Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ξερω ενα γνωστο που ρωτησε παθολογους και του ειπαν οτι αμα αμεσως μετα το σεξ κανεις καλες πλυσεις με μπεταντιν στο πεος σου εχεις ελαχιστες εως καθολου πιθανοτητες να κολησεις το οτιδηποτε.εχει γαμησει ολες τις γκαρσονες του ακαποτα αλλα και ποσες πουτανες και μεχρι στιγμης δεν εχει κολησει το παραμικρο απο οτι ξερω.δεν ξερω.ισως και να ηταν απλα τυχερος

Καλα αυτο δεν παιζει. Μακαρι, αλλα δεν παιζει.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Ακαποτα γαμησια με τανες κανουν  κατι μαλακες οπως εσυ.

Πιπα ΦΥΣΙΚΑ και δινω ακαποτη γιατι δεν ειμαι υποχονδριος τελευταιος να πιστευω οτι θα κολλησω κατι, γιατι ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΣ.

Ρωτα εναν δερματολογο-αφροδισιολογο ΣΟΒΑΡΟ να δεις ποσοι και ποιοι εχουν γεμισει με κονδυλωματα και ερπη παπαρα ζωντοβολο. Δεν υπαρχει ενεργα σεξουαλικο ατομο ανω των 30 που δεν εχει η δεν θα εμφανισει στη ζωη του ερπη η κονδυλωμα.

Τα κονδυλωματα συγκεκριμενα ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ να τα ξεφορτωθεις. Πας τα καις, ξανακαις αν βγουν και υποτροπιασεις, προσεχεις την διατροφη σου ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

Τωρα αν εισαι γκασμας και πας στο γιατρο οταν σου γινει το κονδυλωμα σα τον αντιχειρα τοτε τα θελει ο κωλος σου, αλλα και παλι τα ξεφορτωνεσαι εφοσον κρατας το ανοσοποιητικο του οργανισμου σου σε καλα επιπεδα.

Μην σκορπας τον φοβο για πραγματα που οι γιατροι οι ιδιοι αντιμετωπιζουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και δεν τα παρουσιαζουν ως μαστιγα η ως κατι το τοσο σοβαρο. Αρχιμαλακα.
Φίλε δεν ειμαι γιατρός αλλα εχω την εντυπωση ότι ερπη γονοροια και κονδυλωματα κολάς με ελευθερο στοματικό
όντως μεγαλο μερος ισως και 70% του ενεργού πληθυσμου εχει καποιας μορφης (στελεχος) του ιου hpv.. αφου κολαει ευκολα με δερματική επαφη, δεν κανουν ομως κονδυλωματα ολα τα στελεχη..μαλιστα για τη γυναικα εινα πιο επικινδυνα αυτα που δεν κανουν..

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ποια ειναι αυτα φιλε εχεις να προτεινεις κατι? εγω χρησιμοποιω τα κανονικα durex αλλα δεν νομιζω οτι εχει σχεση με ακαποτο σεξ., απλα δεν γινεται αλλιως
τσεκαρε την okamoto.sagami .origami.αν δεν εχεις πολυ πλατος κατω σιγουρα θα βρεις κατι ενδιαφερον.pasante unique η Pasante sensiva αν εχεις αρκετο πλατος.η pasante ειναι εταιρεια που ανηκει στον bill Gates

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
τσεκαρε την okamoto.sagami .origami.αν δεν εχεις πολυ πλατος κατω σιγουρα θα βρεις κατι ενδιαφερον.pasante unique η Pasante sensiva αν εχεις αρκετο πλατος.η pasante ειναι εταιρεια που ανηκει στον bill Gates

Η okamoto φτιάχνει το καλύτερο προφυλακτικό στον κόσμο ( και σε πωλήσεις αλλά και σε αίσθηση/πάχος - είναι εξαιρετικά λεπτό ) αλλά δεν παίζει εύκολα να το βρεις. Η Pasante γαμάει. σχεδόν όλες της οι σειρές είναι αξιόλογες. Το ότι την έχει ο Bill Gates που το διάβασες?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Καλα αυτο δεν παιζει. Μακαρι, αλλα δεν παιζει.
εγω απλα λεω τι μου ειπε.σαφως και δεν θα ελεγα σε κανεναν να ακολουθησει το τροπο προφυλαξης του συγκεκριμενου ατομου.και εμενα περιεργο μου φανηκε οταν μου το ειπε

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Φίλε δεν ειμαι γιατρός αλλα εχω την εντυπωση ότι ερπη γονοροια και κονδυλωματα κολάς με ελευθερο στοματικό
όντως μεγαλο μερος ισως και 70% του ενεργού πληθυσμου εχει καποιας μορφης (στελεχος) του ιου hpv.. αφου κολαει ευκολα με δερματική επαφη, δεν κανουν ομως κονδυλωματα ολα τα στελεχη..μαλιστα για τη γυναικα εινα πιο επικινδυνα αυτα που δεν κανουν..

Στη γυναίκα θέλει παρακολούθηση και laser/κάψιμο με τη μία και περισσότερη φροντίδα για να μην πάνε και στον τράχηλο γιατί μετά ταλαιπωρείται αρκετά και δυσκολεύει το θέμα. Αλλά εφόσον δεν το αφήσει και τα βλέπει ο γιατρός τακτικά δεν έχει σοβαρό κίνδυνο για κάτι. Για να παρουσιαστεί καρκίνος από κονδυλώματα πρέπει να τα αφήσει για χρόνια χωρίς να έχει κάνει τίποτα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Η okamoto φτιάχνει το καλύτερο προφυλακτικό στον κόσμο ( και σε πωλήσεις αλλά και σε αίσθηση/πάχος - είναι εξαιρετικά λεπτό ) αλλά δεν παίζει εύκολα να το βρεις. Η Pasante γαμάει. σχεδόν όλες της οι σειρές είναι αξιόλογες. Το ότι την έχει ο Bill Gates που το διάβασες?
βασικα ξεχασα να βαλω το "νομιζω" οτι ανηκει στον bill . Τουλαχιστον ετσι μου ειπε ενας φιλος . παραγγελια απο amazon λεω.σαφως και δεν τα βρισκεις εδω ευκολα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ξερω ενα γνωστο που ρωτησε παθολογους και του ειπαν οτι αμα αμεσως μετα το σεξ κανεις καλες πλυσεις με μπεταντιν στο πεος σου εχεις ελαχιστες εως καθολου πιθανοτητες να κολησεις το οτιδηποτε.εχει γαμησει ολες τις γκαρσονες του ακαποτα αλλα και ποσες πουτανες και μεχρι στιγμης δεν εχει κολησει το παραμικρο απο οτι ξερω.δεν ξερω.ισως και να ηταν απλα τυχερος
και εγω ξερω ενα τετοιο μαλακα.Το σάββατο έχουμε τα σαράντα του.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Kαι για να μην ξεχνιομαστε, η θεραπεια για τα κονδυλωματα εχει βρεθει εδω και πολυ καιρο απο εκλεκτο μελος του σαιτ!  :tooth:
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Α,ναι...ο εγκεφαλικά νεκρός...με την διάσημη θεραπεία του "καφέ".... :kneel: :kneel: :kneel:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μυστες μου ηρεμια!  :hi:
Οπως λεει και μια ψυχη, το ακα πρωκτικο ειναι η λυση σε ολα τα προβληματα. Ριξτε ενα να χαλαρωσετε, να φυγει το στρες, το αγχος, η ενταση και τα νευρα και αργοτερα συνεχιστε τη συζητηση.  :grin:

Περα απ την πλακα τωρα και γω δεν καταλαβαινω προς τι ολος αυτος ο πανικος με τα κονδυλωματα. Ειναι το τελευταιο ΣΜΝ που με απασχολει αν θα τσιμπησω. Σιγουρα ειμαι φορεας του HPV αλλα προς το παρον δεν εχει εμφανιστει τιποτα.
Γενικα παρα τα αμετρητα αισχη που εχω στο βιογραφικο μου,το μονο που τσιμπησα ηταν μiα βλεννορροια που εφυγε με 4 χαπακια και μια ενεση στο κωλομερι. No big deal  :effemine:
Εντωμεταξυ την βλεννορροια την τσιμπησα απο ακα τσιμπουκι και οχι γαμησι! Τι γκαντεμια...  :headbang: :S

Άλλος μύστης,αυτός... :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
βασικα ξεχασα να βαλω το "νομιζω" οτι ανηκει στον bill . Τουλαχιστον ετσι μου ειπε ενας φιλος . παραγγελια απο amazon λεω.σαφως και δεν τα βρισκεις εδω ευκολα

Τα okamoto δεν παιζουν δυστυχως. Τα pasante τα βρισκεις και σε καλη τιμη.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Πιπα ΦΥΣΙΚΑ και δινω ακαποτη γιατι δεν ειμαι υποχονδριος τελευταιος να πιστευω οτι θα κολλησω κατι, γιατι ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΣ.

Ρωτα εναν δερματολογο-αφροδισιολογο ΣΟΒΑΡΟ να δεις ποσοι και ποιοι εχουν γεμισει με κονδυλωματα και ερπη παπαρα ζωντοβολο. Δεν υπαρχει ενεργα σεξουαλικο ατομο ανω των 30 που δεν εχει η δεν θα εμφανισει στη ζωη του ερπη η κονδυλωμα.

Τα κονδυλωματα συγκεκριμενα ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ να τα ξεφορτωθεις. Πας τα καις, ξανακαις αν βγουν και υποτροπιασεις, προσεχεις την διατροφη σου ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

Τωρα αν εισαι γκασμας και πας στο γιατρο οταν σου γινει το κονδυλωμα σα τον αντιχειρα τοτε τα θελει ο κωλος σου, αλλα και παλι τα ξεφορτωνεσαι εφοσον κρατας το ανοσοποιητικο του οργανισμου σου σε καλα επιπεδα.

Μην σκορπας τον φοβο για πραγματα που οι γιατροι οι ιδιοι αντιμετωπιζουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και δεν τα παρουσιαζουν ως μαστιγα η ως κατι το τοσο σοβαρο. Αρχιμαλακα.

Βρε γκασμα, ασχετοι ανθρωποι σαν εσενα δεν επρεπε να γραφουν εδω! Δεν εχεις φοβο να κολλησεις ΤΙΠΟΤΑ απο ακαποτο στοματικο??  :2funny: :2funny: :2funny:

Μα εισαι ντιπ ασχετος........ :headbang: :headbang:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Στη γυναίκα θέλει παρακολούθηση και laser/κάψιμο με τη μία και περισσότερη φροντίδα για να μην πάνε και στον τράχηλο γιατί μετά ταλαιπωρείται αρκετά και δυσκολεύει το θέμα. Αλλά εφόσον δεν το αφήσει και τα βλέπει ο γιατρός τακτικά δεν έχει σοβαρό κίνδυνο για κάτι. Για να παρουσιαστεί καρκίνος από κονδυλώματα πρέπει να τα αφήσει για χρόνια χωρίς να έχει κάνει τίποτα.

Εγινες και γιατρος αρρωστακι!  :headbang: :headbang: (αλλος ΗPV ειναι υπευθυνος για καρκινο στην μητρα και στον λαιμο. Υπαρχουν πανω απο 40 ειδων HPV ασχετε)

Συνεχισε εσυ τα ακαποτα και ξεκουμπισου απο το να δινεις συμβουλες εδω.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Πουτανοσπερμα τραβα γαμησου.

Απο ακαποτη πιπα ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ.

Μιλα με οσους γιατρους γουσταρεις. Το να κολλησεις κατι και να ακολουθησεις θεραπεια για να φυγει δεν θεωρειται σοβαρο. Καθε χρονο γινεται της πουτανας απο τις ιωσεις που κολλαμε. Και αυτα τοσο ασημαντα ειναι.

Ρωτα γυναικολογο ΜΠΡΟΣΤΑ σε γυναικα αν ο hpv μπορει να προκαλεσει και υπο ποιες συνθηκες καρκινο και ελα να μου πεις μετα μαλακα.

Ολοι γελανε. ΟΛΟΙ. Δεν υπαρχει ουτε ενας που θα σου πει πως με μερικα μπιμπικια απο τα κονδυλωματα θα βγαλει καρκινο η γυναικα. Πρεπει να τα αφησει ΧΡΟΝΙΑ για να γινουν κακοηθειες και ΜΕΤΑ αν θα γινει καρκινος. ΑΝ.

Κωλοζωο ημιβλακα. Γαμω το μνημα σου.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εγινες και γιατρος αρρωστακι!  :headbang: :headbang: (αλλος ΗPV ειναι υπευθυνος για καρκινο στην μητρα και στον λαιμο. Υπαρχουν πανω απο 40 ειδων HPV ασχετε)

Συνεχισε εσυ τα ακαποτα και ξεκουμπισου απο το να δινεις συμβουλες εδω.

Προφανως αυτο δεν το διαβασες, που ειναι και η δευτερη σειρα :

[size=30pt]However, in most cases HPV goes away on its own before causing any health problems.[/size]

Τραβα γαμησου καπου παραπερα τωρα, καριολη αχρηστε. Βρες αλλου να πανικοβαλλεις καναν ασχετο με τις μαλακιες σου.

Με τακτικες εξετασεις, καψιμο οπου βγουν και καλη διατροφη + ψυχολογια ειναι μια χαρα ο αλλος.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266

Tυπε οποιος σου ειπε οτι με το ακαποτο δεν μπορεις να κολησεις τιποτα ηταν ασχετος περα απο τα απλα σχετικα σμν οπως πχ ερπης μπορεις να κολησεις και ηπατιτιδα και Hiv απλα ειναι πολλη δυσκολοτερα να το κολησεις με το στοματικο αντιθετα με το κολπικο και το πρωκτικο μη πετας αυτες τις ανακριβιες γιατι υπαρχουν και καποιοι που ειναι εντελως ασχετοι και τους περνεις στο λαιμο σου

aero111

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Κριτικές
6
Like
477
Πόντοι
26
απλα ημουν περιεργος και το εψαξα με ολα αυτα που γραφονται
να γαματε καλα και να προσεχουμε και να προσεχουν οι κοπελες που πηγαινουν με παρα παρα πολλους που ισως να μην προσεχουν την υγεια τους

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
:pipa3:

Άντε ρε χρησταρα γράφεις και κανονικά ποστ ρε θηρίο  :rockon:  οχι μονο τρολαρισματα  :rockon: :rockon:

Τι καποτες ειναι αυτές ρε τύποι, ποιες να παραγγείλω μέσω αμαζον; Ποιες ειναι ο καλύτερος συνδυασμός λεπτού πάχους και ασφαλείας (να μη σπάνε);

Γενικά τους Ιάπωνες τους εμπιστεύομαι, ότι φτιάχνουν οι πούστηδες ειναι ποιοτικό. Αλλα φοβάμαι μην ειναι πολυ στενά τα προφυλακτικά τους  :think:  για Ελλάδα ειμαι νορμαλ αλλα οι Ασιάτες νομιζω ειναι πιο μικροί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom