Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Kυριοι, βλεπω ότι αρκετοι απαντατε και το ριχνετε στην πλακα, αλλοι παλι θεωρείτε σιγουρο πως εχω κολλησει κατι....τοτε όμως ολοι κινδυνεύουμε! εδώ αλλοι μιλατε για γλυφομουνια, ακαποτες πιπες, δαχτυλα στο μ@@νι κ.α. Αρα ολοι εχουμε κολλησει κατι;;; και ξαναρωταω κι ας απαντησει καποιος που ξερει σιφουρα να μου πει...οι κοπελες στη Φυλης ελέγχονται από γιατρο ή όχι;;;
Δεν μπορεις να κολησεις ειτζ αν τα υγρα εχουν ερθει σε επαφη με τον αερα.Ο ιος πεθαινει με το που τον βγαζεις απο μεσα της.Ποσο μαλλον που περημενες και ποση ωρα μεχρι να βγαλεις την καποτα. Αν πρωτα σαπουνισες τα χερια σου με νερο και σαπουνι και μετα επιασες το οτιδηποτε τοτε πραγματικα δεν μπορεις να κολησεις τιποτα στην γυρω περιοχη διοτι ολα εχουν πεθανει.Το μονο που μπορεις να κολησεις και αυτο με παρα πολυ μικρες πιθανοτητες ειναι ερπη και κονδυλωματα και αυτο μονο στα χερια (κατι παρα πολυ ασυνιθιστο) λογο του οτι επιασες τα υγρα της.Οι πιθανοτητες να κολησες κατι απο αυτα ομως στα χερια ειναι απιροελαχιστες. Βασικα οσες ειναι και οι πιθανοτητες να τα κολησεις αυτα πιανοντας το πομολο της πορτας στο μπουρδελο. Οσο για το αν κανουν εξετασεις...δεν ειμαι σιγουρος αλλα αν επαιζα τα λευτα μου θα ελεγα οχι. Ακομα και να κανουν ομως τα περισσοτερα σμν εχουν περιοδο εποασης εως και 3 με 6 μηνες αρα οι εξετασεις τους θα καλυπτουν της κατασταση τους για 4 με 6 μηνες πριν.Ελπιζω να σε βοηθησα.