marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
για πες....και ποιος θα ερθει για εξεταση?Πολύ φτωχό πίστεψε με... στο μυαλό
για πες....και ποιος θα ερθει για εξεταση?Πολύ φτωχό πίστεψε με... στο μυαλό
ε βαλε κατι.......ποσο φτωχο?
Πολύ φτωχό πίστεψε με... στο μυαλό
για πες....και ποιος θα ερθει για εξεταση?
Αχ φιλενάδα συνάδερφε αν έχεις έρπης βάλε ZOVIRAX.
Επίσης μην ανησυχείς για την μεταδοτικότητα της έρπης. Η έρπης που δεν φαίνεται να ξέρεις ότι μεταδίδετε πολύ δύσκολα γιατί θα πρέπει να έρθει το μολυσμένο σημείο σε επαφή ανοιχτή πληγή. Η έρπης που φαίνεται μεταδίδετε πιο εύκολα. Ειδικά αν ο άντρας έχει κάποια αμυχή από το ξύρισμα ή κάποιο σπυράκι.
Μπορώ να στο αποδείξω αυτό αν έχεις έρπης που δεν φαίνεται αφήνοντας να μου κάνεις πεοθηλασμό. Σε φιλάω και στο στόμα αν δεν είσαι μπάζο.
ξερω πως μεταδιδεται,και σας πληροφορω οως δεν ειναι ορατο πολλες φορες εαν καποιος εχει ερπηΑχ φιλενάδα συνάδερφε αν έχεις έρπης βάλε ZOVIRAX.
Επίσης μην ανησυχείς για την μεταδοτικότητα της έρπης. Η έρπης που δεν φαίνεται να ξέρεις ότι μεταδίδετε πολύ δύσκολα γιατί θα πρέπει να έρθει το μολυσμένο σημείο σε επαφή ανοιχτή πληγή. Η έρπης που φαίνεται μεταδίδετε πιο εύκολα. Ειδικά αν ο άντρας έχει κάποια αμυχή από το ξύρισμα ή κάποιο σπυράκι.
Μπορώ να στο αποδείξω αυτό αν έχεις έρπης που δεν φαίνεται αφήνοντας να μου κάνεις πεοθηλασμό. Σε φιλάω και στο στόμα αν δεν είσαι μπάζο.
ξερω πως μεταδιδεται,και σας πληροφορω οως δεν ειναι ορατο πολλες φορες εαν καποιος εχει ερπη
paidia kalispera na rotisw kapia pragmata uparxei pi8anotita na kolisei kapios kati apo glifomouni pipa xoris kapota h apo stomatiko fili ??υπερβολες
paidia kalispera na rotisw kapia pragmata uparxei pi8anotita na kolisei kapios kati apo glifomouni pipa xoris kapota h apo stomatiko fili ??
αν εχεις πληγη στην πουτσα και εκεινη πληγη στο στομα η στα ουλα κολλησσες και αντοιστιχα στο γλειφομουνιpaidia kalispera na rotisw kapia pragmata uparxei pi8anotita na kolisei kapios kati apo glifomouni pipa xoris kapota h apo stomatiko fili ??
Γενικά, όλα είναι συνάρτηση του πόσο πολύ τα επιθυμείς κ σ' ευχαριστούν..!
Αν για κάποιον ο ελεύθερος στοματικός έρωτας δεν είναι απαραίτητος κι αναγκαίος, μπορεί να τ' αποφύγει.. Απ' την άλλη αν είναι κάτι που τον ευχαριστεί πολύ, αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων του κ το ρισκάρει..
Κίνδυνος υπάρχει, αλλά είναι σχετικά μικρός.. Υπάρχουν άλλα πράγματα που κάνουμε κι είναι ακόμα πιο επικίνδυνα..! Κι η γνώμη μου είναι ότι αν φοβόμαστε τόσο πολύ για τις ασθένειες ας κάτσουμε σπίτι μας καλύτερα.. Άλλωστε το λέει κ το τραγούδι:
"Για να μείνεις εκτός νόσου, μοναχός σου εκτονώσου..!"
Εγώ μπορώ να δεχθώ για λόγους υγεινής να μου κάνουν στοματικό με προφυλακτικό, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω τα γλωσσόφιλα κ το γλυφομούνι, είτε με γκόμενα, είτε με ιερόδουλο..!
Αν είναι να το κόψω τελείως το άθλημα τότε κ να τον παίζω σπίτι μου καλύτερα..!
Στοιχεία σοκ φέρνει στο φως μελέτη λοιμοξιολόγων για τη σεξουαλική ζωή των Ελληνίδων.
Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε από λοιμωξιολόγους με στοιχεία από ασθενείς δημόσιων νοσοκομείων, μία στις δύο Ελληνίδες έχει προσβληθεί από τον ιό των κονδυλωμάτων HPV. Ωστόσο, λόγω του γεγονότος ότι το συγκεκριμένο αφροδισιακό νόσημα, συνδέεται με την απελευθερωμένη σεξουαλική ζωή, στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι γυναίκες αρνούνται να κάνουν κάτι γι' αυτό, παρά το γεγονός ότι ιός αυτός μπορεί να εξελιχθεί σε καρκίνο της μήτρας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας, οι Ελληνίδες δεν κάνουν το εμβόλιο – ο εμβολιασμός κινείται γύρω στο 18% - κυρίως λόγω άγνοιας καθώς μία στις δύο δεν ξέρει ότι υπάρχει. Βέβαια ακόμη κι όταν ενημερώνονται δεν επιλέγουν να το κάνουν, καθώς πολλές θεωρούν ότι ο γιατρός θέλει να προωθήσει το εμβόλιο ενώ άλλες διαβάζουν στο Ίντερνετ δημοσιεύματα κατά του εμβολίου τα οποία εμπιστεύονται περισσότερο παρά το γιατρό τους.
Από την έρευνα που έγινε σε 3.000 Ελληνίδες από 18 μέχρι 70 ετών προκύπτει όπως λέει ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας ότι μεγάλος αριθμός γυναικών στην Ελλάδα παραμένει με επιμένουσα λοίμωξη. Παρήγορο είναι το γεγονός ότι από τις γυναίκες αυτές μόνο το 1% εμφάνισε τελικά καρκίνο της μήτρας.
Σημαντικό και εδώ όπως και σε κάθε άλλο γυναικολογικό πρόβλημα είναι το Παπ – τεστ. “Οι περισσότερες απ' αυτές τις λοιμώξεις φεύγουν όπως περνάμε μια ίωση και επίσης σήμερα μπορεί μια γυναίκα να είναι προσβεβλημένη από ένα στέλεχος του ιού και ύστερα από 2-3 χρόνια αυτό το στέλεχος να έχει φύγει ή να προσβληθεί ύστερα από πέντε χρόνια από ένα άλλο στέλεχος του ιού. Αρα δεν έχει κανένα νόημα να ψάχνεται η γυναίκα αν έχει αυτό το στέλεχος ή κάποιο άλλο για ειδικότερες εξετάσεις. Η πρωτογενής πρόληψη παραμένει το Παπ-τεστ” αναφέρει ο αναπληρωτής καθηγητής κυτταρολογίας Α. Καρακίτσος.
πηγη newsit.gr
τι να πεις....ας τα βλεπουμε εμεις τουλαχιστον....να προσεχουμε.
νομιζω οτι το εμβολιο πρεπει να το κανουν οι γυναικες οσο πιο νεες ειναι και καλυτερα οταν ειναι παρθενες. Οποτε, δεν ειναι και πολυ σοκαριστικο που πολυ λιγες το κανουν
Π
Αυτό ίσχυε όταν είχε πρωτοβγει το εμβόλιο, γιατί μπορεί κάποια κοπέλα να είχε τον ιό αλλά να μην είχε εμφανή συμπτώματα ακόμα...Οπότε το εμβόλιο δεν θα είχε κανένα νόημα!Τους τελευταίους μήνες όμως όλο και περισσότεροι κάνουν το εμβόλιο και μάλιστα πολλοί από αυτούς είναι άντρες! Ο HPV είναι τόσο διαδεδομένος όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε! Μπορεί να το έχουμε και να μην εμφανίσουμε ποτέ συμπτώματα, ή μπορεί κάποια στιγμή της ζωής μας και να εμφανήσουμε! Συνήθως μετά από 4μήνες εώς 1 χρόνο από τη στιγμή που κάποιος έρθει σε επαφή με τον ιό θα εκδηλώσει κάποιο σύμπτωμα (χωρίς όμως αυτό να είναι απαραίτητο)!
Όσον αφορά τα ακάποτα που λέγατε παραπάνω, την άποψή μου την είπα και καμία ευθύνη δεν φέρω!
Δηλαδη, ενας υγειης αντρας που τρεφεται σωστα και αθλειται, αν πιασει HPV, θα δειξει συμπτωματα μετα 4-12 μηνες? Γιατι οχι νωριτερα?
Π
Ένας υγειής άντρας που τρέφεται και αθλείται πιθανότατα να μην εκδηλώσει κανένα σύμπτωμα για πολύ μεγάλο διάστημα (ίσως και χρόνια, ίσως και να μην εκδηλώσει ποτέ)! Είναι ασαφής ακόμα ο λόγος που συμβαίνει αυτό (δεν οφείλετε μόνο στο ανοσοποιητικό σύστημα)! Κάποιες έρευνες συνδέουν την εκδήλωση συμπτωμάτων ακόμα και με το ζάχαρο και άλλα! Κατά μέσο όρο ο ιός χρειάζεται 4μήνες για να εκδηλωθεί (το νωρίτερο 1μήνα)!
μου κανει εντυπωση πως δινεις γλωσσόφιλα και κανεις και γλυφομούνι ενω το ακαποτο το φοβασαι ...Εγώ μπορώ να δεχθώ για λόγους υγεινής να μου κάνουν στοματικό με προφυλακτικό, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω τα γλωσσόφιλα κ το γλυφομούνι, είτε με γκόμενα, είτε με ιερόδουλο..!