Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Και τι γίνεται με τα υπόλοιπα ΣΜΝ; Το Medhelp.org που διαβάζω δίνει σε αυτή την περίπτωση (προφύλαξη σε στοματικό και κολπικό σέξ-πληγή από ξύρισμα) επίσης σχεδόν καθόλου πιθανότητες για ΣΜΝ... παρά μόνο με ακάποτο!!

"The bottom line is that if there is any risk, it is too low to worry about.  And that applies to other STDs as well." Dr. Hunter ως απάντηση!

καλα τα λεει

darksterdegr

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ το φόρουμ! Ηθικό δίδαγμα και αυτοκριτική: Όποιος φοβάται κάθεται σπίτι και κοιμάται! Θέλει στομάχι, @δια και το μυαλό στο κεφάλι για να μην παίξει κανείς ρώσικη ρουλέτα με τον εαυτό του και την υγεία των άλλων!

LAMB

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
43
Like
75
Πόντοι
10
Μην τσιμπάτε τόσο εύκολα. Όλη αυτή η δήθεν πληροφόρηση για την διάδοση και την καταπολέμηση των ΣΜΝ αποβλέπει στην τρομοκράτηση του πληθυσμού και τη δηλητηρίαση της ερωτικής μας ζωής. Όλοι παπαγαλάκια είναι. Σκεφτείτε πως οι ίδιοι που επιμένουν για τις επιδημίες των ΣΜΝ που "θερίζουν" (και ποιός μπορεί να ελέγξει την ακρίβεια των στατιστικών στοιχείων που παρουσιάζουν;) μας έπρηξαν τα αρχίδια στο πρόσφατο παρελθόν με τις γρίππες των πουλερικών και των χοίρων, που αποδείχτηκαν μούφες πρώτου μεγέθους. Τόση σοβαρότητα έχουν! Αυτό που χρειάζεται είναι προσοχή στην στοιχειώδη καθαριότητα (σαπούνι και νερό) και μια εκτίμηση της γενικής εικόνας για την κατάσταση της υγείας του υποψήφιου παρτενέρ. Ο ζωηρός άνθρωπος είναι υγιής, δεν χρειάζονται μικροβιολογικές εξετάσεις και αξονικές. Μην ψάχνουμε για ύποπτες εστίες μολύνσεων τη στιγμή που ένα πόμολο πόρτας μπορεί να έχει περισσότερα μικρόβια από ένα μουνί.  Και μακρυά από πρεζάκια!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μην τσιμπάτε τόσο εύκολα. Όλη αυτή η δήθεν πληροφόρηση για την διάδοση και την καταπολέμηση των ΣΜΝ αποβλέπει στην τρομοκράτηση του πληθυσμού και τη δηλητηρίαση της ερωτικής μας ζωής. Όλοι παπαγαλάκια είναι. Σκεφτείτε πως οι ίδιοι που επιμένουν για τις επιδημίες των ΣΜΝ που "θερίζουν" (και ποιός μπορεί να ελέγξει την ακρίβεια των στατιστικών στοιχείων που παρουσιάζουν;) μας έπρηξαν τα αρχίδια στο πρόσφατο παρελθόν με τις γρίππες των πουλερικών και των χοίρων, που αποδείχτηκαν μούφες πρώτου μεγέθους. Τόση σοβαρότητα έχουν! Αυτό που χρειάζεται είναι προσοχή στην στοιχειώδη καθαριότητα (σαπούνι και νερό) και μια εκτίμηση της γενικής εικόνας για την κατάσταση της υγείας του υποψήφιου παρτενέρ. Ο ζωηρός άνθρωπος είναι υγιής, δεν χρειάζονται μικροβιολογικές εξετάσεις και αξονικές. Μην ψάχνουμε για ύποπτες εστίες μολύνσεων τη στιγμή που ένα πόμολο πόρτας μπορεί να έχει περισσότερα μικρόβια από ένα μουνί.  Και μακρυά από πρεζάκια!

Σωστό σε βρήσκω. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Η μεγαλυτερη μαλακια που εχω ακουσει τελευταια!  :grin: Εσυ πρεπει να εισαι γιατρος για να μπορεις να κανεις τετοιες εκτιμησεις!  :2funny: :2funny: :2funny:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Το πομολο εσυ συνηθιζεις να το βαζεις στον κωλο σου γιατι εγω ακομα τετοιες συνηθειες δεν εχω αλλα και να ειχα μια καποτα θα του βαζα για να μουν ησυχη.....

Κατα τ'αλλα παπαριες λες......Καλυτερα πηγαινε σε εναν αφροδισιολογο κ ενημερωσου γιατι εισαι κινητος κινδυνος.....

markesios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0

θα πρέπει να υπάρχει μια χρυσή τομή ούτε υστερία ούτε όμως και απαιδευσιά και τα δύο μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνα.Είμαι πολλά χρόνια μπουρδελιάρης  αν και με άλλο νικ-οιδίποδας, και τέτοιο μήνυμα δεν έχω συναντήσει ποτέ ..είναι επικίνδυνο για σένα και για το κοινωνικό σύνολο.Δεν μεταδίδονται εύκολα.ΑΛΛΑ.Μεταδίδονται.
εργάζομαι σε διαγνωστικό κέντρο και πίστεψε με ξέρεις πόσους κυρίους και κυρίες υπεράνω υποψίας βλέπω να την πατάνε?

LAMB

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
43
Like
75
Πόντοι
10
Το πομολο εσυ συνηθιζεις να το βαζεις στον κωλο σου γιατι εγω ακομα τετοιες συνηθειες δεν εχω αλλα και να ειχα μια καποτα θα του βαζα για να μουν ησυχη.....

Κατα τ'αλλα παπαριες λες......Καλυτερα πηγαινε σε εναν αφροδισιολογο κ ενημερωσου γιατι εισαι κινητος κινδυνος.....
Δεν σε πρόσβαλα, αλλά προφανώς δεν ξέρεις να κάνεις διάλογο, μόνο να γρυλίζεις. Όλοι εσείς οι τρομοκρατημένοι έχετε μεγάλη αλαζονία και φαντάζεστε ότι εσείς είστε οι ενημερωμένοι και οι άλλοι είναι αγράμματοι. Κούνια που σας κούναγε...

LAMB

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
43
Like
75
Πόντοι
10
Η μεγαλυτερη μαλακια που εχω ακουσει τελευταια!  :grin: Εσυ πρεπει να εισαι γιατρος για να μπορεις να κανεις τετοιες εκτιμησεις!  :2funny: :2funny: :2funny:
Τις μεγαλύτερες μαλακίες από γιατρούς τις ακούμε.

LAMB

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
43
Like
75
Πόντοι
10
θα πρέπει να υπάρχει μια χρυσή τομή ούτε υστερία ούτε όμως και απαιδευσιά και τα δύο μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνα.Είμαι πολλά χρόνια μπουρδελιάρης  αν και με άλλο νικ-οιδίποδας, και τέτοιο μήνυμα δεν έχω συναντήσει ποτέ ..είναι επικίνδυνο για σένα και για το κοινωνικό σύνολο.Δεν μεταδίδονται εύκολα.ΑΛΛΑ.Μεταδίδονται.
εργάζομαι σε διαγνωστικό κέντρο και πίστεψε με ξέρεις πόσους κυρίους και κυρίες υπεράνω υποψίας βλέπω να την πατάνε?
Αν αποδίδεις σε μένα απαιδευσιά είσαι μακρυά νυχτωμένος. Το να λες όμως ότι μία άποψη είναι επικίνδυνη για το κοινωνικό σύνολο ανοίγει το δρόμο στο φασισμό. Λογοκρισία θέλουμε;

LAMB

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
43
Like
75
Πόντοι
10
Στο ότι μπορείς να εκτιμήσεις το αν ο άλλος είναι άρρωστος εξ όψεως ε; Απορώ πως οι ακτινολόγοι έχουν ακόμα δουλειά... :jerking:
Εγώ απορώ πως το 80% των γιατρών γενικώς έχουν ακόμα δουλειά. Και είναι αλήθεια ότι οι γιατροί του παλιού καιρού, πριν δηλαδή ακόμα γίνουν υπάλληλοι των φαρμακευτικών εταιριών βάσιζαν τις διαγνώσεις τους πρώτα και κύρια στην κλινική εικόνα του εξεταζόμενου.

Επισκέπτης
Εγώ απορώ πως το 80% των γιατρών γενικώς έχουν ακόμα δουλειά. Και είναι αλήθεια ότι οι γιατροί του παλιού καιρού, πριν δηλαδή ακόμα γίνουν υπάλληλοι των φαρμακευτικών εταιριών βάσιζαν τις διαγνώσεις τους πρώτα και κύρια στην κλινική εικόνα του εξεταζόμενου.
Ευτυχώς έχει προχωρήσει η επιστήμη από τότε.
Φίλε, όσο λογικά κι αν σου φαίνονται αυτά που λες, είναι τόσο σοβαρό το θέμα της υγείας και τόσοι πολλοί οι βλαμμένοι εδώ μέσα που πρόσεξε μην πάρεις κανέναν στον λαιμό σου. Υπάρχουν ασθένειες που όταν αρχίζουν να γίνονται ορατές είναι ήδη αργά.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655

Κατσε φιλε, δε τα λες καλα. Οντως, υπαρχει αληθεια στο γεγονος οτι τα ΜΜΕ φουσκωνουν τα πραγματα. Αυτο, ναι, δηλωνει οτι υπαρχει μια ταση για εκφοβισμο, οπως αλλωστε με ολα οσα ακουμε στα νεα. ΟΜΩΣ, τα ΣΜΝ κολλανε με ακαποτο μουνακι, και κωλο και σχετικα συχνα. Αυτο ισχυει και δε ενδεχεται αμφισβητησης. Ο ζωηρος παρτενερ σε καμμια περιπτωση δεν ειναι ενδειξη οτι δεν κουβαλαει κατι.

Οντως, το πομολο εχει πιο πολλα μικροβια. Τα περισσοτερα απο αυτα δε θα σε βλαψουν, οποτε μη το βλεπεις τοσο αναλογικα, διοτι καταληγεις στο ιδιο υποχονδριακο συμπερασμα με πολλους εδω μεσα

Π

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Παιδες εγω προσωπικα το ακαποτο το εχω κοψει για να εχω το κεφαλι μου υσηχο...Ειναι σπανιες πλεον οι κοπελες που κανουν μονο με καποτα, αρα πιθανοι φορεις σμν. Πριν 3 χρονια εψαχνες να βρεις ακαποτο και τωρα πρεπει να ζητησεις για να σου βαλει προφυλακτικο...Ομως με τα γλωσσοφυλλα τι παιζει? Μπορει να κολησεις κατι και εκει?

Επισκέπτης
Παιδες εγω προσωπικα το ακαποτο το εχω κοψει για να εχω το κεφαλι μου υσηχο...Ειναι σπανιες πλεον οι κοπελες που κανουν μονο με καποτα, αρα πιθανοι φορεις σμν. Πριν 3 χρονια εψαχνες να βρεις ακαποτο και τωρα πρεπει να ζητησεις για να σου βαλει προφυλακτικο...Ομως με τα γλωσσοφυλλα τι παιζει? Μπορει να κολησεις κατι και εκει?
Το ανθρώπινο στόμα είναι ευκολότερος δέκτης νοσημάτων. Με ούλα που ματώνουν, κουφάλες, πληγιασμένες αμυγδαλές κλπ είναι πολύ πιθανότερο να αρπάξεις τπτ απ' ότι αν σου κάνει πίπα χωρίς καπότα.
Σκέψου τι είναι πιο επικίνδυνο;
Να βάλει τη γλώσσα της στο γυμνό εξωτερικό όργανο που λέγεται πέος ή στο γυμνό εσωτερικό όργανο που λέγεται στόμα;
Προσωπικά, για πίπα τον δίνω σχεδόν πάντα ακάποτα, αλλά γλωσσόφιλα δεν δέχομαι από όλες.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Το ανθρώπινο στόμα είναι ευκολότερος δέκτης νοσημάτων. Με ούλα που ματώνουν, κουφάλες, πληγιασμένες αμυγδαλές κλπ είναι πολύ πιθανότερο να αρπάξεις τπτ απ' ότι αν σου κάνει πίπα χωρίς καπότα.
Σκέψου τι είναι πιο επικίνδυνο;
Να βάλει τη γλώσσα της στο γυμνό εξωτερικό όργανο που λέγεται πέος ή στο γυμνό εσωτερικό όργανο που λέγεται στόμα;
Προσωπικά, για πίπα τον δίνω σχεδόν πάντα ακάποτα, αλλά γλωσσόφιλα δεν δέχομαι από όλες.

Για ξαναδιαβασε τι ειπες!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.759
Πόντοι
19.795
Επειδη πριν απο εναμισυ χρονο ειχα μια μικροπεριπετεια με βαλανοποσθητιδα, ρωτησα τον δερματολογο που πηγα, ποσο ευκολο ειναι να κολησεις καποια αρρωστια απο ακαποτο στοματικο και μου ειπε οτι οι περιπτωσεις για να κολλησεις κατι τετοιο ειναι 1 στα 1000.(φυσικα νομιζοντας οτι ειχα καποια  ελευθερη σχεση- δεν του ειπα οτι ειμαι περιπλανωμενος εδω και 25 χρονια σε οτι εχει σχεση με μασσαζοτριβεια).Βαζοντας λοιπον το φτωχο μυαλο μου να κανει καποιους στατιστικους υπολογισμους ειδα οτι αν το κανεις 2 φορες το μηνα δηλ.24 φορες το χρονο για δεκα χρονια τοτε οι πιθανοτητες να κολλησεις καποια ασθενεια ειναι 24%.  :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom