Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
ξερει κανεις κανενα καλο δερματολογο-αφροδισιολογο αθηνα,κεντρο ??? :think:

Εκεί πήγα το φίλο που σας έγραψα δίπλα.

100 ευρώ - μια και έξω - κονδυλώματα τέλος.

Από ότι μου είπε του έριξε 4-5 μπιστολιές σε κάθε κονδύλωμα, πόνεσε λίγο αλλά ξεμπέρδεψε μια κ έξω.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
εχω ειχα πριν μηνες 5-6 σαν μικρες φουσκαλες-ελιες δεν ξερω πως να τις περιγραψω.στην αρχη τις εσπαγα και ποναγα λιγο και εβγαζε αιμα-πιον. μετα πηρα κρεμα ζοβιραξ και σιγα-σιγα αυτες υποχωρησανε και εξαφανιστηκαν μετα απο μια εμβδομαδα.μετα σταματησα την χορηγηση και εμειναν 2-3 μικρες και τωρα θελω να τις βγαλω και αυτες και πιστευω με ζοβιραξ θα υποχωρησουν και αυτες αλλα θελω πρωτα να παω σε γιατρο για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι ερπης.και να μου φυγει και η περιεργεια τι στ διαλο ειναι !
μπορείς να διαπιστώσεις αν έχεις έρπη γεννητικών οργάνων (αλλά και επιχείλιο) με 2 τρόπους
1. αν ο γιατρός κάνει πάρει υλικό, το εξετάσει και αποφανθεί και
2. με εξέταση αίματος την οποία έχω κάνει. Στοιχίζει 50 ευρώ και δυστυχώς δεν καλύπτεται από τα ταμεία.

Βέβαια σωστότερο είναι να κάνεις και εξετάσεις για επιχείλιο έρπη μιας και στα γεννητικά βγαίνει και αυτού του είδους ο έρπης. Για να είσαι δηλαδή 100% σίγουρος χρειάζεσαι 100 ευρώ (τιμές βιοιατρικής)

Αφροδισιολόγο-Δερματολόγο μπορώ να σου συστήσω κορυφή, αν θες σε πμ. Κόστος επίσκεψης 70 ευρώ.

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Και όταν το κάνεις, και όταν το παθαίνεις. Και από άντρα σε γυναίκα, και από γυναίκα σε άντρα (όχι ομομπερδέματα, μακρυά από εμάς). Είδα κάτι λίγα, αλλά κάτι πιο περιεκτικό και τεκμηριωμένο; Γενικότερα γυναίκα, δεν χρειάζεται να καταλάβετε όλοι συλλήβδην ιερόδουλη. Άλλωστε, έχει πιο επικίνδυνες, ψηλής κοινωνίας και καλά. Και πόσο ρόλο παίζει η καλή προσωπική υγεία ΚΑΙ υγιεινή, στην αποφυγή κολλήματος πραγμάτων μέσω στοματικού;

Είμαι από τα άτομα που τους αρέσουν τα προκαταρκτικά, κι αρχίζω να ανησυχώ και να σκέφτομαι...

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Και όταν το κάνεις, και όταν το παθαίνεις. Και από άντρα σε γυναίκα, και από γυναίκα σε άντρα (όχι ομομπερδέματα, μακρυά από εμάς). Είδα κάτι λίγα, αλλά κάτι πιο περιεκτικό και τεκμηριωμένο; Γενικότερα γυναίκα, δεν χρειάζεται να καταλάβετε όλοι συλλήβδην ιερόδουλη. Άλλωστε, έχει πιο επικίνδυνες, ψηλής κοινωνίας και καλά. Και πόσο ρόλο παίζει η καλή προσωπική υγεία ΚΑΙ υγιεινή, στην αποφυγή κολλήματος πραγμάτων μέσω στοματικού;

Είμαι από τα άτομα που τους αρέσουν τα προκαταρκτικά, κι αρχίζω να ανησυχώ και να σκέφτομαι...
Θες ναγινεις στρατηγος?
Υπατιτιδα μπορειςνα κολλησεις

Επισης εαν εχει η πουτανα επιχειλιο ερπη κ σε τσιμπουκωσει αποκτας ερπη των γεννητικων οργανων, πουδεν φευγει ποτε

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Μ@λ@κας εισαι, απλα!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
URL]]

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655

....

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
μονο τοσο ??? σιγουρα ???

Του ξαναβγήκαν μετά απο 15 μέρες και πήγε σε άλλο γιατρό

ύση από πολύ καλό γιατρό που μου είπε ότι κρυπηξία κάνουν όσοι γιατροί έχουν να ανοίξουν βιβλίο εδώ και κάτι χρόνια και την εφαρμόζουν για να παίρνουν τα λεφτά του κοσμάκη.

Verruca Hermal τιμή 5,56€

Βάζεις για 4 ώρες και κάνεις μπάνιο

Περνάει μία μέρα χωρίς να κάνεις τίποτα

Βάζεις για 4 ώρες και κάνεις μπάνιο

για 3 εβδομάδες (εφαρμογή περίπου 10 φορές) και όλα καλά.

Βάζεις και στο κεφάλι χωρίς κανένα πρόβλημα (όχι στην ουρήθρα)

Σε περίπτωση ερεθισμού Kenacomb 4,54€

Προσοχή στις οδηγίες χρήσης

ton_eklegane

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι 26 χρονών.Είχα πάει σε μπουρδέλο στη φυλής και πήρα μια Ρωσίδα milf. Λίγο πριν τελειώσω,έσπασε το προφυλακτικό( το λέω επειδή λίγο πιο πριν το είχα τσεκάρει αν είναι ο.κ ) . Τελείωσα μέσα της. Δε με νοιάζει αν το παιδί μου θα ήταν πουτάνας γιος, με νοιάζει μην κόλλησα τίποτα. Άσπρισα και τη ρώτησα αν έχει κάτι, γιατί έχω και μία κοπέλα και θα ήταν άδικο να την κολλήσω το οτιδήποτε. Η πουτάνα φοβισμένη μου είπε να μην πω τίποτα στην τσατσά και ότι θα πάρει φάρμακα. Με ηρέμησε λέγοντάς μου ότι αν είχε κάτι δε θα έκανε αυτή τη δουλειά. Και ότι έχει 2 κόρες να μεγαλώσει. Μου λέει ότι αυτή ξέρει τι έχει και ότι εγώ δεν ξέρει τι μπορεί να έχω.Η καταραμένη καπότα είχε μαζευτεί κάτω κάτω στον κορμό. Όσο τέλειο γαμήσι έριξα τόση πίκρα μου έμεινε. Πρώτη μου κίνηση πήγα στα επείγοντα του Α. Συγγρός. Μετά από την αξιολόγηση του περιστατικού, οι γιατροί μου είπαν πως ΗIV δεν κολλάς έτσι εύκολα.Μου είπαν ότι επικίνδυνες είναι οι μαύρες, τα πρεζοπούτανα στο δρόμο  και οι πρωκτικές επαφές. Και μου είπαν αν θέλω μόνο για ψυχολογικούς λόγους να κάνω το τεστ.Έκανα τεστ μετά από 2 εβδομάδες για όλα τα αφροδίσια + Ηiv 1-2 και βγήκαν όλα αρνητικά. Περίμενα 3 μήνες για να ξανακάνω και βγήκαν πάλι όλα αρνητικά. ( Μεγάλη βοήθεια του να είσαι ασφαλισμένος) Την πρώτη φορά έσκασα 75 ευρώ στη βιοϊατρική και τη δεύτερη που πήγα με το βιβλιάριο πλήρωσα 1,35 στη βιοϊατρική πάλι. Το τελευταίο διάστημα μέχρι να περάσουν οι 3 μήνες έπαθα λόγω των αρνητικών σκέψεων διαταραχή άγχους-πανικού. Σκεφτόμουν τα χειρότερα σενάρια και ότι αν βγω οροθετικός θα με γονατίσει. Σκεφτόμουν και την αυτοκτονία καθημερινά. Έχασα 13 κιλά,άσπρισαν τα μαλλιά μου, δεν κοιμόμουν, ίδρωνα είχα δύσπνοιες τάσεις να λιποθυμήσω και νόμιζα ότι θα τρελαθώ ή θα πεθάνω από το άγχος. Μίλησα με ψυχολόγο και μου πρότεινε ηρεμιστικά. Αλλά εγώ του είπα πως είμαι κατά της χρήσης τέτοιων φαρμάκων. Μόλις πήρα τα αρνητικά αποτελέσματα ανακουφίστηκα αλλά αντιμετωπίζω ακόμα διαταραχές άγχους σε πολύ ανεκτό βαθμό. Το είπα το περιστατικό και του πατέρα μου και μου έδωσε κουράγιο με τη συμπαράστασή του. Πλέον νιώθω ότι τίποτα δεν είναι το ίδιο. Με έχει πάρει από κάτω. Κάθε φορά που νυχτώνει με πιάνει θλίψη. Δεν είμαι όπως πριν. Νιώθω παγιδευμένος στο ίδιο μου το σώμα και νιώθω ότι δεν ισορροπεί σώμα και πνεύμα. Πραγματικά δεν μπορεί να καταλάβει κανείς αυτό το άγχος και εύχομαι κανείς να μην το ζήσει. Θέλω γνώμες..Συμβουλές..παρόμοια περιστατικά. Το παλεύω με τον εαυτό μου τόσο καιρό..χρειάζομαι συμπαράσταση και γνώμες.Θα κάνω και ένα τελευταίο τεστ τώρα το Δεκέμβρη που κλείνω 6 μήνες από το συμβάν. Μέχρι στιγμής 95% δεν έχω τίποτα. Μένει να φτάσω στο 99,9% που θα φανεί στο εξάμηνο.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Yπομονή μέχρι το τρίμηνο και δοκίμασε να δεις και κανέναν ψυχίατρο ή ψυχολόγο,για μπλα-μπλα όμως,όχι φάρμακα.

Όλοι μια μέρα θα πεθάνουμε,άλλος πρώτος,άλλος τελευταίος.....

Υ.Γ.Αν είσαι τρολ γαμιέσαι!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom