Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Εκανα ερευνα να βρω τι κολας απο σεξουαλικα μεταδιδομενα νοσηματα σε τζακουζι-χαμαμ...δεν βρηκα τπτ..μονο αυτην την αναφορα "Δεύτερον, τόσο η πισίνα, όσο και το τζακούζι, υπάρχει πιθανότητα να είναι φουλ στα βακτήρια, τα οποία θα μεταφέρεις μέσα στον κόλπο της συντρόφου σου".

Ξερετε τπτ παιδες? πρωταπολα τα βακτηρια τι ειναι? ειναι νοσημα καθαρα σεξουαλικο? και 2ον τι αλλο μπορει να κλοησει κανεις απο σεξ σε τζακουζι?

qwerty7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
και τωρα θα το παιξεις καλο παιδι και δεν θα της πεις την αληθεια??
Δεν παιζουν με την ζωη των αλλων ρε φιλε

Σαφέστατα και δεν θα παίξω με τη ζωή του άλλου. Θα συνεννοηθώ με τον γιατρό, για να δώ τί εξετάσεις πρέπει να κάνει για να φανεί εαν το έχει ή όχι. Αν το καταλάβει θα της πώ την αλήθεια, δεν έχω άλλη επιλογή. Άλλωστε περνάγαμε και μια μίνι-κρίση.

qwerty7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Είσαι άτυχος και απρόσεκτος, όχι ηλίθιος.

Απ' όσα γνωρίζω (δεν είμαι γιατρός):

Ο γονόκοκκος (το βακτηρίδιο της βλενόρροιας) δεν ευδοκιμεί σε περιβάλλον στόματος. Αν κάποιος που έχει γονόκοκκο "τα δώσει" στο στόμα της πουτάνας, αυτή δεν κολλάει (στα γεννητικά της) από αυτό, και το βακτηρίδιο ψοφάει ύστερα από λίγο ή στα υγρά του στομάχου. Προφανώς, η δικιά σου τα πήρε απ' τον προηγούμενο στο άλλο δωμάτιο, και ήρθε κατ' ευθείαν σε σένα και στον έδωσε. Στην ουρήθρα, κολλάει αμέσως ο γονόκκοκος (το περιβάλλον τον ευνοεί).

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η πουτάνα έχει βλεννόροια.

Είναι σα να γαμήσεις με μεταχειρισμένη καπότα όπου ο προηγούμενος είχε. Θα κολλήσεις.

Μα, εγώ δεν ακούμπησα (χωρίς προφυλακτικό) τα γεννητικά της πουτάνας. Ακάποτο μου έκανε χωρίς προφυλακτικό. Δεν υπάρχει άλλη περίπτωση, από αυτή κόλλησα!

Edit: Κατάλαβα τί λες. Η πουτάνα το μετέφερε από αυτόν σε εμένα, χωρίς να κολλήσει αυτή. Έστω και έτσι...την πάτησα, και δεν θα έπρεπε ποτέ μα ποτέ να κάνω το οτιδήποτε χωρίς προφύλαξη. Αυτά εύχομαι να τα ακούν άλλοι εδωμέσα και να πάρουν τα μέτρα τους, για να μην την πατήσουν όπως εγώ!

qwerty7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εκανα ερευνα να βρω τι κολας απο σεξουαλικα μεταδιδομενα νοσηματα σε τζακουζι-χαμαμ...δεν βρηκα τπτ..μονο αυτην την αναφορα "Δεύτερον, τόσο η πισίνα, όσο και το τζακούζι, υπάρχει πιθανότητα να είναι φουλ στα βακτήρια, τα οποία θα μεταφέρεις μέσα στον κόλπο της συντρόφου σου".

Ξερετε τπτ παιδες? πρωταπολα τα βακτηρια τι ειναι? ειναι νοσημα καθαρα σεξουαλικο? και 2ον τι αλλο μπορει να κλοησει κανεις απο σεξ σε τζακουζι?

Άμα θες να είσαι 100% σίγουρος πάρε μια χλωρίνη μαζί σου, και πέρασέ τη πριν μπεις μέσα. Δεν είναι και πολυ πρακτικό, αλλά έτσι τουλάχιστον θα είσαι σίγουρος.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Παιδιά, βοήθεια!

Την πάτησα! Μου έκανε ακάποτο τσιμπούκι μια τανα και κόλλησα βλεννόρροια!  >:(
Πέρασαν 10 μέρες και φαντάστηκα ότι δεν έχω κολλήσει τίποτα, μέχρι που άρχισα να νιώθω τσούξημο κατά την ούρηση. Άρχισα να ανησυχώ, την 3η μέρα έβγαζα κατά-κίτρινο πύον! Ήθελα να πιστεύω ότι είναι ουρολοίμωξη, αλλά ο γιατρός...μου είπε τα μαντάτα!

Το πόσο βρίζω τον εαυτό μου για την μ@λ@κία που έκανα δεν περιγράφεται! Και να φανταστεί κανείς ότι ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα σε μπουρδέλο (όλες τις άλλες πάντα σε studio πήγαινα!) Μα τί γκαντεμιά!

Εννοείται ότι έχω μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή! Για όσους επιδίδονται ακόμα στο σπορ (ακάποτο τσιμπούκι) θα έλεγα να μην το ξανακάνετε ποτέ μα ποτέ μα ποτέ!!!

Ο γιατρός μου έδωσε αντιβίωση 2 φορές την ημέρα, και ένα αντί-διαρροικό, για να μην μου κάνουν διάρροια τα φάρμακα. Είμαι στη 2η μέρα, δεν έχω δεί βελτίωση ακόμα. Μάλλον βοηθάει να πίνω πολύ νερό... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, αλλά ανησυχώ πολύ. Θέλω μόλις τελειώσω την αγωγή να κάνω εξετάσεις και για όλα τα άλλα, για να είμαι σίγουρος ότι είμαι εντάξει...

Υπάρχει κανείς άλλος που να το έχει πάθει; Πόσο καιρό κάνει για να περάσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Ρωτησες τον Ποκοχαντα??  :think:  :grin: :grin:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Φιλε, ειναι πιθανον να κολλησες απο ακαποτο στοματικο, αν και δεν μπορεις να εισαι σιγουρος, μιας και ειναι μια πιθανη πηγη μολυνσης αλλα οχι εμπεριστατωμενη. Το σκηνικο που προτεινε ο φιλος, οτι τα πηρε στο στομα απο τον αλλον και ηρθε σε εσενα κετευθειαν οποτε και τα τσιμπησες απο αυτον, επισης μπορει να ισχυει, ομως και παλι, τρεχα-γυρευε, αντε να βγαλεις ακρη.

Τωρα, το μειζον θεμα ειναι το εξης: αν η κοπελα σου δεν παρει τα αντιβιωτικα, θα σε ξανακολλησει στο μελλον οποτε παλι θα εχεις τρεχαματα (εγωιστικη αποψη, το ξερω, αλλα θα σε βοηθησει να της πεις την αληθεια, διοτι εισαι μαζι της 10 χρονια, πρεπει να αναλαβεις τις ευθυνες σου. 'Ξηγησου μαγκας). Πες, ηθελα να το δοκιμασω, πηγα με φιλαρακια, μαλακιστηκα, ηταν για χαβαλε, κλπ κλπ.

Επισης, εισαι σιγουρος, οτι η γκομενα σου δεν σε εχει κερατωσει (με ακαποτο γαμισακι) και σε κολλησε εκεινη? Μου φαινεται μαλλον υποπτο οτι δεν δεχεται αντιβιωτικα, που πρεπει να περνουν και οι δυο αφου εχεις βακτηριακη μολυνση, που μπορει να τσιμπησει και εκεινη και να τσουζει το μουνακι της...? Απλα, σου λεω, ετσι, δε σημαινει οτι αυτο ισχυει.

Π

qwerty7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε, ειναι πιθανον να κολλησες απο ακαποτο στοματικο, αν και δεν μπορεις να εισαι σιγουρος, μιας και ειναι μια πιθανη πηγη μολυνσης αλλα οχι εμπεριστατωμενη. Το σκηνικο που προτεινε ο φιλος, οτι τα πηρε στο στομα απο τον αλλον και ηρθε σε εσενα κετευθειαν οποτε και τα τσιμπησες απο αυτον, επισης μπορει να ισχυει, ομως και παλι, τρεχα-γυρευε, αντε να βγαλεις ακρη.

Τωρα, το μειζον θεμα ειναι το εξης: αν η κοπελα σου δεν παρει τα αντιβιωτικα, θα σε ξανακολλησει στο μελλον οποτε παλι θα εχεις τρεχαματα (εγωιστικη αποψη, το ξερω, αλλα θα σε βοηθησει να της πεις την αληθεια, διοτι εισαι μαζι της 10 χρονια, πρεπει να αναλαβεις τις ευθυνες σου. 'Ξηγησου μαγκας). Πες, ηθελα να το δοκιμασω, πηγα με φιλαρακια, μαλακιστηκα, ηταν για χαβαλε, κλπ κλπ.

Επισης, εισαι σιγουρος, οτι η γκομενα σου δεν σε εχει κερατωσει (με ακαποτο γαμισακι) και σε κολλησε εκεινη? Μου φαινεται μαλλον υποπτο οτι δεν δεχεται αντιβιωτικα, που πρεπει να περνουν και οι δυο αφου εχεις βακτηριακη μολυνση, που μπορει να τσιμπησει και εκεινη και να τσουζει το μουνακι της...? Απλα, σου λεω, ετσι, δε σημαινει οτι αυτο ισχυει.

Π

Δεν μπορώ να πώ ότι δεν το σκέφτηκα, αλλά κατά 95% το αποκλείω. Τέσπα, το θέμα είναι (α) να γίνω καλά (δεν ξέρω αν ο παθολόγος μου έχει κάνει σωστή διάγνωση και αν αρκεί η αντιβίωση που μου έδωσε. Διαβάζω και για μια ένεση στον κώλο που σου κάνουνε, γιατί δεν μου το είπε; Δευτέρα θα πάω σε ιδιώτη δερματολόγο αφροδισιολόγο που έχει κάνει και στο Α. Συγγρός, και θα πάρω 2η άποψη. Δεύτερον, όταν (με το καλό) γινω καλά, θέλω να κάνω εξετάσεις να δώ ότι όντως μου έχει φύγει και ότι δεν έχω και τίποτε άλλο. Τρίτον, πρέπει να βάλω και την κοπέλα μου να κάνει παρόμοιες εξετάσεις για να αποκλείσω ότι το έχει (αφού δεν θέλει να πάρει αγωγή - κοίτα να δεις κάτι κωλύμματα ρε παιδί μου).
Το κάναμε 2 φορές με την κοπέλα μου αφότου είχα πάει εγώ (αλλά πριν εκδηλώσω τα συμπτώματα). Ποιά η πιθανότητα να έχει κολλήσει; Υπάρχει άραγε πιθανότητα να μην κόλλησε; Αυτό δεν ξέρω...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Δεν μπορώ να πώ ότι δεν το σκέφτηκα, αλλά κατά 95% το αποκλείω. Τέσπα, το θέμα είναι (α) να γίνω καλά (δεν ξέρω αν ο παθολόγος μου έχει κάνει σωστή διάγνωση και αν αρκεί η αντιβίωση που μου έδωσε. Διαβάζω και για μια ένεση στον κώλο που σου κάνουνε, γιατί δεν μου το είπε; Δευτέρα θα πάω σε ιδιώτη δερματολόγο αφροδισιολόγο που έχει κάνει και στο Α. Συγγρός, και θα πάρω 2η άποψη. Δεύτερον, όταν (με το καλό) γινω καλά, θέλω να κάνω εξετάσεις να δώ ότι όντως μου έχει φύγει και ότι δεν έχω και τίποτε άλλο. Τρίτον, πρέπει να βάλω και την κοπέλα μου να κάνει παρόμοιες εξετάσεις για να αποκλείσω ότι το έχει (αφού δεν θέλει να πάρει αγωγή - κοίτα να δεις κάτι κωλύμματα ρε παιδί μου).
Το κάναμε 2 φορές με την κοπέλα μου αφότου είχα πάει εγώ (αλλά πριν εκδηλώσω τα συμπτώματα). Ποιά η πιθανότητα να έχει κολλήσει; Υπάρχει άραγε πιθανότητα να μην κόλλησε; Αυτό δεν ξέρω...
  υπαρχει μεγαλο ποσοστο, να μην κολλησε τιποτα απο σενα.  αλλα δεν μπορει να εισαι σιγουροs 100%.  πρεπει οπωσδηποτε και η κοπελλα σου, να  ακολουθησει  αγωγη.  2 λυσειs υπαρχουν.      τηs λεs την αληθεια, παιρνει την αγωγη και χωριζετε.        η αλλη λυση, αν δεν θελειs να την χασειs,  ειναι να συννενοηθειs με τον γιατρο  απο πριν,  και μετα να πατε μαζι σε αυτον.    θα  δωσει αυτοs καποια ιατρικη εξηγηση, οτι λογω τηs τυχον δικιαs  σου ουρολοιμωξηs,  θα πρεπει και αυτη να  ακολουθησει την  συγκεκριμενη φαρμακευτικη αγωγη  που θα παρειs  και εσυ. 

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
   υπαρχει μεγαλο ποσοστο, να μην κολλησε τιποτα απο σενα.  αλλα δεν μπορει να εισαι σιγουροs 100%.   πρεπει οπωσδηποτε και η κοπελλα σου, να  ακολουθησει  αγωγη.   2 λυσειs υπαρχουν.      τηs λεs την αληθεια, παιρνει την αγωγη και χωριζετε.        η αλλη λυση, αν δεν θελειs να την χασειs,   ειναι να συννενοηθειs με τον γιατρο  απο πριν,   και μετα να πατε μαζι σε αυτον.    θα  δωσει αυτοs καποια ιατρικη εξηγηση, οτι λογω τηs τυχον δικιαs  σου ουρολοιμωξηs,  θα πρεπει και αυτη να  ακολουθησει την  συγκεκριμενη φαρμακευτικη αγωγη  που θα παρειs  και εσυ. 
φιλε, για να κανω τον δικηγορο του διαβολου...ασε 2 εβδομαδες να δεις αν θα σου παραπονεθει η κοπελα σου οτι εχει τετοια συμπτωματα.αν δεν σου παραπονεθει, καντο γαργαρα.την γλιτωσες χωρις να την κολλησεις.εννοειται οτι 2 εβδομαδες θα βρεις μια προφαση και δεν θα κανεις ερωτα με την κοπελα σου.εσυ θα εχεις τελειωσει με την αγωγη και θα εισαι ενταξει.και μετα πο 3 μηνες, στο ξεκαρφωτο πατε και κανετε μαζι εξετασεις για μσν να δεις αν και 2 ειστε γενικα καλα...
αν ομως σε λιγες μερες σου παραπονεθει οτι εχει συμπτωματα τοτε 2 επιλογες υπαρχουν:ή εχει λερωμενη την φωλια της εκεινη και στο μετεδωσε εκεινη οποτε εσυ την βγαζεις καθαρη την οτι δεν εχεις ευθυνη και στο μετεδωσε εκεινη, ή αν δεν εχει λερωμενη την φωλια της και φταις εσυ, τοτε συνενοησε απο πριν με τον γιατρο για να μην σε καρφωσει οτι εχεις ηδη παει και ακολουθεις αγωγη...στα λεω αυτα γιατι δεν ξερεις αν δεν φταει εκεινη με καμια κουτσουκελα της, η αν φταις εσυ και της πεις την αληθεια, τοτε θα σε κατηγορησει οχι μονο οτι την κερατωσες αλλα το εκανες και ακαποτα (την πιπα) με πουτανα, οποτε εισαι βλακας!αυτη ειναι η γνωμη μου...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655

κοιτα, η πιθανοτητα να την εχεις κολλησει ειναι 60% περιπου και αυτη καθε φορα που κανατε σεξ. Ειναι αρκετα μεγαλη...τι να πω. Παντως σιγουρεψου οτι ειναι ΣΜΝ, απο τα μεγαλα και μετα πραξε με σιγουρια. Ενημερωσε εδω για τα την δευτερη αποψη που θα παρεις, αν θες.

Π

qwerty7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν, τα νεότερα είναι ότι μου έστειλε pm άλλος από το φόρουμ, λέγοντάς μου ότι έπαθε το ίδιο, στο ίδιο σπίτι, και κατά πάσα πιθανότητα από την ίδια κοπέλα!  :headbang:
Επίσης και αυτουνού του κάνανε ένεση στο κώλο, και σταμάτησε το πύον από την επόμενη μέρα! (Εμένα ο παθολόγος μου δίνει ciproxin αντιβίωση είμαι στην 3η μέρα και τίποτα ακόμη, γι'αυτό θα πάω σε ειδικό αφροδισιολόγο δερματολόγο που έχει κάνει στο Α. Συγγρός για να δώ. Θα σας γράψω τί θα μου πεί. Μέχρι στιγμής, όπως καταλαβαίνετε, ταλαιπωρούμαι απίστευτα, ανησυχώ, έχει πέσει η ψυχολογία μου στα τάρταρα, και κινδυνεύει και η σχέση μου. Γι'αυτό το λέω σε όλους για άλλη μια φορά ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ σαν και εμένα, ποτέ ακάποτο στοματικό χωρίς προφυλακτικό! Τελεία και παύλα! Εγώ 1 φορά το έκανα και την πάτησα! 1 φορά ρε γαμώτο! Αυτά παθαίνει όποιος δεν προσέχει! Γι'αυτό λοιπόν, προσοχή.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Λοιπόν, τα νεότερα είναι ότι μου έστειλε pm άλλος από το φόρουμ, λέγοντάς μου ότι έπαθε το ίδιο, στο ίδιο σπίτι, και κατά πάσα πιθανότητα από την ίδια κοπέλα!  :headbang:
Επίσης και αυτουνού του κάνανε ένεση στο κώλο, και σταμάτησε το πύον από την επόμενη μέρα! (Εμένα ο παθολόγος μου δίνει ciproxin αντιβίωση είμαι στην 3η μέρα και τίποτα ακόμη, γι'αυτό θα πάω σε ειδικό αφροδισιολόγο δερματολόγο που έχει κάνει στο Α. Συγγρός για να δώ. Θα σας γράψω τί θα μου πεί. Μέχρι στιγμής, όπως καταλαβαίνετε, ταλαιπωρούμαι απίστευτα, ανησυχώ, έχει πέσει η ψυχολογία μου στα τάρταρα, και κινδυνεύει και η σχέση μου. Γι'αυτό το λέω σε όλους για άλλη μια φορά ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ σαν και εμένα, ποτέ ακάποτο στοματικό χωρίς προφυλακτικό! Τελεία και παύλα! Εγώ 1 φορά το έκανα και την πάτησα! 1 φορά ρε γαμώτο! Αυτά παθαίνει όποιος δεν προσέχει! Γι'αυτό λοιπόν, προσοχή.
Ψυχραιμία ρε συ το βασικό,από όσο καταλαβά θεραπεύεται το προβλημά σου...πρόσεχε μόνο λίγο κ την σχέση σου τώρα...ευτυχώς εγώ την πρώτη κ τελευταία φορά μου με ακάποτο στοματικό δεν την πάτησα.
Και συ τα μπουρδέλα τί τα θες εφόσον έχεις σχέση;;; :idiot: :uglystupid:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Λοιπόν, τα νεότερα είναι ότι μου έστειλε pm άλλος από το φόρουμ, λέγοντάς μου ότι έπαθε το ίδιο, στο ίδιο σπίτι, και κατά πάσα πιθανότητα από την ίδια κοπέλα!  :headbang:

Οκ φιλε, ευχαριστουμε που μας ειδοποιησες, αν μπορεις να ξαναποσταρεις σε ποιο μαγαζι εγινε αυτο και την γκομενα, να γνωριζουμε. Περαστικα σου! Εισαι και ατυχος ρε φιλαρακι!

Επισης, μην ξεχασεις να μας πεις τα αποτελεσματα των εξετασεων σου, αν γινεται. Ειναι σημαντικο, πιστευω....

Π

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Η βλεννοροια ή γοννοροια ειναι ΣΜΝ, πολυ μεταδοτικο, αλλα ευτυχως θεραπευεται πολυ ευκολα με αντιβιωτικα χωρις να αφηνει προβληματα, ακριβως επειδη η διαγνωση ειναι προφανης στον ασθενη απο την πρωτη στιγμη.

Ειναι απο τις ατυχιες που πρεπει να θεωρεις περιστασιακα δεδομενες αφου ασκεις το αθλημα, αλλα χωρις μεγαλη σημασια.

Επισκέπτης
Αυτά τα πράματα είναι αρκετά σοβαρά παιδιά, ώστε να ενημερωνόμαστε όλοι και όχι μόνο κάποιος που έτυχε να πάθει το ίδιο μέσω pm.

qwerty7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Η βλεννοροια ή γοννοροια ειναι ΣΜΝ, πολυ μεταδοτικο, αλλα ευτυχως θεραπευεται πολυ ευκολα με αντιβιωτικα χωρις να αφηνει προβληματα, ακριβως επειδη η διαγνωση ειναι προφανης στον ασθενη απο την πρωτη στιγμη.

Ειναι απο τις ατυχιες που πρεπει να θεωρεις περιστασιακα δεδομενες αφου ασκεις το αθλημα, αλλα χωρις μεγαλη σημασια.

Ανησυχώ περισσότερο για τη μακροχρόνια σχέση μου. Μπορεί να την έχω κολλήσει και να μην εκδηλώσει συμπτώματα, έτσι έχω διαβάσει. Πρέπει να την πείσω να κάνει εξετάσεις για να δούμε αν έχει κολλήσει. Θα ρωτήσω αύριο τον γιατρό που θα πάω. Πολύ πιθανό να της το πώ ο ίδιος (έχω πεί ουρολοίμωξη) την αλήθεια, και ό,τι γίνει. Πριν κάνει εξετάσεις. Και ο Θεός βοηθός.

qwerty7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ θα πρότεινα να πεί κάποιος στους διαχειριστές να βάλουν κάποιο ευδιάκριτο banner που να αναφέρει ρητά τον κίνδυνο μόλυνσης από ακάποτο στοματικό. Αυτονόητο; Όχι για όλους! Τώρα που την έπαθα το ξέρω, και ελπίζω να το κατάλαβαν και να έσωσα κι'άλλους από εδώ! Better safe than sorry.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Αυτα τα λεμε και στο αλλο θρεντ, αλλα μερικοι ειναι ξεροκεφαλοι!  :grin:

Περαστικα σε σενα, και μην φοβασαι η Βλεννορροια θεραπευεται πολυ ευκολα. Η μεγαλυτερη ανησυχια ειναι ψυχολογικη και αφορα την σχεση σου με την κοπελα. Ειναι μια δοκιμασια, αλλα μετα απο 12 χρονια σχεσης πρεπει να εχεις καποια ιδεα πως θα παρει τα μαντατα αν της ομολογησεις την αληθεια.

Εχεις και την αλλη λυση που σου δωσανε με τον μιλημενο γιατρο. Λες να μην παρει χαμπαρι ομως?  :think:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Αυτα τα λεμε και στο αλλο θρεντ, αλλα μερικοι ειναι ξεροκεφαλοι!  :grin:

Περαστικα σε σενα, και μην φοβασαι η Βλεννορροια θεραπευεται πολυ ευκολα. Η μεγαλυτερη ανησυχια ειναι ψυχολογικη και αφορα την σχεση σου με την κοπελα. Ειναι μια δοκιμασια, αλλα μετα απο 12 χρονια σχεσης πρεπει να εχεις καποια ιδεα πως θα παρει τα μαντατα αν της ομολογησεις την αληθεια.

Εχεις και την αλλη λυση που σου δωσανε με τον μιλημενο γιατρο. Λες να μην παρει χαμπαρι ομως?  :think:

φιλε, μην το χοντρυνεις, καταλαβαινω οτι η αληθεια ειναι επικινδυνη, αλλα με μιλημενο γιατρο ειναι παπαρια. Μετα 10 χρονια σχεσης, ρε συ τι δε θα καταλαβει οτι πηγες με τα φιλαρακια σου και εχασες ενα στοιχημα και πηγες για πιπα? Ελα ρε συ κατι μπορεις να πεις να την κανεις και να της πεις και την αληθεια....παντως, καντο γρηγορα, μην το αφησεις..........αλλα σιγουρεψου οτι τσιμπησες αφροδισιο πρωτα

Π

qwerty7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Προσπαθώ να καταλάβω εαν την έχω κολλήσει. Εδώ και λίγες μέρες βγάζει ένα απειρο-ελάχιστο αίμα (όχι όμως όταν κατουράει). Αυτό, βέβαια, της είχε ξανα-συμβεί και παλαιότερα. Εντομεταξύ, έχω φάει το ιντερνετ, και δεν βρίσκω πουθενά ότι υπάρχει τέτοιο σύμπτωμα για βλεννόρροια-γονόρροια στις γυναίκες. Οπότε έχω μια ελπίδα ότι ίσως να μην την έχω κολλήσει! Αύριο θα πάει να κάνει εξετάσεις όμως, οπότε σύντομα θα ξέρουμε. Και εγώ αύριο θα δω τον αφροδισιολόγο-δερματολόγο και θα τον ρωτήσω για όλα αυτά. Αν οι εξετάσεις της δείξουν κάτι άσχημο, θα διαδραματιστούν χοντρά επεισόδια! Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά. Στο μεταξύ, δεν μπορώ να κοιμηθώ, έχω κρυάδες, και τα χέρια μου είναι παγωμένα μονιμως από την αγωνία...Και βρίζω τον εαυτό μου όλη την ώρα. Κουράστηκα πια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom