Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
πηρα ενα hexalene spray θα ψεκάζω μετά απο κάθε γλείψιμο  :)

1. Κάνε γαργάρες με αλατόνερο.

2. Κάνε γαργάρες με διάλυμα Chlorhexidine 0.20% ,

http://[URL unfurl="true"]www.farmakeio.net.gr/image/cache/data/proionta/InterMed-Chlorhexil-Chlorhexidine0.20-stoma-dialima-500x500.jpg[/img[/URL]]

Επίσης ακόμα και με ένα αναψυκτικό να κάνεις γαργάρες
θα υπάρξει μηχανική απομάκρυνση των μικροβίων.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
και μου ορκίστηκε η καριόλα ότι ήταν καθαρή "i am clean ,it's not all about money..." και τέτοια
γαμώ την αγανάχτησή μου  :tickedoff: :tickedoff: :2funny: :2funny:
το τρελανες το εβενινο μωρο..ηθελε επειγοντως ρουφομουνιασμα απο εσενα μυστη μου...,το καυλωσες...και το ειχε μεγαλη αναγκη  :grin: :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

http://[URL unfurl="true"]www.farmakeio.net.gr/image/cache/data/proionta/InterMed-Chlorhexil-Chlorhexidine0.20-stoma-dialima-500x500.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

σε κάποια φάση εφάρμοσα τρελές πρακτικές με ματζούνια αλατόνερα γαργάρες κτλ κτλ
για να ξεπρηστούν οι αμυγδαλές και τελικά είχα λοιμώδη μονοπυρήνωση που με κράτησε 10μέρες στο νοσοκομείο  :S

[QUOTE="COBRA1986, post: 6203025"]
Το ιδιο ελεγε και η Μπαρμπορα(η διασημη απο Αδανων) σε εναν γνωστο μου, οταν τον κυνηγαγε να τη γαμησει ακαποτα  :2funny:
Πολυ καθαρη κοπελα...  :priest:
[/quote]

όλες τα ίδια λένε
απλά το πρόβλημα πιστεύω ότι το χουμε εμείς που η καύλα υπερτερεί του φόβου και της λογικής

σ'αυτό το πράμα δεν υπάρχει ίαση  :-

[QUOTE="soukeras, post: 6203026"]
το τρελανες το εβενινο μωρο..ηθελε επειγοντως ρουφομουνιασμα απο εσενα μυστη μου...,το καυλωσες...και το ειχε μεγαλη αναγηκη  ;D :headbang3:
[/quote]

ναι αλλά μου γέμισε πύον τις αμυγδαλές  :2funny: :2funny: :2funny: :tickedoff: :tickedoff:
ω ρε πουστη μου  :-

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
σε κάποια φάση εφάρμοσα τρελές πρακτικές με ματζούνια αλατόνερα γαργάρες κτλ κτλ
για να ξεπρηστούν οι αμυγδαλές και τελικά είχα λοιμώδη μονοπυρήνωση που με κράτησε 10μέρες στο νοσοκομείο  :S

όλες τα ίδια λένε
απλά το πρόβλημα πιστεύω ότι το χουμε εμείς που η καύλα υπερτερεί του φόβου και της λογικής

ναι αλλά μου γέμισε πύον τις αμυγδαλές  :2funny: :2funny: :2funny: :tickedoff: :tickedoff:
ω ρε πουστη μου  :-
θυμασε ονομα απο την κοπελα?απαντησε στο ''πουτονοπιατσες'' σου εχω γραψει.. :rockon:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
όλες τα ίδια λένε

Περαστικά παίκτη.  Επειδή οι περισσότεροι το κουβαλάμε το μικρόβιο (της ηδονής) καλό είναι όταν τα καμπανάκια χτυπάνε κόκκινο τουλάχιστον εκεί να μπαίνει φρένο. Δεν είναι όλες για όλα.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Περαστικά παίκτη.  Επειδή οι περισσότεροι το κουβαλάμε το μικρόβιο (της ηδονής) καλό είναι όταν τα καμπανάκια χτυπάνε κόκκινο τουλάχιστον εκεί να μπαίνει φρένο. Δεν είναι όλες για όλα.

Επιτέλους, έγραψε κάποιος το αυτονόητο.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Το χειρότερο στη γυναικα, μπας και μαθεις και τιποτα εκτος απο το ποσο μαλακας και ξεφτιλας μπορει να εισαι, ειναι να εξαπλωθει στον τραχηλο.

Εχω φιλη που αμελησε το test pap για 3 ΧΡΟΝΙΑ, και ειχε γεμισει.

Μαντεψε, γαμημενε βρωμιαρη : Με ΜΙΑ θεραπεια laser, καθαρισε ΠΛΗΡΩΣ. Αντε το πολυ να υποτροπιαζε και να χρειαζοταν περαιτερω καθαρισμα, αλλα δεν χρειαστηκε και ειναι μια χαρα. Αλλα ακομα και μετα απο 3 χρονια πραγματικης αμελειας στην περιοχη, χωρις να ξερει οτι εχει κονδυλωματα, καθαρισε πληρως και φυσικα δεν υπηρξε υπονοια για καρκινο και τετοιες μαλακιες.

Παμε τωρα σε πληροφοριες απο το link που ΕΣΥ παρεθεσες :

Human papillomavirus (HPV) can cause serious health problems, including genital warts and certain cancers. [size=50pt]However, in most cases HPV goes away on its own before causing any health problems.[/size]

Αυτο δεν το γραφει πουθενα κρυμμενο σε καμια τελευταια παραγραφο, αλλα στην ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ του αρθρου.

Πιο κατω γραφει : The likelihood of getting HPV from kissing or having oral sex with someone who has HPV is not known.

Επίσης, επειδη το παιζεις και γαμω τους ξερολες, αν δεν εχεις τσιμπησει κονδυλωματα και δεν εχεις μιλησει με μερικους γιατρους, βουλωνε εκτος απο τον κωλο σου με καμια ψωλη, και το στομα σου. Γιατι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ θα σου πουν πως αργα η γρηγορα ο οργανισμος ο ιδιος θα τον θεσει υπο ελεγχο τον ιο και με αμεσο καυτηριασμο στο κονδυλωμα και προσοχη στη διατροφη αλλα και στην ψυχολογια σου, δεν προκειται να κανει παλι την εμφανιση του τιποτα. Στην χειροτερη των περιπτωσεων, αν πεσει παρα πολυ το ανοσοποιητικο σου απο βαρια αρωστεια ( ιωσεις κλπ δεν "μετρανε" ως τετοιες ) μπορει και να πεταξεις κανενα μπιμπικι αλλα και παλι πολυ σπανια.

Δε θα σου κανω μαθημα στην τελικη, εισαι γέρος ανθρωπος και την ειδες ρομπεν των δασων μπας και νιωσεις καλυτερα για τον εαυτο σου. Αλλα μαλακας ησουν και μαλακας θα παραμεινεις.

Σου εγραψε ο zero, σου εγραψε ο stavros. Φανταζομαι ακομα και ο antisthenis να σου γραψει, δε θα το πιστεψεις. Στην πουτσα μου φυσικα γιατι εδω μεσα γιαυτο γουσταρω που μπαινω οταν μπαινω. Επειδη ανθρωπακια σα την παρτη σου βρισκουν τον εαυτο τους αμα τους ζορισεις λιγακι καλη ωρα. Χαλαρωσε, δεν σε γαμαω.

Το θέμα με τα αφροδίσια νοσήματα ενδιαφέρει όλους.

Σιχαίνομαι να υπερασπίζομαι ...μνημονιακούς, όπως ο Λούσεντ, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα έχει δίκιο.

Βαριέμαι να τρέχω πίσω να διαβάζω όλη την αντιπαραθεση σας, αλλά στο θέμα των κονδυλωμάτων τύπε Αναλ, ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...επιεικώς !

Υπάρχουν δύο κατηγορίες HPV : η μια ομάδα ιών HPV σε γεμίζει απλά ...κουνουπίδια (και θεωρείται ...καλή περίπτωση, γιατι θεραπεύεται), ενώ η άλλη ομάδα ιών HPV, δε σου βγάζει ...κουνουπίδια ή μπιμπίκια, αλλά καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας.

More than 40 types of HPV are typically transmitted through sexual contact and infect the anogenital region[4]. Some sexually transmitted HPV types may cause genital warts. Persistent infection with "high-risk" HPV types—different from the ones that cause skin warts—may progress to precancerous lesions and invasive cancer.[5] High-risk HPV infection is a cause of nearly all cases of cervical cancer.[6] However, most infections do not cause disease. New vaccines have been developed to protect against infection with HPV (see HPV vaccines).

Το θεωρώ αδιανόητο, τη σημερινη εποχή με την ύπαρξη του ιντερνετ και της wikipedia που μπορείς να γκουγκλάρεις σχεδόν τα πάντα, να υπάρχουν ΑΝΕΥΘΥΝΑ άτομα όπως ο άναλ, που διαδιδουν βλακείες περί διατροφής και αφροδισίων !

Κι ακόμα χειρότερο θεωρω το γεγονός ότι δε βγήκε κανεις αντμιν να τον κραξει γι αυτες τις μαλακιες που γραφει !

Το σαιτ ενδέχεται να το παρακολουθούν και μικρά παιδιά - έφηβοι, που ακόμη δεν ξέρουν αν θα πρέπει να φορέσουν την καπότα ή να τη ...φουσκώσουν και να κάνουν πλάκα !

Μη διαδιδετε ανευθυνες βλακειες για τα αφροδισια !

:uglystupid:    :headbang:

Επισκέπτης
και επειδη οι μαλακιες εδω μεσα πανε συννεφο λοιπον
προφυλακτικο παντου και παντα και μην ξεχνατε εκτος απο τα κονδυλωματα και τον hiv μπορει να κολλησετε απο μυκητες μεχρι ουρολοιμωξεις γι αυτο
προφυλακτικο ακομα και με το καθε γκομενακι ακομα και αν ειστε σε σχεση χρονια οπως εσεις ξενογαματε ειτε πουτανες ειτε αλλες γκομενιτσες ετσι κι αυτη πολλυ απλα μπορει να ξενογαμιετε

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16

[/quote]

Μη γράφετε μαλακίες - διαβαζει κόσμος που δεν ξερει και τους παίρνετε στο λαιμό σας !

Όποιος κάνει σεξ με κοπέλα-ιεροδουλη και μάλιστα ...αδέσποτη, παρανομη, χωρις τακτικο ιατρικό τσεκ απ - ακριβώς όπως είναι οι μαυρούλες στους δρόμους, να θυμάται πάντα το προφυλακτικό γιατί το ειτς  και λοιπά αφροδίσια στην αφρική θερίζουν κι ότι απαγορευεται οποιαδηποτε επαφη με σωματικά υγρά !

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τον έσβησαν γιατί οι φαρμακευτικές εταιρίες θα έχαναν γκαφα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τυπε για τη συνταγη του Μαρη ποια ειναι η γνωμη σου;
Η "συνταγη" αυτη απλως δινει συμβουλες για δυνατο ανοσοποιητικο.

Ειναι σαν να λες οτι θα πεσεις απο τον εκτο οροφο, αλλά θα εχεις κανει πολλες ελξεις με βαρη στα ποδια και θα αντεξεις ετσι την πτωση.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
περπάταγα τώρα στο δρόμο και σκεφτόμουν ότι το πιο επικίνδυνο μικρόβιο είναι ο εθισμός

τι εννοώ ?

μπορεί να χω ψιλο περάσει κάποια σμν , μπορεί να ψιλο ξέρω τις επιπτώσεις τους
αλλά αν στο δρόμο , ήταν δύο άρρωστες λεσβίες που γλωσσοφιλιάζονται μεταξύ τους
και μου λέγανε : "αγοράκι πάμε πάνω ? "

πιστεύω ότι το ένστικτο θα υπερίσχυε της λογικής

και επίσης πιστεύω ότι αυτό όσο περνάνε τα χρόνια τόσο θα επιδεινώνεται γιατί λές ότι έτσι κι'αλλιώς
θα πεθάνω που θα πεθάνω , τι σε 10 χρόνια τι σε 5 , that's not a big deal...

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
περπάταγα τώρα στο δρόμο και σκεφτόμουν ότι το πιο επικίνδυνο μικρόβιο είναι ο εθισμός

τι εννοώ ?

μπορεί να χω ψιλο περάσει κάποια σμν , μπορεί να ψιλο ξέρω τις επιπτώσεις τους
αλλά αν στο δρόμο , ήταν δύο άρρωστες λεσβίες που γλωσσοφιλιάζονται μεταξύ τους
και μου λέγανε : "αγοράκι πάμε πάνω ? "

πιστεύω ότι το ένστικτο θα υπερίσχυε της λογικής

και επίσης πιστεύω ότι αυτό όσο περνάνε τα χρόνια τόσο θα επιδεινώνεται γιατί λές ότι έτσι κι'αλλιώς
θα πεθάνω που θα πεθάνω , τι σε 10 χρόνια τι σε 5 , that's not a big deal...

Rigormortis γράφεις ότι γαμάς φθηνά για να γαμάς πιο πολυ και πιο συχνά και τώρα γράφεις 5 χρόνια λιγότερα; Όχι ρε τύπε την υγεία μας να έχουμε να γαμάνε πολλά χρόνια.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Rigormortis γράφεις ότι γαμάς φθηνά για να γαμάς πιο πολυ και πιο συχνά και τώρα γράφεις 5 χρόνια λιγότερα; Όχι ρε τύπε την υγεία μας να έχουμε να γαμάνε πολλά χρόνια.
σωστό  ;)

tarl talbot

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
21
Πόντοι
11
Φιλε rigomortis το hexalen spray κοστιζει 1,81 ευρω αλλα πρεπει να ψεκαστεις πριν γλυφομουνιασεις.ειναι πολυ ισχυρο.
πρωτα ερχεται η μπεσα μετα η καυλα. Η υγεια περιλαμβανει και την ψυχικη υγεια.. το σωμα το ιατρευεις, το χουϊ ομως σε
δυναστευει. Περαστικα :hi:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Φιλε rigomortis το hexalen spray κοστιζει 1,81 ευρω αλλα πρεπει να ψεκαστεις πριν γλυφομουνιασεις.ειναι πολυ ισχυρο.
πρωτα ερχεται η μπεσα μετα η καυλα. Η υγεια περιλαμβανει και την ψυχικη υγεια.. το σωμα το ιατρευεις, το χουϊ ομως σε
δυναστευει. Περαστικα :hi:
πριν εννοείς για να μην κολλήσεις εσύ την άλλη ε;
οκ δεκτό

αλλά νόημα έχει να ψεκαστείς και μετά πριν τα βακτήρια κάνουν πάρτυ στις αμυγδαλές σου

επίσης έχει νόημα και το ψέκασμα στο πέος για όσους συνηθίζουν να το βάζουν σε κώλους ή κόλπους άνευ πλαστικού

την καλησπέρα μας  :hi:

tarl talbot

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
21
Πόντοι
11
οχι φιλε δεν εννοουσα αυτο.για μας ολους εννοουσα οχι για σενα ,απλα πολλες φορες αλλα εννοω και αλλα βγαινουν.
εννοω πρωτα ο ανδρισμος ως περιφρονηση του κινδυνου ειναι απαραιτητη προυποθεση για να μην γινουμε ολοι μετροσεξουαλ.
επικροτω το βιτσιο σου γιατι κ εγω στο ιδιο καζανι βραζω.Την επομενη φορα δοκιμασε augmentin 500/125 mg με μια
κουταλια ζαχαρη (ετσι σπαει το τειχος του βακτηριδιου)πριν πας στην azithromycin .

tarl talbot

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
21
Πόντοι
11
Φιλε απ την πρωτη φορα που με πηγε ο θειος μου 15 ετων προσπαθησα να το βαλω γυμνο στη ζουλα και πεταχτηκε η πουτανα:
α το βρομογατο(δεν ειπε το παλιοπαιδο,θα χε καμμια γατα σπιτι).Απο τοτε πρεπει να ναι τελειως σαπια για να κολοσω.
νταξει ζω ακομα :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom