Παιδιά, βοήθεια!
Την πάτησα! Μου έκανε ακάποτο τσιμπούκι μια τανα και κόλλησα βλεννόρροια! >
Πέρασαν 10 μέρες και φαντάστηκα ότι δεν έχω κολλήσει τίποτα, μέχρι που άρχισα να νιώθω τσούξημο κατά την ούρηση. Άρχισα να ανησυχώ, την 3η μέρα έβγαζα κατά-κίτρινο πύον! Ήθελα να πιστεύω ότι είναι ουρολοίμωξη, αλλά ο γιατρός...μου είπε τα μαντάτα!
Το πόσο βρίζω τον εαυτό μου για την μ@λ@κία που έκανα δεν περιγράφεται! Και να φανταστεί κανείς ότι ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα σε μπουρδέλο (όλες τις άλλες πάντα σε studio πήγαινα!) Μα τί γκαντεμιά!
Εννοείται ότι έχω μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή! Για όσους επιδίδονται ακόμα στο σπορ (ακάποτο τσιμπούκι) θα έλεγα να μην το ξανακάνετε ποτέ μα ποτέ μα ποτέ!!!
Ο γιατρός μου έδωσε αντιβίωση 2 φορές την ημέρα, και ένα αντί-διαρροικό, για να μην μου κάνουν διάρροια τα φάρμακα. Είμαι στη 2η μέρα, δεν έχω δεί βελτίωση ακόμα. Μάλλον βοηθάει να πίνω πολύ νερό... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, αλλά ανησυχώ πολύ. Θέλω μόλις τελειώσω την αγωγή να κάνω εξετάσεις και για όλα τα άλλα, για να είμαι σίγουρος ότι είμαι εντάξει...
Υπάρχει κανείς άλλος που να το έχει πάθει; Πόσο καιρό κάνει για να περάσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...