Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Μα μιλαμε οτι εισαι και ο πιο ασχετος του κοσμου, και γιαυτο υπαρχουν πολλες αμφιβολιες αν εισαι καν επιστημων η ανοσιολογος!! :birdman:

Το CDC ειναι Η παγκοσμια κορυφη σε μεταδοτικες νοσους, με ερευνητικο προυπολογισμο που ξεπερνα πολλα ΑΕΠ τριτοκοσμικων χωρων.

Διαβαζε εσυ τα μπλογκς απο ανωνυμους γιατρους και ελα να μας τα λες!! :headbang:

Καλυτερα για το καλο ολων μας θα ηταν να μην ξαναγραψεις σε θεματα υγειας, εκτος αν εχεις κολλησει κατι και εχεις βαλθει να παραπλανησεις και τους υπολοιπους μπας και κολλησουν κατι και αυτοι!!

Αντε τραβα τωρα να κανεις κανενα ακαποτο και μετα ελα να μας πεις οτι δεν κολλησες τιποτα!! :uglystupid: 

χαχαχαχα εισαι τελικα απλα μαλακας. Το medhelp.org ειναι το μεγαλυτερο σαιτ στο νετ για θεματα υγειας, ηλιθιε! To CDC εξιδικευεται σε outbreaks και ειναι σουπερ προσεκτικο μεχρι σημειο υποχονδριασμου. Δε θα το συνιστουσα για καθημερινες φασεις αλλα για ιδιαιτερα σοβαρα θεματα. Και παλι ομως λεω οτι αναφερεται πολυ γενικα, συμφωνα με αυτα που παρεθεσες για την hep B.

Ομως, επειδη δεν θελω να παει σε προσωπικο επιπεδο η φαση (μιας και δεν ειναι) θα πω το εξης. Καταλαβαινω οτι υπαρχουν καποιοι που στις πουτανες δεν δινουν ακαποτα τσιμπουκια και και καποιοι που δινουν. Υπαρχει ελαχιστη ενημερωση η οποια τεινει να στηριζεται στον φοβο και οχι σε επιστημονικα στοιχεια ή σε μπλογκς που λενε οτι να 'ναι.

Πραγματικα, αν καποιος αποφασισει να δινει ακαποτα τσιμπουκια, ναι, θελει προσοχη, με την εννοια να προσεχει αν η κοπελα εχει καλη στοματικη υγιεινη και φυσικα ο πουτσος του να ειναι σε καλη κατασταση. Ο κινδυνος ειναι πολυ μικρος και οπως εχετε δει (ασχετα με τους δυο υποχονδριακα πυροβολημενους εδω μεσα) δε συμβαινει συχνα. Αμα δεν εχετε καποιο συμπτωμα και αλλαζετε συχνα παρτενερ τοτε, μια εξεταση 1-2 φορες το χρονο θα ειναι οκ για να εχετε και το κεφαλι σας ησυχο.

Τωρα, το οτι πηγαινετε με πουτανες η' απλες γκομενες, σαφεστατα, οι κοπελες του επαγγελματος εχουν μια καλυτερη επαφη με εξετασεις οποτε μαλλον ειστε λιγοτερο εκτεθειμενοι. HIV δεν υπαρχει λογος ανησυχιας, Hep B υπαρχει εμβολιο, ερπητας αμα δεν εχει εξαρση δε κολλας. Για τα βακτηριακα ΣΜΝ, ναι, υπαρχει μικρος κινδυνος (βλεννοροια και μη-γονοκοκκιακη ουριθριτιδα, μοναχα) αλλα ειναι πολυ χαμηλος. Ο καθενας κρινει και αποφασιζει.

Ξαναλεω, αν θελετε κατ'εμε εμπεριστατωμενες απαντησεις απο γιατρους, τσεκαρετε το medhelp.org
Θα δειτε οτι καποια θρεντς απαντωνται απο γιατρους που ειναι και ερευνητες και εχουν δικες τους κλινικες και γενικα ειναι οτι καλυτερο στο ιντερνετ αμα φοβαστε να πατε σε γιατρο για τον Α η' Β λογο.

Ολοι εδω μεσα (και εγω, φυσικα) δεν ειμαστε ειδικοι σε αυτα τα θεματα. Ομως, λογω της εκπαιδευσης μου μπορω να κρινω καλυτερα ποια σαιτς εχουν πληροφοριες που ειναι οκ και ποια απλα μαλακιζονται...σε αυτο μπορω να βοηθησω. Μεχρι στιγμης, αυτο το σαιτ που αναφερω δινει τις πιο ακριβεις και εμπεριστατωμενες απαντησεις βασισμενες σε εμπειριες γιατρων.

Π

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μια ερωτηση.για να κανω εμβολιο για ηπατιτητα που μπορω να το κανω?σε δημοσιο νοσοκομειο γινεται?ποσο θα κοστισει?παιζει ρολο αν ειμαι ασφαλισμενος και που?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
μια ερωτηση.για να κανω εμβολιο για ηπατιτητα που μπορω να το κανω?σε δημοσιο νοσοκομειο γινεται?ποσο θα κοστισει?παιζει ρολο αν ειμαι ασφαλισμενος και που?

δε γνωριζω, εγω το εκανα διοτι ερχομαι σε επαφη με ανθρωπινο αιμα, οποτε ειναι δωρεαν....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
χαχαχαχα εισαι τελικα απλα μαλακας. Το medhelp.org ειναι το μεγαλυτερο σαιτ στο νετ για θεματα υγειας, ηλιθιε! To CDC εξιδικευεται σε outbreaks και ειναι σουπερ προσεκτικο μεχρι σημειο υποχονδριασμου. Δε θα το συνιστουσα για καθημερινες φασεις αλλα για ιδιαιτερα σοβαρα θεματα. Και παλι ομως λεω οτι αναφερεται πολυ γενικα, συμφωνα με αυτα που παρεθεσες για την hep B.

Ομως, επειδη δεν θελω να παει σε προσωπικο επιπεδο η φαση (μιας και δεν ειναι) θα πω το εξης. Καταλαβαινω οτι υπαρχουν καποιοι που στις πουτανες δεν δινουν ακαποτα τσιμπουκια και και καποιοι που δινουν. Υπαρχει ελαχιστη ενημερωση η οποια τεινει να στηριζεται στον φοβο και οχι σε επιστημονικα στοιχεια ή σε μπλογκς που λενε οτι να 'ναι.

Πραγματικα, αν καποιος αποφασισει να δινει ακαποτα τσιμπουκια, ναι, θελει προσοχη, με την εννοια να προσεχει αν η κοπελα εχει καλη στοματικη υγιεινη και φυσικα ο πουτσος του να ειναι σε καλη κατασταση. Ο κινδυνος ειναι πολυ μικρος και οπως εχετε δει (ασχετα με τους δυο υποχονδριακα πυροβολημενους εδω μεσα) δε συμβαινει συχνα. Αμα δεν εχετε καποιο συμπτωμα και αλλαζετε συχνα παρτενερ τοτε, μια εξεταση 1-2 φορες το χρονο θα ειναι οκ για να εχετε και το κεφαλι σας ησυχο.

Τωρα, το οτι πηγαινετε με πουτανες η' απλες γκομενες, σαφεστατα, οι κοπελες του επαγγελματος εχουν μια καλυτερη επαφη με εξετασεις οποτε μαλλον ειστε λιγοτερο εκτεθειμενοι. HIV δεν υπαρχει λογος ανησυχιας, Hep B υπαρχει εμβολιο, ερπητας αμα δεν εχει εξαρση δε κολλας. Για τα βακτηριακα ΣΜΝ, ναι, υπαρχει μικρος κινδυνος (βλεννοροια και μη-γονοκοκκιακη ουριθριτιδα, μοναχα) αλλα ειναι πολυ χαμηλος. Ο καθενας κρινει και αποφασιζει.

Ξαναλεω, αν θελετε κατ'εμε εμπεριστατωμενες απαντησεις απο γιατρους, τσεκαρετε το medhelp.org
Θα δειτε οτι καποια θρεντς απαντωνται απο γιατρους που ειναι και ερευνητες και εχουν δικες τους κλινικες και γενικα ειναι οτι καλυτερο στο ιντερνετ αμα φοβαστε να πατε σε γιατρο για τον Α η' Β λογο.

Ολοι εδω μεσα (και εγω, φυσικα) δεν ειμαστε ειδικοι σε αυτα τα θεματα. Ομως, λογω της εκπαιδευσης μου μπορω να κρινω καλυτερα ποια σαιτς εχουν πληροφοριες που ειναι οκ και ποια απλα μαλακιζονται...σε αυτο μπορω να βοηθησω. Μεχρι στιγμης, αυτο το σαιτ που αναφερω δινει τις πιο ακριβεις και εμπεριστατωμενες απαντησεις βασισμενες σε εμπειριες γιατρων.

Π

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ γιατρος η επιστημονας που ασχολειται με ΣΜΝ που να λεει τις μπουρδες που πετας επανειλημμενα για υγεια σε αυτο το θρεντ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! :headbang:

Ειναι πολλοι που γραφτηκανε ιατρικη και δεν τελειωσανε και το παιζουν γιατροι και επιστημονες εδω μεσα ανωνυμα και εσυ εισαι ενας απο αυτους. Μιλαμε για απατη ολκης!! Συνεχισε να γκοογκλαρεις και να βαζεις οτι αβασιμο ποσταρισμα στο ιντερνετ και να το παιζεις επιστημονας.

Τυχαινει να γνωριζω και να εχω φιλους απο τους καλυτερους γιατρους που ειδηκευονται σε ΣΝΜ, και οχι μονο στην Αθηνα, και διαβεβαιω τα μελη οτι εισαι σιγουρα απατη ! Και αλλοι γιατροι εδω στα ειπαν αλλα εσυ συνεχιζεις τον χαβα σου με την παραπληροφορηση. Εισαι πολυ επικυνδυνος και πιο ασχετος ακομα και απο νοσοκομες που δουλευουν στον Συγγρο!!

Οτι και να σου πω, οτι και να σου πουν οι γιατροι εδω μεσα δεν αλλαζεις γιατι εισαι απλως ασχετος. Εχεις προσωπικες αποψεις ακρως αβασιμες και παραπλανεις τους παιχτες εδω μεσα με πιθανον καταστροφικα αποτελεσματα.

Τι αλλο να πω παρα ΠΡΟΣΟΧΗ στα γραφομενα σου!! :uglystupid:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ γιατρος η επιστημονας που ασχολειται με ΣΜΝ που να λεει τις μπουρδες που πετας επανειλημμενα για υγεια σε αυτο το θρεντ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! :headbang:

Ειναι πολλοι που γραφτηκανε ιατρικη και δεν τελειωσανε και το παιζουν γιατροι και επιστημονες εδω μεσα ανωνυμα και εσυ εισαι ενας απο αυτους. Μιλαμε για απατη ολκης!! Συνεχισε να γκοογκλαρεις και να βαζεις οτι αβασιμο ποσταρισμα στο ιντερνετ και να το παιζεις επιστημονας.

Τυχαινει να γνωριζω και να εχω φιλους απο τους καλυτερους γιατρους που ειδηκευονται σε ΣΝΜ, και οχι μονο στην Αθηνα, και διαβεβαιω τα μελη οτι εισαι σιγουρα απατη ! Και αλλοι γιατροι εδω στα ειπαν αλλα εσυ συνεχιζεις τον χαβα σου με την παραπληροφορηση. Εισαι πολυ επικυνδυνος και πιο ασχετος ακομα και απο νοσοκομες που δουλευουν στον Συγγρο!!

Οτι και να σου πω, οτι και να σου πουν οι γιατροι εδω μεσα δεν αλλαζεις γιατι εισαι απλως ασχετος. Εχεις προσωπικες αποψεις ακρως αβασιμες και παραπλανεις τους παιχτες εδω μεσα με πιθανον καταστροφικα αποτελεσματα.

Τι αλλο να πω παρα ΠΡΟΣΟΧΗ στα γραφομενα σου!! :uglystupid:

καλα εισαι μαλακας και απλα δεν ξανασχολιαζω αυτα που λες.....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
καλα εισαι μαλακας και απλα δεν ξανασχολιαζω αυτα που λες.....

Το ποιος ειναι μαλακας το εχεις δειξει απο τα γραφομενα σου! Δεν χρειαζεται να συνεχισω αλλο, απλως ολοι οι παιχτες πρεπει να προσεχουνε αυτα που γραφεις!!

Επιστημονας  :jerking: :jerking:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ρε παιδια συμφωνειστε οτι διαφωνειτε, μεχρι στιγμης καλα πηγαινε το θρεντακι.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
καλα ρε παιδια.....εμβολιο για την ηπατιτιδα Β, δεν εχουμε κανει ολοι οι ελληνες οταν ειμασταν baby?

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ο Ποκαχόντας είναι υπέρτατος...ΜΑΛΑΚΑΣ. Δεν έχω ξαναγράψει ποτέ κάτι αντίστοιχο και πάντα μέχρι τώρα κράταγα το επίπεδό μου, αλλά να βλέπω ένα κωλόπαιδο που το παίζει γιατρός να αμφισβητεί τα λεγόμενά μου και τις σπουδές μου και να υπάρχει πιθανότητα να επηρρεάσει έστω και έναν από το site πάει πολύ. Θα του αναφέρω λοιπόν ένα παράδειγμα και ελπίζω επιτέλους να σταματήσει τις μλκίες του...
Παράδειγμα:
Ο Ποκαχόντας αυνανίζεται ΄κατά μέσο όρο 2 φορές την ημέρα. Τι σημαίνει αυτό λοιπόν? Σημαίνει ότι αυνανίζεται 14 φορές την βδομάδα περίπου.Μπορούμε όμως να βγάλουμε συμπέρασμα για το πόσες φορές αυνανίζεται ημερησίως? Απάντηση όχι. Οι μαθηματικοί του site ήδη κατάλαβαν που το πάω. Μπορεί λοιπόν ο Ποκα να αυνανίζεται 2φορές την ημέρα (με διασπορά μηδέν) όσο δλδ και ο μέσος όρος του. Μπορεί όμως να αυνανίζεται τη μία μέρα 1 φορά κ την άλλη 3 με μέσο όρο και πάλι 2 φορές και μικρή διασπορά. Μπορεί όμως (και αυτό είναι το πιο λογικό για εκείνον) να μην αυνανίζεται καθόλου όλη τη βδομάδα και τη Κυριακή να το κάνει 14 φορές με μέσο όρο ξανά 2φορές την ημέρα και διασπορά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ. Τι συμπέρασμα βγάζετε εσείς? Ότι η στατιστική και ο μέσος όρος δεν μας βοηθούν στο να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα για τίποτα.
Και έρχομαι στα δικά μας τώρα. Σας λέει ο Πόκα ότι οι πιθανότητες να κολλήσεις πχ HepB από ακάποτο είναι ελάχιστες και εδώ θα σμφωνήσουμε.Που διαφωνούμε: Ας πούμε ότι η πιθανότητα είναι 1/1000. Δλδ στις 1000 φορές επικίνδυνη είναι μόνο η μία. ΛΑΘΟΣ. Μπορεί αρχικά η επικίνδυνη φορά να είναι η πρώτη φορά που κανείς θα δώσει ακάποτο στοματικό.Και το πιο σημαντικό: Το 1/1000 ΔΕΝ σημαίνει αυτό που νομίζουν οι περισσότεροι και θα γίνω πιο σαφής με το κλασικό παράδειγμα με το κέρμα: Ρίχνει κάποιος ένα κέρμα 2 φορές. Ενώ η πιθανότητα να φέρει Κ την πρώτη φορά είναι 50% θα έλεγε κανείς με τη λογική Ποκαχόντας ότι μία θα φέρει Κ και μία θα φέρει Γ. Δλδ δεν μπορεί να φέρει 2φορές Γ ή Κ? Αναλογία: Δίνουν 1000 άτομα ακάποτο στοματικό σε μία κοπέλα που πάσχει από HepB.Θα κολλήσει ένας μόνο και σίγουρα? ΟΧΙ. Μπορεί να κολλήσουν όλοι ή κανένας από το δείγμα των 1000 ατόμων. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ θα κολλήσει 1 στους 1000 και μετά το παράδειγμα με τον Ποκα που αυνανίζεται πρέπει να είνΑΙ πλέον σαφές σε όλους πόσο μλκία είναι να δίνεις βάση σε στατιστικά δεδομένα...Κάτι τελευταίο για τον Πόκα. Το site που λέει ότι είναι πολύ καλό κλπ εδώ στην Αμερική οι ΣΟΒΑΡΟΙ γιατροί το κράζουνε λέγοντας ότι γίνεται μόνο για τα φράγκα και ότι οι απαντήσεις είναι πολύ χαλαρές για να μην αγχώνουν κανέναν καθώς όσοι ρωτάνε εκεί ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ έχουν θεματ'ακια...Όποιος κατάλαβε κατάλαβε!
Ποκαχόντα δεν θέλω να στην πω ούτε να πέσω στο επίπεδό σου, αλλά με την ειρωνία που γράφεις και τη μαγκιά που ψευτοβγάζεις είσαι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Παίξε λοιπόν στο internet σαν καλό παιδάκι αλλά μην ενοχλείς άλλα παιδάκια με τις μαλακίες σου. Κράτατες για σένα._

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
καλα ρε παιδια.....εμβολιο για την ηπατιτιδα Β, δεν εχουμε κανει ολοι οι ελληνες οταν ειμασταν baby?

Νομιζω πως οχι, ειναι ειδικο εμβολιο. Ειναι αναγκαιο αν ερχεσαι σε επαφη με ανθρωπινο αιμα, στα νοσοκομεια και ερευνητικα κεντρα, διοτι κολλας πολυ ευκολα αν γινει καμμια μαλακια (π.χ. τρυπηθεις με βελονα απο μολυσμενο αιμα κλπ). Εγω το εκανα διοτι χρησιμοποιουσα ανθρωπινο αιμα για τα πειραματα μου. Παντως προτεινω να το κανετε, ειναι ακινδυνο (τουλαχιστον της τελευταιας γενιας) και γινεται σε δυο-τρεις φασεις, συνηθως δυο αν αναπτυξεις αντισωματα με την πρωτη. Σιγουρα αξιζει....

Π

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Το εμβολιο γινεται σε δυο φασεις. Η δευτερη ενεση μετα απο 6 μηνες απο την πρωτη.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Ρε παιδια συμφωνειστε οτι διαφωνειτε, μεχρι στιγμης καλα πηγαινε το θρεντακι.

Φιλε μου, μια χαρα παει το θρεντακι, και νομιζω οτι ειμαστε πολυ καλα, ασχετα αμα υπαρχουν και οι βλαμμενοι εδω μεσα. Οποιος δε φοραει παρωπιδες μια χαρα διαβαζει αυτα που γραφουν οι αλλοι και ακουει. Οι υπολοιποι....τον μπεουλο  ;)

Δεν υπαρχει λογος να πουμε ποιος εχει δικιο η' αδικο. Για 'μενα προτεραιοτητα εχει να ερχονται στο φως εγκυρες πληροφοριες σε τοσο λεπτα θεματα. Αμα ο καθενας λεει τι του ειπε ο Φιλος Του Ο Γιατρος κλπ κλπ, αντε γεια.....

Στη τελευταια αναλυτικη μου απαντηση δινω τους κινδυνους που υπαρχουν χωρις υπερβολες. Πραγματικα, δεχομαι τις αποψεις των συναγωνιστων και σωστα κανουν και τις παραθετουν, ομως θα πρεπει να περιμενουν και τον αντιλογο. Νομιζω οτι παραθετω στοιχεια που κατα την αποψη μου ειναι σωστα και βασισμενα σε ερευνες και με βασει στοιχειων που παρεθεσα στο μεγαλυτερο σαιτ υγειας στον πλανητη, που ειναι interactive και ΟΛΟΙ συμμετεχουν. Θεωρω οτι με αυτον το τροπο εξελισεται η γνωση.

Κατι τετοιο δεν το εχω δει απο τους αλλους 2-3 που συχνακις βαζουν προσωπικες εμπειριες και γνωστους μπροστα σαν επιχειρηματα. Φυσικα και ειναι σημαντικα, ομως δυστυχως πλησιαζουν το σημειο της αλχημειας και δεν ειναι δυνατον να στηριχτεις πανω σε αυτα. τα λαμβανεις υποψην στο οτι μπορει να συμβουν και σε 'μας, ομως δε σημαινει οτι ο κινδυνος ειναι μεγαλυτερος.

Νομιζω οτι με τη συζητηση και τους μεγαλους βλαμμενους με Μεγιστρο Βασιλια τησ Μαλακιας Lion7  :boobies: το θρεντακι διαβαζεται απο πολλους και εχουν την επιλογη να διαλεξουν τι θα δωσουν (ακαποτο ή με καποτα) χωρις φοβο αλλα με σωστη πληροφορηση. Αυτον το σκοπο ειχα και ευχαριστω ολους που νομιζατε οτι μου σπασατε τ'αρχιδια ενω ουσιαστικα προχωρησατε μπροστα τη συζητηση. Μαθαμε οτι ο υποχονδριασμος ειναι υπαρκτος και ειναι χειροτερος απο οποιοδηποτε ΣΜΝ  :dancing:

Π

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
Το εμβολιο γινεται σε δυο φασεις. Η δευτερη ενεση μετα απο 6 μηνες απο την πρωτη.
για ηπατίτιδα Β
πρωτη δοση την μερα που πας μετα την συνταγογράφηση
δευτερη δοση ενα μηνα μετα
και τριτη 6μηνες απο την αρχικη
πριν απο αυτα εχεις κανει εξεταση για τους αναλογους δικτες (ανοσιας κτλ)
και μετα την ολοκληρωση των δοσεων σε διαστημα εντος 4 μηνων κανεις εναν ελενχο να δεις αν πλεον εχεις αντισωματα
διαρκεια εχει 5-7 χρονια πριν το επαναλαβεις

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
επισης το med help δεν συγκρίνεται με κανενα site παγκόσμιος απο πλευρας πληροφορίας, εμπειρίας, αριθμου μέλλων ιατρικου κλαδου και αλλα πολλα ιατρικού περιεχόμενου.

μην δινεται ακαποτα σε οτι να ναι ατομα και οπου να ναι

και στο φιλο που λεει εαν πρεπει να εχει ο πελατης καποιο χαρτι υγειας εναντι τις τανας αν συμβει κατι απανταω!
εσυ ειναι ο πελατης εσυ εχεις την απαιτηση της καλης υπηρεσιας
η αιτερα :boobies: εχει το δικαίωμά να προσφαιρει αυτα που πρεπει, ασφάλεια δηλαδη, να εχει σωστες καποτες να ξερει οτι το δυνατο σεξ και η κακη χρηση - τοποθετηση του προφυλακτικου ειναι επικίνδυνα και αναλογος να κινείτε, και φυσικα αν δεις καποιον που ειναι φανερα επικίνδυνος να μην τον δεχθεί
λιγες φορες εχετε δει τελειωμένους να βγαινουν απο σπιτια και να χαλιέστε
βεβαια ο πιθανος φορεας δεν ειναι παντα ετσι αλλα οτι μπορουμε υποπτο το αποφευγουμε     

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
για ηπατίτιδα Β
πρωτη δοση την μερα που πας μετα την συνταγογράφηση
δευτερη δοση ενα μηνα μετα
και τριτη 6μηνες απο την αρχικη
πριν απο αυτα εχεις κανει εξεταση για τους αναλογους δικτες (ανοσιας κτλ)
και μετα την ολοκληρωση των δοσεων σε διαστημα εντος 4 μηνων κανεις εναν ελενχο να δεις αν πλεον εχεις αντισωματα
διαρκεια εχει 5-7 χρονια πριν το επαναλαβεις

:thumbsup: Το εχω κανει μαζι με εμβολιο για ηπατιτηδα Α (δυο ξεχωριστες ενεσεις)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Λεω να βαλουμε και μια ψηφοφορια, ποσοι παιχτες εδω εχουν κανει εξετασεις αιματος για ΣΝΜ και ηπατιτιδα χωρις να εχουν συμπτωματα?  :think:

Χαρτι υγειας εχει κανεις????

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
επισης το med help δεν συγκρίνεται με κανενα site παγκόσμιος απο πλευρας πληροφορίας, εμπειρίας, αριθμου μέλλων ιατρικου κλαδου και αλλα πολλα ιατρικού περιεχόμενου.

μην δινεται ακαποτα σε οτι να ναι ατομα και οπου να ναι

και στο φιλο που λεει εαν πρεπει να εχει ο πελατης καποιο χαρτι υγειας εναντι τις τανας αν συμβει κατι απανταω!
εσυ ειναι ο πελατης εσυ εχεις την απαιτηση της καλης υπηρεσιας
η αιτερα :boobies: εχει το δικαίωμά να προσφαιρει αυτα που πρεπει, ασφάλεια δηλαδη, να εχει σωστες καποτες να ξερει οτι το δυνατο σεξ και η κακη χρηση - τοποθετηση του προφυλακτικου ειναι επικίνδυνα και αναλογος να κινείτε, και φυσικα αν δεις καποιον που ειναι φανερα επικίνδυνος να μην τον δεχθεί
λιγες φορες εχετε δει τελειωμένους να βγαινουν απο σπιτια και να χαλιέστε
βεβαια ο πιθανος φορεας δεν ειναι παντα ετσι αλλα οτι μπορουμε υποπτο το αποφευγουμε     

οντως, εχω ψαξει αρκετα και το medhelp φαινεται να ειναι το πιο οργανωμενο και εμπεριστατωμενο, συμφωνω. Επισης, συμφωνω με το εμβολιο της Hep B, ειναι ακριβως ετσι

Π

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom