Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Το χειρότερο στη γυναικα, μπας και μαθεις και τιποτα εκτος απο το ποσο μαλακας και ξεφτιλας μπορει να εισαι, ειναι να εξαπλωθει στον τραχηλο.

Εχω φιλη που αμελησε το test pap για 3 ΧΡΟΝΙΑ, και ειχε γεμισει.

Μαντεψε, γαμημενε βρωμιαρη : Με ΜΙΑ θεραπεια laser, καθαρισε ΠΛΗΡΩΣ. Αντε το πολυ να υποτροπιαζε και να χρειαζοταν περαιτερω καθαρισμα, αλλα δεν χρειαστηκε και ειναι μια χαρα. Αλλα ακομα και μετα απο 3 χρονια πραγματικης αμελειας στην περιοχη, χωρις να ξερει οτι εχει κονδυλωματα, καθαρισε πληρως και φυσικα δεν υπηρξε υπονοια για καρκινο και τετοιες μαλακιες.

Παμε τωρα σε πληροφοριες απο το link που ΕΣΥ παρεθεσες :

Human papillomavirus (HPV) can cause serious health problems, including genital warts and certain cancers. [size=50pt]However, in most cases HPV goes away on its own before causing any health problems.[/size]

Αυτο δεν το γραφει πουθενα κρυμμενο σε καμια τελευταια παραγραφο, αλλα στην ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ του αρθρου.

Πιο κατω γραφει : The likelihood of getting HPV from kissing or having oral sex with someone who has HPV is not known.

Επίσης, επειδη το παιζεις και γαμω τους ξερολες, αν δεν εχεις τσιμπησει κονδυλωματα και δεν εχεις μιλησει με μερικους γιατρους, βουλωνε εκτος απο τον κωλο σου με καμια ψωλη, και το στομα σου. Γιατι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ θα σου πουν πως αργα η γρηγορα ο οργανισμος ο ιδιος θα τον θεσει υπο ελεγχο τον ιο και με αμεσο καυτηριασμο στο κονδυλωμα και προσοχη στη διατροφη αλλα και στην ψυχολογια σου, δεν προκειται να κανει παλι την εμφανιση του τιποτα. Στην χειροτερη των περιπτωσεων, αν πεσει παρα πολυ το ανοσοποιητικο σου απο βαρια αρωστεια ( ιωσεις κλπ δεν "μετρανε" ως τετοιες ) μπορει και να πεταξεις κανενα μπιμπικι αλλα και παλι πολυ σπανια.

Δε θα σου κανω μαθημα στην τελικη, εισαι γέρος ανθρωπος και την ειδες ρομπεν των δασων μπας και νιωσεις καλυτερα για τον εαυτο σου. Αλλα μαλακας ησουν και μαλακας θα παραμεινεις.

Σου εγραψε ο zero, σου εγραψε ο stavros. Φανταζομαι ακομα και ο antisthenis να σου γραψει, δε θα το πιστεψεις. Στην πουτσα μου φυσικα γιατι εδω μεσα γιαυτο γουσταρω που μπαινω οταν μπαινω. Επειδη ανθρωπακια σα την παρτη σου βρισκουν τον εαυτο τους αμα τους ζορισεις λιγακι καλη ωρα. Χαλαρωσε, δεν σε γαμαω.

Γιατι κρυβεσαι ακομα??? Ουτε ο Ζερο, ουτε ο Σταυρος δεν αμφισβητησαν οτι γραφεις και με αλλα νικ.

Ετσι για να ξερει και το φορουμ....................

[size=20pt]ΑΝΑΛ[/size] χαντερ, παιχτης απο το 2005, ξερολας με ολες τις τανες απο μασαζιδικα μεχρι .................. πορν σταρ, ψαχνει για "ρομαντικα" γαμησια με τανες ....................

Γερος ανθρωπος δεν ειμαι ακομα αλλα το ποιος ειναι ο μαλακας ολοι το βλεπουν.............. Με το ενα νικ κανεις τον εξυπνο, με το αλλο βριζεις και με το τριτο κανεις τον κοσμογυρισμενο ξερολα που "παρολιγο να γαμησει ολες τις πορν σταρς!  :2funny: Πηγαινε διπλα στον φιλο σου τον χοντρο που σου δινει εκπτωσεις για τα "ρομαντικα" γαμησια σου ...

Αντε σαλτα απο κανενα μπαλκονι τωρα που σε εχουν παρει χαμπαρι ολοι, και να βριζεις τα φιλαρακια σου οχι εμενα γυφτο!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
Οκ εμπιστεύσου με και μην εκτίθεσαι άλλο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
Χαμένος θα βγεις. Ξέρει περισσότερα.  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Luc φιλικά στο λέω: εντελώς λάθος κάνεις και λες ασυναρτησίες.

Δεν ξερω βρε Αντι αλλα ο τροπος γραφης, τα ενδιαφεροντα, οι "γνωσεις" ................. εκει με πανε. Δεν εχω το αλαθητο αλλα δεν θα ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που κανουν τετοια πραγματα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
για 651η φορά οι αμυγδαλές μου είναι φούλ στο πύον , αλλά αυτή τη φορά φυσιολογικού μεγέθους χωρίς πυρετό

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Απο καποιο παρασημο τυπε η εχεις γενικα θεμα με αμυγδαλες;

εννοείται παράσημο
αιδοιολειχίες , μαστολειχίες πρωκτολειχίες και δε συμαζεύεται έχουν κάνει στις αμυγδαλές μου καλλιέργειες βακτηρίων (ενίοτε και ιών πχ ebstein barr)

πιστεύω ότι η αδέσποτη μάυρη που πήρα χτές μου την έκανε τη ζημιά

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αρχίζω σχηματάκι azitromycin 500mg 1x1 για 3 μέρες , πρίν οι αμυγδαλές μου γίνουν σαν καρύδια

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
εννοείται παράσημο
αιδοιολειχίες , μαστολειχίες πρωκτολειχίες και δε συμαζεύεται έχουν κάνει στις αμυγδαλές μου καλλιέργειες βακτηρίων (ενίοτε και ιών πχ ebstein barr)

πιστεύω ότι η αδέσποτη μάυρη που πήρα χτές μου την έκανε τη ζημιά

με φοβιζεις αδερφε
κ γω γλυφω αβερτα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πηρα ενα hexalene spray θα ψεκάζω μετά απο κάθε γλείψιμο  :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
παιζει κατι τετοιο φιλε?
βουρ να παρω κ γω
με τοσο γλυψιμο ενα μπουκαλακι την βδομαδα φτανει? :2funny:

πάρε φίλε , εμένα μου το κανε δώρο η μάνα μου και με συμβούλεψε να μην πινω απο τα νερά των άλλων  :2funny:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
πάρε φίλε , εμένα μου το κανε δώρο η μάνα μου και με συμβούλεψε να μην πινω απο τα νερά των άλλων  :2funny:

σε νοσοκομειο δουλευε η μανα μου
εφερνε ενα hexalen πιο παλια
εχει κ spray?
εγω εν πινω τα νερα των αλλων
μονο τα ζουμια των κορασιδων κ μιλφ :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
σε νοσοκομειο δουλευε η μανα μου
εφερνε ενα hexalen πιο παλια
εχει κ spray?
εγω εν πινω τα νερα των αλλων
μονο τα ζουμια των κορασιδων κ μιλφ :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny:
και γώ μια απ'τα ίδια αδερφέ

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
χυμους της ζωης τους λεω εγω
οι φιλοι μου με λενε βρομερο σιχαμα κ τρισαθλιο που γλειφω οτι μουνι κ κολο βρω στο διαβα μου :2funny: :2funny:
οι χυμοί της ζωής είναι για μας τα βρωμερά σιχάματα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom