Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καιρο ειχε να σκασει τετοιο θρεντ

τυπε αφου δεν κολλησες κατι
γιατι εισαι ετσι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πώς φαινεται οτι μπηκε η Κυριακη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Yπομονή μέχρι το τρίμηνο και δοκίμασε να δεις και κανέναν ψυχίατρο ή ψυχολόγο,για μπλα-μπλα όμως,όχι φάρμακα.

Όλοι μια μέρα θα πεθάνουμε,άλλος πρώτος,άλλος τελευταίος.....

Υ.Γ.Αν είσαι τρολ γαμιέσαι!!!!!
Πες μου οτι τον πιστεψες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το θεϊκό ειναι οτι μεσα στον πανικο, θεωρησε σωστο να μας πει και το 1,35 € της βιοιατρικης  :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το θεϊκό ειναι οτι μεσα στον πανικο, θεωρησε σωστο να μας πει και το 1,35 € της βιοιατρικης  :2funny: :2funny: :2funny:
τι πονηρια ειναι αυτη ρε τυπε
εδω ο ανθρωπος εχει προβλημα :S

Με όλη μου την καρδιά,το ποστ συμπαράστασης μου ήταν πέρα για πέρα ειλικρινές και αληθινό από τα βάθη της ευαίσθητης ψυχής μου.
και μετα λενε οτι οι χρυσαυγιτες δεν αγαπουν τον συνανθρωπο τους

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Αν βρω ποτε ετεροφιλοφυλο που κολλησε AIDS απο σπασμενη καποτα, θα νιωσω πως πετυχα flush royal σε τραπεζι εναντιον του James Bond, με στοιχημα το μουνι του James-Bond girl.
Και μια ραβδο χρυσου

Δεν υπαρχουν αυτα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Φιλαρακι διαβασα αυτα που εγραψες προσεκτικα και το μονο που μπορω να σου πω πως κατι αναλογο ειχε τυχει και σε μενα αλλα δεν ειχα χυσει μεσα γιατι το καταλαβα γρηγορα σχετικα..αλλα ουτε το σκεφτηκα το ενδεχομενο να κολλησω κατι ειτε λογω απειριας επειδη ημουνα πιτσιρικας ειτε λογω αγνοιας κινδυνου τοτε.Τα δυσκολα για σενα περασαν,εισαι μια χαρα και μη μασας τιποτα ολα καλα!!

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16

αν δεν το έκανε, δεν θα ήταν ολοκληρωμένο το ποστ τύπε.

μισές δουλειές?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

συννεφιασμενη κυριακη.....

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ρε πουστη μου, ωρες-ωρες νοιωθω οτι το φορουμ εχει καταντησει ασυλο για κατατρεγμενους και κυνηγημενους...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Dude, πρόσεχε διότι έτσι πως πας κινδυνεύεις να αφήσεις τον τόπο από κάνα έμφραγμα η εγκεφαλικό στο τέλος, μαζί με όλες τις εξετάσεις σου προτείνω να δεις και σε τη κατάσταση είναι τα αγγεία σου, μην παίζεις, το άγχος είναι ο χειρότερος–ύπουλος εχθρός…

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Σκεφτόμουν και την αυτοκτονία καθημερινά. Έχασα 13 κιλά,άσπρισαν τα μαλλιά μου, δεν κοιμόμουν, ίδρωνα είχα δύσπνοιες τάσεις να λιποθυμήσω και νόμιζα ότι θα τρελαθώ ή θα πεθάνω από το άγχος.

Κι εγώ τα ίδια και επιπλέον τα βράδια υπνοβατούσα, μου είχαν πέσει τα δόντια, με είχε πιάσει διάρροια και είχα βγάλει σπυριά στα αυτιά  :S

djangooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
0
Είμαι 26 χρονών.Είχα πάει σε μπουρδέλο στη φυλής και πήρα μια Ρωσίδα milf. Λίγο πριν τελειώσω,έσπασε το προφυλακτικό( το λέω επειδή λίγο πιο πριν το είχα τσεκάρει αν είναι ο.κ ) . Τελείωσα μέσα της. Δε με νοιάζει αν το παιδί μου θα ήταν πουτάνας γιος, με νοιάζει μην κόλλησα τίποτα. Άσπρισα και τη ρώτησα αν έχει κάτι, γιατί έχω και μία κοπέλα και θα ήταν άδικο να την κολλήσω το οτιδήποτε. Η πουτάνα φοβισμένη μου είπε να μην πω τίποτα στην τσατσά και ότι θα πάρει φάρμακα. Με ηρέμησε λέγοντάς μου ότι αν είχε κάτι δε θα έκανε αυτή τη δουλειά. Και ότι έχει 2 κόρες να μεγαλώσει. Μου λέει ότι αυτή ξέρει τι έχει και ότι εγώ δεν ξέρει τι μπορεί να έχω.Η καταραμένη καπότα είχε μαζευτεί κάτω κάτω στον κορμό. Όσο τέλειο γαμήσι έριξα τόση πίκρα μου έμεινε. Πρώτη μου κίνηση πήγα στα επείγοντα του Α. Συγγρός. Μετά από την αξιολόγηση του περιστατικού, οι γιατροί μου είπαν πως ΗIV δεν κολλάς έτσι εύκολα.Μου είπαν ότι επικίνδυνες είναι οι μαύρες, τα πρεζοπούτανα στο δρόμο  και οι πρωκτικές επαφές. Και μου είπαν αν θέλω μόνο για ψυχολογικούς λόγους να κάνω το τεστ.Έκανα τεστ μετά από 2 εβδομάδες για όλα τα αφροδίσια + Ηiv 1-2 και βγήκαν όλα αρνητικά. Περίμενα 3 μήνες για να ξανακάνω και βγήκαν πάλι όλα αρνητικά. ( Μεγάλη βοήθεια του να είσαι ασφαλισμένος) Την πρώτη φορά έσκασα 75 ευρώ στη βιοϊατρική και τη δεύτερη που πήγα με το βιβλιάριο πλήρωσα 1,35 στη βιοϊατρική πάλι. Το τελευταίο διάστημα μέχρι να περάσουν οι 3 μήνες έπαθα λόγω των αρνητικών σκέψεων διαταραχή άγχους-πανικού. Σκεφτόμουν τα χειρότερα σενάρια και ότι αν βγω οροθετικός θα με γονατίσει. Σκεφτόμουν και την αυτοκτονία καθημερινά. Έχασα 13 κιλά,άσπρισαν τα μαλλιά μου, δεν κοιμόμουν, ίδρωνα είχα δύσπνοιες τάσεις να λιποθυμήσω και νόμιζα ότι θα τρελαθώ ή θα πεθάνω από το άγχος. Μίλησα με ψυχολόγο και μου πρότεινε ηρεμιστικά. Αλλά εγώ του είπα πως είμαι κατά της χρήσης τέτοιων φαρμάκων. Μόλις πήρα τα αρνητικά αποτελέσματα ανακουφίστηκα αλλά αντιμετωπίζω ακόμα διαταραχές άγχους σε πολύ ανεκτό βαθμό. Το είπα το περιστατικό και του πατέρα μου και μου έδωσε κουράγιο με τη συμπαράστασή του. Πλέον νιώθω ότι τίποτα δεν είναι το ίδιο. Με έχει πάρει από κάτω. Κάθε φορά που νυχτώνει με πιάνει θλίψη. Δεν είμαι όπως πριν. Νιώθω παγιδευμένος στο ίδιο μου το σώμα και νιώθω ότι δεν ισορροπεί σώμα και πνεύμα. Πραγματικά δεν μπορεί να καταλάβει κανείς αυτό το άγχος και εύχομαι κανείς να μην το ζήσει. Θέλω γνώμες..Συμβουλές..παρόμοια περιστατικά. Το παλεύω με τον εαυτό μου τόσο καιρό..χρειάζομαι συμπαράσταση και γνώμες.Θα κάνω και ένα τελευταίο τεστ τώρα το Δεκέμβρη που κλείνω 6 μήνες από το συμβάν. Μέχρι στιγμής 95% δεν έχω τίποτα. Μένει να φτάσω στο 99,9% που θα φανεί στο εξάμηνο.

Φιλε εχω παθει το ιδιο με βιζιτα σε σπιτι 2-3 φορες (1 φορα εχυσα μεσα) πριν απο 10-12 χρονια και ο μαλακας φοβομουν να παω να κανω εξετασεις  :jerking: Το αποτελεσμα ηταν να με τρωει το αγχος για πολυ καιρο και να παρουσιασω και γω συχνες κρισεις πανικου και διαταραχη αγχους. Ειναι αληθεια πως καποιες στιγμες νιωθεις πως θα πεθανεις..Ασχημα συμπτωματα! Φαρμακα δεν πηρα ποτε βεβαια, ουτε πηγα σε καποιο γιατρο. Τελικα με τον καιρο αρχισα να ανακαμπτω και μετα απο μερικα χρονια με αφορμη καποιο δερματικο εκανα και ολα τα τεστ για ΣΜΝ που βγηκαν αρνητικα. Παντως η αγχωδης διαταραχη ειναι πολυ υπουλη, καθως μπορει να υποβοσκει για πολλα χρονια και να βιωνεις ολα αυτα τα συμπτωματα μετα απο περιοδους εντονου στρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom