Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
εχω ειχα πριν μηνες 5-6 σαν μικρες φουσκαλες-ελιες δεν ξερω πως να τις περιγραψω.στην αρχη τις εσπαγα και ποναγα λιγο και εβγαζε αιμα-πιον. μετα πηρα κρεμα ζοβιραξ και σιγα-σιγα αυτες υποχωρησανε και εξαφανιστηκαν μετα απο μια εμβδομαδα.μετα σταματησα την χορηγηση και εμειναν 2-3 μικρες και τωρα θελω να τις βγαλω και αυτες και πιστευω με ζοβιραξ θα υποχωρησουν και αυτες αλλα θελω πρωτα να παω σε γιατρο για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι ερπης.και να μου φυγει και η περιεργεια τι στ διαλο ειναι !
αν έχουν μείνει φουσκάλες μετά από τόσους μήνες, δεν είναι έρπης
οι φουσκάλες του έρπη εξαφανίζονται εντός ημερών, ανάλογα με το πώς θα τις αντιμετωπίσεις (ζοβιράξ, οινόπνευμα, χαμομήλι κλπ) και πόσο γρήγορα

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
φιλε χανιωτη εγω ειχα κονδυλωματα στην βαλανο στο κατω σημειο τριγυρω απο τον πουτσοκεφαλο, εκανα ενχειρηση λεηζερ σε ιδιωτικο.εξαφανιστηκαν για παντα πριν 3 χρονια σου λεω.ειχα πληρωσει ομως μια καλη-γερη 500αρα ευρω !! ειχα παθει εγκεφαλικο

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
δλδ ποσα σου ειχε παρει για μια απλη εξεταση για να δει τι εχεις ???   :tickedoff:

Την πρώτη φορά που πήγα μου έκανε λέιζερ και πήρε 350ε, την δεύτερη φορά έκανα πάλι λέιζερ γιατί ξαναβγήκαν και έδωσα 100ε, την τρίτη φορά ήμουν καθαρός και δεν κάναμε τίποτα και έδωσα 20ε.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Έτσι γίνονται μερικοί πλούσιοι.
:ak:
Είχα πάει σε έναν πολύ παλιότερα για κάτι κρεατοελιές που είχα βγάλει στην μασχάλη  και μου ζήτησε ένα τρελό ποσό . Δεν θυμάμαι πόσο 1000 Ευρώ ίσως και παραπάνω. Ήταν λέγανε και φθηνός κάπου κοντά στην Φυλής στην Σταυροπούλου. Μου πήρε και επίσκεψη έτσι για να με δει κάνα ογδοντάρι, Δύο λεπτά υπόθεση.
Δεν ξαναπήγα και πήγα στου Συγγρού και μου τις αφαίρεσαν τζάμπα με λέιζερ.
Απλά θέλει ραντεβού .

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Είχα πάει σε έναν πολύ παλιότερα για κάτι κρεατοελιές που είχα βγάλει στην μασχάλη  και μου ζήτησε ένα τρελό ποσό . Δεν θυμάμαι πόσο 1000 Ευρώ ίσως και παραπάνω. Ήταν λέγανε και φθηνός κάπου κοντά στην Φυλής στην Σταυροπούλου. Μου πήρε και επίσκεψη έτσι για να με δει κάνα ογδοντάρι, Δύο λεπτά υπόθεση.
Απλά θέλει ραντεβού .
δλδ τυπε προτεινεις ανεπυφυλακτα εσυ συγγρου,σωστα ??? πρεπει να κλεισεις ραντεβου πολλες ημερες πριν? εχει αναμονη ? θελει να εχεις ασφαλεια και τετοιες ιστοριες ???

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Νομίζω ότι μπορείς να πας και χωρίς ραντεβού αλλά πρέπει να πιάσεις σειρά. Δηλαδή να πας γύρω στις 6 το πρωί. Πληρώνεις πέντε Ευρώ εισιτήριο έχεις δεν έχεις ασφάλεια. Πριν ήταν τρία Ευρώ. Τώρα τον Αύγουστο ίσως να μην έχει τόσο κόσμο.
Αφού περάσεις από επιτροποή γιατρών και δουν το πρόβλημα αν χρειάζεται επέμβαση σε στέλνουν σε άλλο τμήμα. Εκεί κλείνεις άλλο ραντεβού. Θα υποστείς κάποια ταλαιπωρία αλλα αξίζει τον κόπο.
Αν θέλεις να τα αποφύγεις όλα αυτά κλείνεις ραντεβού απόγευμα  γύρω στα 40 Ευρώ και ξεμπερδεύεις.
Εγώ είχα χρησιμοποιήσει βιβλιάριο του ΙΚΑ. Πλήρωσα τριάντα Ευρώ για την επέμβαση αλλά μου τα επέστρεψε το ΙΚΑ. Αυτά όλα προ μνημονίου. Τώρα τι συμβαίνει δεν ξέρω.
Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα: 2107265100

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Είχα πάει σε έναν πολύ παλιότερα για κάτι κρεατοελιές που είχα βγάλει στην μασχάλη  και μου ζήτησε ένα τρελό ποσό . Δεν θυμάμαι πόσο 1000 Ευρώ ίσως και παραπάνω. Ήταν λέγανε και φθηνός κάπου κοντά στην Φυλής στην Σταυροπούλου. Μου πήρε και επίσκεψη έτσι για να με δει κάνα ογδοντάρι, Δύο λεπτά υπόθεση.
Απλά θέλει ραντεβού .

ρε μαν σοβαρά σου ζήτησε 1000 ευρώ για κάτι ελιές; Τελείως μαλάκας είναι; Εμένα για παρόμοια δουλεία μου παίρνει κανα 100 €.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ναι τύπε. Έλεγε ότι υπάρχει κάποια διαδικασία. Θα έρθεις να γίνει και εσωτερικός καθαρισμός του δέρματος γιατί υπάρχει και ρίζα μέσα και θα χρειαστεί ράψιμο και κάτι μαλακίες.
Είχα πάει και στον Ευαγγελισμό στο Δερματολογικό. Εκεί με έγραψαν κανονικά. Μου είπαν αυτά είναι διακοσμητικά του σώματος και να μην κάνω τίποτε.
Τελικά όλα ΟΚ στου Συγγρού.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αρχικά να πώ πως δεν γράφω για να πάρω συμβουλές, ούτε απαντήσεις. Γράφω για να είμαι ο τελευταίος που περνάει κάτι τέτοιο. Περιμένω αποτελέσματα απο ΗΙV εξέταση. Η μέρες που περνάνε πέρα του οτι δεν τελειώνουν, είναι συνάμα και οι χειρότερες τις ζωής μου. Με έχουν κάνει να δώ πολλά πράγματα με τελείως διαφορετικό μάτι. Το ταρακούνημα είναι πολύ μεγάλο και ψυχοφθόρο. Χωρίς ακόμα να έχω πάρει τα αποτελέσματα στα χέρια μου έχω πέσει τόσο πολύ στα μάτια μου που απλά παρακαλάω να μην έχουμε δυσάρεστα αποτελέσματα. Τις επόμενες 2 μέρες μετά την εξέταση, έψαχνα παντού στο internet και τηλεφωνικά στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ίσως να διαβάσω και να ακούσω κάτι καθυσηχαστικό. Με κούρασε όμως. Επέλεξα στο μυαλό μου να γυρνάει μόνο το ''κάνε υπομονή μέχρι τα αποτελέσματα''. Δεν πιστέυω πώς εκείνη την στιγμή φέρθηκα τόσο επιπόλαια. Κι όμως το έκανα. Ο λόγος που ανοίγω το thread είναι να αφυπνίσω όλους σας, μικρούς μεγάλους, να προσέχετε. Δεν χρειάζεται πλούσια σεξουαλική ζωή χωρίς προφυλάξεις για να κολλήσετε. ΜΙα φορά είναι αρκετή. Μην λέτε σιγά μην συμβεί σε μένα, στοματικό πρωκτικό κανονικό..οτιδήποτε είναι αυτό. Για όσους μου πούνε ''τι να πούν και αυτοί που νοσούν δλδ'' τους λέω προκαταβολικά πως έχουν δίκιο. Απλά δεν χρειάζεται να την ''πατήσεις'' για μοιραστείς, να συμβουλέψεις, να προστατέψεις κόσμο. Εύχομαι υγεία σε όλους και ΠΑΝΤΑ προφύλαξη..

Αν δεν μας τρολαρεις φιλε σου ευχομαι να μην εχεις τιποτα και ολα να πανε καλα..απλα η αρνηση σου να διευκρινισεις τι ακριβως εκανες και γιατι ανησυχεις τοσο πολυ ειναι καπως παραξενη ειδικα σε ενα ανωνυμο θρεντ που ασχολειται με αυτο ακριβως το θεμα..θα ξερεις 1000% οτι εχει τεραστια διαφορα αναλογα με το ειδος της επαφης που εκανες απροφυλαχτη οποτε λογω της τοσο μεγαλης ανησυχιας σου και της επιμονης σου να αρνεισαι να πεις τι το μυαλο ολων παει αθελητα στο μεγαλυτερο παραγοντα ρισκου απ'ολους που ειναι η παθητικη πρωκτικη διεισδυση.. :S οπως νομιζεις παντως καλη σου τυχη..

Angel_1

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Αν δεν μας τρολαρεις φιλε σου ευχομαι να μην εχεις τιποτα και ολα να πανε καλα..απλα η αρνηση σου να διευκρινισεις τι ακριβως εκανες και γιατι ανησυχεις τοσο πολυ ειναι καπως παραξενη ειδικα σε ενα ανωνυμο θρεντ που ασχολειται με αυτο ακριβως το θεμα..θα ξερεις 1000% οτι εχει τεραστια διαφορα αναλογα με το ειδος της επαφης που εκανες απροφυλαχτη οποτε λογω της τοσο μεγαλης ανησυχιας σου και της επιμονης σου να αρνεισαι να πεις τι το μυαλο ολων παει αθελητα στο μεγαλυτερο παραγοντα ρισκου απ'ολους που ειναι η παθητικη πρωκτικη διεισδυση.. :S οπως νομιζεις παντως καλη σου τυχη..
Σ ευχαριστώ πολύ. καμία σχέση με παθητικό πρωκτικό. Δεν θέλω να μπώ σε λεπτομέριες. Απλά περιμένω τα αποτελέσματα. 2 μέρες ακόμα..

Angel_1

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
ΑΡΝΗΤΙΚΟ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ..

Stories