apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καιρο ειχε να σκασει τετοιο θρεντ
τυπε αφου δεν κολλησες κατι
γιατι εισαι ετσι?
τυπε αφου δεν κολλησες κατι
γιατι εισαι ετσι?
Πες μου οτι τον πιστεψες.Yπομονή μέχρι το τρίμηνο και δοκίμασε να δεις και κανέναν ψυχίατρο ή ψυχολόγο,για μπλα-μπλα όμως,όχι φάρμακα.
Όλοι μια μέρα θα πεθάνουμε,άλλος πρώτος,άλλος τελευταίος.....
Υ.Γ.Αν είσαι τρολ γαμιέσαι!!!!!
Με όλη μου την καρδιά,το ποστ συμπαράστασης μου ήταν πέρα για πέρα ειλικρινές και αληθινό από τα βάθη της ευαίσθητης ψυχής μου.Πες μου οτι τον πιστεψες.
τι πονηρια ειναι αυτη ρε τυπεΤο θεϊκό ειναι οτι μεσα στον πανικο, θεωρησε σωστο να μας πει και το 1,35 € της βιοιατρικης
και μετα λενε οτι οι χρυσαυγιτες δεν αγαπουν τον συνανθρωπο τουςΜε όλη μου την καρδιά,το ποστ συμπαράστασης μου ήταν πέρα για πέρα ειλικρινές και αληθινό από τα βάθη της ευαίσθητης ψυχής μου.
Και τα ζώα,ειδικά τα ψάρια,γι'αυτό θέλουμε να τα ταΐζουμε μαύρουςκαι μετα λενε οτι οι χρυσαυγιτες δεν αγαπουν τον συνανθρωπο τους
Με κατηγορεις για αναλγησια ρε τύπε?τι πονηρια ειναι αυτη ρε τυπε
εδω ο ανθρωπος εχει προβλημα :S
ναι αλλα αυτην τον φορα καταλαβα οτι μιλαει σοβαρα ο τυποςΜε κατηγορεις για αναλγησια ρε τύπε?
Εσυ σε αναλογα θεματα ποσταριζες κατι φερετρα.
Είμαι 26 χρονών.Είχα πάει σε μπουρδέλο στη φυλής και πήρα μια Ρωσίδα milf.
Μην εισαι παντα τοσο ξερολας. Δεν θα σου βγει σε καλο στη ζωη sου. Συμβουλη Galileo...Το θεϊκό ειναι οτι μεσα στον πανικο, θεωρησε σωστο να μας πει και το 1,35 € της βιοιατρικης
Το θεϊκό ειναι οτι μεσα στον πανικο, θεωρησε σωστο να μας πει και το 1,35 € της βιοιατρικης
Σκεφτόμουν και την αυτοκτονία καθημερινά. Έχασα 13 κιλά,άσπρισαν τα μαλλιά μου, δεν κοιμόμουν, ίδρωνα είχα δύσπνοιες τάσεις να λιποθυμήσω και νόμιζα ότι θα τρελαθώ ή θα πεθάνω από το άγχος.
Είμαι 26 χρονών.Είχα πάει σε μπουρδέλο στη φυλής και πήρα μια Ρωσίδα milf. Λίγο πριν τελειώσω,έσπασε το προφυλακτικό( το λέω επειδή λίγο πιο πριν το είχα τσεκάρει αν είναι ο.κ ) . Τελείωσα μέσα της. Δε με νοιάζει αν το παιδί μου θα ήταν πουτάνας γιος, με νοιάζει μην κόλλησα τίποτα. Άσπρισα και τη ρώτησα αν έχει κάτι, γιατί έχω και μία κοπέλα και θα ήταν άδικο να την κολλήσω το οτιδήποτε. Η πουτάνα φοβισμένη μου είπε να μην πω τίποτα στην τσατσά και ότι θα πάρει φάρμακα. Με ηρέμησε λέγοντάς μου ότι αν είχε κάτι δε θα έκανε αυτή τη δουλειά. Και ότι έχει 2 κόρες να μεγαλώσει. Μου λέει ότι αυτή ξέρει τι έχει και ότι εγώ δεν ξέρει τι μπορεί να έχω.Η καταραμένη καπότα είχε μαζευτεί κάτω κάτω στον κορμό. Όσο τέλειο γαμήσι έριξα τόση πίκρα μου έμεινε. Πρώτη μου κίνηση πήγα στα επείγοντα του Α. Συγγρός. Μετά από την αξιολόγηση του περιστατικού, οι γιατροί μου είπαν πως ΗIV δεν κολλάς έτσι εύκολα.Μου είπαν ότι επικίνδυνες είναι οι μαύρες, τα πρεζοπούτανα στο δρόμο και οι πρωκτικές επαφές. Και μου είπαν αν θέλω μόνο για ψυχολογικούς λόγους να κάνω το τεστ.Έκανα τεστ μετά από 2 εβδομάδες για όλα τα αφροδίσια + Ηiv 1-2 και βγήκαν όλα αρνητικά. Περίμενα 3 μήνες για να ξανακάνω και βγήκαν πάλι όλα αρνητικά. ( Μεγάλη βοήθεια του να είσαι ασφαλισμένος) Την πρώτη φορά έσκασα 75 ευρώ στη βιοϊατρική και τη δεύτερη που πήγα με το βιβλιάριο πλήρωσα 1,35 στη βιοϊατρική πάλι. Το τελευταίο διάστημα μέχρι να περάσουν οι 3 μήνες έπαθα λόγω των αρνητικών σκέψεων διαταραχή άγχους-πανικού. Σκεφτόμουν τα χειρότερα σενάρια και ότι αν βγω οροθετικός θα με γονατίσει. Σκεφτόμουν και την αυτοκτονία καθημερινά. Έχασα 13 κιλά,άσπρισαν τα μαλλιά μου, δεν κοιμόμουν, ίδρωνα είχα δύσπνοιες τάσεις να λιποθυμήσω και νόμιζα ότι θα τρελαθώ ή θα πεθάνω από το άγχος. Μίλησα με ψυχολόγο και μου πρότεινε ηρεμιστικά. Αλλά εγώ του είπα πως είμαι κατά της χρήσης τέτοιων φαρμάκων. Μόλις πήρα τα αρνητικά αποτελέσματα ανακουφίστηκα αλλά αντιμετωπίζω ακόμα διαταραχές άγχους σε πολύ ανεκτό βαθμό. Το είπα το περιστατικό και του πατέρα μου και μου έδωσε κουράγιο με τη συμπαράστασή του. Πλέον νιώθω ότι τίποτα δεν είναι το ίδιο. Με έχει πάρει από κάτω. Κάθε φορά που νυχτώνει με πιάνει θλίψη. Δεν είμαι όπως πριν. Νιώθω παγιδευμένος στο ίδιο μου το σώμα και νιώθω ότι δεν ισορροπεί σώμα και πνεύμα. Πραγματικά δεν μπορεί να καταλάβει κανείς αυτό το άγχος και εύχομαι κανείς να μην το ζήσει. Θέλω γνώμες..Συμβουλές..παρόμοια περιστατικά. Το παλεύω με τον εαυτό μου τόσο καιρό..χρειάζομαι συμπαράσταση και γνώμες.Θα κάνω και ένα τελευταίο τεστ τώρα το Δεκέμβρη που κλείνω 6 μήνες από το συμβάν. Μέχρι στιγμής 95% δεν έχω τίποτα. Μένει να φτάσω στο 99,9% που θα φανεί στο εξάμηνο.