Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη δε μπορει να βγει 5-6 μερες μετα την υποπτη επαφη?

Π

Όχι φίλε μου! Αν πχ το ανοσοποιητικό σου είναι σε άθλια κατάσταση και έρθεις σε επαφή με τον ιό, τότε όλα είναι πιθανά! Λιγότερο από μήνα (χοντρικά πάντα) δεν έχω ακούσει και δεν έχω διαβάσει πουθενά να εμφανίζει συμπτώματα κανείς. Μπορεί να συνδέει κανείς την εμφάνιση συμπτωμάτων με μια ύποπτη επαφή αλλά ΠΟΤΕ δεν μπορείς να ξέρεις πότε και από ποιον κόλλησες...

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Αφηστε παιδια την εκανα κ εγω τη μαλακια μου.γενικα παντα προΣεχα αλλα οσα δε φερνει ο χρονος..σε στριπτιτζαδικο πραγα πριν κατι μερες..η γκομενα με αφηνει με το μποξερακι αυτη με κορδονακι,και ερχεται πανω μου πανω κατω Σαν να το κανουμε,μετα μου εκανε κ χειρομαλαξη πανω απτο εσωρουχο.εχω χεστει πανω μου μην πηρα κανα υγρο της οσο χοροπηδαγε απο πανω απτο μποξερακι μου..

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Εμένα η πιο χοντρή βλακεία μου ήταν πριν χρόνια που χα ταξιδέψει Λονδίνο και είχα γνωρίσει μια Κινέζα που ήταν ωραίο μωρό η άτιμη..Τελικά κάναμε σεξ  2 μέρες μετά τη γνωριμία μας και τι γίνεται;Η κοπέλα ήταν πολύ στενή και μάτωσε.Αν και δεν ήταν παρθένα είναι η ανατομία του κόλπου στις Ασιάτισες που ναι πιο στενή περιοχή από τις Ευρωπαίες.

Λοιπόν που λέτε πριν διεισδύσω της έκανα στοματικό,κάναμε σεξ και είδα το προφυλακτικό καταματωμένο.By the way τελειώσαμε και κάναμε ντουζ.Ό,ως ήθελα πάλι και εκεί που είμασταν στο κρεβάτι αγκαλιασμένοι πήγα να της κάνω στοματικό και ενώ έκανα για λίγα δευτερόλεπτα ένιωσα στο στόμα μου τη γεύση του αίματος.Οπότε έτρεξα στο μπάνιο και ξέπλυνα το στόμα μου με νερό.Πάλι καλά που δεν κόλλησα τίποτα...

Ο Θεός να μας φυλάει γιατί όσο κάνουμε σεξ τόσο κινδυνεύουμε.Τουλάχιστον εδώ και 2 χρόνια έχω σταθερή σχέση και είμαστε και οι δύο καθαροί.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Αφηστε παιδια την εκανα κ εγω τη μαλακια μου.γενικα παντα προΣεχα αλλα οσα δε φερνει ο χρονος..σε στριπτιτζαδικο πραγα πριν κατι μερες..η γκομενα με αφηνει με το μποξερακι αυτη με κορδονακι,και ερχεται πανω μου πανω κατω Σαν να το κανουμε,μετα μου εκανε κ χειρομαλαξη πανω απτο εσωρουχο.εχω χεστει πανω μου μην πηρα κανα υγρο της οσο χοροπηδαγε απο πανω απτο μποξερακι μου..

ελεος? σιγα μη κολλησες κατι ρε φιλε, τι υποχονδριασμοι ειανι αυτοι?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Εμένα η πιο χοντρή βλακεία μου ήταν πριν χρόνια που χα ταξιδέψει Λονδίνο και είχα γνωρίσει μια Κινέζα που ήταν ωραίο μωρό η άτιμη..Τελικά κάναμε σεξ  2 μέρες μετά τη γνωριμία μας και τι γίνεται;Η κοπέλα ήταν πολύ στενή και μάτωσε.Αν και δεν ήταν παρθένα είναι η ανατομία του κόλπου στις Ασιάτισες που ναι πιο στενή περιοχή από τις Ευρωπαίες.

Λοιπόν που λέτε πριν διεισδύσω της έκανα στοματικό,κάναμε σεξ και είδα το προφυλακτικό καταματωμένο.By the way τελειώσαμε και κάναμε ντουζ.Ό,ως ήθελα πάλι και εκεί που είμασταν στο κρεβάτι αγκαλιασμένοι πήγα να της κάνω στοματικό και ενώ έκανα για λίγα δευτερόλεπτα ένιωσα στο στόμα μου τη γεύση του αίματος.Οπότε έτρεξα στο μπάνιο και ξέπλυνα το στόμα μου με νερό.Πάλι καλά που δεν κόλλησα τίποτα...

Ο Θεός να μας φυλάει γιατί όσο κάνουμε σεξ τόσο κινδυνεύουμε.Τουλάχιστον εδώ και 2 χρόνια έχω σταθερή σχέση και είμαστε και οι δύο καθαροί.

μηπως ειχε περιοδο?

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Και εγώ είχα κάνει μια φορά το ίδιο μόνο που εκτός από σλιπάκι φορούσα και τζήν παντελόνι. Λέτε να κόλησα κάτι?   :2funny:  :2funny:  :2funny:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Και εγώ είχα κάνει μια φορά το ίδιο μόνο που εκτός από σλιπάκι φορούσα και τζήν παντελόνι. Λέτε να κόλησα κάτι?   :2funny:  :2funny:  :2funny:

κολλουσες μετα γιατι εχυσες μεσα απο το πανταλονι σου

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Φιλε ποκαχοντα κ οι υπολοιποι,μακαρι ναναι οπως τα λετε κ ας κοροιδευετε.ομως εγω εχω αγχωθει.το μποξερακι δεν ειναι προφυλακτικο.ποςο δυσκολο ειναι να υγραθηκε το μποξερακι απο υγρα της κοπελας κ να πηγε στο εργαλειο μου κανας ιος?

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
μηπως ειχε περιοδο?

Δεν είχε περίοδο,είναι απλά ότι οι Κινέζοι την έχουν σαν πινέζα και το κορίτσι αν και είχε κάνει σεξ ήταν σφιχτή σαν παρθένα και εμφανώς πονούσε.Αφού σου λέω όταν της πρωτοέκανα στοματικό δεν είχε καθόλου αίμα.Δόξα το Θεό ήμουν ψύχραιμος και δεν με τρέλαναν οι σκέψεις οπότε μετά από 2μιση μήνες έκανα εξετάσεις και ήμουν καθαρός.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Φιλε ποκαχοντα κ οι υπολοιποι,μακαρι ναναι οπως τα λετε κ ας κοροιδευετε.ομως εγω εχω αγχωθει.το μποξερακι δεν ειναι προφυλακτικο.ποςο δυσκολο ειναι να υγραθηκε το μποξερακι απο υγρα της κοπελας κ να πηγε στο εργαλειο μου κανας ιος?
:2funny: :uglystupid:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655

μηδαμινος.....

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Σε ευχαριΣτω πολυ,μακαρι ναναι ετσι.απτο στομα σου και στου θεου το αυτι

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Δεν είχε περίοδο,είναι απλά ότι οι Κινέζοι την έχουν σαν πινέζα και το κορίτσι αν και είχε κάνει σεξ ήταν σφιχτή σαν παρθένα και εμφανώς πονούσε.Αφού σου λέω όταν της πρωτοέκανα στοματικό δεν είχε καθόλου αίμα.Δόξα το Θεό ήμουν ψύχραιμος και δεν με τρέλαναν οι σκέψεις οπότε μετά από 2μιση μήνες έκανα εξετάσεις και ήμουν καθαρός.

μπορει να ειχε περιοδο και με το φικι-φικι να βγηκε λιγο αιμα απο το βαθος κηπος. Φυσικα, και να γευτηκες λιγο αιμα, και να ειχε κατι η κοπελα, δε σημαινει οτι το κολλησες. Ειναι πολυ δυσκολο ακομη και αν ειχε κατι.

Π

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ελα ρε φιλε forex. ολα καλα ειναι. δεν τρεχει τιποτα.  δεν γινονται αυτα. ξεχασε το τελειωs. κανε delete.  εσυ ξεπερναs και μενα. :grin:

NIKIFOROS

Μέγας
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
85
Like
765
Πόντοι
3.980
γαμάτε με προφυλακτικό και δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Τώρα για το στοματικό και το αίμα ...όλα παίζουν..

synadelfos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Μάγκες για εξσετασεις για τα ΣΜΝ σε νοσοκομειο τις κάνετε ή σε κανα ιδιοτικό κέντρο υγείας;Πόσο πάει το μαλλί;Σε νοσοκομείο πρέπει να πας πολύ νωρίς;

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
καλημερα ,
πειτε μου σας παρακαλώ,

τα κονδυλωματα κολανε ακομη και αν δεν ειναι εμφανη? εννοω αν εχουν θεραπευθει..
αν δηλαδη εχει καποιος τον ιο τον κολαει?

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
σε ευχαριστώ agie

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Όχι,τα κονδυλώματα μεταδίδονται μόνο στην φάση που νοσεί ο άλλος,δηλαδή σε έξαρση.

Όταν βρίσκεται σε καταστολή ο ιος κ συνεπώς δεν εμφανίζει συμπτώματα(δηλαδή δεν έχει στο σώμα του κονδυλώματα) δεν μεταδίδει.

Συμφωνω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom