Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εγω το 2008 ειχα κάνει με μια κοπελα απροφύλακτο σεξ (1 μονο φορα) μετα απο 4 μερες ανεβασα πυρετο αλλα την επομενη μερα αισθανόμουνα καλύτερα και αρχισα παλι τα ξενυχτια μετα απο 10 μερες απο την επαφη ξανα αρρωστησα με υψηλο πυρετο, μετα απο 4 μερες ημουν μια χαρα! δηλαδη δυο βδομαδες μετα την επαφη ημουν εντελώς καλα! μετα άρχισα να αγχώνομαι για aids ,πηρα τηλ στο συγγρου και μου είπαν να παω μετα απο δυο μηνες να κανω εξετασεις, τελικα πηγα μετα απο δυο μηνες οχι στο συγγρου αλλα στην βιοϊατρική τα οποία ολα βγηκαν αρνητικα! ρωτησα και την κοπελα που εκανα sex εαν εχει τιποτα και μου είπε οχι αλλα δεν την εμπιστεύομαι.Η κοπελα ξερω πως μεχρι στιγμης ειναι ακομα οκ και δεν εχει τιποτα. Τώρα το ειχα αφήσει ολο αuτο το γεγονος πιστεύοντας πως ειμαι οκ αλλα διαβαζοντας παλι διαφορα ποστς αρχισα να ξανα αγχώνομαι, υπαρχη περιπτωση να εχω aids, δεν μπορω να κοιμηθω απο το ανχος μου.Οι δυο μηνες που μου ειπαν τοτε εινα αρκετοι?επισης και η τωρινη μου κοπελα εκανε εξετασεις για αφροδισια δυο μηνες απο ταν αρχισαμε να το κανουμε χωρις προφυλαξη και ηταν ολα καθαρα!εχω λογω ανησυχιας?

Τύπε λογικό να ανυσηχήσεις, αλλά κάπου έχω διαβάσει ότι αν έχεις κολλήσει, τα συμπτώματα γρίπης (πυρετός κλπ) εμφανίζονται κανένα μήνα μετά. Οπότε δύσκολα... ;)

giorgakis2008

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ακούστε τι με προβληματίζει.Πρίν μια εβδομάδα είχα πάει σε πολύ γνωστό studio δε θα πω ποιόόύτε και τι κοπέλα για ευνόητους λόγους.Αφού τη πήδηξα δεν μποούσα να τελειώσω και αφού τράβηξα το προφυλακτικό με τα χέρια μου την έπαιξα καπάκι.Λέτε να χω κολλήσει κανά aids απ'τα κολπικά υγρά?
Εγω πάλι, την ΠΑρασκευη 16/5/2014 πηγα βραδυ στη Φυλης...ΟΛΑ εγιναν με προφυλακτικο (πιπα και κολπικος πηδος)...Επειδή ειχα πιει τις μπυρες μου και αργουσα να χυσω, τον εβγαλα από μεσα της και τον επαιξα φορωντας, όπως μου ζητησε η κοπελα το προφυλακτικο....εχυσα, το εβγαλα και το πεταξα και πλυθηκα αμεσως με σαπουνι (χερια και γυρω περιοχη από την...οικογενεια!). Παιζει να κινδυνευω από HIV/ ηπατιτιδα;;;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εγω πάλι, την ΠΑρασκευη 16/5/2014 πηγα βραδυ στη Φυλης...ΟΛΑ εγιναν με προφυλακτικο (πιπα και κολπικος πηδος)...Επειδή ειχα πιει τις μπυρες μου και αργουσα να χυσω, τον εβγαλα από μεσα της και τον επαιξα φορωντας, όπως μου ζητησε η κοπελα το προφυλακτικο....εχυσα, το εβγαλα και το πεταξα και πλυθηκα αμεσως με σαπουνι (χερια και γυρω περιοχη από την...οικογενεια!). Παιζει να κινδυνευω από HIV/ ηπατιτιδα;;;
Δυστυχως εχεις προβλημα!

Οξυτατη βλακεια το λενε!
Ελεος!!!!!!!!!!!!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356

Δυστυχώς αδερφέ η μόνη λύση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο είναι να αποφευγεις να πηγαίνεις σε μπουρδέλα, ή να κάνεις τα πάντα με καπότα από την αρχή μέχρι τέλους και πολύ προσεκτικά. Γάμα τα. Ή αλλιώς βρες σχέση και εκεί θέλει πάλι προσοχή.

giorgakis2008

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Δυστυχώς αδερφέ η μόνη λύση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο είναι να αποφευγεις να πηγαίνεις σε μπουρδέλα, ή να κάνεις τα πάντα με καπότα από την αρχή μέχρι τέλους και πολύ προσεκτικά. Γάμα τα. Ή αλλιώς βρες σχέση και εκεί θέλει πάλι προσοχή.
Πρωτη φορα πηγα!!!

giorgakis2008

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εχω σχεση...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Πρωτη φορα πηγα!!!
Αν ήταν τόσο εύκολο να κολλήσεις θα έπρεπε όλοι να ήταν πεθαμένοι. Απλώς δεν είναι μονο AIDS είναι και άλλες παπαροαρρώστιες που ταλαιπωρούν. Θέλει τρελή προσοχή.

giorgakis2008

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αν ήταν τόσο εύκολο να κολλήσεις θα έπρεπε όλοι να ήταν πεθαμένοι. Απλώς δεν είναι μονο AIDS είναι και άλλες παπαροαρρώστιες που ταλαιπωρούν. Θέλει τρελή προσοχή.
Δηλαδη να μεινω ησυχος;;;

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Απο μαλακια κινδυνευεις. Απο τιποτα αλλο.

giorgakis2008

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Απο μαλακια κινδυνευεις. Απο τιποτα αλλο.
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια, το ρωταω επειδή ειχα μια παρανυχιδα κομμενη στον αντιχειρα (όχι ανοικτη ληγη) μηπως υπαρχει κίνδυνος να μπει από εκει καποιος ιος!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια, το ρωταω επειδή ειχα μια παρανυχιδα κομμενη στον αντιχειρα (όχι ανοικτη ληγη) μηπως υπαρχει κίνδυνος να μπει από εκει καποιος ιος!
Βρες αλλο αθλημα φιλαρακι.ΤΟ γαμησι δεν σου παει!!

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Τύπε για τύπους σαν και εσένα δεν τους σώζει τίποτα έτσι και αλλιώς.

Πιτυρίδα έχεις;

:priest: :priest: :priest:

lovegangbang

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
0
εχω πεθάνει μάγκες στο γέλιο.... !!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

giorgakis2008

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τύπε για τύπους σαν και εσένα δεν τους σώζει τίποτα έτσι και αλλιώς.

Πιτυρίδα έχεις;

:priest: :priest: :priest:
Δηλαδη αν καποιος αγχωνεται υπερβολικα κατ' εσενα, πρεπει να τον πιασετε ολοι στο δουλεμα; Μια ερωτηση εκανα, επειδή ως πιο εμπειροι στο χωρο θα εχετε ρωτησει, κ.α., αν κινδυνευω από καποιο ΣΜΝ. Ελέγχονται αυτές της Φυλης για τετοια νοσηματα;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δηλαδη αν καποιος αγχωνεται υπερβολικα κατ' εσενα, πρεπει να τον πιασετε ολοι στο δουλεμα; Μια ερωτηση εκανα, επειδή ως πιο εμπειροι στο χωρο θα εχετε ρωτησει, κ.α., αν κινδυνευω από καποιο ΣΜΝ. Ελέγχονται αυτές της Φυλης για τετοια νοσηματα;
Εισαι υποχονδριος,τελος!!!
Αμα ειναι να  φοβασαι τοσο πολυ και να χανεις την ευχαριστηση βρες αλλο χομπι.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Εννοείται τύπε. Σε μπουρδέλο πήγες.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

όχι ρε φίλε, αν ήταν έτσι θα είχε κολλήσει όλο το σύμπαν.

giorgakis2008

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Και αμα ειχε παρανυχιδα;
Kυριοι, βλεπω ότι αρκετοι απαντατε και το ριχνετε στην πλακα, αλλοι παλι θεωρείτε σιγουρο πως εχω κολλησει κατι....τοτε όμως ολοι κινδυνεύουμε! εδώ αλλοι μιλατε για γλυφομουνια, ακαποτες πιπες, δαχτυλα στο μ@@νι κ.α. Αρα ολοι εχουμε κολλησει κατι;;; και ξαναρωταω κι ας απαντησει καποιος που ξερει σιφουρα να μου πει...οι κοπελες στη Φυλης ελέγχονται από γιατρο ή όχι;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom