Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Δες αυτό
If the person performing oral sex has HIV, blood from their mouth may enter the body of the person receiving oral sex through

Φαντάζομαι αυτό εννοείς

τι εννοεις may? τα στοιχεια δεν εδειξαν κατι τετοιο. Απλα το λενε για να καλυφθουν....

Π

LAMB

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
43
Like
75
Πόντοι
10
Απλα τα πραγματα..........................................καποτα στο στοματικο, και αποφυγη το γλυφομουνι με τανες.

[u]ΥΓ. Δεν ισχυουν οι ιδιες προφυλαξεις για γκομενα που εχετε σχεση και την γνωριζετε καλα.[/u]
Και την γνωρίζετε καλά.

Χα, χα, χα!!!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Χωρίς να έχω πρόθεση για εκτεταμένη συζήτηση, να σημειώσω ότι και εγώ το ίδιο ξέρω.
Ότι δεν υπάρχει δηλαδή καταγεγραμμένο περιστατικό μετάδοσης σε κάποιον που έγλειφαν.

Το κείμενο που παρέθεσε ο Λουκ δεν αντικρούει αυτή την άποψη.
Μιλάει ξεκάθαρα για περιστατικά μετάδοσης σε αυτούς που έγλυφαν αλλά για πιθανότητες σε αυτούς που γλύφονταν.
(συγνώμη για το αδόκιμο των όρων, τους χρησιμοποιώ σχηματικά για να δείξω την διαφορά)

Σε άλλα σημεία πάλι έχω δει ποσοστά μετάδοσης μέσω της σεξουαλικής συμπεριφάς, αλλά πουθενά προς το παρόν περιστατικά.

ΥΓ. Η πιθανότητα χωρίς πραγματικά περιστατικά είναι ανεπίδεκτη εκτίμησης κατά την άποψη μου.
Για παράδειγμα, κάθε μέρα εισέρχονται στην ατμόσφαιρα εκατομμύρια αντικείμενα από το υπόλοιπο σύμπαν.
Τα περισσότερα λιώνουν στην ατμόσφαιρα, μερικά όμως φτάνουν μέχρι την επιφάνεια της γης.
Αυτό σημαίνει ότι κάποια μέρα, είναι πιθανό μόλις βγω από το σπίτι μου να φάω πετριά από το διάστημα.
Φυσικά αυτό δεν με κάνει να κάθομαι μέσα σκεφτόμενος απλά την πιθανότητα, γιατί προσωπικά δεν ξέρω κάποιο καταγεγραμμένο περιστατικό.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.102
Πόντοι
41.129
εγω ενα θεσω μια δικη μου απλη απορια,μια κοπελα που προφανως ξερει οτι εχει aids και το πολυ κανα 6μηνο ζωης μπροστα της θα προτιμησει να το φαει μεσα σε ενα μπουρδελο να πηδιεται ? σιγουρα θα ηθελε να κανει κατι αλλο τον τελευταιο καιρο της...το συμπερασμα μου ειναι να μην φοβομαστε τις κοπελες που δουλευουν ακομα και τωρα στα μπουρδελα αλλα αυτες που χαθηκαν ξαφνικα...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Προφανώς όταν κάποιος έχει εκδηλώσει AIDS είναι εξαιρετικά δύσκολο να δουλέψει επαγγελματικά στο σεξ.
Το θέμα είναι οι φορείς του HIV, ειδικά στα πρώτα στάδια που έχουν υψηλό ιικό φορτίο και άρα μεταδοτικότητα.

Επισκέπτης
εγω ενα θεσω μια δικη μου απλη απορια,μια κοπελα που προφανως ξερει οτι εχει aids και το πολυ κανα 6μηνο ζωης μπροστα της θα προτιμησει να το φαει μεσα σε ενα μπουρδελο να πηδιεται ? σιγουρα θα ηθελε να κανει κατι αλλο τον τελευταιο καιρο της...το συμπερασμα μου ειναι να μην φοβομαστε τις κοπελες που δουλευουν ακομα και τωρα στα μπουρδελα αλλα αυτες που χαθηκαν ξαφνικα...
στουσ  τελευταιουσ 6 μηνεσ ζωησ  απο ειτζ οι περισοτεροι ασθενεισ ειναι σπιτι αδυναμοι να κανουν οτιδηποτε!απλα περιμενουν το τελοσ. :priest: :priest:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Προφανώς όταν κάποιος έχει εκδηλώσει AIDS είναι εξαιρετικά δύσκολο να δουλέψει επαγγελματικά στο σεξ.
Το θέμα είναι οι φορείς του HIV, ειδικά στα πρώτα στάδια που έχουν υψηλό ιικό φορτίο και άρα μεταδοτικότητα.

Το θεμα δεν ειναι αν εχει Ειτζ. Το θεμα ειναι αν ειναι φορεας HIV και δεν το γνωριζει. Για σκεψου με ποσους πηδιουνται οι τανες τον μηνα...........χρονο. Για αυτο πρεπει να αποφευγονται τα ακαποτα, για να μην αναφερω τις αλλες ασθενειες σαν την ηπατιτιδα.

Οσο για τον Π.................τον χαβα του!  :grin:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Το θεμα δεν ειναι αν εχει Ειτζ. Το θεμα ειναι αν ειναι φορεας HIV και δεν το γνωριζει. Για σκεψου με ποσους πηδιουνται οι τανες τον μηνα...........χρονο. Για αυτο πρεπει να αποφευγονται τα ακαποτα, για να μην αναφερω τις αλλες ασθενειες σαν την ηπατιτιδα.

Οσο για τον Π.................τον χαβα του!  :grin:

Καλα, παπαριες με τη λογικη Lucent του μαναβη. Για πες μας για τισ ηπατιτιδες λοιπον, μιας και πηδαμε απο τον εναν ιο στον αλλον απλα για να το παιξουμε μαγκες....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλα, παπαριες με τη λογικη Lucent του μαναβη. Για πες μας για τισ ηπατιτιδες λοιπον, μιας και πηδαμε απο τον εναν ιο στον αλλον απλα για να το παιξουμε μαγκες....

Ποκοχαντα, τσαρλατανε ολκης τα εχουμε πει αλλα αν τα ξεχασες διαβασε ξανα εδω!  :grin:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Ποκοχαντα, τσαρλατανε ολκης τα εχουμε πει αλλα αν τα ξεχασες διαβασε ξανα εδω!  :grin:

Lucent, συγκεντρωσου! Υπαρχει εμβολιο για την Ηπατιτιδα Β και δεν κολλαει ευκολα με το φιλι και το ελευθερο στοματικο, οποτε κοψε να τρομαζεις τον κοσμο χωρις λογο τραγοβλαχε!

Ηπατιτιδα Α μπορει να κολλησεις και απο φαγητο, και ομως υπαρχει εμβολιο και για αυτην. Ηπατιτιδα Γ δεν κολλας. Οποτε, κοψε τις μαλακιες

Π

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.102
Πόντοι
41.129
ρε μη μασατε !!αμα ειναι να σταματησουμε και το γαμησι για να μη κολλησουμε και το παραμικρο τη γαμησαμε..

Επισκέπτης
γαμηση χασισι και παμε γερα τυποι εωσ ποτε θα γαμαμε????τωρα που μπορουμε.  το αυριο το αφηνουμε για τουσ νεοτερουσ  :rockon: :rockon: :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Lucent, συγκεντρωσου! Υπαρχει εμβολιο για την Ηπατιτιδα Β και δεν κολλαει ευκολα με το φιλι και το ελευθερο στοματικο, οποτε κοψε να τρομαζεις τον κοσμο χωρις λογο τραγοβλαχε!

Ηπατιτιδα Α μπορει να κολλησεις και απο φαγητο, και ομως υπαρχει εμβολιο και για αυτην. Ηπατιτιδα Γ δεν κολλας. Οποτε, κοψε τις μαλακιες

Π

Ποκοχαντα, παπαρα, ποσοι νομιζεις που πηδανε σημερα τανες εχουν κανει εμβολιο για ηπατιδα Α και B?  :think: Γιατι δεν βαζεις καμια ψηφοφορια ετσι για να μορφωθεις!

Εισαι τοσο ασχετος που επρεπε να σου απαγορευσουν να γραφεις στο φορουμ για θεματα υγειας!  :grin: Ωστε η ηπατιτιδα B δεν κολλαει ευκολα με ελευθερο στοματικο!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Τσαρλατανε που δινεις και συμβουλες!!  :uglystupid:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Ποκοχαντα, παπαρα, ποσοι νομιζεις που πηδανε σημερα τανες εχουν κανει εμβολιο για ηπατιδα Α και B?  :think: Γιατι δεν βαζεις καμια ψηφοφορια ετσι για να μορφωθεις!

Εισαι τοσο ασχετος που επρεπε να σου απαγορευσουν να γραφεις στο φορουμ για θεματα υγειας!  :grin: Ωστε η ηπατιτιδα B δεν κολλαει ευκολα με ελευθερο στοματικο!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Τσαρλατανε που δινεις και συμβουλες!!  :uglystupid:

Εισαι βλακας ρε φιλε? Υπαρχει εμβολιο, τελος! Επομενο θεμα. Ξερεις κανεναν που να εχει κολλησει ηπατιτιδα Β απο απο ελευθερο στοματικο? Ασε το ιατρος νετ και παπαριες.

Π

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εισαι βλακας ρε φιλε? Υπαρχει εμβολιο, τελος! Επομενο θεμα. Ξερεις κανεναν που να εχει κολλησει ηπατιτιδα Β απο απο ελευθερο στοματικο? Ασε το ιατρος νετ και παπαριες.

Π

Βρε παπαρα Ποκοχαντα ποτε θα μαθεις να μην κανεις τον γιατρο και να λες μαλακιες εδω στο φορουμ!!  :uglystupid:

How is Hepatitis B spread?

Hepatitis B is spread when blood, semen, or other body fluid infected with the Hepatitis B virus enters the body of a person who is not infected. In men who have sex with men, Hepatitis B is often transmitted through unprotected anal sex or receptive oral sex (giving oral sex). The infection can also be spread when individuals share injection drug equipment. Hepatitis B can be either "acute" or "chronic." Acute Hepatitis B is a mild illness that can last a few weeks or months.  While some people “clear” the virus, others go on to develop chronic Hepatitis B, a serious, lifelong illness

Πηγη...........  

Ειμαι σιγουρος οτι αν βαλουμε ψηφοφορια ουτε ενας στους δεκα δεν εχει κανει εμβολιο για ηπατιτιδα Α και B!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
receptive oral sex (giving oral sex)

Εισαι βλακας? Το απο πανω λεει αυτος που πιπωνει ισως κολλησει αλλα οχι αυτουνου που η πουτσα του ρουφιεται. Εσυ ο ιδιος το γραφεις. Θα σταματησεις να εισαι ηλιθιος? Σε εχουν παρει πρεφα ολοι

Παλι μαλακας βγηκες! Σε θεωρω επισημα ξεφτιλα! Αρκετα με τον καθε καραγκιοζο που το παιζει. Φιλε, εχω διδακτορικο στη Βιολογια και στην Ανοσολογια και εσυ εχεις ταξιδιωτικο γραφειο. Δε λεω να μη αμφισβητεις αυτα που λεγονται περι υγειας απο εμενα, ομως καταντας κουραστικος και βλακας. Μαθε πρωτα να ψαχνεις και μετα μιλα!

Π

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
receptive oral sex (giving oral sex)

Εισαι βλακας? Το απο πανω λεει αυτος που πιπωνει ισως κολλησει αλλα οχι αυτουνου που η πουτσα του ρουφιεται. Εσυ ο ιδιος το γραφεις. Θα σταματησεις να εισαι ηλιθιος? Σε εχουν παρει πρεφα ολοι

Παλι μαλακας βγηκες! Σε θεωρω επισημα ξεφτιλα! Αρκετα με τον καθε καραγκιοζο που το παιζει. Φιλε, εχω διδακτορικο στη Βιολογια και στην Ανοσολογια και εσυ εχεις ταξιδιωτικο γραφειο. Δε λεω να μη αμφισβητεις αυτα που λεγονται περι υγειας απο εμενα, ομως καταντας κουραστικος και βλακας. Μαθε πρωτα να ψαχνεις και μετα μιλα!

Π

Τα εχουμε πει για τα πτυχια σου.  :grin: Θελεις να μας πεις οτι η ηπατιτιδα Β δεν κολλαει με ακαποτο στοματικο???  :think:  Αντε ενα ΝΑΙ η ΟΧΙ παπαρα!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Αμα θες ξεκαθαρες απαντησεις θα πρεπει να θετεις και ξεκαθαρες ερωτησεις. Επειδη εισαι ασχετος θα στο σπασω σε κομματια μπας και το μυαλο σου αρχιζει να δουλευει χωρις τη στεγνη λογικη ενω ανθρωπου με παρωπιδες. Θα χρησιμποιησω εσενα σαν παραδειγμα, μην το παρεις προσωπικα

α. Αν βαλεις μια πουτσα στο στομα σου και αρχισεις και την ρουφας, Lucent, εχεις πιθανοτητες να τσιμπησεις ηπατιτιδα Β. Ειναι παρα πολυ μικρες και δεν εχει καταγραφει πρακτικα διοτι, οπως ειδες ειναι μονο σε ομοφυλοφυλους που θα δωσουν (θα δωσεις και κωλο), οποτε πρακτικα δεν εχει αποδειχθει

β. Αν σου ρουφηξουν το καβλι, Lucent, δε θα κολλησεις ηπατιτιδα Β. Τωρα, αν εσυ εχεις ματωμενο πουτσο που τον εχεις πιασει στη πορτα και σταζει αιμα, ε τοτε ναι τοτε οι πιθανοτητες αυξανονται δραματικα.

Πρεπει να καταλαβεις οτι η ηπατιτιδα δεν ειναι αφροδισιο νοσημα αλλα αρρωστια του αιματος. Σημαινει οτι πρεπει να ερθει σε επαφη αιμα με αιμα, κατι που με το στομα ειναι παρα παρα παρα παρα πολυ δυσκολο να γινει. Επισης το σαλιο, εχει την ιδιοτητα να εξουδετερωνει ιους, βεβαια της ηπατιτιδας Β, επειδη ειναι DNA ιος, ειναι πιο δυσκολο να εξουδετερωθει. Οποτε, αν θες ενα ναι η' ενα οχι, η απαντηση ειναι¨

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ δε θα κολλησεις ηπατιτιδα Β αν δινεις ακαποτη πιπα

Το 'πιασες?

Π

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom