rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
η με ελλεηνιδες γενικα τυπε
;)
Ρε παιδια τρολλαρει η δεν τρολλαρει τελικα;
τρολάρει , πορνοφοβικός πιρφόρος ;)
η με ελλεηνιδες γενικα τυπε
Ρε παιδια τρολλαρει η δεν τρολλαρει τελικα;
Στα καλαμπαλίκια σου τύπε τα είχες;Ειναι κυστες. τα ειχα κ εγω, οχι τόσα πολλά, είναι οργανικό και δεν κολλάει με το το σεξ.. και εννοείτε ότι δεν βγαίνουν απο την μια στιγμη στην άλλη.. έκανα μια μικροεπεμβαση και τα αφαίρεσα ...
Ναι τύπε μου όχι τόσα πολλά όσα στη φώτο. όταν πήγα να κάνω την επέμβαση στο νέο ηράκλειο κλινική ΣΩΤΗΡ, ο γιατρος μου ειπε θα σου φτιαξω τα καλύτερα αρχίδια της πιάτσας πάντως φουλ αντιαισθητικο...Στα καλαμπαλίκια σου τύπε τα είχες;
μαλακατρολλαρω
Αλάνια εμένα πριν 8 μηνες περίπου μου έσπασε η καποτα στο λωκο της ιονελας που είναι τώρα στο φωκ17.τότε ηταν στο φωκ24 ως Ελένη.κ εγώ κ αύτη το καταλαβαμε αμέσως απλα παρολο που πάω απ το 99 σε δελα σε λωκο δεν είχε ξανασπασει. Βασικά επειδή παιζει μονιμη σχέση χεστηκα πήγα στο μήνα εκανα εξέταση pcr βγήκε ok.το θέμα είναι οτι μου χει μείνει φοβια τώρα κ δεν μπορω να κάνω το come back....η ιονελα μου πέ κάνω εξετάσεις τρεχα γυρευε βεβαία...
Ελπίζω να μην ήταν δικιά σου η καπότα που βρήκα στον κώλο της!!Αλάνια εμένα πριν 8 μηνες περίπου μου έσπασε η καποτα στο λωκο της ιονελας που είναι τώρα στο φωκ17.τότε ηταν στο φωκ24 ως Ελένη.κ εγώ κ αύτη το καταλαβαμε αμέσως απλα παρολο που πάω απ το 99 σε δελα σε λωκο δεν είχε ξανασπασει. Βασικά επειδή παιζει μονιμη σχέση χεστηκα πήγα στο μήνα εκανα εξέταση pcr βγήκε ok.το θέμα είναι οτι μου χει μείνει φοβια τώρα κ δεν μπορω να κάνω το come back....η ιονελα μου πέ κάνω εξετάσεις τρεχα γυρευε βεβαία...
Ελπίζω να μην ήταν δικιά σου η καπότα που βρήκα στον κώλο της!!
χυσε χυστη μου αφοβα...Αλάνια εμένα πριν 8 μηνες περίπου μου έσπασε η καποτα στο λωκο της ιονελας που είναι τώρα στο φωκ17.τότε ηταν στο φωκ24 ως Ελένη.κ εγώ κ αύτη το καταλαβαμε αμέσως απλα παρολο που πάω απ το 99 σε δελα σε λωκο δεν είχε ξανασπασει. Βασικά επειδή παιζει μονιμη σχέση χεστηκα πήγα στο μήνα εκανα εξέταση pcr βγήκε ok.το θέμα είναι οτι μου χει μείνει φοβια τώρα κ δεν μπορω να κάνω το come back....η ιονελα μου πέ κάνω εξετάσεις τρεχα γυρευε βεβαία...
Όχι ρε τυπε είπαμε δεν είμαι κασκαντέρ. Επίσης παίζει μονιμη σχέση.να κάνουμε τις μαλακιες μας άλλα η αλλη δεν φταίει σε τίποτα.απλα απ οτάν έγινε το σκηνικό κολλάω να επιστρέψω στην ενεργό δραση....γαμα ακαποτα αφοβα !!!
Προτείνω να μάθεις την κοπέλα σου να βγάζει τις καπότες όπως και η Ιονέλα. Κλάνωντας !!Όχι ρε τυπε είπαμε δεν είμαι κασκαντέρ. Επίσης παίζει μονιμη σχέση.να κάνουμε τις μαλακιες μας άλλα η αλλη δεν φταίει σε τίποτα.απλα απ οτάν έγινε το σκηνικό κολλάω να επιστρέψω στην ενεργό δραση....
Όχι τυπε εμένα η καποτα έσκασε μπροστά αφού το κατάλαβε αμέσως αύτη κ μολίςβγηκα απ το λωκο είδα μια μικρή τρύπα μπροστά οποτε άλλος έχασε την καποτα του....Ελπίζω να μην ήταν δικιά σου η καπότα που βρήκα στον κώλο της!!
Παιχτη δε θελω να σε κρινω τι κανεις αλλα αν σε ενδιαφερει η καλη υγεια της κοπελας σου πρεπει να σταματησεις να τον ριχνεις απο δω και απο κει γιατι υπαρχουν σμν που τα κολας και με καποτα και δεν εχουν και συμπτωματα.Όχι ρε τυπε είπαμε δεν είμαι κασκαντέρ. Επίσης παίζει μονιμη σχέση.να κάνουμε τις μαλακιες μας άλλα η αλλη δεν φταίει σε τίποτα.απλα απ οτάν έγινε το σκηνικό κολλάω να επιστρέψω στην ενεργό δραση....
Βαραω ακαποτα τη δικιά μου τυπε.. Η ιονελα μου φάνηκε να προσέχει πάντως...δε μου φάνηκε για βρωμιαρα.....Προτείνω να μάθεις την κοπέλα σου να βγάζει τις καπότες όπως και η Ιονέλα. Κλάνωντας !!
ναι τυπε ειναι γενικα συναισθηματικη...Βαραω ακαποτα τη δικιά μου τυπε.. Η ιονελα μου φάνηκε να προσέχει πάντως...δε μου φάνηκε για βρωμιαρα.....
Οπώς ποια ρε τυπε?τα βαριά τα γλιτώνει η καποτα έτσι ξέρω....Παιχτη δε θελω να σε κρινω τι κανεις αλλα αν σε ενδιαφερει η καλη υγεια της κοπελας σου πρεπει να σταματησεις να τον ριχνεις απο δω και απο κει γιατι υπαρχουν σμν που τα κολας και με καποτα και δεν εχουν και συμπτωματα.
Θέλει πάντως προσοχή ο κώλος γιατί κρύβει πολλά βακτηρίδια.Βαραω ακαποτα τη δικιά μου τυπε.. Η ιονελα μου φάνηκε να προσέχει πάντως...δε μου φάνηκε για βρωμιαρα.....
Ε ερπη,κονδυλωματα,συφιλη...αυτα αν τα κολησεις στη γκομενα σου δε θα ειναι σοβαρα? Αυτο εννοωΟπώς ποια ρε τυπε?τα βαριά τα γλιτώνει η καποτα έτσι ξέρω....
Έχεις δίκιο τυπε. Πάντως γενικά επειδή έχω αρρωστοφοβια άλλα ταυτόχρονα κάνω κ λαλακιες οτι να ναι όταν έγινε το σκηνικό μέχρι να κάνω την pcr ενα μήνα απεφυγα επαφη ακά.Πηγά σε δερματολογο μου πέ ολά οκ δεν είχα αρπάξει κάτι.ίσως επειδή δεν σκηστικε πολυ η καποτα ίσως επειδή το καταλάβαμε αμέσως ίσως γιατί είχε καθαρό λωκο...ποιος ξέρει.. Εγώ βασικά για hiv φοβήθηκα...Ε ερπη,κονδυλωματα,συφιλη...αυτα αν τα κολησεις στη γκομενα σου δε θα ειναι σοβαρα? Αυτο εννοω