελτίωση ακόμα. Μάλλον βοηθάει να πίνω πολύ νερό... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, αλλά ανησυχώ πολύ. Θέλω μόλις τελειώσω την αγωγή να κάνω εξετάσεις και για όλα τα άλλα, για να είμαι σίγουρος ότι είμαι εντάξει...

Υπάρχει κανείς άλλος που να το έχει πάθει; Πόσο καιρό κάνει για να περάσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Επισκέπτης
Παιδιά, βοήθεια!

Κατ' αρχήν σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση φίλε μου.
Όμως, είσαι σίγουρος ότι είναι από τη συγκεκριμένη κοπέλα; Και αν ναι τότε δεν θα ήταν καλύτερα να πεις και σ' εμάς ποια ήταν ώστε να λάβουμε τα μέτρα μας;

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Παιδιά, βοήθεια!

Πέρασαν 10 μέρες και φαντάστηκα ότι δεν έχω κολλήσει τίποτα, μέχρι που άρχισα να νιώθω τσούξημο κατά την ούρηση. Άρχισα να ανησυχώ, την 3η μέρα έβγαζα κατά-κίτρινο πύον! Ήθελα να πιστεύω ότι είναι ουρολοίμωξη, αλλά ο γιατρός...μου είπε τα μαντάτα!

Το πόσο βρίζω τον εαυτό μου για την μ@λ@κία που έκανα δεν περιγράφεται! Και να φανταστεί κανείς ότι ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα σε μπουρδέλο (όλες τις άλλες πάντα σε studio πήγαινα!) Μα τί γκαντεμιά!

Εννοείται ότι έχω μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή! Για όσους επιδίδονται ακόμα στο σπορ (ακάποτο τσιμπούκι) θα έλεγα να μην το ξανακάνετε ποτέ μα ποτέ μα ποτέ!!!

Ο γιατρός μου έδωσε αντιβίωση 2 φορές την ημέρα, και ένα αντί-διαρροικό, για να μην μου κάνουν διάρροια τα φάρμακα. Είμαι στη 2η μέρα, δεν έχω δεί βελτίωση ακόμα. Μάλλον βοηθάει να πίνω πολύ νερό... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, αλλά ανησυχώ πολύ. Θέλω μόλις τελειώσω την αγωγή να κάνω εξετάσεις και για όλα τα άλλα, για να είμαι σίγουρος ότι είμαι εντάξει...

Υπάρχει κανείς άλλος που να το έχει πάθει; Πόσο καιρό κάνει για να περάσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Eιναι δυνατον να το παθει κανεις αυτο απο ακα πιπα ?

qwerty7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Κατ' αρχήν σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση φίλε μου.
Όμως, είσαι σίγουρος ότι είναι από τη συγκεκριμένη κοπέλα; Και αν ναι τότε δεν θα ήταν καλύτερα να πεις και σ' εμάς ποια ήταν ώστε να λάβουμε τα μέτρα μας;

Ναί είμαι απόλυτα σίγουρος! Ήταν στη Διδύμου 18Α αν θυμάμαι καλά, εκεί που είναι τα Milfs. Δεν θυμάμαι πώς την λέγανε, ξανθιά νομίζω ήταν.(Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή!)  :headbang: Δεν κατηγορώ αυτήν. Μπορεί να το κόλλησε από τον προηγούμενο!
Εγώ φταίω κανένας άλλος, εγώ και το κλούβιο μου το κεφάλι! Παιδιά ποτέ μην την πατήσετε! Πάντα προφυλακτικό, πάντα!!!
Είμαι τόσο ηλίθιος, τόσο ηλίθιος που ό,τι και να πεις είναι πραγματικά λίγο!

qwerty7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εντομεταξύ, το χειρότερο δεν είναι ότι την πάτησα. Το χειρότερο είναι ότι έκανα μετά 2 φορές έρωτα με την κοπέλα μου χωρίς προφυλακτικό (έχουμε σταθερή σχέση 10 χρόνια), (πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα σε εμένα) και φυσικά της είπα ψέμματα (ουρολοίμωξη). Ο γιατρός μου είπε να πάρει και εκείνη την αγωγή, αλλά εκείνη ΔΕΝ θέλει να την πάρει! (Για να μην επιβαρυνθεί δήθεν ο οργανισμός της από την αντιβίωση!).

Οι πιθανότητες να έχει κολλήσει είναι 50%. Άσε που μπορεί να έχει κολλήσει και να μην εκδηλώσει καθόλου συμπτώματα.
Γι'αυτό λέω, είμαι τόσο ηλίθιος!

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Μπορεί να το κόλλησε από τον προηγούμενο!

Είσαι άτυχος και απρόσεκτος, όχι ηλίθιος.

Απ' όσα γνωρίζω (δεν είμαι γιατρός):

Ο γονόκοκκος (το βακτηρίδιο της βλενόρροιας) δεν ευδοκιμεί σε περιβάλλον στόματος. Αν κάποιος που έχει γονόκοκκο "τα δώσει" στο στόμα της πουτάνας, αυτή δεν κολλάει (στα γεννητικά της) από αυτό, και το βακτηρίδιο ψοφάει ύστερα από λίγο ή στα υγρά του στομάχου. Προφανώς, η δικιά σου τα πήρε απ' τον προηγούμενο στο άλλο δωμάτιο, και ήρθε κατ' ευθείαν σε σένα και στον έδωσε. Στην ουρήθρα, κολλάει αμέσως ο γονόκκοκος (το περιβάλλον τον ευνοεί).

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η πουτάνα έχει βλεννόροια.

Είναι σα να γαμήσεις με μεταχειρισμένη καπότα όπου ο προηγούμενος είχε. Θα κολλήσεις.

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
και τωρα θα το παιξεις καλο παιδι και δεν θα της πεις την αληθεια??
Δεν παιζουν με την ζωη των αλλων ρε φιλε

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Οι πιθανότητες να έχει κολλήσει είναι 50%. Άσε που μπορεί να έχει κολλήσει και να μην εκδηλώσει καθόλου συμπτώματα.

Αυτά που λες εδώ είναι σωστά.

Απ' ότι θυμάμαι (είχα κολλήσει και εγώ στα νιάτα μου):
Το αντιβιωτικό λέγεται TROBYCIN, υπάρχει ΜΟΝΟ σε ένεσιμη μορφή (κώλος), και αρκεί μια ένεση για τη θεραπεία. Για αυτά όμως πρέπει να ρωτήσεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ γιατρό να στα επιβεβαιώσει.

Στο κοινωνικό μέρος, πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κάνει τη θεραπεία και η δικιά σου. Αποφάσισε εσύ πόσο χάπατο είναι, τι παραμύθι θα της πεις ή αν θα πεις την αλήθεια. Αλλά τη θεραπεία ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ, δεν είναι 50% οι πιθανότητες είναι 100%.

Εγώ (θυμάμαι) στην τότε δικιά μου (και εγώ από πουτάνα την είχα κολλήσει) την έψησα ότι ΑΥΤΗ ΕΦΤΑΙΓΕ, αυτή είχε και άλλον που πηδιόταν, και το φταίξιμο έπεσε σ' αυτόν.

Πήγαμε ένα Σ/Κ μια διήμερη, αλληλοκαρφώσαμε τις TROBYCIN στους κώλους μας και καθαρίσαμε κι οι δυο.

ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΕΙΣ, αν το αφήσεις μπορεί να κάνει βαθύτερο κακό (πέρα απ' το τσούξιμο).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom