Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
περικουά?

έκανε τη μαλακία, τρόμαξε, ανησυχεί για την κοπέλα του, σκέφτεται να της το πει και (αν κατάλαβα καλά) δε θα ξανακάνει μαλακία.

τουλάχιστον για τα δεδομένα του μπου είναι φάρος φωτεινός  :grin:

το οτι ανησυχει δεν αναιρει το γεγονος οτι πιθανοτατα την κολλησε κ την εθεσε σε ΄κινδυνο'. κ ανησυχει επειδη θα αναγκαστει να της πει την αληθεια ή για την υγεια της? αν ισχυει το δευτερο, νωρις το θυμηθηκε.
επειδη ειναι ο μονοφθαλμος εδω μεσα, δεν αξιζει κ συγχαρικια για την οποια ανησυχια του.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
λες?  :think:

εγώ περίμενα κάτι σε φάση πω ρε πούστη κόλλησα και την άλλη και τώρα θα έχω τραβήγματα  :S
Αυτό θα ήτανε η σπάνια εκδοχή...

Εδώ όλοι νοιάζονται κ αγαπάνε τις γυναίκες... :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
περικουά?

έκανε τη μαλακία, τρόμαξε, ανησυχεί για την κοπέλα του, σκέφτεται να της το πει και (αν κατάλαβα καλά) δε θα ξανακάνει μαλακία.

τουλάχιστον για τα δεδομένα του μπου είναι φάρος φωτεινός  :grin:
πως φαινεται οτι εισαι απειρη στους αντρες  :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
το οτι ανησυχει δεν αναιρει το γεγονος οτι πιθανοτατα την κολλησε κ την εθεσε σε ΄κινδυνο'. κ ανησυχει επειδη θα αναγκαστει να της πει την αληθεια ή για την υγεια της? αν ισχυει το δευτερο, νωρις το θυμηθηκε.
επειδη ειναι ο μονοφθαλμος εδω μεσα, δεν αξιζει κ συγχαρικια για την οποια ανησυχια του.
ΟΥΓΚ!!!

Καθιστή κατσίκα που κελαηδάει έχεις δίκιο.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αυτό θα ήτανε η σπάνια εκδοχή...

Εδώ όλοι νοιάζονται κ αγαπάνε τις γυναίκες... :sunglasses:

:2funny: :2funny:

πως φαινεται οτι εισαι απειρη στους αντρες  :grin:
όλο το ξεχνάω ρε πούστη ότι δεν υπάρχει άντρας που δεν κερατώνει  >:(

δυο χρόνια τα λέω, έχω βαρεθεί την ίδια καραμέλα εδώ μέσα
είναι πλέον δεδομένο ότι όλοι κερατώνουν σ'αυτό το φόρουμ, δεν μπαίνω σε διαδικασία να λέω πόσο σάπιος και χέστης είναι όποιος (και όποια) προτιμά να κερατώνει κατά συρροή από το να τελειώνει τη σχέση. έχω συναίσθηση του πού βρίσκομαι. μέσα στη σαπίλα λεπόνε, τουλάχιστον ο πώς-τονε-λένε τρόμαξε  :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
όλο το ξεχνάω ρε πούστη ότι δεν υπάρχει άντρας που δεν κερατώνει  >:(

δυο χρόνια τα λέω, έχω βαρεθεί την ίδια καραμέλα εδώ μέσα
είναι πλέον δεδομένο ότι όλοι κερατώνουν σ'αυτό το φόρουμ, δεν μπαίνω σε διαδικασία να λέω πόσο σάπιος και χέστης είναι όποιος (και όποια) προτιμά να κερατώνει κατά συρροή από το να τελειώνει τη σχέση. έχω συναίσθηση του πού βρίσκομαι. μέσα στη σαπίλα λεπόνε, τουλάχιστον ο πώς-τονε-λένε τρόμαξε  :rockon:

δεεεν εχω φτασει σε αυτο το σημειο ακομα :P

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Προσπαθώ να καταλάβω εαν την έχω κολλήσει. Εδώ και λίγες μέρες βγάζει ένα απειρο-ελάχιστο αίμα (όχι όμως όταν κατουράει). Αυτό, βέβαια, της είχε ξανα-συμβεί και παλαιότερα. Εντομεταξύ, έχω φάει το ιντερνετ, και δεν βρίσκω πουθενά ότι υπάρχει τέτοιο σύμπτωμα για βλεννόρροια-γονόρροια στις γυναίκες. Οπότε έχω μια ελπίδα ότι ίσως να μην την έχω κολλήσει!
εχεις παρατηρησει αιμορραγια μετα απο σεξουαλικη σας επαφη;

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
ο γενικός κανόνας είναι αν θυμόμαστε ο ένας το όνομα του άλλου θα σκεφτώ να βγάλω την καπότα στην πίπα  :2funny:

οκ, πρωτη φορα το ακουω, εισαι η εξαιρεση ποθ επιβεβαιωνει τον κανονα

Π

bebebebe

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
edwsa pipa me kapota se mia mayrh alla psiloagxwthei..kserw pws me kapota pipa einai elaxistes oi pithanotites na kolliseis kati.. thelw tn gnwmh sas... euxaristw prokatavolika... :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
edwsa pipa me kapota se mia mayrh alla psiloagxwthei..kserw pws me kapota pipa einai elaxistes oi pithanotites na kolliseis kati.. thelw tn gnwmh sas... euxaristw prokatavolika... :)

Α καλα, εσυ αγχωθηκες με πιπα με καποτα...
Φαντασου να πηδηξεις κιολας.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
εμενα αλλο με αποασχολει. Ποιο ειναι το σωστο?

εδωσα μια πιπα ή μου πηρε μια πιπα?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655

Εντελως στατιστικα, το οτι ειναι μαυρη μεγαλωνει τις πιθανοτητες να ειναι φορεας του HIV. Στατιστικα, κανεις δεν εχει κολλησει HIV απο το να δινει πιπα ακαποτη. Ολα τ'αλλα δεν εχουν σχεση με το χρωμα δερματος της γκομενας. Δινοντας ακαποτη πιπα εχεις πολυ μικρο κινδυνο να κολλησεις καποιο αφροδισιο και ερπητα. Κατ'εμε δε θα αγχωνομουν, και αν μεσα σε 10-12 μερες δεν ειχα καποιο συμπτωμα, δε θα ασχολιομουν περισσοτερο

Π

bebebebe

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
evala kapota apla ksereis enw ta kanw meta agxwnomai...k epeidh einai mayrh pio polu...pipa me kapota e tou pousth an arpakse kati o poutsos m...

γραφε με ελληνικούς χαρακτηρες

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εντελως στατιστικα, το οτι ειναι μαυρη μεγαλωνει τις πιθανοτητες να ειναι φορεας του HIV. Στατιστικα, κανεις δεν εχει κολλησει HIV απο το να δινει πιπα ακαποτη. Ολα τ'αλλα δεν εχουν σχεση με το χρωμα δερματος της γκομενας. Δινοντας ακαποτη πιπα εχεις πολυ μικρο κινδυνο να κολλησεις καποιο αφροδισιο και ερπητα. Κατ'εμε δε θα αγχωνομουν, και αν μεσα σε 10-12 μερες δεν ειχα καποιο συμπτωμα, δε θα ασχολιομουν περισσοτερο

Π

Παλι τις ιδιες βλακειες λες. Οσο για το πρωτο, οι στατιστικες λενε οτι οι πιθανοτητες ειναι πολυ μικρες αλλα οχι αδυνατο, οσο για το δευτερο...............τι να σου πω, ειναι πολλοι εδω μεσα που θα διαφωνησουν απο εμπειρια!!  :grin:

qwerty7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Για...όσους με θυμούνται, τελικά η κοπέλα μου εμφάνισε τα συμπτώματα (τσούξημο), άρα την είχα κολλήσει. Αποφάσισα να της πώ την αλήθεια πριν το καταλάβει από μόνη της. Έγινε χαμός φυσικά, ακολούθησε χοντρός καυγάς, της ζήτησα 1000 φορές συγγνώμη, της είπα ότι φταίω εγώ 100% και φυσικά εαν ήξερα ότι υπήρχε πιθανότητα να κολλήσω κάτι (καί εγώ και αυτή) δεν θα το έκανα ποτέ, όμως ήταν ανένδοτη. Της είπα ότι εαν είναι να χωρίσουμε, να χωρίσουμε για τα πραγματικά αίτια, και όχι γι'αυτό. Το σκέφτηκα και εγώ, και συμφώνησα ότι καλύτερο είναι να χωρίσουμε.

For what it's worth, και ο αφροδισιολόγος δυσκολεύθηκε να πιστέψει ότι με 1 φορά ακάποτη πίπα κόλλησα βλεννόρροια, έτσι όμως είναι αυτά. Γκαντεμιές. Εαν με έβαζαν σε ένα σχολείο τώρα θα έκανα το καλύτερο μάθημα περί πρόληψης.

Η βλεννόρροια γιατρέφθηκε με την γνωστή ένεση (rocephin), και ο γιατρός μου έδωσε και μια αντιβίωση για 2 εβδομάδες, περισσότερο προληπτικά (μήπως είχα κολλήσει και τίποτε άλλο). Μετά από 24 ώρες, ήμουν καλά. Και η ζωή συνεχίζεται ξαναξεκινώντας από το μηδεν, και με περισσότερο μυαλό (θέλω να ελπίζω).

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Ένεση; Πού στην έκανε ρε φίλε;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Για...όσους με θυμούνται, τελικά η κοπέλα μου εμφάνισε τα συμπτώματα (τσούξημο), άρα την είχα κολλήσει. Αποφάσισα να της πώ την αλήθεια πριν το καταλάβει από μόνη της. Έγινε χαμός φυσικά, ακολούθησε χοντρός καυγάς, της ζήτησα 1000 φορές συγγνώμη, της είπα ότι φταίω εγώ 100% και φυσικά εαν ήξερα ότι υπήρχε πιθανότητα να κολλήσω κάτι (καί εγώ και αυτή) δεν θα το έκανα ποτέ, όμως ήταν ανένδοτη. Της είπα ότι εαν είναι να χωρίσουμε, να χωρίσουμε για τα πραγματικά αίτια, και όχι γι'αυτό. Το σκέφτηκα και εγώ, και συμφώνησα ότι καλύτερο είναι να χωρίσουμε.

For what it's worth, και ο αφροδισιολόγος δυσκολεύθηκε να πιστέψει ότι με 1 φορά ακάποτη πίπα κόλλησα βλεννόρροια, έτσι όμως είναι αυτά. Γκαντεμιές. Εαν με έβαζαν σε ένα σχολείο τώρα θα έκανα το καλύτερο μάθημα περί πρόληψης.

Η βλεννόρροια γιατρέφθηκε με την γνωστή ένεση (rocephin), και ο γιατρός μου έδωσε και μια αντιβίωση για 2 εβδομάδες, περισσότερο προληπτικά (μήπως είχα κολλήσει και τίποτε άλλο). Μετά από 24 ώρες, ήμουν καλά. Και η ζωή συνεχίζεται ξαναξεκινώντας από το μηδεν, και με περισσότερο μυαλό (θέλω να ελπίζω).
τι συμπτωματα ειχες οταν περασες την βλεννορροια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom