pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
εχεισ διαβασει μηπως οτι ο ιος μπορει να υπαρχει και στα κολπικα υγρα
οχι σε συγκεντρωση αρκετη για να επιμολυνει απο γλυφομουνι
εχεισ διαβασει μηπως οτι ο ιος μπορει να υπαρχει και στα κολπικα υγρα
Απο έρευνα που έκανα δεν υπάρχει εξέταση στους άνδρες για HPV.
Στις γυναίκες φαίνεται στο ΠΑΠ.
για πληροφορίες κ τρόπους αντιμετώπισης
HIV δεν κολλας με στοματικο. Η μοναδικη πιθανοτητα ειναι οταν κανεις πιπα σε καποιον και σε χυσει στο στομα και εχεις ανοιχτη πληγη που να τρεχει αιμα. Και τοτε να κολλησεις ειναι πολυ δυσκολο διοτι το σαλιο απενεργοποιει τον ιο.
Π
Παραπληροφορεις συστηματικα βαση των δικων σου πεποιθησεων που δεν εχουν επιστημονικη βαση!! :-
Φιλε, ειμαι βιολογος/ανοσολογος.
Φιλε Π. με αυτα που εχεις γραψει κατα καιρους, ουτε κατα διανοια!! ;) Και εγω ταξιδιωτικο γραφειο εχω στην Πανεπηστημιου!
κυριοι.................να ηρεμησουν τα πνευματα............Κριμα ρε φιλε, αμα νομιζεις οτι λεω ψεμματα για τη δουλεια μου, εισαι και πολυ μαλακας...καταλαβαινω αν το παιζεις ξερολας και δε συμφωνεις με τα επιστημονικα στοιχεια που εχω δωσει κατα καιρους, αλλα να αμφισβητεις τα λεγομενα μου, μαλλον σε κοβω για υπερτατο καραγκιοζη. Στη μανα σου γρηγορα να βυζαξεις φιλαρακο.
Δε ξανασχολουμαι μαζι σου
Π
Κριμα ρε φιλε, αμα νομιζεις οτι λεω ψεμματα για τη δουλεια μου, εισαι και πολυ μαλακας...καταλαβαινω αν το παιζεις ξερολας και δε συμφωνεις με τα επιστημονικα στοιχεια που εχω δωσει κατα καιρους, αλλα να αμφισβητεις τα λεγομενα μου, μαλλον σε κοβω για υπερτατο καραγκιοζη. Στη μανα σου γρηγορα να βυζαξεις φιλαρακο.
Δε ξανασχολουμαι μαζι σου
Π
Για το 2 δεν ξέρω αλλά το 1 το έχει πάρει κάπου το μάτι μου...Ποιος ειναι ο καραγκιοζης βρε Π. ??? Ουτε πρωτοετης φοιτητης δεν εισαι που το παιζεις επιστημονας.
Εσυ δεν εχεις γραψει και τα εξης φοβερα αν θυμαμαι καλα
1. Ο ιος του ΗIV θεραπευεται μεσα στις πρωτες 48 ωρες αν παρεις φαρμακα
2. Η υπατιτηδα Β δεν κολλαει ευκολα (δεν ειναι ευκολα μεταδοτικη)
Τι αλλα μαργαριταρια θα ακουσουμε??? Τουλαχιστον θα προτεινα στους αντμιν να αφιερωσουν ενα μερος του φορουμ με διευθυνσεις νοσοκομειων και παγκοσμια ιατρικα αρθρα για σεξουαλικες μεταδιδομενες ασθενειες. Οχι να ακουμε τον καθε ασχετο που το παιζει γιατρος η ανοσιολογος και τα ξερει ολα!
Για το 2 δεν ξέρω αλλά το 1 το έχει πάρει κάπου το μάτι μου...
Αλλά πόσοι μπορούνε να πάνε μέσα σε ένα 48;;;
Σε πόσους θα σπάσει το προφυλακτικό κ θα τους πει η γκόμενα ότι έχει HIV;;;
Γιατί τα φάρμακα αυτά είναι επικίνδυνα κ δεν τα παίρνεις εύκολα.
Δεν είμαι τόσο διαβασμένος κ ούτε έχω ειδικές γνώσεις για να ξέρω,λέω απλά ότι το έχω ακούσει κ γω για το 48 που ανέφερε ο Π. κατά τα άλλα δεν ξέρω αν λέει μαλακίες...μπορεί.Και τα δυο φιλε ασχετα ειναι. Ναι εχεις δικιο, που ξερεις αν η τανα ειναι μολυσμενη με ΗIV, αλλα αν κολλησεις ΔΕΝ υπαρχει φαρμακο που να σκοτωνει τον ιο. Οι πιο πολλοι που εχουν HIV παιρνουν φαρμακα που αναστελουν τον πολλαπλασιασμο του ιου και θα τα παιρνουν για ολη τους την ζωη.
Οσο για το δευτερο το εγραψε στο θρεντ για το ακαποτο στοματικο και νοσηματα!! Ο ανθρωπος ειναι πολυ επικυνδινος γιατι εχει ορισμενες προσωπικες αποψεις και προσπαθει να τις επιβαλει με την καλυψη οτι ειναι επιστημονας ανοσιολογος!!
Οσο για ΗIV διαβασε αυτο
Δεν είμαι τόσο διαβασμένος κ ούτε έχω ειδικές γνώσεις για να ξέρω,λέω απλά ότι το έχω ακούσει κ γω για το 48 που ανέφερε ο Π. κατά τα άλλα δεν ξέρω αν λέει μαλακίες...μπορεί.
Έχεις συζητήσει δηλαδή για το κρίσιμο 48ωρό;;;Ουτε και εγω γιατρος ειμαι, αλλα δυο φορες τον χρονο κανω πληρες ιατρικο ελεγχο, και εχω συναντησει και συζητησει μια απο τις τοπ ανοσιολογους στον κοσμο, αλλα δεν καθομαι εδω μεσα να λεω στον καθενα παραμυθια για αρρωστειες που ειναι πολυ σοβαρες και που μπορουν να καταληξουν σε θανατο!
Μεγαλα παιδια ειμαστε και ο καθενας κανει οτι πιστευει, αλλα οχι παραπλανηση!!!
Έχεις συζητήσει δηλαδή για το κρίσιμο 48ωρό;;;
Παραπλάνηση εσκεμμένα δεν νομίζω πάντως,τώρα εσύ κόλλησες...
Κόλλησες με τον Π εννοώ...Εγω δεν εχω κολλησει. Το μονο που κολλησα ευτυχως ειναι μια μυκητιαση και απο τοτε στοματικο με προφυλακτικο!!
Κόλλησες με τον Π εννοώ...
Δεν νομίζω ότι έχει διατυπώσει τέτοιες απόψεις,εκτός αν δεν διαβάζω τόσο συχτά το συγκεκριμένο θρεντ.Ναι κολλησα γιατι τα διαβαζω εδω και καιρο,....... κανενας κινδυνος για ΣΜΝ απο ακαποτο στοματικο, το παραμυθι του HIV, κλπ, κλπ. Καλο θα ηταν να προσεχουμε λιγο!!
Δεν νομίζω ότι έχει διατυπώσει τέτοιες απόψεις,εκτός αν δεν διαβάζω τόσο συχτά το συγκεκριμένο θρεντ.
Έχει πει ότι ο κίνδυνος για Hiv είναι χαμηλός από ακάποτο στοματικό μόνο,τίποτε άλλο από όσο θυμάμαι.