Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

tarl talbot

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
21
Πόντοι
11
Δε μπας πισω. εχεις υψηλο IQ.Δεκα κανεις ,ενα λες.ετσι πρεπει γιατι ζηλευουν πολλοι. βαζω στοιχημα οτι θες οτι σε 5 χρονια
σ ενα επισημο ιατρικο περιοδικο σε μικρα γραμματα θα γραψουν " νταξει παιδια γαματε αβερτα τελικα δε τρεχει τιποτα" Μονο που τοτε θα μαστε μπαρμπαδες.

xpeke

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας. Κόλλησα αυτο εδω στα αρχιδια μετα απο ακαποτη συνεύρεση σε πολυ γνωστο μπουρδελακι στην πλατεια αττικης . Ο γιατρος μου ειπε οτι φευγει ειτε με  αγωγη πολλων μηνων , ειτε με εγχειρηση αλλα η εγχειρηση θα κοστισει γιατι πρεπει να πεσει φακελακι και τοσα λεφτα βρισκονται αλλα θα μου γαμησουν τη ζωη . Τι προτεινετε?

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    4,8 KB · Εμφανίσεις: 31

koloteroritas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
Γεια σας. Κόλλησα αυτο εδω στα αρχιδια μετα απο ακαποτη συνεύρεση σε πολυ γνωστο μπουρδελακι στην πλατεια αττικης . Ο γιατρος μου ειπε οτι φευγει ειτε με  αγωγη πολλων μηνων , ειτε με εγχειρηση αλλα η εγχειρηση θα κοστισει γιατι πρεπει να πεσει φακελακι και τοσα λεφτα βρισκονται αλλα θα μου γαμησουν τη ζωη . Τι προτεινετε?

Όταν λες ακάποτη συνάντηση τι εννοείς; Ποια είναι η διάγνωση;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν γράφει πουθενα στο ιντερνετ απο την μικρη αναζητηση που εκανα οτι ειναι ΣΜΝ

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Πως τσιμπατε βρε παιχτες!  :2funny: :2funny:

Ο τυπος σας δουλευει και εσεις τον παιρνετε σοβαρα!  :grin:

Αν γοογλαρετε την φωτο...................θα καταλαβετε  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδια θα πώ κατι και ας με βρισετε αμα γουστάρετε ακαποτα κολπα καλυτερα βρειτε μια γκομενα και ας κάνει να σας κατσει 1 χρονο τουλαχιστον απλα θα την παρακαλας αλλα θα εισαι υγιης ενω στην αλλη περιπτωση θα μπλεξεις με γιατρους και μαλακιες τέτοιες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πως τσιμπατε βρε παιχτες!  :2funny: :2funny:

Ο τυπος σας δουλευει και εσεις τον παιρνετε σοβαρα!  :grin:

Αν γοογλαρετε την φωτο...................θα καταλαβετε  :2funny: :2funny:

Ε που να ξέρουμε οτι μας δουλευει? ΣΜΝ δεν ειναι πάντως. Αρα δεν του το κολλησε πτανα αρα μαλλον κοροιδευεοι

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν μου ειπε οτι ειναι ιος , αυτο που ειπα πριν μου ειπε.Δεν ειναι κατι το ανησυχητικο απλως ειναι φουλ αντιαισθητικο.Απλως οταν πατε να φορατε παντα προφυλακτικο το εμαθα το μαθημα μου.
Ο γιατρος ειπε οτι ειναι πολλαπλες επιδερμικες φλεγμονωδης κυστες.Οχι δεν κολλαει με προφυλακτικο .Ηταν λογω ακαποτου :headbang:

δεν έκανες ακάποτη πίπα
γάμησες ακάποτα έτσι ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν μου ειπε οτι ειναι ιος , αυτο που ειπα πριν μου ειπε.Δεν ειναι κατι το ανησυχητικο απλως ειναι φουλ αντιαισθητικο.Απλως οταν πατε να φορατε παντα προφυλακτικο το εμαθα το μαθημα μου.

Δεν ισχυει αυτο και με προφυλακτικο μπορεις να κολλησεις κάτι ας πουμε κονδυλωματα

απλα με προφυλακτικο δεν κολλας HIV.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Mans-13-hour-op-to-remove-63kg-testicles-296x166.jpg

Εμένα γίναν έτσι τύπε να ανησυχώ ?

Δεν εχω παει ακόμα στον γιατρό γιατι οι πουτανες τρελλαίνονται να τα γλύφουν  :rockon: :rockon: :rockon:

koloteroritas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1

Δεν είναι ΣΜΝ ,δεν οφείλεται σε μικρόβιο ,οπότε τι σχέση έχει το ακάποτο και το καπομένο; Μας δουλεύεις;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Mans-13-hour-op-to-remove-63kg-testicles-296x166.jpg

Εμένα γίναν έτσι τύπε να ανησυχώ ?

Δεν εχω παει ακόμα στον γιατρό γιατι οι πουτανες τρελλαίνονται να τα γλύφουν  :rockon: :rockon: :rockon:

εμένα μονίμως γίνονται έτσι μετά απο πολύωρη συνέυρεσή μου με υστερικές συναδέλφους  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν είναι ΣΜΝ ,δεν οφείλεται σε μικρόβιο ,οπότε τι σχέση έχει το ακάποτο και το καπομένο; Μας δουλεύεις;

Ναι ρε μας δουλευει δεν ειναι ΣΜΝ αυτο ειπα και εγω πριν  :2funny: :2funny:

παμε να τον πιάσουμε να του κάνουμε ενα κολωνάτο?  :dancing:

trigga

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
κονδυλωμα ειναι.Εχουν πολλες μορφες αυτα.Απο πολυ μικρο δερματακι που ισα ισα διακρίνεται μεχρι δέντρο.To γνωστο δεντρο ειναι αυτο που λεγεται blue waffle.

stogian 13 thai

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
74
Πόντοι
0
Ειναι κυστες. τα ειχα κ εγω, οχι τόσα πολλά, είναι οργανικό και δεν κολλάει με το το σεξ.. και εννοείτε ότι δεν βγαίνουν απο την μια στιγμη στην άλλη.. έκανα μια μικροεπεμβαση και τα αφαίρεσα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom