Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

djangooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
0
Dude, πρόσεχε διότι έτσι πως πας κινδυνεύεις να αφήσεις τον τόπο από κάνα έμφραγμα η εγκεφαλικό στο τέλος, μαζί με όλες τις εξετάσεις σου προτείνω να δεις και σε τη κατάσταση είναι τα αγγεία σου, μην παίζεις, το άγχος είναι ο χειρότερος–ύπουλος εχθρός…

Δεν εχει οργανικο προβλημα ο ανθρωπος, ψυχολογικο ειναι και προκαλει σωματικες διαταραχες. Ολοι οι ανθρωποι βιωνουν περιοδους εντονου αγχους. Εμφραγμα και εγκεφαλικο δεν παθαινεις για πλακα ειδικα σε τοσο νεα ηλικια. Ειναι θεμα κληρονομικοτητας και συνυπαρξης παραγοντων οπως σακχαρο, πιεση, χοληστερολη, καπνισμα, αγχος. Οποτε θεωρω αστοχο το σχολιο σου ;)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ωραία , και πως γνωρίζεις σε τη κατάσταση είναι τα αγγεία σου και θέλεις να τα επιβαρύνεις με πίεση/άγχος εκτός των άλλων βλαβερών συνηθειών.
Εκτός αν είσαι  Superman και μπορείς να βλέπεις τον οργανισμό σου…
Και τέλος στην υγεία άστοχο δεν είναι τίποτα..

djangooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
0
Ωραία , και πως γνωρίζεις σε τη κατάσταση είναι τα αγγεία σου και θέλεις να τα επιβαρύνεις με πίεση/άγχος εκτός των άλλων βλαβερών συνηθειών.
Εκτός αν είσαι  Superman και μπορείς να βλέπεις τον οργανισμό σου…
Και τέλος στην υγεία άστοχο δεν είναι τίποτα..

Το οικογενειακο σου ιστορικο το γνωριζεις, πχ αν καποιος απ'τους γονεις σου επαθε εμφραγμα ή εγκεφαλικο σε μικρη ηλικια. Την πιεση σου μπορεις να την μετρησεις ευκολα και μονος σου, ενω ολα τα υπολοιπα φαινονται με μια απλη εξεταση αιματος!
Το να πας 26 ετων και να αρχισεις αγγειογραφιες, στεφανιογραφιες, αξονικες εγκεφαλου κλπ για να δεις πως ειναι τα αγγεια σου το θεωρω ανευ ουσιας.

ton_eklegane

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά η ιστορία μου είναι αληθινή. Είπε ένας πιο πάνω, πως μέσα στον πανικό μου ανέφερα το 1,35 που πληρωσα ? Καταρχήν πέρασαν 3 μήνες. Είμαι στρεσσαρισμένος δε λέω, αλλά οχι και σε σημειο να μη μπορω να γραψω η να αναφερω πληροφοριες που ισως ειναι χρησιμες για καποιον που θελει να κανει τις ιδιες εξετασεις. Μερα με τη ημερα νιωθω καλυτερα και προσπαθω να μη το σκεφτομαι . Σκεφτομαι θετικα λεγοντας πως ο.κ τα αποτελεσματα βγηκαν αρνητικα. Τι αλλο θες? Κρισεις πανικου επαθα οντως. Δεν ειχα ορεξη να φαω γενικα ουτε αρρωστος α ημουν. Η ψυχολογια παιζει μεγαλο ρολο. Και ολα ξεκινανε τελικα απο το θεμα παιδια και σωστη πληροφοριση. Εγω το μονο που ηξερα ηταν να γαμαω γκομενακια με η χωρις καποτα. Και φρικαρα επειδη εσπασε το προφυλαχτικο με μια ιεροδουλη. Που στην τελικη πιο πολυ επικινδυνες ειναι αυτες εξω κατι παντρεμενες κατι αυτες παρα αυτες που ειναι σε οικους ανοχης. Το παθημα μου εγινε μαθημα..απο δω και περα καποτα παντου και ασ ειναι μικροτερη η απολαυση.Δε το ξαναζω ολο αυτο

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16

...απο δω και περα καποτα παντου και ασ ειναι μικροτερη η απολαυση...
Τελικά την πήρες με καπότα και έσπασε; Ή χωρίς από την  αρχή; Για πιό πάθημα μιλάς; Εδώ αν είναι έτσι μιλάμε για ατύχημα.

ton_eklegane

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΝΑΙ με καποτα και εσπασε. διαβασε πιο πριν το strory

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Παιδιά η ιστορία μου είναι αληθινή. Είπε ένας πιο πάνω, πως μέσα στον πανικό μου ανέφερα το 1,35 που πληρωσα ? Καταρχήν πέρασαν 3 μήνες. Είμαι στρεσσαρισμένος δε λέω, αλλά οχι και σε σημειο να μη μπορω να γραψω η να αναφερω πληροφοριες που ισως ειναι χρησιμες για καποιον που θελει να κανει τις ιδιες εξετασεις. Μερα με τη ημερα νιωθω καλυτερα και προσπαθω να μη το σκεφτομαι . Σκεφτομαι θετικα λεγοντας πως ο.κ τα αποτελεσματα βγηκαν αρνητικα. Τι αλλο θες? Κρισεις πανικου επαθα οντως. Δεν ειχα ορεξη να φαω γενικα ουτε αρρωστος α ημουν. Η ψυχολογια παιζει μεγαλο ρολο. Και ολα ξεκινανε τελικα απο το θεμα παιδια και σωστη πληροφοριση. Εγω το μονο που ηξερα ηταν να γαμαω γκομενακια με η χωρις καποτα. Και φρικαρα επειδη εσπασε το προφυλαχτικο με μια ιεροδουλη. Που στην τελικη πιο πολυ επικινδυνες ειναι αυτες εξω κατι παντρεμενες κατι αυτες παρα αυτες που ειναι σε οικους ανοχης. Το παθημα μου εγινε μαθημα..απο δω και περα καποτα παντου και ασ ειναι μικροτερη η απολαυση.Δε το ξαναζω ολο αυτο

Πακέτο που όλοι λίγο πολύ έχουμε φάει, ο καθένας με το τρόπο του (φόβος για εγκυμοσύνη, αφροδίσιο γνωστού κλπ.)

Ρε μάγκες, άραγε αξίζει για μια στιγμή να είσαι άρρωστος όλη σου τη ζωή?

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
Να κανω μια ερωτηση χωρις να με κραξετε,αμα σε χυσει η γκομενα στην μουρη κ παει κ στο στομα υπαρχει περιπτωση να αρπαξεις τιποτα???

djangooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
0
Να κανω μια ερωτηση χωρις να με κραξετε,αμα σε χυσει η γκομενα στην μουρη κ παει κ στο στομα υπαρχει περιπτωση να αρπαξεις τιποτα???

0.00000000000000000001%
δεν ειναι τυχαιο που πολλες τα καταπινουν

mixalisyer18

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας ειμαι ο Μιχαλης και ειμαι 18 χρονων.Πηγα πριν μια εβδομαδα στην Φυλης Φωκαιας μπουρδελοτσαρκα με τη παρεα μου.Τελοσπαντων μην σας τα πολυλογω ολα εγιναν σωστα με προφυλαξεις αλλα στο τελος ξεχαστηκα και δεν επλυνα τα χερια μου.Εβγαλα το προφυλακτικο το οποιο φυσικα ηταν με κολπικα υγρα(συνεπως και στα χερια μου καθως το εβγαζα) και μετα επιασα το πουλι μου και το πηγα στο νυπτηρα για το πλυνω(χωρις σαπουνι).Υπαρχει πιθανοτητα να εχω κολλησει κατι ( μην με κραξετε ανασφαλειες της ηλικας μου ειναι).Επισης και κατι αλλο γενικο τα προφυλακτικα που χρησιμοποιουνε στα μπουρδελα ειναι οκ? Οσοι ειναι admins σας παρακαλω μην το σβησετε οπως προηγουμενος.Εστω για 10 λεπτα κρατηστε το να παρω 4 5 αποψεις. Το ξερω ειναι ηλιθιο το θεμα αλλα οπως προανεφερα ειν ανασφαλεια της ηλικιας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αμα έχεις τετοιες ανασφαλειες γιατι πηγαινεις σε τετοια μερη?

Πριν κανεις σεξ γιατι δεν εισαι πληρως ενημερωμενος για το τι ειναι ασφαλεια και τι οχι ?

πηγαινε διαβασε και ξαναελα με καλυτερες και πιο ουσιωδεις αποριες αυτα που ρωτας ειναι ευκολα μπορεις να τα βρεις και μονος σου.

mixalisyer18

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0

Πριν κανεις σεξ γιατι δεν εισαι πληρως ενημερωμενος για το τι ειναι ασφαλεια και τι οχι ?

πηγαινε διαβασε και ξαναελα με καλυτερες και πιο ουσιωδεις αποριες αυτα που ρωτας ειναι ευκολα μπορεις να τα βρεις και μονος σου.
πραγματικα το χω καψει το θεμα αυτες τις μερες αλλα κολλαω σε λεπτομερεις για αυτο ζηταω τη βοηθεια σας

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε ειναι μονο 18ετων το παιδι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Ρε ξεκαβαλα λιγο, τι εχεις παθει σημερα?

mixalisyer18

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μια απαντηση ρε παιδια σχετικα με το θεμα πριν το διαγραψουν

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι να εχω παθει? ειναι δυνατον να πηγαινει να κανει σεξ και να μην ειναι ενημερωμενος? τι κολλαει και τι οχι? αρα δεν ξερει τι κανει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom