Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.421
- Πόντοι
- 12.756
Οχι φιλε μου
οτι εχεις αφησει σε εκκρεμοτητα καλυτερα να το τελειωσεις συντομα
Οχι φιλε μου
Εβγαλα την καποτα, την πεταξα , και επιασα πετσακι απο οσο θυμαμαι απλως καθως το επλυνα με νερο ετριψα και το ψωλοκεφαλο
δεν εχεις τιποτα ξεκολλα
Προφανως φιλε μου εισαι εκατο φορες πιο ενημερωμενος απο εμενα λογο πειρας και δεν ξερω και γω τι αλλο. Εσενα σου φενεται περιεργο το ποστ μου , εμενα ομως καθολου. Με τα χερια σου υπενθυμιζω επιασα το πουλι μου αν βαραει ιδαιτερο ρολο αυτοΕχεις δει σε εκεινο το σαιτ πουθενα να γραφει οτι ο hiv μεταφερεται απο τα κολπικα υγρα μεσω των χεριων?
ο hiv μεταδιδεται κυριως με 3 τροπους τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτος που περιγραφεις ειναι ένας απο αυτους?
μπορει να μεην εχω κανει την εκπαιδευση σου ειδικα τοτε που εκοβες συφιλιαρες πουτσες αλλα κατι ξερωακούμπησε καθόλου στο νηπτήρα ?
και συ που το ξέρεις ?
Τύπε θυμασαι εκεινο το ιστορικο θρεντ, που ασχολειτο με το αγγιγμα των αρχιδιων στο νιπτηρα οταν τον πλενουμε μετα την πραξη?πως την πατησες ετσι ρε τυπε :S
μην μας πεις οτι κατουρησες και στον νιπτηρα? :S
οχι ρε τυπε τιποτα δεν εχεις...εδω αλλη πλακωνονται στα γλυφομουνια και στα ρουφοκωλιαΕβγαλα την καποτα, την πεταξα , και επιασα πετσακι απο οσο θυμαμαι απλως καθως το επλυνα με νερο ετριψα και το ψωλοκεφαλο
τυπε υπαρχουν πολλα τετοια θρεντ κατα καιρους με παρομοιους προβληματισμουςΤύπε θυμασαι εκεινο το ιστορικο θρεντ, που ασχολειτο με το αγγιγμα των αρχιδιων στο νιπτηρα οταν τον πλενουμε μετα την πραξη?
Προφανως φιλε μου εισαι εκατο φορες πιο ενημερωμενος απο εμενα λογο πειρας και δεν ξερω και γω τι αλλο. Εσενα σου φενεται περιεργο το ποστ μου , εμενα ομως καθολου. Με τα χερια σου υπενθυμιζω επιασα το πουλι μου αν βαραει ιδαιτερο ρολο αυτο
τυπε υπαρχουν πολλα τετοια θρεντ κατα καιρους με παρομοιους προβληματισμους
Ευχαριστω φιλε μου μια τετοια ωριμη απαντηση περιμενα παρόλο που ηταν ανωριμη ερωτηση απο την οπτικη ολων(και το θεωρω φυσιολογικο εννοειται)οχι ρε τυπε τιποτα δεν εχεις...εδω αλλη πλακωνονται στα γλυφομουνια και στα ρουφοκωλια
τον τσαμπουκα που τον ειδες ?Μου την σπανε τα ατομα που δεν εχουν καταλαβει ουτε τι ρωτανε ουτε τι διαβαζουν να σε βαλω σε εναν δρομο προσπαθω μην αρχιζεις τον τσαμπουκα γιατι θα το αφησω.
Το σαιτ του hiv τα εξηγει ειναι ολες και ολες 3 γραμμες τι ακριβως δεν καταλαβες απο αυτους τους 3 βασικους τροπους μεταδοσης του ιου?
το οτι ολο και πιο πολλοι μας εμπιστευονται δεν ειναι τυχαιο τυπεαλλα σε ολα υπαρχει σοβαρη και τεκμηριωμένη απαντηση απο το team του μπου ... να τα λες και αυτα Απολυτε , μην νομιζουν οτι εδω ειναι κατα τυχαιο φορουμ και δεν εχουμε τι να κανουμε
μπορει να μεην εχω κανει την εκπαιδευση σου ειδικα τοτε που εκοβες συφιλιαρες πουτσες αλλα κατι ξερω
Κατι τετοιες ωρες χρειαζομασταν τον Μαρη τύπε.τυπε υπαρχουν πολλα τετοια θρεντ κατα καιρους με παρομοιους προβληματισμους
ο μαρης ζει!Κατι τετοιες ωρες χρειαζομασταν τον Μαρη τύπε.
ΣΜΝ δεν υπαρχουν, με ενα μπανακι ολα ενταξει.
τον τσαμπουκα που τον ειδες ?
μακαρι να μας ελεγε κανα κολπο τουο μαρης ζει!