Στρος-Καν13
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κάτι θα ξέρεις τυπε.. Για πες αν θες βέβαια...ναι τυπε ειναι γενικα συναισθηματικη...
Κάτι θα ξέρεις τυπε.. Για πες αν θες βέβαια...ναι τυπε ειναι γενικα συναισθηματικη...
μην γαματε απο δω κ απο κει αν εχετε σχεση κ αγαπατε τον ανθρωπο που ησαστε διπλα σαςσ.,.Έχεις δίκιο τυπε. Πάντως γενικά επειδή έχω αρρωστοφοβια άλλα ταυτόχρονα κάνω κ λαλακιες οτι να ναι όταν έγινε το σκηνικό μέχρι να κάνω την pcr ενα μήνα απεφυγα επαφη ακά.Πηγά σε δερματολογο μου πέ ολά οκ δεν είχα αρπάξει κάτι.ίσως επειδή δεν σκηστικε πολυ η καποτα ίσως επειδή το καταλάβαμε αμέσως ίσως γιατί είχε καθαρό λωκο...ποιος ξέρει.. Εγώ βασικά για hiv φοβήθηκα...
μην γαματε απο δω κ απο κει αν εχετε σχεση κ αγαπατε τον ανθρωπο που ησαστε διπλα σαςσ.,.
Ελπίζω να μην ήταν δικιά σου η καπότα που βρήκα στον κώλο της!!
Προτείνω να μάθεις την κοπέλα σου να βγάζει τις καπότες όπως και η Ιονέλα. Κλάνωντας !!
:S :Sχααχαχαχαχαχαχαχ καλο !
ξενοπηδατεεεεεεεε αφοβαααααα ρε !!!!!!!!
αρκει να μην το μαθει γιατι εχει παντοφλα.....δεν ειναι δυσκολο.....
μην γαματε απο δω κ απο κει αν εχετε σχεση κ αγαπατε τον ανθρωπο που ησαστε διπλα σαςσ.,.
οχι ...γιατι δεν σου φταιει τιποτα το ατομοπου ειναι διπλα σου αν το παρεις στο λαιμο σου...., :Sδεν σημαινει οτι δεν την αγαπας αν ξενοπηδηξεις....απλα θες να σκισεις καποιο αλλο μουνι....
η σχεση συνεχιζεται μια χαρα....την πηδας και αυτη απλα η πουτσα σου θελει να εξερευνησει και αλλη μουνοτρυπα....
Εντάξει τυπε το ηθικό αυτό είναι άλλα αν θες κάτι άλλο ντε κ καλα χωριζεις η βρίσκεις παράνομη σχέση?με τανα το θεωρώ πιο έντιμο...Δεν παιζουν με την υγεια και τη ζωη των αλλων ανθρωπων...οταν εχει κανεις γκομενα πρεπει να απεχει απο τις πουτανες.
οχι ...γιατι δεν σου φταιει τιποτα το ατομοπου ειναι διπλα σου αν το παρεις στο λαιμο σου...., :S
ειναι θεμα ανθρωπιας και σεβασμου...και οχι καυλας και εξερευνησης μουνιου... :S
βρε κομαντο καλα εκανες δεν κρινω..,, απλα το οτι εισαι χρονια μαζι της..σημαινει πολλα ...βαλε το μυαλο σου να δουλεψει... ;) καθε καλο σου ευχομαι..Εντάξει soukera άλλο αυτό απλα αν έχεις χρονια σχέση για αλλαγή το θεωρώ πιο τίμιο να πας σε ντέλο παρα να χεις παράνομη σχέση... Για πες για ιονελα....
Ευχαριστώ soukera.απ οτάν έγινε το σκηνικό ξεκοψα έχω 8 μηνες να πάω.πριν γίνει όμως το χα ξεφτιλισει. Ωραία η σχέση αλλά ίσως να έχω κ βίτσιο με τις πόρνες δεν ξέρω...δεν πινω δεν καπνιζω αλλά ίσως είχα εθιστεί σ αυτό...βρε κομαντο καλα εκανες δεν κρινω..,, απλα το οτι εισαι χρονια μαζι της..σημαινει πολλα ...βαλε το μυαλο σου να δουλεψει... ;) καθε καλο σου ευχομαι..
οσο για το αλλο ..ολα καλα μην σε απασχολουν αυτα.. ;)
κατσε κ ξεσκισε το κοριτσακι σου...οσο εισαστε μαζι που σου ευχομαι να εισαστε αγαπημενοι παντα μαζι.....και ασε τωρα τα τσαρδια......Ευχαριστώ soukera.απ οτάν έγινε το σκηνικό ξεκοψα έχω 8 μηνες να πάω.πριν γίνει όμως το χα ξεφτιλισει. Ωραία η σχέση αλλά ίσως να έχω κ βίτσιο με τις πόρνες δεν ξέρω...δεν πινω δεν καπνιζω αλλά ίσως είχα εθιστεί σ αυτό..
Σωραιοςκατσε κ ξεσκισε το κοριτσακι σου...οσο εισαστε μαζι που σου ευχομαι να εισαστε αγαπημενοι παντα μαζι.....και ασε τωρα τα τσαρδια......
ξερω τι σου λεω. ;)
πανω απο την καυλα...υπαρχει η αγαπη κ ο σεβασμος... ;)
Τα σεβη μου.. ;)
Δίκιο έχεις... Ίσως το σκηνικό να εγίνε για να με ταρακουνησει... Διαβάζω εδώ τύποι που πάνε ακα κ απορω πως γίνεται να μην φοβούνται..... Εγώ ενα μήνα είχα χάσει τον ύπνο μου.κατσε κ ξεσκισε το κοριτσακι σου...οσο εισαστε μαζι που σου ευχομαι να εισαστε αγαπημενοι παντα μαζι.....και ασε τωρα τα τσαρδια......
ξερω τι σου λεω. ;)
πανω απο την καυλα...υπαρχει η αγαπη κ ο σεβασμος... ;)
Τα σεβη μου.. ;)
http://[URL unfurl="true"]www.apoelpartidarios.com/wp-content/uploads/2014/05/russian-roulette-image.jpg[/img[/URL]]Δίκιο έχεις... Ίσως το σκηνικό να εγίνε για να με ταρακουνησει... Διαβάζω εδώ τύποι που πάνε ακα κ απορω πως γίνεται να μην φοβούνται..... Εγώ ενα μήνα είχα χάσει τον ύπνο μου.
Ντρέπεσαι να γράψεις ΚΩΛΟΣ;Όχι τυπε εμένα η καποτα έσκασε μπροστά αφού το κατάλαβε αμέσως αύτη κ μολίςβγηκα απ το λωκο είδα μια μικρή τρύπα μπροστά οποτε άλλος έχασε την καποτα του....