soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
με καθηγητες ΜΑΡΙΣ,ΕΧΤΡΑΜΑΝ,ΧΑΝΙΩΤΗΣΣυμφωνω απολυτως οτι πρεπει να μπει σεξουαλικη διαπεδαγωγηση στα σχολεια
με καθηγητες ΜΑΡΙΣ,ΕΧΤΡΑΜΑΝ,ΧΑΝΙΩΤΗΣΣυμφωνω απολυτως οτι πρεπει να μπει σεξουαλικη διαπεδαγωγηση στα σχολεια
αλιονα ζανα αντριαννα και λοιπες τυπε
δεν θα κολλαει τιποτα μετα
ο χανιωτης θα κανει και μεταπτυχιακα για αποφοιτους του κεελπνο τυπεμε καθηγητες ΜΑΡΙΣ,ΕΧΤΡΑΜΑΝ,ΧΑΝΙΩΤΗΣ
Τι ??? Χαρτακι απο κει μεσα??? Καλυτερα με την τσιμπιδα
και εγω θα κανω σεμιναρια εφευρητικοτητας για ολικη παταξη της τριχοπτωσηςο χανιωτης θα κανει και μεταπτυχιακα για αποφοιτους του κεελπνο τυπε
και εγω θα κανω σεμιναρια εφευρητικοτητας για ολικη παταξη της τριχοπτωσης
εσυ με τοσες μαυρες που εχεις παει θα εχει γινει ετσι τυπεκαι εγω θα κανω σεμιναρια εφευρητικοτητας για ολικη παταξη της τριχοπτωσης
εσυ με τοσες μαυρες που εχεις παει θα εχει γινει ετσι τυπε
να και ο κοτζακ
τυπε το κλαρινομαλλακι μου και τα ματια μου χτενες ζελεδια και ολα τα κομφορΝαι κοροιδεψτε εσειs.....αλλα αυτοs δεν πληρωνει για χτενεs
τυπε το κλαρινομαλλακι μου και τα ματια μου χτενες ζελεδια και ολα τα κομφορ
τυπε το κλαρινομαλλακι μου και τα ματια μου χτενες ζελεδια και ολα τα κομφορ
το σκεφτομαιτο έχεις ασφαλίσει τύπε?
ειναι ωραιο το δικο μου ρε.Δενει αρμονικα με την υππολοιπη καυλερη μου παρουσιαέχεις κι αυτογνωσία τρομάρα σου
Ασφαλωs και για κουρεμα παs στο οτ-κοτυρ "Νικοs-Τακηs" να υποθεσωτυπε το κλαρινομαλλακι μου και τα ματια μου χτενες ζελεδια και ολα τα κομφορ
φερνω κορυφαια μουναρα κομμωτρια σπιτι μου.Με κουρευει κοντα 10 χρονιαΑσφαλωs και για κουρεμα παs στο οτ-κοτυρ "Νικοs-Τακηs" να υποθεσω