Ήσουν απλά...ο εαυτός σου...
1.Παλαιότερα έλεγες ότι δεν κολλάς με τπτ από ακάποτο στοματικό, τώρα λες ότι υπάρχει πιθανότητα...
2.Την έλεγες σε κάποιον που σε ρώτησε με τι ασχολείσαι και δεν σε πίστεψε όταν απάντησες, και μετά έκανες το ίδιο εσύ σε μένα...
3.Σου είχα πει ότι δεν κάνει κανείς εξετάσεις για σμν στο λαιμό κλπ και είχες πει με υφάκι ότι ως γιατρός θα έπρεπε να ξέρω για το PCR! Όταν σου είπα ότι είναι ακριβό και ότι δεν το ξέρουν και πολλοί, το είχες πάλι βουλώσει...
4.Είσαι απλά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ και εγωιστής...
Οι υπόλοιποι που μου έχετε στείλει 83πμ και σας συμβούλεψα με τα σμν από ακάποτο στοματικό, να ρωτάτε πλέον τον Ποκαχόντα! Μλκίες σας έλεγα! Δεν κολλάνε αυτά έτσι! Ο Ποκα ξέρει...
Τέλος, δεν ξανασχολούμαι με τον κάθε καραγκιόζη που επειδή κάνει μλκίες αυτός προσπαθεί να πείσει κ τους υπόλοιπους να ακολουθήσουν._
1. Παραδεχομαι οτι πλεον μιλαω εκ του ασφαλους παρολο που ειμαι της αποψης οτι δεν κολλας αφροδισια απο στοματικο.
2. Την ειπα σε καποιον που παρολο που ελεγε αερολογιες και εγω μιλουσα με επιστημονικα στοιχεια, αρνιοταν να καταλαβει οτι ισως και να μη ειναι τα πραγματα οπως πιστευει. Δε με ενδιαφερει να δειξω οτι ειμαι γιατρος διοτι πιστευω οτι η αυθεντιες σε τετοια θεματα, πιο πολυ κακο κανουν παρα καλο. Για παραδειγμα, ειδα και 'παθα να εξηγησω οτι δεν κολλας HIV απο στοματικο παρολο που εδεινα συνεχως στοιχεια απο επιστημονικες και ελεγμενες πηγες. Παρολα αυτα, υπηρχαν καποιοι που χρησιμοποιουσαν αλλου ειδους λογικη που στηριζοταν σε κατι αλλο.
3.Σορρυ, νομιζα οτι ειχες πει οτι δεν υπαρχουν εξετασεις για να τσεκαρει κανεις για ΣΜΝ στο λαιμο. Και αν θυμαμαι ανεφερα τον μοριακο ελεγχο. Παρα ταυτα, το σαιτ ειναι για να μαθαινουμε και οχι μονο να λεμε να τα δικα μας. Οποτε, αμα μπεις medhelp.org θα καταλαβεις τι εννοω, και θα δεις μια απο τις πηγες μου. Οποτε αντι να κρινεις, σου προτεινω να τσεκαρεις το σαιτ και μετα, ελα να μιλησουμε, αν και τα εχουμε πει.
4. Επικινδυνος δεν ειμαι επειδη δεν καλυπτομαι απο εναν υποχονδριο ζουρλομανδυα. Θελω η πληροφορηση που παιρνω να ειναι εγκυρη και κυριως ισσοροπημενη. Δε θελω να νοιωθω σαν ενα παιδακι που του λενε υπερβολες και καλα για να το προστατεψουν. Φυσικα και ειμαι εγωιστης, εσυ δεν εισαι? δηλαδη οτι μου πασαρουν πρεπει να το τρωω?
Τεσπα, εγω δειχνω τις πηγες μου και γενικα παρολο που εχω δωσει καποια ακαποτα τσιμπουκια, κανω εξετασεις συχνα και ειμαι μια χαρα, ποτε δεν κολλησα κατι απο αφροδισια. φυσικα, το σπορ δεν το εξασκω πολυ συχνα, ομως θα πω οτι δεν εχω κολλησει κατι απο ιεροδουλη. Απο μη ιεροδουλη μαλλον θα την παθω ;).
τελος, εγω ξεκινησα να γραφω κυριως για να επισημανω οτι ειναι κολλημα να πιστευουμε οτι οι πουτανες κοθβαλανε ασθενειες ενω οι μη-ιεροδουλες ειναι οκ. απορω ποσοι απο εδω οταν γνωριζουν ενα γκομενακι της δινουν πιπα ακαποτη. Εγω καμμια μα καμμια, ποτε δεν το εχω ακουσει αυτο. Η κουφια λογικη λεει οτι α, αφου η αλλη περνει 20 πιπες την ημερα ε κατι θα κολλησει. Αυτη ειναι πολυ καθετη λογικη και εχει αποδειχτει λανθασμενη (στοιχεια που δημοσιευτηκαν πριν κανα 6μηνο, οτι οι ασθενειες ΔΕΝ μεταδιδονται απο ιεροδουλες). Γενικα, αυτο ειναι που να ενημερωσω τους φιλτατους για. Πουτανα δεν ισουται με αρρωστιες. αυτα τα 83 πμ αναρωτιεμαι αν αυτοι οι τυποι πανε μονο με πουτανες, δεν κανουν ακαποτα με αλλη γκομενα κλπ κλπ.
Π