Αυνάνας
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
ο μαρης ζει!
ο μαρης ζει!
μακαρι να μας ελεγε κανα κολπο του
[/quoteο γλου εχει κρατησει κατι συνταγες του τυπε
Ναι το εχω παρει πρεφα οτι τρολλαρουν . Αρα με αυτα που μου εστειλες δεν χρειαζεται να ανησυχω για το συμβαν μουΠώς μεταδίδεται ο HIV;
Ο HIV μεταδίδεται με τους εξής τρόπους:
Με το αίμα
Με σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις
Με κοινή χρήση σύριγγας
Από τη μητέρα στο νεογνό (κάθετη μετάδοση)
ΠΗΓΗ :
Aυτό. Οι περισσοτεροι που σου απαντανε εδω σε δουλευουν και σπάνε πλακα
παιζει να μου στειλει τιποτα;μακαρι να μας ελεγε κανα κολπο του
[/quoteο γλου εχει κρατησει κατι συνταγες του τυπε
δεν υπαρχει ανωριμη ερωτηση,απλα αγχωνεσε φυσιολογικο ειναι,αλλα δεν υπαρχει λογος,οσο γιαυτο που φοβασε συγκεκριμενα μεταδιδεται με συγκεκριμενους τροπους και συμπεριφορες δεν ειναι ετσι απλο,αλλη φορα ομως να προσεχεις ;) και μην σε καταβαλει τωρα αυτο,ξεκολλα,κατεβα παλι και ξεμουνιασε καμμια,Ευχαριστω φιλε μου μια τετοια ωριμη απαντηση περιμενα παρόλο που ηταν ανωριμη ερωτηση απο την οπτικη ολων(και το θεωρω φυσιολογικο εννοειται)
Το θεμα ειναι αν θα το εκανεs αυτο που θα σου προτεινε ;)μακαρι να μας ελεγε κανα κολπο του
Ναι το εχω παρει πρεφα οτι τρολλαρουν . Αρα με αυτα που μου εστειλες δεν χρειαζεται να ανησυχω για το συμβαν μου
μαλλον οχιΤο θεμα ειναι αν θα το εκανεs αυτο που θα σου προτεινε ;)
Ετσι ακριβωs.....Ολα αυτα ειναι καλα, αλλα για τουs .....αλλουsμαλλον οχι
Προφανως φιλε μου εισαι εκατο φορες πιο ενημερωμενος απο εμενα λογο πειρας και δεν ξερω και γω τι αλλο. Εσενα σου φενεται περιεργο το ποστ μου , εμενα ομως καθολου. Με τα χερια σου υπενθυμιζω επιασα το πουλι μου αν βαραει ιδαιτερο ρολο αυτο
;)δεν υπαρχει ανωριμη ερωτηση,απλα αγχωνεσε φυσιολογικο ειναι,αλλα δεν υπαρχει λογος,οσο γιαυτο που φοβασε συγκεκριμενα μεταδιδεται με συγκεκριμενους τροπους και συμπεριφορες δεν ειναι ετσι απλο,αλλη φορα ομως να προσεχεις ;) και μην σε καταβαλει τωρα αυτο,ξεκολλα,κατεβα παλι και ξεμουνιασε καμμια,
Ευχαριστω φιλε μουΑκριβώς. Αρα λύθηκε.
αλιονα ζανα αντριαννα και λοιπες τυπεΤύπε ώρα είναι να ξακινήσεις να δίνεις και ακάποτα τσιμπούκια, να αρχίζεις να αποκτάς αντισώματα.
Ευχαριστω φιλε μου
Συμφωνω απολυτως οτι πρεπει να μπει σεξουαλικη διαπεδαγωγηση στα σχολειαΤι παιδεία και μαλ...ες η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση λείπει από τα σχολεία.
Την άλλη φορά βγάλε το προφυλακτικό με κωλόχαρτο για να μην σου μπαίνουν ιδέες.
οχι ειλικρινα δεν τρολλαρωδεν ξέρω αν είσαι τρολ (που είσαι) αλλά όταν βγάζεις το προφυλακτικό να το πιάνεις με χαρτάκι.. και όχι με τα χέρια
η συμβουλή της ημέρας
δεν ξέρω αν είσαι τρολ (που είσαι) αλλά όταν βγάζεις το προφυλακτικό να το πιάνεις με χαρτάκι.. και όχι με τα χέρια
η συμβουλή της ημέρας