Συμφωνω....
Και ευπαυξάνω και εγώ μετά από πρόσφατη ενημέρωσή μου από γιατρό
Συμφωνω....
????Μάγκες για εξσετασεις για τα ΣΜΝ σε νοσοκομειο τις κάνετε ή σε κανα ιδιοτικό κέντρο υγείας;Πόσο πάει το μαλλί;Σε νοσοκομείο πρέπει να πας πολύ νωρίς;
Φιλε ποκαχοντα κ οι υπολοιποι,μακαρι ναναι οπως τα λετε κ ας κοροιδευετε.ομως εγω εχω αγχωθει.το μποξερακι δεν ειναι προφυλακτικο.ποςο δυσκολο ειναι να υγραθηκε το μποξερακι απο υγρα της κοπελας κ να πηγε στο εργαλειο μου κανας ιος?
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ CT KAI STUDIO GIRLS ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΓΑΣΤΡΕΝΕΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΚΑΝΑ TEST HIV ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΕΘΟΔΟΣ CMIA ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥΣ ΙΔΡΩΤΕΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΘΑΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ TON HIV ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΡΕΜΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ HIV ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΕΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΜΕΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ HIV ΑΠΟ CT H STUDIO GIRL (KASSANDRAS0 ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γαμαγες ακαποτα????ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ CT KAI STUDIO GIRLS ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΓΑΣΤΡΕΝΕΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΚΑΝΑ TEST HIV ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΕΘΟΔΟΣ CMIA ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥΣ ΙΔΡΩΤΕΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΘΑΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ TON HIV ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΡΕΜΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ HIV ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΕΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΜΕΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ HIV ΑΠΟ CT H STUDIO GIRL (KASSANDRAS0 ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλος , χαλαρωσε το αγχος που εχεις ευθυνεται κατα πασα πιθανοτητα για τους νυχτερινους ιδρωτες πολυ πιθανο και για τις διαρροιες.Τα κιλα που εχασες μπορει να τα εχασες για χιλιους δυο λογους.Οχι γιατρος δεν ειμαι ,ουτε τον παριστανω , αλλα αφου εκανες το τεστ τι τρελαινεσαι?ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ CT KAI STUDIO GIRLS ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΓΑΣΤΡΕΝΕΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΚΑΝΑ TEST HIV ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΕΘΟΔΟΣ CMIA ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥΣ ΙΔΡΩΤΕΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΘΑΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ TON HIV ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΡΕΜΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ HIV ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΕΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΜΕΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ HIV ΑΠΟ CT H STUDIO GIRL (KASSANDRAS0 ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ CT KAI STUDIO GIRLS ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΓΑΣΤΡΕΝΕΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΚΑΝΑ TEST HIV ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΕΘΟΔΟΣ CMIA ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥΣ ΙΔΡΩΤΕΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΘΑΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ TON HIV ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΡΕΜΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ HIV ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΕΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΜΕΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ HIV ΑΠΟ CT H STUDIO GIRL (KASSANDRAS0 ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φίλε μου αν έχει κάποιος ΗIV θα φανεί στα τέστ μετά απο 3 εβδομάδες απο την ημέρα που μεταδόθικε ο ιός, όλα αυτά που λές είναι περισότερο ψυχοσωματικά παρά κάτι άλλο. Πάντος για να σου φύγει η ιδέα κάνε ένα τέστ και σε δημόσιο νοσοκομείο. Αν θές στείλε μου pm μιας και ο τομεας εργασιας μου σχετίζετε με όλα αυτά.
εγω ειμαι κρουσμα τυπε! σε ποια studio girls πηγες? μπορει να πηγα εκει πριν απο σενα!ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ CT KAI STUDIO GIRLS ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΓΑΣΤΡΕΝΕΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΚΑΝΑ TEST HIV ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΕΘΟΔΟΣ CMIA ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥΣ ΙΔΡΩΤΕΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΘΑΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ TON HIV ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΡΕΜΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ HIV ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΕΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΜΕΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ HIV ΑΠΟ CT H STUDIO GIRL (KASSANDRAS0 ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε 3 εβδομάδες χλωμό, αλλά σε 6 μάλλον... Για ακρίβεια 12 εβδομάδες (3 μήνες) μετά το περιστατικό θα φανεί κατά 99.9% και 6 μήνες μετά κατά 100%...Υπάρχει μέθοδος βέβαια που το βρίσκει 10 ΜΕΡΕΣ μετά το ύποπτο περιστατικό...
Τι λες ρε συ! 3-4 βδομαδες και το ΕLISA εχει δωσει αποτελεσμα. αυτο το 10 μερες εννοεις με PCR και ειναι μοριακος ελεγχος. 6 βδομαδες ειναι πολυ....σιγα μη θελει 12 εβδομαδες.
Π
Δες λίγο pm.Φίλε μου μην επιμένεις...Ήταν σαφές αυτό που έγραψα...Για σίγουρο αποτέλεσμα 12 βδομάδες μετά το περιστατικό...Φυσικά και μπορεί να δώσει αποτέλεσμα και σε λιγότερο, αλλά δεν είναι 100% σίγουρο (κυρίως τα αρνητικά αποτελέσματα)._
Πετυχα συνευρεση με αθλητρια κολ γκερλ, που ειχε σπιρακια στο στομα , δεν την αφησα να μου κανει ακαποτο, απλα απο περιεργεια..εαν εχει γκομενα ερπη (απλη μορφη) στο στομα, και σου κανει στοματικο, υπαρχει περιπτωση να κολησεις τπτ?κολαει ερπης γεννητικων οργανων με τετοιο τροπο, η αλλο το ενα αλλο το αλλο?
Φίλε μου μην επιμένεις...Ήταν σαφές αυτό που έγραψα...Για σίγουρο αποτέλεσμα 12 βδομάδες μετά το περιστατικό...Φυσικά και μπορεί να δώσει αποτέλεσμα και σε λιγότερο, αλλά δεν είναι 100% σίγουρο (κυρίως τα αρνητικά αποτελέσματα)._
Τα κοκκινα στιγματα στο πεος παρα τη χρηση προφυλακτικου γνωριζει καποιος τι σημαινουν η το εχει αντιμετωπίσει?