pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.789
- Πόντοι
- 4.655
Δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο για αυτό θα κλείσω λέγοντας 2-3 "βλακείες" κατά εσένα!
1.Αν διαβάσεις καλύτερα τι έγραψα θα δεις ότι κάνεις και πάλι λάθος!!! Δεν είπα "την επόμενη μέρα", αλλά μετά από 5 μέρες! Και δεν το είπα τυχαία! Σαν βιολόγος θα έπρεπε να διαβάζεις καλύτερα και να είσαι πιο προσεχτικός όταν διατυπώνεις επικίνδυνες απόψεις...
2.Πόσοι εδώ μέσα ή γενικά κάνουν PCR???Θα με τρελάνεις τελείως?Ένα τεστ παπα και έλεγχο υγρών από γυναικολόγο κάνουν όλες...Μη μου λες τέτοια μόνο και μόνο για να φανείς σωστός και εγώ λάθος...Έδώ γράφω ότι πραγματικά συμβαίνει και όχι τι θα έπρεπε να γίνετε ή τι θα μπορούσε να γίνει...
1. Εισαι υπερβολικος με τις θεωριες σου κατ' εμε, διοτι δεν απαντησες στο οτι το σεναριο σου ειναι θεωρητικο και μη αποδεδειγμενο. Το εβγαλες απο το μυαλο σου.
2. Για τις ιεροδουλες δεν μιλας με στοιχεια, παλι με θεωριες. Διαφωνω οτι αυτες εξαπλωνουν αφροδισια και πρεπει να προσεχεις ποιον κατηγορεις. Δεν απαντησες στο σε ποια ομαδα εχουν αυξηθει τα κρουσματα αφροδισιων στην Ελλαδα τα τελευταια χρονια. Δεν ξερεις αν ειναι απο τις πουτανες.
3. Σεβομαι οτι εισαι αφροδισιολογος, ομως η' θα μιλας με στοιχεια η' οχι. Πρεπει να αποφασισεις....Εγω ειμαι βιολογος/ανοσολογος και γνωριζω οτι δε κολλας ευκολα (δηλαδη δυσκολα, πολυ δυσκολα) αφροδισια απο ακαποτο στοματικο. ΤΕΛΟΣ.
Π