Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Nikch

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πηρα τηλ και στο αχεπα και σε μια συμβουλευτικη γραμμή, μου είπαν πως δεν εχει νοημα να κανω σε λιγότερο απο 2 μηνες εξετάσεις γιατι δεν θα δείξει αποτέλεσμα.
Βεβαια αλλο άτομο μου είπε πως στις 20 μέρες συνήθως δείχνει πλέον το τεστ.

Το θεμα ειναι οτι απτις πρωτες μερες αν εχεις κολήσει μπορεις και να το μεταδόσεις (χτύπα ξύλο, πως να μην πανικοβλημένος και ράκος, εκανα κακό σε εμένα και γκρεμίζω τα όνειρα αλλα και τα παντα στους γύρω μου) και εγω μενω με γονεις ακόμα.

Επίσης snow19 στο ενδιάμεσο δεν προκειται να πάω ποτέ και με τπτ, και ακομα και αν δεν εχω κατι (μακάρι..) παλι θα κάνω καιρό να πάω (εννοειται με πληρωμη δεν προκειται ουτε με 100000δις και ουτε με 10000προφυλακτικα πανω, ποτέ ξανά) και αυτο και αν.. μεγάλο μάθημα, μεγάλη σφαλιάρα έφαγα.

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια.
Ευχαριστώ παντως που ασχοληθήκατε και απαντήσατε και επειδη σας κούρασα κιόλας. Θα ενημερώσω για νεότερα.
Μονο προσευχη μου εμεινε. Τπτ άλλο. Συγνωμη και πάλι.

tonysc

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δε μου λες μηπως πρωτα σκεφτηκες τη μαλακια που εκανες και μετα σου εμφανιστηκαν τα συμπτωματα? φιλε απλα εχεις υπερβολικο αγχος και εκδηλωθηκε μαυτο το τροπο... δεν εχεις τπτ, απλα εισαι μαλακας... :P δεν εμαφινεζεται τπτ σε 48 ωρες....θα χαλαρωσεις θα κανεις ενα τεστακι στο νοσοκομειο και θα δεις οτι δεν εχεις τπτ ...

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
πηρα τηλ και στο αχεπα και σε μια συμβουλευτικη γραμμή, μου είπαν πως δεν εχει νοημα να κανω σε λιγότερο απο 2 μηνες εξετάσεις γιατι δεν θα δείξει αποτέλεσμα.
Βεβαια αλλο άτομο μου είπε πως στις 20 μέρες συνήθως δείχνει πλέον το τεστ.

Το θεμα ειναι οτι απτις πρωτες μερες αν εχεις κολήσει μπορεις και να το μεταδόσεις (χτύπα ξύλο, πως να μην πανικοβλημένος και ράκος, εκανα κακό σε εμένα και γκρεμίζω τα όνειρα αλλα και τα παντα στους γύρω μου) και εγω μενω με γονεις ακόμα.

Επίσης snow19 στο ενδιάμεσο δεν προκειται να πάω ποτέ και με τπτ, και ακομα και αν δεν εχω κατι (μακάρι..) παλι θα κάνω καιρό να πάω (εννοειται με πληρωμη δεν προκειται ουτε με 100000δις και ουτε με 10000προφυλακτικα πανω, ποτέ ξανά) και αυτο και αν.. μεγάλο μάθημα, μεγάλη σφαλιάρα έφαγα.

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια.
Ευχαριστώ παντως που ασχοληθήκατε και απαντήσατε και επειδη σας κούρασα κιόλας. Θα ενημερώσω για νεότερα.
Μονο προσευχη μου εμεινε. Τπτ άλλο. Συγνωμη και πάλι.

λοιπον επειδή πολλα θα ακουσεις και θα ανχωθεις περισσοτερο οι μονοι που ξερουν ειναι η γραμμη που πηρες και το αχεπα εφοσον εισαι απο θεσ/νικη.
δυστοιχος η επαφη σου οπως την περιγραφης ειναι ψιλο επικινδυνη και δε αν ψωνισες κανα τελειωμενω τρανς απο τα στενακια τις γιαννιτσων, η τελος παντον ηταν τοσο αθλια που δεν το πηρες χαμπαρι
της 72 ωρες για πεπ τις εχασες , ηρεμεις οσο μπορεις περιμενεις 10-12 μερες και πανε για μοριακο ελενχο pcr (κοστίζει καπου στα 350 ευρω μονο για hiv) γινεται δωρεαν μονο αν δωσεις αιμα αλλα πρεπει να πεις ψεματα στην δηλωση και να πας σε νοσοκομειο που κανει τετοιο ελενχο στις αιμοληψιες (μονο αχεπα κατα κυριο λογο)
αλλος τροπος περιμενεις 4-6 εβδομαδες και κανεις ενα διπλο τεστ αντιγωνων και αντισωματων για hiv ειτε σε δημοσιο ειτε σε κλινικη το αποτελεσμα ειναι σχεδον 95% σωστο, και στο διμηνο επανω κανεις αλλο ενα και τελειωσες (τριμηνα-εξαμηνα-ετοι-χιλιετιες που θα διαβασεις ειναι παλαιας κοπης τεστ και δεν ισχιουν ποια)
επισης αν κατι παει στραβα οφειλεις εφοσον εισαι σιγουρος οτι απο εκει κολησες να ενημερωσεις τους παντες και εδω και σε νοσοκομειο και αλλου.
ευχομαι ολοψυχα οτι δεν εχεις τιποτα μα τιποτα και το ανχος σου τα εχει προκαλεσει ολα (90% τον κατα φαντασια ασθενων), οταν με το καλο παρεις κατι σε αποτελεσμα θα νιωσεις καλα και φυσικα προσεχεις παντα.

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Τύπε μην αγχώνεσαι , δεν έχεις τίποτα.Στο γιατρό αμέσως να σου φύγει η τρελαμάρα.

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Ξερει κανεις εαν υπαρχουν σεξ.νοσηματα που να κολαει κανεις απο μπανιερα τζακουζι? με προφυλαξη εννοειται..ή ειναι ασφαλές ?

ovius

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
το πρωτο ποστ στο σαιτ που παρακολουθω εδω και καιρο αλλα δεν ειναι για καλο δυστυχως....χτες βραδυ σε ενα απο τα πιο γνωστα κολομπαρα (ισως το πιο γνωστο) της θεσ/νικης κατεληξα στο πηδημα με ενα μαυρακι στα πριβε και εγινε το μεγαλυτερο κακο...εσπασε η καποτα και δεν το καταλαβα....επειδη δεν θελω να αγχωθω και επειδη εχω διαβασει αρκετα πραγματα για HIV (πχ το ποσοστο να κολλησεις με επαφη ειναι 0.05%)δωστε μου και εσεις μια γνωμη...αυτες στα κολομπαρα ελεγχονται? και οτιδηποτε αλλο εσεις νομιζεται.....thnxx

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
το πρωτο ποστ στο σαιτ που παρακολουθω εδω και καιρο αλλα δεν ειναι για καλο δυστυχως....χτες βραδυ σε ενα απο τα πιο γνωστα κολομπαρα (ισως το πιο γνωστο) της θεσ/νικης κατεληξα στο πηδημα με ενα μαυρακι στα πριβε και εγινε το μεγαλυτερο κακο...εσπασε η καποτα και δεν το καταλαβα....επειδη δεν θελω να αγχωθω και επειδη εχω διαβασει αρκετα πραγματα για HIV (πχ το ποσοστο να κολλησεις με επαφη ειναι 0.05%)δωστε μου και εσεις μια γνωμη...αυτες στα κολομπαρα ελεγχονται? και οτιδηποτε αλλο εσεις νομιζεται.....thnxx

Πηγαινε ρε ΜΑΛΑΚΑ ανθρωπε στο νοσοκομειο.

Στο μπουρδελα.κομ βρηκες να μπεις να ποσταρεις μετα απο κατι τετοιο?

Αξιοι της μοιρας σας ειστε γαμω το μουνι σας ρε.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
[size=20pt]Να αγχωθείς πάραυτα και γρήγορα σε ειδικό για να σε καθοδηγήσει[/size]
*Αν γράφεις αλήθειες βέβαια και όχι φίδια

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6

καλα υπαρχουν κολομπαρα πο γαμας? το κανεις συχνα αυτο ?

technozakis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
απο φραπεδακι σε strip παιζει να κολλησεις τιποτα χλαμυδια  :idiot: :think:

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
απο φραπεδακι σε strip παιζει να κολλησεις τιποτα χλαμυδια  :idiot: :think:

Από ελεύθερο στοματικό παίζει να κολλήσεις πολλά περισσότερα από χλαμύδια... Τα έχω γράψει αναλυτικά πριν 2χρόνια περίπου σε αυτό εδώ το φόρουμ...Αν δεν βαριέσαι ψάξε λίγο σε προηγούμενες σελίδες...

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........
μπορουν οι αγαπητοι συναγωνιστς να μην σπενουν τον πανικο?
Αγορι μου ανοιξε κανα βιβλιο , διαβασε ΕΠΙΣΗΜΑ SITES στο δικτυο και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΒΑΛΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ... se 2 3 η και 13 μερες αποκλειεται να εμφανιστουν συμπτωματα της νοσου... και τι θα πει το ειτζ κανει χρονια να εμφανιστει αλλα τα συμπτωματα μερες? αυτο που ελς δεν εχει λογικη...
Μια νοσος για να εμφανισει συμπτωματα πρεπι να ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ  (KAI SYGKEKRIMENA O IOW ) αΝ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙς ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΙΝΤΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ....  λεγεται νοσος επικτητης ανοσολογικης ανεπαρκειας ειναι γιατι αδρανοποιει και καταστρεφει το ανοσοποιητικο σου με αποτελεσμα να αρωστενεις ευκολοτερα και να κινδυνευεις να πεθανεις ακομα και απο ενα απλο κρυολογημα... και για να ειναι ανιχνευσιμα τα επιπεδα του ιου πρπει να περασουν εβδομαδες αν οχι μηνες.... (τωρα με τα νεα τεστ ανιχνευεται ο ιος γρηγοροτερα ΠΡΙΝ εμφανισει συμπτωματα)...
και οπως ειπε καποιος παραπαναω παρα τη μαλακια σου οι πιθανοτητες ειναι υπερ σου...
ΑΛΛΑ ... ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΣΤ... ΡΩΤΑ ΠΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟς ΧΡΕΙΑΖΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΙΤΗΚΟ Ή ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛ ΒΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ... ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΚΟ....

Και όμως γίνεται φίλε μου να εμφανίσεις συμπτώματα εώς και 10 μέρες μετά από την επικίνδυνη επαφή...Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα ούτε τόσο λογικά όσο νομίζουν οι περισσότεροι...Σε παλαιότερες απαντήσεις μου θα δεις αναλυτικά σχεδόν για ολα τα σμν πληροφορίες για το πως μεταδίδονται, ποια η αγωγή αν υπάρχει, που κάνουμε εξετάσεις και πόσο κοστίζουν, καθώς και πολλές λεπτομέρειες για συμπτώματα που εμφανίζουν και φυσικά τον χρόνο επώασής τους...

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
μπλεξαμε κυριοι.Γεωμετρικα αυξανονται οσοι εχουν κολλησει κατι και πλεον οι καθαροι και οι καθαρες ειναι λιγοτερες.
Διαβαστε το ,σημερινο:
]

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Γιάννης Ζουγανέλης: Για να μείνεις εκτός νόσου μοναχός σου εκτονώσου  :jerking: :jerking: :jerking: ελπίζω με όλη τη μπλέμπα που μας έχει έρθει να μη φτάσουε να γράφουμε στο μπουρδέλα σε μερικά χρόνια για τις μαλακίες που τραβάμε αντί για τις εμπειρίες μας στα μπουρδέλα λόγω του ότι με τέτοια αύξηση θα φοβόμαστε και να περπατάμε....  :think:

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αφου η Αθληνα έγινε κέντρο διερχομένων λογικό είναι να αυξηθούν οι ασθένειες...Η πλάκα θα είναι σε κανένα δημόσιο νοσομοκείο να εξαπλωθεί καμία νόσος και να τρέχουμε και να μην φτάνουμε...

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ειδικα η ηπατιτιδα που μεταδιδεται πανευκολα ,και δεν εχει συμπτωματα στα πρωτα σταδια θεριζει.
Θυμηθειτε: μια στις 3 αλλοδαπες το εχει ηδη μαζι της.....το παρασημο.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
ειδικα η ηπατιτιδα που μεταδιδεται πανευκολα ,και δεν εχει συμπτωματα στα πρωτα σταδια θεριζει.
Θυμηθειτε: μια στις 3 αλλοδαπες το εχει ηδη μαζι της.....το παρασημο.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
τελικά μήπως οι αλλοδαποί είναι στρατηγοί με τόσα παράσημα  :think: :think:; κοίτα να δεις που ο πακις που πάει να μου πλύνει το παρμπριζ είναι στρατάρχης  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom