Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
και μετα επιασα το πουλι μου και το πηγα στο νυπτηρα
το κρατούσες σε όλη τη διαδρομή μέχρι το νυπτήρα η το έπιασες μόλις πήγες στο νηπτήρα ?
και μετα επιασα το πουλι μου και το πηγα στο νυπτηρα
πραγματικα το χω καψει το θεμα αυτες τις μερες αλλα κολλαω σε λεπτομερεις για αυτο ζηταω τη βοηθεια σας
Μολις πηγατο κρατούσες σε όλη τη διαδρομή μέχρι το νυπτήρα η το έπιασες μόλις πήγες στο νηπτήρα ?
κρισιμη ερωτησητο κρατούσες σε όλη τη διαδρομή μέχρι το νυπτήρα η το έπιασες μόλις πήγες στο νηπτήρα ?
δεν θα στο διαγραψουν τυπε μην τρελενεσε,το πολυ πολυ να συγχωνευτει στο θεμα σεξουαλικως μεταδιδομενες ασθενειες και πιθανοτητες σε λιγο ;)Μια απαντηση ρε παιδια σχετικα με το θεμα πριν το διαγραψουν
γεια σου ρε γιατρε με ειδικευση στα οροπεδια του ισλαμαμπανττο κρατούσες σε όλη τη διαδρομή μέχρι το νυπτήρα η το έπιασες μόλις πήγες στο νηπτήρα ?
Οπως σου ειπα ανασφαλειες της ηλικιας μου , ενημερωθηκα απο σιτε σχετικα με hiv κτλπα αλλα κολλαω σε λεπτομερειες που δεν αναφερονται εκει.Εσεις κατι παραπανω θα ξερετεΓια ποιο λογο πιστευεις οτι εχεις κολλησει κατι?
τον επιασες στιγμιαια,μολις εβγαλες την καποτα...και επιασες τον ψωλοκεφαλο?Οπως σου ειπα ανασφαλειες της ηλικιας μου , ενημερωθηκα απο σιτε σχετικα με hiv κτλπα αλλα κολλαω σε λεπτομερειες που δεν αναφερονται εκει.Εσεις κατι παραπανω θα ξερετε
γεια σου ρε γιατρε με ειδικευση στα οροπεδια του ισλαμαμπαντ
Οπως σου ειπα ανασφαλειες της ηλικιας μου , ενημερωθηκα απο σιτε σχετικα με hiv κτλπα αλλα κολλαω σε λεπτομερειες που δεν αναφερονται εκει.Εσεις κατι παραπανω θα ξερετε
Συνελθε.Τι να εχω παθει? ειναι δυνατον να πηγαινει να κανει σεξ και να μην ειναι ενημερωμενος? τι κολλαει και τι οχι? αρα δεν ξερει τι κανει.
τυπε στο κεελπνο πηρες τηλ?Οπως σου ειπα ανασφαλειες της ηλικιας μου , ενημερωθηκα απο σιτε σχετικα με hiv κτλπα αλλα κολλαω σε λεπτομερειες που δεν αναφερονται εκει.Εσεις κατι παραπανω θα ξερετε
Εβγαλα την καποτα, την πεταξα , και επιασα πετσακι απο οσο θυμαμαι απλως καθως το επλυνα με νερο ετριψα και το ψωλοκεφαλοτον επιασες στιγμιαια,μολις εβγαλες την καποτα...και επιασες τον ψωλοκεφαλο?
γεια σου ρε γιατρε με ειδικευση στα οροπεδια του ισλαμαμπαντ
Οχι φιλε μουτυπε στο κεελπνο πηρες τηλ?
δεν εχεις τιποτα ξεκολλαΕβγαλα την καποτα, την πεταξα , και επιασα πετσακι απο οσο θυμαμαι απλως καθως το επλυνα με νερο ετριψα και το ψωλοκεφαλο
πως την πατησες ετσι ρε τυπε :SΕβγαλα την καποτα, την πεταξα , και επιασα πετσακι απο οσο θυμαμαι απλως καθως το επλυνα με νερο ετριψα και το ψωλοκεφαλο
[move] [/move]
πως την πατησες ετσι ρε τυπε :S
μην μας πεις οτι κατουρησες και στον νιπτηρα? :S
Επικοινωνία με το ΚΕΕΛΠΝΟΟχι φιλε μου