Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

~morfeas~

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή από ότι κατάλαβα πρέπει κάποιος να σας τα πει με απλά λόγια, ο ιός HIV μεταδίδεται με το ΑΙΜΑ και όχι με τα σωματικά υγρά όπως πχ ιδρώτας η σάλιο, το ακαποτο  :pipa1: είναι ασφαλές εφόσον δεν υπάρχουν πληγές αν πχ πάει κάποιος με μια άγνωστη και αυτή πάσχει από ουλίτιδα ναι υπάρχει κίνδυνος.
Στην σεξουαλική πράξη είναι γνωστό σε όλους ότι μεταδίδεται με μεγάλη ευκολία ο ιός με το πρωκτικό sex  :fuck1: λόγο τον συχνών πληγών που προκαλεί εσωτερικά.
Αν κάποιος εκτεθεί στον ιο και το γνωρίζει φυσικά και πάει άμεσος στον γιατρό τότε λαμβάνει προληπτική ιατρική αγωγή, για αποφυγή του ιου, ενός μηνα μέχρι να του γίνει το πρώτο test. Σχεδόν ένας γιατρός η νοσηλευτής την εβδομάδα τρυπιέται με ύποπτη σύριγγα και δέχονται άμεση φαρμακευτική αγωγή για να μην μεταδοθεί ο ιός.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Επειδή από ότι κατάλαβα πρέπει κάποιος να σας τα πει με απλά λόγια, ο ιός HIV μεταδίδεται με το ΑΙΜΑ και όχι με τα σωματικά υγρά όπως πχ ιδρώτας η σάλιο, το ακαποτο  :pipa1: είναι ασφαλές εφόσον δεν υπάρχουν πληγές αν πχ πάει κάποιος με μια άγνωστη και αυτή πάσχει από ουλίτιδα ναι υπάρχει κίνδυνος.
Στην σεξουαλική πράξη είναι γνωστό σε όλους ότι μεταδίδεται με μεγάλη ευκολία ο ιός με το πρωκτικό sex   :fuck1: λόγο τον συχνών πληγών που προκαλεί εσωτερικά.
Αν κάποιος εκτεθεί στον ιο και το γνωρίζει φυσικά και πάει άμεσος στον γιατρό τότε λαμβάνει προληπτική ιατρική αγωγή, για αποφυγή του ιου, ενός μηνα μέχρι να του γίνει το πρώτο test. Σχεδόν ένας γιατρός η νοσηλευτής την εβδομάδα τρυπιέται με ύποπτη σύριγγα και δέχονται άμεση φαρμακευτική αγωγή για να μην μεταδοθεί ο ιός.

Δεν μιλαμε μονο για HIV για στοματικο σεξ! Επισης μεταδιδεται και με κολπικο ακαλυπτο σεξ!

Καλα θα ηταν να βαλετε και μερικα αρθρα, εστω και επιστημονικα, που να ενημερωνων για τα στατιστικα του HIV και τι γνωριζουμε μεχρι στιγμης.

Οσοι πιστευουν οτι το στοματικο ειναι απολυτως ασφαλες ασ διαβασουν και αυτο.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αλλο ενα αρθρο για HIV και σεξ απο το Πανεπηστημιο του Μισιγκαν!!

Επισημαινει τους τροπους μεταδοσης, ακομα και απο στοματικο σεξ, οσο και μικρες οι πιθανοτητες!

Βρε Π. δεν στα διδαξαν αυτα στο Πανεπηστημιο???  :think: :think:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Δεν εχω ορεξη για τετοιες μαλακιες βασικα.

Ποτε δεν ηθελα να δηλωσω το επαγγελμα μου διοτι δε συμφωνω με την επικρατουσα αποψη ο,τι οτι λεει ενας γιατρος ειναι δογμα. Ειμαι κατοχος διδακτορικου και δουλευω ως ερευνητης. Το γεγονος οτι εχω ασχοληθει εκτενως με τον HIV στο μαστερ μου μπορει να μη με κανει ειδημων, οπως γνωριζετε εσεις. Μπορω να σας πω το εξης: εχω διαβασει εκτενως την ΕΠΙΣΗΜΗ βιβλιογραφια για HIV κυριως (επισημη εννοω πας sto pubmed για οσους γνωριζουν και διαβαζουν το ακριβες αρθρο που δημοσιευτηκε και οχι το ρεζουμε που δινουν καποια blogs που φλιτραρετε συχνακις απο προσωπικες αποψεις). Επισης, απο ολα τα blogs που κατα καιρους κοιταζα εχω δωσει ενα συγκεκριμενο που θεωρω οτι ειναι τρομακτικα αμεροληπτο, μονιτοραρετε απο αμερικανους γιατρους και κατ' εμε δινει σωστες πληροφοριες. Οποιος ενδιαφερεται μπορει να ανατρεξει πισω σε αυτο το το θρεντ και να το βρει.

Τωρα, εδω ο λογος που συμμετεχω στο θρεντ ειναι διοτι ημουν και ειμαι υποχονδριος, και ηθελα να την ψαξω και να συζητησω. Ο υποχονδριασμος ειναι τεραστιο ψυχολογικο προβλημα και θεωρω οτι με σωστη και μη-υπερβολικη ενημερωση, βοηθαει να απολαμβανεις καποια πραγματα καλυτερα. Το τι εχω ακουσει για αφροδισια και πουτανες απο διαφορους ειναι απιστευτα! Και νομιζω οτι ειναι καλο να δινονται σωστες και ισσοροπημενες πληροφοριες

Π

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Δεν εχω ορεξη για τετοιες μαλακιες βασικα.

Ποτε δεν ηθελα να δηλωσω το επαγγελμα μου διοτι δε συμφωνω με την επικρατουσα αποψη ο,τι οτι λεει ενας γιατρος ειναι δογμα. Ειμαι κατοχος διδακτορικου και δουλευω ως ερευνητης. Το γεγονος οτι εχω ασχοληθει εκτενως με τον HIV στο μαστερ μου μπορει να μη με κανει ειδημων, οπως γνωριζετε εσεις. Μπορω να σας πω το εξης: εχω διαβασει εκτενως την ΕΠΙΣΗΜΗ βιβλιογραφια για HIV κυριως (επισημη εννοω πας sto pubmed για οσους γνωριζουν και διαβαζουν το ακριβες αρθρο που δημοσιευτηκε και οχι το ρεζουμε που δινουν καποια blogs που φλιτραρετε συχνακις απο προσωπικες αποψεις). Επισης, απο ολα τα blogs που κατα καιρους κοιταζα εχω δωσει ενα συγκεκριμενο που θεωρω οτι ειναι τρομακτικα αμεροληπτο, μονιτοραρετε απο αμερικανους γιατρους και κατ' εμε δινει σωστες πληροφοριες. Οποιος ενδιαφερεται μπορει να ανατρεξει πισω σε αυτο το το θρεντ και να το βρει.

Τωρα, εδω ο λογος που συμμετεχω στο θρεντ ειναι διοτι ημουν και ειμαι υποχονδριος, και ηθελα να την ψαξω και να συζητησω. Ο υποχονδριασμος ειναι τεραστιο ψυχολογικο προβλημα και θεωρω οτι με σωστη και μη-υπερβολικη ενημερωση, βοηθαει να απολαμβανεις καποια πραγματα καλυτερα. Το τι εχω ακουσει για αφροδισια και πουτανες απο διαφορους ειναι απιστευτα! Και νομιζω οτι ειναι καλο να δινονται σωστες και ισσοροπημενες πληροφοριες

Π

Την συγνωμη μου τοτε Π. αλλα το θεμα ειναι ευαισθητο και δεν χρειαζονται κασκαντριλικια με τοσους νεους που μπαινουν στο αθλημα. Οι Αμερικανοι γιατροι και ερευνητες απο τους πρωτοπουρους στην ερευνα επι του θεματος αμζι με το Ινστιτουτο Παστερ!

Παντα επιφυλαξη στα θεματα υγειας, και τα "καραγκιοζιλικια" αλλου!

xinofotis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
γαματε ρε αλανια αφοβα αν ειναι να την παθεις ας την παθεις απο γαμησι  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
630
Πόντοι
86
Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι. Η μόνη μαλακία που κάνω στο σεξ είναι ότι τον δίνω πίπα ακαποτο αρκετές φορές. Τον τελευταίο καιρό εχω κάποιους πόνους στα νεφρα υπάρχει κάποια περίπτωση να εχω κολλήσει κάτι . Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι. Η μόνη μαλακία που κάνω στο σεξ είναι ότι τον δίνω πίπα ακαποτο αρκετές φορές. Τον τελευταίο καιρό εχω κάποιους πόνους στα νεφρα υπάρχει κάποια περίπτωση να εχω κολλήσει κάτι . Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει

κοιτα, το να δινεις ακαποτο τσιμπουκι εχει μικρο αλλα μη αμελητεο κινδυνο να κολλησεις καποια αφροδισια (βακτηρια) και ισως ερπητα (ιος). Τα νεφρα συνηθως εχουν να κανουν με βακτηριακες μολυνσεις αλλα δεν γνωριζω αν μπορει να ειναι συμπτωμα αφροδισιου νοσηματος. Αυτο, καλο ειναι να το ρωτησεις με εναν αφροδισιολογο

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα, το να δινεις ακαποτο τσιμπουκι εχει μικρο αλλα μη αμελητεο κινδυνο να κολλησεις καποια αφροδισια (βακτηρια) και ισως ερπητα (ιος). Τα νεφρα συνηθως εχουν να κανουν με βακτηριακες μολυνσεις αλλα δεν γνωριζω αν μπορει να ειναι συμπτωμα αφροδισιου νοσηματος. Αυτο, καλο ειναι να το ρωτησεις με εναν αφροδισιολογο

Είναι δυνατόν μια λοίμωξη να επηρεάσει τα νεφρά ύστερα απο αρκετό διάστημα. Να κάνεις εξετάσεις σπέρματος (κ/α) και ούρων

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6

Η μόνη αρρώστια που μπορεί να διαλύσει και νεφρά και συκώτι και πνευμόνια είναι η Σύφιλη και δυστυχώς μεταδίδεται με στοματικό ακόμη και με φιλί στο στόμα από βρωμιάρα.Γι'αυτό εξετάσεις ώστε οτιδήποτε χτυπα ξύλο κι αν κάτσει να αντιμετωπιστεί έγκαιρα.Με εξαίρεση τον HIV και Ηπατίτιδες Β και C όλα τα άλλα αν διαγνωστούν έγκαιρα η θεραπεία είναι πανεύκολη.

Για ηπατίτιδες όποιος κάνει ριψοκίνδυνα σπορ ή κάνει σεξ με διαφορετικές καλό είναι εμβόλιο για Ηπατίτιδα Β και Ηπατίτιδα Α.Η Ηπατιτιδα C δυστυχως είναι αγιάτρευτη και δεν υπάρχει εμβόλιο..

lordos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Με την φυματιωση τι γινεται?Κολλαει πολυ ευκολα και πολλοι Πακιστανοι πασχουν απο αυτην.Ειναι πολυ ευκολο να κολλησουν μια πουτανα και μετα αυτη να κολλησει εμας.

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μηπως για οτιδηποτε ποναμε φταει το σεξ? Δεν ειμαι γιατρος, αλλα αμα πονανε τα νεφρα σου,  μπορεις να εχεις 90% τπτ, 9.999% κατι αλλο κ το υπολοιπο κατι απο ΣΜΝ. Ειδικος σε αυτα ειναι ο ουρολογος.. Μπορει αν μην πινεις αρκετο νερο πχ..

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μηπως για οτιδηποτε ποναμε φταει το σεξ? Δεν ειμαι γιατρος, αλλα αμα πονανε τα νεφρα σου,  μπορεις να εχεις 90% τπτ, 9.999% κατι αλλο κ το υπολοιπο κατι απο ΣΜΝ. Ειδικος σε αυτα ειναι ο ουρολογος.. Μπορει αν μην πινεις αρκετο νερο πχ..

Σαν ειδικός θα συμφωνήσω. Μπορεί να μιλάμε για πέτρα στα νεφρά πχ. Όμως πολλά σμν όταν δεν τα καταπολεμήσουμε με αντιβίωση έγκαιρα μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα στα νεφρά και μετά η αγωγή είναι χρονοβόρα.Για αυτό όμως θα πρέπει να έχεις πυρετό και ρίγη...Ο πόνος στα νεφρά εντοπίζεται πίσω (αρστερά κ δεξιά από τη μέση). Εξετάσεις άμεσα όμως αφού δίνει στοματικό χωρίς προφ.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Σαν ειδικός θα συμφωνήσω. Μπορεί να μιλάμε για πέτρα στα νεφρά πχ. Όμως πολλά σμν όταν δεν τα καταπολεμήσουμε με αντιβίωση έγκαιρα μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα στα νεφρά και μετά η αγωγή είναι χρονοβόρα.Για αυτό όμως θα πρέπει να έχεις πυρετό και ρίγη...Ο πόνος στα νεφρά εντοπίζεται πίσω (αρστερά κ δεξιά από τη μέση). Εξετάσεις άμεσα όμως αφού δίνει στοματικό χωρίς προφ.
:jerking:
σορρυ κιολας αλλα να κανει εξετασεις για ΣΜΝ επειδη πονανε τα νεφρα του επειδη δινει ακαποτες πιπες, ειναι ηλιθιο.

Φιλε, πηγαινε σε εναν παθολογο να σου κανει εξετασεις ουρων να δει αν εχεις αιμα στα ουρα (δε φαινεται με γυμνο ματι), αρχικα, οποτε να δεις αν εχεις λοιμωξη στα νεφρα. Μετα, θα τσεκαρει με εξετασεις αιματος για δυο-τρεις πρωτεινες που ανεβαινουν αν εχεις συστεμικη λοιμωξη. Αν τις βρει αυξημενες θα σε αρχισει σε αντιβιωση. Συνηθως τα νεφρα πονανε μετα απο λοιμωξη της αναπνευστικης οδου απο ιωσεις η' βακτηριακες μολυνσεις οπως για παραδειγμα στρεπτοκοκκος! Καποια στελεχη αυτου ειναι αρκετα δυσκολο να καταπολεμηθουν. Στα μικρα παιδια και τους εφηβους τσιμαπει τα νεφρα, στους μεγαλους μπορει και να χτυπησει την καρδια. Ο λογος ειναι οτι το λυμφατικο συστημα μεσα στο οποιο κινουνται τα κυτταρα του ανοσοποιητικου φιλτραρεται απο τα νεφρα. Οποτε, ΟΠΟΙΑ ΛΟΙΜΩΞΗ μπορει να εχεις τσιμπησει τον τελευταιο μηνα μπορει να εχει επηρρεασει και τραυματισει ελαφρα τα νεφρα σου. Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας, αλλα κανε μια εξεταση να δεις τι παιζει αφου σε πονανε και τα δυο νεφρα σου εδω και δυο βδομαδες.

Ελεος δηλαδη ρε παιδες για ολα φταινε τα ακαποτα?

Π

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
630
Πόντοι
86
Ευχαριστώ πολύ ρε παίδες με καθησύχασατε λίγο θα παω από δευτέρα να κάνω εξετάσεις να δω τι παίζει. Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό.

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Αναφερθηκε σε αλλο θρεντ οτι ενσεχεται να κολλας σεξ. μεταδιδομενες ασθενειες απο τζακουζι ή από χαμαμ...Αληθεύει?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Αναφερθηκε σε αλλο θρεντ οτι ενσεχεται να κολλας σεξ. μεταδιδομενες ασθενειες απο τζακουζι ή από χαμαμ...Αληθεύει?

κατι παιζει σε αυτο που λες, ψαξτο καλυτερα και πες μας, Μπορει να μην κολλας ΣΜΝ αλλα μυκητες και ουρολοιμοξεις και τετοια παιζει

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:jerking:
σορρυ κιολας αλλα να κανει εξετασεις για ΣΜΝ επειδη πονανε τα νεφρα του επειδη δινει ακαποτες πιπες, ειναι ηλιθιο.

Φιλε, πηγαινε σε εναν παθολογο να σου κανει εξετασεις ουρων να δει αν εχεις αιμα στα ουρα (δε φαινεται με γυμνο ματι), αρχικα, οποτε να δεις αν εχεις λοιμωξη στα νεφρα. Μετα, θα τσεκαρει με εξετασεις αιματος για δυο-τρεις πρωτεινες που ανεβαινουν αν εχεις συστεμικη λοιμωξη. Αν τις βρει αυξημενες θα σε αρχισει σε αντιβιωση. Συνηθως τα νεφρα πονανε μετα απο λοιμωξη της αναπνευστικης οδου απο ιωσεις η' βακτηριακες μολυνσεις οπως για παραδειγμα στρεπτοκοκκος! Καποια στελεχη αυτου ειναι αρκετα δυσκολο να καταπολεμηθουν. Στα μικρα παιδια και τους εφηβους τσιμαπει τα νεφρα, στους μεγαλους μπορει και να χτυπησει την καρδια. Ο λογος ειναι οτι το λυμφατικο συστημα μεσα στο οποιο κινουνται τα κυτταρα του ανοσοποιητικου φιλτραρεται απο τα νεφρα. Οποτε, ΟΠΟΙΑ ΛΟΙΜΩΞΗ μπορει να εχεις τσιμπησει τον τελευταιο μηνα μπορει να εχει επηρρεασει και τραυματισει ελαφρα τα νεφρα σου. Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας, αλλα κανε μια εξεταση να δεις τι παιζει αφου σε πονανε και τα δυο νεφρα σου εδω και δυο βδομαδες.

Ελεος δηλαδη ρε παιδες για ολα φταινε τα ακαποτα?

Π

Φίλε μου δεν θα πέσω στο επίπεδό σου...Μάθε να διαβάζεις και μετά γράψε την μλκια σου...Αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Φίλε μου δεν θα πέσω στο επίπεδό σου...Μάθε να διαβάζεις και μετά γράψε την μλκια σου...Αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου

νομιζω οτι ημουν σαφεστατος....σε αντιθεση με τα υποχονδριακα που ακουγονται.......

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
νομιζω οτι ημουν σαφεστατος....σε αντιθεση με τα υποχονδριακα που ακουγονται.......

Ήσουν απλά...ο εαυτός σου...
1.Παλαιότερα έλεγες ότι δεν κολλάς με τπτ από ακάποτο στοματικό, τώρα λες ότι υπάρχει πιθανότητα...
2.Την έλεγες σε κάποιον που σε ρώτησε με τι ασχολείσαι και δεν σε πίστεψε όταν απάντησες, και μετά έκανες το ίδιο εσύ σε μένα...
3.Σου είχα πει ότι δεν κάνει κανείς εξετάσεις για σμν στο λαιμό κλπ και είχες πει με υφάκι ότι ως γιατρός θα έπρεπε να ξέρω για το PCR! Όταν σου είπα ότι είναι ακριβό και ότι δεν το ξέρουν και πολλοί, το είχες πάλι βουλώσει...
4.Είσαι απλά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ και εγωιστής...
Οι υπόλοιποι που μου έχετε στείλει 83πμ και σας συμβούλεψα με τα σμν από ακάποτο στοματικό, να ρωτάτε πλέον τον Ποκαχόντα! Μλκίες σας έλεγα! Δεν κολλάνε αυτά έτσι! Ο Ποκα ξέρει...
Τέλος, δεν ξανασχολούμαι με τον κάθε καραγκιόζη που επειδή κάνει μλκίες αυτός προσπαθεί να πείσει κ τους υπόλοιπους να ακολουθήσουν._

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom