Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
[quote author=Αυνάνας  link=topic=44590.msg4994193#msg4994193 date=1384981317]
Ξενέρωσα!  :jerking:
[/quote]δεν προλαβε να γινει καν ψηφοφορια αν ειναι κλωνος ή οχι τυπε :S
κριμα

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
[size=20pt]Απόψε στον ALPHA στην «ΑΥΤΟΨΙΑ» στο θέμα του AIDS.[/size]

9gbuo4.jpg

Τα στοιχεία σοκάρουν. Αύξηση 1500% των οροθετικών. Ο εφιάλτης δεν έφυγε ποτέ. Ήταν και είναι εδώ, παραμονεύει ύπουλα και τώρα, στην εποχή της νέας άγνοιας, θεριεύει και πάλι. Και αν δεν σκοτώνει σωματικά, εξακολουθεί να σκοτώνει κοινωνικά τα θύματά του, καθώς η επιστήμη δεν έσβησε ούτε τον ρατσισμό, ούτε την προκατάληψη από την κοινωνία. Το AIDS μπορεί να αφορά όλους ωστόσο,  ακόμη και σήμερα, υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι  παραμένει η ασθένεια των ομοφυλοφίλων, των τοξικομανών, εκείνων που κάνουν άστατη ζωή. Είναι μια τιμωρία για τους αμαρτωλούς. Και αντιμετωπίζουν τους φορείς, ακριβώς έτσι. Σαν αμαρτωλούς. Ακόμη και σήμερα λοιπόν, το ΑΙDS σε σκοτώνει. Όχι σωματικά, αλλά κοινωνικά.
Οι αριθμοί τρομάζουν. Το AIDS, όμως, δεν είναι αριθμοί. Πίσω από τα νούμερα, πίσω από κάθε νέο κρούσμα, βρίσκεται μια ανθρώπινη ιστορία. Ο Αντώνης Σρόιτερ συναντά και μιλά με οροθετικούς, με ανθρώπους που έμαθαν πλέον να ζουν με τον ιό.

Σήμερα Πέμπτη 13 Μαρτίου στις 23:59

:S

gkapril83

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα!χθες το βραδυ ειχα παει στον οικο ανοχης απεναντι απο τον σταθμο αττικης στην οδο ξανθιππης 2 με την φλορα αν την ξερει κανεις!κατα την δειαρκεια της επαφης και της εξπερματοσης εσπασε η καποτα τι γινεται τωρα?η τυπησα παντως ηταν αταραχη!υπαρχει κινδυνος?αμεσως πληθηκα με μωρομαντηλα που ειχα και κατευθιαν ουρησα!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Θα γινεις μπαμπας, η θα κολλησεις AIDS η τιποτα αλλο.

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα!χθες το βραδυ ειχα παει στον οικο ανοχης απεναντι απο τον σταθμο αττικης στην οδο ξανθιππης 2 με την φλορα αν την ξερει κανεις!κατα την δειαρκεια της επαφης και της εξπερματοσης εσπασε η καποτα τι γινεται τωρα?η τυπησα παντως ηταν αταραχη!υπαρχει κινδυνος?αμεσως πληθηκα με μωρομαντηλα που ειχα και κατευθιαν ουρησα!
αφου κατουρησες ολα καλα  :headbang:

vtgreek

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εγω το 2008 ειχα κάνει με μια κοπελα απροφύλακτο σεξ (1 μονο φορα) μετα απο 4 μερες ανεβασα πυρετο αλλα την επομενη μερα αισθανόμουνα καλύτερα και αρχισα παλι τα ξενυχτια μετα απο 10 μερες απο την επαφη ξανα αρρωστησα με υψηλο πυρετο, μετα απο 4 μερες ημουν μια χαρα! δηλαδη δυο βδομαδες μετα την επαφη ημουν εντελώς καλα! μετα άρχισα να αγχώνομαι για aids ,πηρα τηλ στο συγγρου και μου είπαν να παω μετα απο δυο μηνες να κανω εξετασεις, τελικα πηγα μετα απο δυο μηνες οχι στο συγγρου αλλα στην βιοϊατρική τα οποία ολα βγηκαν αρνητικα! ρωτησα και την κοπελα που εκανα sex εαν εχει τιποτα και μου είπε οχι αλλα δεν την εμπιστεύομαι.Η κοπελα ξερω πως μεχρι στιγμης ειναι ακομα οκ και δεν εχει τιποτα. Τώρα το ειχα αφήσει ολο αuτο το γεγονος πιστεύοντας πως ειμαι οκ αλλα διαβαζοντας παλι διαφορα ποστς αρχισα να ξανα αγχώνομαι, υπαρχη περιπτωση να εχω aids, δεν μπορω να κοιμηθω απο το ανχος μου.Οι δυο μηνες που μου ειπαν τοτε εινα αρκετοι?επισης και η τωρινη μου κοπελα εκανε εξετασεις για αφροδισια δυο μηνες απο ταν αρχισαμε να το κανουμε χωρις προφυλαξη και ηταν ολα καθαρα!εχω λογω ανησυχιας?

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
εγω το 2008 ειχα κάνει με μια κοπελα απροφύλακτο σεξ (1 μονο φορα) μετα απο 4 μερες ανεβασα πυρετο αλλα την επομενη μερα αισθανόμουνα καλύτερα και αρχισα παλι τα ξενυχτια μετα απο 10 μερες απο την επαφη ξανα αρρωστησα με υψηλο πυρετο, μετα απο 4 μερες ημουν μια χαρα! δηλαδη δυο βδομαδες μετα την επαφη ημουν εντελώς καλα! μετα άρχισα να αγχώνομαι για aids ,πηρα τηλ στο συγγρου και μου είπαν να παω μετα απο δυο μηνες να κανω εξετασεις, τελικα πηγα μετα απο δυο μηνες οχι στο συγγρου αλλα στην βιοϊατρική τα οποία ολα βγηκαν αρνητικα! ρωτησα και την κοπελα που εκανα sex εαν εχει τιποτα και μου είπε οχι αλλα δεν την εμπιστεύομαι.Η κοπελα ξερω πως μεχρι στιγμης ειναι ακομα οκ και δεν εχει τιποτα. Τώρα το ειχα αφήσει ολο αuτο το γεγονος πιστεύοντας πως ειμαι οκ αλλα διαβαζοντας παλι διαφορα ποστς αρχισα να ξανα αγχώνομαι, υπαρχη περιπτωση να εχω aids, δεν μπορω να κοιμηθω απο το ανχος μου.Οι δυο μηνες που μου ειπαν τοτε εινα αρκετοι?επισης και η τωρινη μου κοπελα εκανε εξετασεις για αφροδισια δυο μηνες απο ταν αρχισαμε να το κανουμε χωρις προφυλαξη και ηταν ολα καθαρα!εχω λογω ανησυχιας?
Α.Δεν ειμαστε γιατροι εδω μεσα
Β.ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ,ΓΙΑ HIV ΓΙΑ ΤΙ ΗΤΑΝ?ΜΗΠΩΣ "ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ" ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ και μας λες μκιες?Ειναι δυνατον να "ακους" τι γραφουμε εδω και να μην δινεις βαση σε οτι σου ειπαν οι γιατροι??

vtgreek

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ηταν για αφροδισια +aids,ειμαι λιγο υποχονδριος.απλα ρωταω γιατι σε αλλα ποστ λενε πως πηγαν μετα απο 3 μηνες ενω εμεναα μου ηπαν δυο μηνες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αν δεν ανοιξεις θρεντ με το προβλημα σου δεν θα βρεις απαντησεις τυπε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Α.Δεν ειμαστε γιατροι εδω μεσα
Β.ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ,ΓΙΑ HIV ΓΙΑ ΤΙ ΗΤΑΝ?ΜΗΠΩΣ "ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ" ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ και μας λες μκιες?Ειναι δυνατον να "ακους" τι γραφουμε εδω και να μην δινεις βαση σε οτι σου ειπαν οι γιατροι??
τυπε μηπως ηταν η μιμα αυτη που γαμησε ακαποτα? :grin:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
ηταν για αφροδισια +aids,ειμαι λιγο υποχονδριος.απλα ρωταω γιατι σε αλλα ποστ λενε πως πηγαν μετα απο 3 μηνες ενω εμεναα μου ηπαν δυο μηνες
Μαλάκας είσαι βασικά.Μακάρι να έχεις κολλήσει κάτι μπας και ξεμαγαρίσουμε από τη μαλακία σου,και τη δικιά σου και οποιανού άλλου μπαίνει εδώ πέρα και ψάχνει για θεράποντες ιατρούς.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μαλάκας είσαι βασικά.Μακάρι να έχεις κολλήσει κάτι μπας και ξεμαγαρίσουμε από τη μαλακία σου,και τη δικιά σου και οποιανού άλλου μπαίνει εδώ πέρα για θεράπων ιατρούς.
τυπε για να συνεχιζουν να μπαινουν στο σαιτ ζητωντας συμβουλες παει να πει οτι παιρνουν απαντησεις που τους βοηθησαν :grin:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
τυπε μηπως ηταν η μιμα αυτη που γαμησε ακαποτα? :grin:
Κοιταξε με προβληματιζει πως του πανε να παει σε δυο μηνες για εξετασεις και δεν στειλανε κλιμακιο για καραντινα οποτε δεν θα ειναι αυτη λογικα
Εκτος αν δεν ειπε τις λεξεις κλειδι Μιμα ή τριγωνο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom