Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Kυριοι, βλεπω ότι αρκετοι απαντατε και το ριχνετε στην πλακα, αλλοι παλι θεωρείτε σιγουρο πως εχω κολλησει κατι....τοτε όμως ολοι κινδυνεύουμε! εδώ αλλοι μιλατε για γλυφομουνια, ακαποτες πιπες, δαχτυλα στο μ@@νι κ.α. Αρα ολοι εχουμε κολλησει κατι;;; και ξαναρωταω κι ας απαντησει καποιος που ξερει σιφουρα να μου πει...οι κοπελες στη Φυλης ελέγχονται από γιατρο ή όχι;;;

Δεν μπορεις να κολησεις ειτζ αν τα υγρα εχουν ερθει σε επαφη με τον αερα.Ο ιος πεθαινει με το που τον βγαζεις απο μεσα της.Ποσο μαλλον που περημενες και ποση ωρα μεχρι να βγαλεις την καποτα. Αν πρωτα σαπουνισες τα χερια σου με νερο και σαπουνι και μετα επιασες το οτιδηποτε τοτε πραγματικα δεν μπορεις να κολησεις τιποτα στην γυρω περιοχη διοτι ολα εχουν πεθανει.Το μονο που μπορεις να κολησεις και αυτο με παρα πολυ μικρες πιθανοτητες ειναι ερπη και κονδυλωματα και αυτο μονο στα χερια (κατι παρα πολυ ασυνιθιστο) λογο του οτι επιασες τα υγρα της.Οι πιθανοτητες να κολησες κατι απο αυτα ομως στα χερια ειναι απιροελαχιστες. Βασικα οσες ειναι και οι πιθανοτητες να τα κολησεις αυτα πιανοντας το πομολο της πορτας στο μπουρδελο. Οσο για το αν κανουν εξετασεις...δεν ειμαι σιγουρος αλλα αν επαιζα τα λευτα μου θα ελεγα οχι. Ακομα και να κανουν ομως τα περισσοτερα σμν εχουν περιοδο εποασης εως και 3 με 6 μηνες αρα οι εξετασεις τους θα καλυπτουν της κατασταση τους για 4 με 6 μηνες πριν.Ελπιζω να σε βοηθησα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Kυριοι, βλεπω ότι αρκετοι απαντατε και το ριχνετε στην πλακα, αλλοι παλι θεωρείτε σιγουρο πως εχω κολλησει κατι....τοτε όμως ολοι κινδυνεύουμε! εδώ αλλοι μιλατε για γλυφομουνια, ακαποτες πιπες, δαχτυλα στο μ@@νι κ.α. Αρα ολοι εχουμε κολλησει κατι;;; και ξαναρωταω κι ας απαντησει καποιος που ξερει σιφουρα να μου πει...οι κοπελες στη Φυλης ελέγχονται από γιατρο ή όχι;;;
ΞΕκολα και καταλαβε ποτε κανει πλακα καποιος.

Και στα σοβαρα,καθε ποτε νομιζεις οτι ελεγχονται;Αν κολλησει κατι και στο μεταφερει χωρις να το ξερει ουτε η ιδια τι θα γινει;
Το αθλημα εχει και καποιο ρισκο,αν δεν μπορεις να το διαχειριστεις βρες κατι αλλο ή εκτονωσου μονος σου.

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Ρε συναγωνιστές, μπορείτε να μου πείτε γιατί κάθε φορά που πάω ακάποτο με γκόμενα παθαινω μυκητίαση βαλάνου? Τί διάολο, όλο με πουτάνες πηγαίνω? Αν κι αυτή που έχω τώρα είναι πρώην κωλομπαρού...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αλλαξε κατηγορια γυναικων

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ρε συναγωνιστές, μπορείτε να μου πείτε γιατί κάθε φορά που πάω ακάποτο με γκόμενα παθαινω μυκητίαση βαλάνου? Τί διάολο, όλο με πουτάνες πηγαίνω? Αν κι αυτή που έχω τώρα είναι πρώην κωλομπαρού...

Να κοιταξεις το ζαχαρο σου!  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε το ακαποτο δαχτυλιασμα ειναι οτι πιο επικινδυνο :S

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
ναι ελεγχονται.

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
και πιστευεις αληθεια οτι τα τεστ που κανουν αρκουν για να εισαι σιγουρος?  :think:
κανουν τα κοριτσαι εξετασεις,παιρνεις και τις απαραιτητες διαδικαστικες προφυλαξεις και ολα καλα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
κανουν τα κοριτσαι εξετασεις,παιρνεις και τις απαραιτητες διαδικαστικες προφυλαξεις και ολα καλα.
Εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι τις κανουν ολες.Ουτε οτι και αν βγουν θετικες για κατι σταματανε ολες την δουλεια.Προφανως αυτο δεν το ξερει κανεις.Ομως οι απαραιτητες προφυλαξεις δε σε προτατευουν απο ολα τα σμν.Επισης υπαρχει το λεγομενο ''παραθυρο'' για ολα τα σμν κατα το οποιο μπορει να ειναι μολυσμενη η κοπελα και να μην το βγαζουν οι εξετασεις.Και για τα σοβαρα σμν δεν ειναι μικρο...μιλαμε για 2-3 εως και 6 μηνες.Τρεχα γυρευε τωρα λοιπον.Δεδωμενου οτι ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου σπασει το σκουφακι δεν θα επρεπε να αισθανεσαι εντελως ασφαλεις οταν πηγαινεις με πουτανες.

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι τις κανουν ολες.Ουτε οτι και αν βγουν θετικες για κατι σταματανε ολες την δουλεια.Προφανως αυτο δεν το ξερει κανεις.Ομως οι απαραιτητες προφυλαξεις δε σε προτατευουν απο ολα τα σμν.Επισης υπαρχει το λεγομενο ''παραθυρο'' για ολα τα σμν κατα το οποιο μπορει να ειναι μολυσμενη η κοπελα και να μην το βγαζουν οι εξετασεις.Και για τα σοβαρα σμν δεν ειναι μικρο...μιλαμε για 2-3 εως και 6 μηνες.Τρεχα γυρευε τωρα λοιπον.Δεδωμενου οτι ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου σπασει το σκουφακι δεν θα επρεπε να αισθανεσαι εντελως ασφαλεις οταν πηγαινεις με πουτανες.
σεβαστη η αποψη σου,αλλα με το σκεπτικο σου πιστευω οτι δεν θα πρεπει να γαμησουμε πουθενα γιατι  δεν ξερεις ποτε ο αλλος τι εχει..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
σεβαστη η αποψη σου,αλλα με το σκεπτικο σου πιστευω οτι δεν θα πρεπει να γαμησουμε πουθενα γιατι  δεν ξερεις ποτε ο αλλος τι εχει..
Οχι μαν δεν ειπα αυτο.Με το σκεπτικο μου πρεπει ο καθενας να ξερει και να νιωθει τις επιπτωσεις και τα θετικα στο οτιδηποτε παει να ασχοληθει.Και να μην πηγαινει σαν προβατο για σφαγη.Αυτο ισχυει για τα παντα οχι μονο για τις πουτανες.Οταν υπαρχουν ερωτησεις οπως ''ελεγχοντε οι πουτανες επαρκως'' η ''κολαει το ειτζ ευκολα αν δεν εισαι γκει'' τοτε η απαντιση θα πρεπει να ειναι η σωστη.Και ο καθενας ας κρινει αν θελει η οχι να γαμησει σε πουτανες.

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Οχι μαν δεν ειπα αυτο.Με το σκεπτικο μου πρεπει ο καθενας να ξερει και να νιωθει τις επιπτωσεις και τα θετικα στο οτιδηποτε παει να ασχοληθει.Και να μην πηγαινει σαν προβατο για σφαγη.Αυτο ισχυει για τα παντα οχι μονο για τις πουτανες.Οταν υπαρχουν ερωτησεις οπως ''ελεγχοντε οι πουτανες επαρκως'' η ''κολαει το ειτζ ευκολα αν δεν εισαι γκει'' τοτε η απαντιση θα πρεπει να ειναι η σωστη.Και ο καθενας ας κρινει αν θελει η οχι να γαμησει σε πουτανες.
προφανως και πρεπει ολοι να δουλευουν λιγο το μυαλο τους στο οτιδηποτε πανε να κανουν,και καλα κανεις και θιγεις το θεμα γιατι ακομα υπαρχουν ανεγκεφαλοι.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
προφανως και πρεπει ολοι να δουλευουν λιγο το μυαλο τους στο οτιδηποτε πανε να κανουν,και καλα κανεις και θιγεις το θεμα γιατι ακομα υπαρχουν ανεγκεφαλοι.
:thumbsup:

ntinidis

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα κ καλο υπολοιπο καλοκαιριου.ακουσα για ενα στιγμιαιο τεστ που εχει βγει.ισως θα πρεπει να ξεκινησουμε να το ζηταμε οσοι ασχολουμαστε με το σπορ

dmarin1981

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Σήμερα πήγα σε ένα μπουρδέλο στη Λιοσίων. Πάνω στη σεχουαλική επαφή έσπασε το προφυλακτικό.....Πραγματικά τα έχω κάνει απάνω μου. Έχω κολλήσει τίποτα?Η πουτάνα μου είπε πως είναι όλα οκ....και πως έχει κάνει εξετάσεις αλλά.....ποιός πιστεύει?
Με τη γυναίκα μου έχω ελεύθερη επαφή πως θα το δικαιολογήσω για χρήση προφυλακιτικού καμιά ιδέα sos!!!!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Καλησπέρα. Σήμερα πήγα σε ένα μπουρδέλο στη Λιοσίων. Πάνω στη σεχουαλική επαφή έσπασε το προφυλακτικό.....Πραγματικά τα έχω κάνει απάνω μου. Έχω κολλήσει τίποτα?Η πουτάνα μου είπε πως είναι όλα οκ....και πως έχει κάνει εξετάσεις αλλά.....ποιός πιστεύει?
Με τη γυναίκα μου έχω ελεύθερη επαφή πως θα το δικαιολογήσω για χρήση προφυλακιτικού καμιά ιδέα sos!!!!
Τυπε να απευθυνθεις στον απολυτο. Θα σου κανει και καλυτερη τιμη αν τα κανονισετε απο πριν τα διαδικαστικα. Ειναι τυπος. :priest:

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216

Ρε μαν συγνώμη δηλαδή , καταλαβαίνω το πακέτο που τρως γιατί το έχω περάσει κι εγώ όπως όλοι μας ...... Αλλά τι περιμένεις να ακούσεις τώρα δλδ!!!! Μην δίνεις σημασία στο τι γράφεται εδώ μέσα απλά περίμενε να περάσει ο καιρός να πάς για εξετάσεις!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ περισσότερο κακό παρά καλό θα σου κάνει!!!

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
ελα κομπλε εισαι,αμα σου ειπε οτι εχει κανει εξετασεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom