Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αφού έχουμε ανίκανους πολιτικούς να κυβερνήσουν και απορποσανατολισμένους πολίτες το αποτέλεσμα είναι το χάος..

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Αφού έχουμε ανίκανους πολιτικούς να κυβερνήσουν και απορποσανατολισμένους πολίτες το αποτέλεσμα είναι το χάος..
Τι αχαριστια ειναι αυτη με εσας. Για εμας το κανουν. Δεν ζητουσαμε να ξεκινηση η Αναπτυξη?

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Έχεις δίκιο το είχα ξεχάσει ετσι είναι πέφτουμε χαμηλά για να αναδείξουμε το σπουδαίο...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Έχεις δίκιο το είχα ξεχάσει ετσι είναι πέφτουμε χαμηλά για να αναδείξουμε το σπουδαίο...
σωστά....θέλει κόπο και χρόνο που ΜΟΝΟ οι πολιτικοί  :jerking: :jerking: μας αφιερώνουν για να φτάσω να έχω κάτι τέτοιο και όχι μόνο. ξαφνικά τώρα που το σκέφτηκα θέλω ένα πολιτικό να τον ευχαριστήσω  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Valerius

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
  Οπως ανέφερα και σε comment για το Αχιλλεως 40 προ ολίγου , είχα πάει τις προάλλες , οπου μία μελαγχρινη κοπελιά με ξάφνιασε ρουφώντας τον ακάποτα πρίν μου φορεσει το προφυλακτικο που είχε ήδη στο χέρι της. Την σταμάτησα ηρεμα και την έβαλα να μου το φορέσει , αλλα αυτο που με παραξένεψε είναι οτι δεν ανέφερε κάτι ο τσάτσος πιο πρίν.
Τεσπα , με βαση τα στοιχεία του hiv.gr ο άντρας που δέχεται τον στοματικό έρωτα δεν κινδυνεύει , αλλα η υποψία και μόνο είναι πολυ ζόρικο πράγμα. Δεν το εγκρινω σε καμία περίπτωση , χωρις να επικρίνω βέβαια αυτούς που το κάνουν , αλλα ήθελα να ρωτησω γνώμες επι του θέματος , ποσο να αγχώνομαι για "παράσημο"? Ρωταω καθως γνωρίζω πως αρκετοί απο εδώ προτιμούν ακαποτο στοματικό, και πάρουμε κάποια πληροφορία.

Υ.Γ. εχω ήδη κλείσει ραντεβού με γιατρό , εννοείται.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
  Οπως ανέφερα και σε comment για το Αχιλλεως 40 προ ολίγου , είχα πάει τις προάλλες , οπου μία μελαγχρινη κοπελιά με ξάφνιασε ρουφώντας τον ακάποτα πρίν μου φορεσει το προφυλακτικο που είχε ήδη στο χέρι της. Την σταμάτησα ηρεμα και την έβαλα να μου το φορέσει , αλλα αυτο που με παραξένεψε είναι οτι δεν ανέφερε κάτι ο τσάτσος πιο πρίν.
Τεσπα , με βαση τα στοιχεία του hiv.gr ο άντρας που δέχεται τον στοματικό έρωτα δεν κινδυνεύει , αλλα η υποψία και μόνο είναι πολυ ζόρικο πράγμα. Δεν το εγκρινω σε καμία περίπτωση , χωρις να επικρίνω βέβαια αυτούς που το κάνουν , αλλα ήθελα να ρωτησω γνώμες επι του θέματος , ποσο να αγχώνομαι για "παράσημο"? Ρωταω καθως γνωρίζω πως αρκετοί απο εδώ προτιμούν ακαποτο στοματικό, και πάρουμε κάποια πληροφορία.

Μην αγχωνεσαι! Δεν πρεπει να κολλησες κατι εκτος αν ξερεις οτι η κοπελα εχει παρασημο.

Valerius

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι έχει η κοπέλα , αλλα έχω προσέξει οτι το συγκεκριμένο σπίτι δουλευει κανονικά ακόμη και όταν υπάρχουν περιπολικά around και ελέγχουν , αν μπορεί να βγεί κάποιο συμπέρασμα απο αυτό. Δεν κατάλαβα ποτέ τι συμβαίνει με τα βιβλιάρια υγείας και τις εξετάσεις των ιερόδουλων , ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του. Υποθέτω πως για να λειτουργεί ένα σπίτι θα πρέπει να πληροί κάποιες προυποθέσεις οσον αφορά τον υγειονομικό έλεγχο των κοριτσιών.
Αν παλι κάποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία για την συγκεκριμένη κοπέλα στο Αχιλλέως 40, θα ήταν καλό να το πεί.
Λέγεται Μαρία , by the way , είναι μελαψη λεπτή με μαυρια μαλλιά αλογοουρα.

Valerius

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η αληθεια είναι οτι έχω αγχωθει αρκετα επ'αυτου και οπως λένε η ιδέα είναι χειρότερη. Εχουν ακουστεί ποτέ περιστατικά για τα σπιτια ,(οχι τις freelancers) , που να μεταδώσουν κατι βαρύ (περα απο μια απλη μηκυτίαση κλπ) ?

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Προσοχή στο πως χρησιμοποιούν τα δόντια τους....αμοιχές και εκδορές πάνω στο "κεφάλι" αποτελούν πιθανές πηγές "εισόδου"...

darksterdegr

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα... έχουν νόημα ερωτήσεις του στυλ "Πήγα με εκδιδόμενη, το προφυλακτικό ήταν στη θέση του από την αρχή μέχρι το τέλος και σε καλή κατάσταση, και δεν έγινε ανταλλαγή υγρών πέρα από ένα φιλί στο μάγουλο! Υπάρχει περίπτωση να κόλλησα κάτι;" ή είναι στα όρια του υποχονδρισμού; Παρακολούθησα όλο το νήμα και βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα και το χιούμορ φίλων και την γνώμη των πιο έμπειρων.

Ζητώ συγνώμη εάν "τρολάρω" ή "υποχονδριάζω", αλλά είναι κάτι που με προβληματίζει!!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Καλημέρα... έχουν νόημα ερωτήσεις του στυλ "Πήγα με εκδιδόμενη, το προφυλακτικό ήταν στη θέση του από την αρχή μέχρι το τέλος και σε καλή κατάσταση, και δεν έγινε ανταλλαγή υγρών πέρα από ένα φιλί στο μάγουλο! Υπάρχει περίπτωση να κόλλησα κάτι;" ή είναι στα όρια του υποχονδρισμού; Παρακολούθησα όλο το νήμα και βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα και το χιούμορ φίλων και την γνώμη των πιο έμπειρων.

Ζητώ συγνώμη εάν "τρολάρω" ή "υποχονδριάζω", αλλά είναι κάτι που με προβληματίζει!!

αν λες για τον Valerius και τα αγχη του μην ασχολεισαι το παιδι εχει προβλημα

darksterdegr

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Είναι το φαινόμενο των Lemmings... τρέχουν-τρέχουν και παρασύρουν και κόσμο μαζί τους ;-) Τι λένε οι άλλοι;

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
αν θες και απαντησεις απο αφροδισιολογους τσεκαρε το
Ειναι μακραν το πιο σωστο site για τετοιου ειδους θεματα. Ψαξτο λιγο και θα παρεις απαντησεις

Π

Επισκέπτης
Ακούστε τι με προβληματίζει.Πρίν μια εβδομάδα είχα πάει σε πολύ γνωστό studio δε θα πω ποιόόύτε και τι κοπέλα για ευνόητους λόγους.Αφού τη πήδηξα δεν μποούσα να τελειώσω και αφού τράβηξα το προφυλακτικό με τα χέρια μου την έπαιξα καπάκι.Λέτε να χω κολλήσει κανά aids απ'τα κολπικά υγρά?
[/quote  Τιποτα δεν εχεισ αμα κολαγε ετσι ευκολα το ειτζ εγω τωρα θα εβλεπα τα ραδικια αναποδα!  2 φορεσ  ετυχε το 2009  να γαμω μαυρεσ  και μου εσπασε η καποτα!μετα απο ενα ετοσ εκανα τεστ για ειτζ και ολα καλα.μην φοβασαι καθολου πηδα αβερτα και παντα με σκουφο :rockon:

Valerius

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αν λες για τον Valerius και τα αγχη του μην ασχολεισαι το παιδι εχει προβλημα

Δεν δεχομαι τον χαρακτηρισμό "εχει πρόβλημα" , αλλα έχει δικιο o dyskolieggrafi. Αν εισαι οκ , βαζεις καποτα απο την αρχη και σε ολα τα προκαταρκτικα , ΟΧΙ , δεν θα κολλησεις κατι. Και ουτε θα κολλησεις και κατι την κοπελα.
Πολυ χονδρικα μεν , αλλα εισαι καλυμενος.
Prolhpsh kai oxi therapeia.

darksterdegr

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας,

το δημοσιεύω εδώ προς ενημέρωση. Σχετικά με το ξύρισμα γεννητικών οργάνων και μικρές πληγές που μπορούν να εμφανιστούν:

Σε όλες τις περιπτώσεις αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για HIV εάν κολπικά υγρά αγγίξουν μια "μικροπληγή" δηλ. που δεν έχει περάσει την επιδερμίδα και το δέρμα. Στέκει; Μου έτυχε και αγχώθηκα :-(

O Pocahontas είχε γράψει σε ένα άλλο νήμα: /quote "Κοινως, δεν παιζει θεμα, η πληγη πρεπει να ειναι ανοιχτη για να υπαρχει κινδυνος.....αφου ηταν στη βαση του πουτσου ουσιαστικα ηταν πληγη σε δερμα που δεν εχει σχεση με βλενογοννους που μπορεις να κολλησεις αφροδισιο. φυσικα HPV παιζει και ερπητας, αλλα παλι θελει ανοιχτη πληγη. αμα δεις κανα περιεργο κανα-δυο βδομαδες μετα πηγαινε να τσεκαριστεις, αλλα χλωμο το κοβω

Π"/quote

Pocahontas, τα φώτα σου?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Καλησπέρα σας,

το δημοσιεύω εδώ προς ενημέρωση. Σχετικά με το ξύρισμα γεννητικών οργάνων και μικρές πληγές που μπορούν να εμφανιστούν:

Σε όλες τις περιπτώσεις αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για HIV εάν κολπικά υγρά αγγίξουν μια "μικροπληγή" δηλ. που δεν έχει περάσει την επιδερμίδα και το δέρμα. Στέκει; Μου έτυχε και αγχώθηκα :-(

O Pocahontas είχε γράψει σε ένα άλλο νήμα: /quote "Κοινως, δεν παιζει θεμα, η πληγη πρεπει να ειναι ανοιχτη για να υπαρχει κινδυνος.....αφου ηταν στη βαση του πουτσου ουσιαστικα ηταν πληγη σε δερμα που δεν εχει σχεση με βλενογοννους που μπορεις να κολλησεις αφροδισιο. φυσικα HPV παιζει και ερπητας, αλλα παλι θελει ανοιχτη πληγη. αμα δεις κανα περιεργο κανα-δυο βδομαδες μετα πηγαινε να τσεκαριστεις, αλλα χλωμο το κοβω

Π"/quote

Pocahontas, τα φώτα σου?

Νομιζω οτι σωστα τα λες.

Π

stad13

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Φιλε μου μιν ανήσυχης όπως είναι γνωστό ο ιός HIV μόλις έρθη σε επαφή με τον αέρα μεσα σε 1-2 δευτερόλεπτα εχει πεθάνει οπότε δεν διατρεχεις κανέναν κίνδυνο.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Φιλε μου μιν ανήσυχης όπως είναι γνωστό ο ιός HIV μόλις έρθη σε επαφή με τον αέρα μεσα σε 1-2 δευτερόλεπτα εχει πεθάνει οπότε δεν διατρεχεις κανέναν κίνδυνο.

καλα, δεν ειναι ακριβως ετσι, αλλα ναι, ειναι παρα πολυ αδυναμος ιος και καταστρεφεται παρα πολυ ευκολα

Π

darksterdegr

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Και τι γίνεται με τα υπόλοιπα ΣΜΝ; Το Medhelp.org που διαβάζω δίνει σε αυτή την περίπτωση (προφύλαξη σε στοματικό και κολπικό σέξ-πληγή από ξύρισμα) επίσης σχεδόν καθόλου πιθανότητες για ΣΜΝ... παρά μόνο με ακάποτο!!

"The bottom line is that if there is any risk, it is too low to worry about.  And that applies to other STDs as well." Dr. Hunter ως απάντηση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom