Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο τυπε. Πάντως γενικά επειδή έχω αρρωστοφοβια άλλα ταυτόχρονα κάνω κ λαλακιες οτι να ναι όταν έγινε το σκηνικό μέχρι να κάνω την pcr ενα μήνα απεφυγα επαφη ακά.Πηγά σε δερματολογο μου πέ ολά οκ δεν είχα αρπάξει κάτι.ίσως επειδή δεν σκηστικε πολυ η καποτα ίσως επειδή το καταλάβαμε αμέσως ίσως γιατί είχε καθαρό λωκο...ποιος ξέρει.. Εγώ βασικά για hiv φοβήθηκα...
μην γαματε απο δω κ απο κει αν εχετε σχεση κ αγαπατε τον ανθρωπο που ησαστε διπλα σαςσ.,. :tickedoff:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
μην γαματε απο δω κ απο κει αν εχετε σχεση κ αγαπατε τον ανθρωπο που ησαστε διπλα σαςσ.,. :tickedoff:

χααχαχαχαχαχαχαχ καλο !

ξενοπηδατεεεεεεεε αφοβαααααα ρε !!!!!!!!

αρκει να μην το μαθει γιατι εχει παντοφλα.....δεν ειναι δυσκολο.....

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεν παιζουν με την υγεια και τη ζωη των αλλων ανθρωπων...οταν εχει κανεις γκομενα πρεπει να απεχει απο τις πουτανες.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

δεν σημαινει οτι δεν την αγαπας αν ξενοπηδηξεις....απλα θες να σκισεις καποιο αλλο μουνι....

η σχεση συνεχιζεται μια χαρα....την πηδας και αυτη απλα η πουτσα σου θελει να εξερευνησει και αλλη μουνοτρυπα....

Στρος-Καν13

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0

Εντάξει soukera άλλο αυτό απλα αν έχεις χρονια σχέση για αλλαγή το θεωρώ πιο τίμιο να πας σε ντέλο παρα να χεις παράνομη σχέση... Για πες για ιονελα....

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
δεν σημαινει οτι δεν την αγαπας αν ξενοπηδηξεις....απλα θες να σκισεις καποιο αλλο μουνι....

η σχεση συνεχιζεται μια χαρα....την πηδας και αυτη απλα η πουτσα σου θελει να εξερευνησει και αλλη μουνοτρυπα....
οχι ...γιατι δεν σου φταιει τιποτα το ατομοπου ειναι διπλα σου αν το παρεις στο λαιμο σου...., :S
ειναι θεμα ανθρωπιας και σεβασμου...και οχι καυλας και εξερευνησης μουνιου... :S

Στρος-Καν13

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Δεν παιζουν με την υγεια και τη ζωη των αλλων ανθρωπων...οταν εχει κανεις γκομενα πρεπει να απεχει απο τις πουτανες.
Εντάξει τυπε το ηθικό αυτό είναι άλλα αν θες κάτι άλλο ντε κ καλα χωριζεις η βρίσκεις παράνομη σχέση?με τανα το θεωρώ πιο έντιμο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οχι ...γιατι δεν σου φταιει τιποτα το ατομοπου ειναι διπλα σου αν το παρεις στο λαιμο σου...., :S
ειναι θεμα ανθρωπιας και σεβασμου...και οχι καυλας και εξερευνησης μουνιου... :S

Τυπε εισαι δικος μου εσυ αλλα αντε να τους πεισεις. Η πλακα ειναι πως αμα το πάθουν αυτοι θα σκυλοβριζουν ααα την πτανα με κεράτωσε  :2funny:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Εντάξει soukera άλλο αυτό απλα αν έχεις χρονια σχέση για αλλαγή το θεωρώ πιο τίμιο να πας σε ντέλο παρα να χεις παράνομη σχέση... Για πες για ιονελα....
βρε κομαντο καλα εκανες δεν κρινω..,, :) απλα το οτι εισαι χρονια μαζι της..σημαινει πολλα ...βαλε το μυαλο σου να δουλεψει... ;) καθε καλο σου ευχομαι.. :)

οσο για το αλλο ..ολα καλα μην σε απασχολουν αυτα.. ;)

Στρος-Καν13

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
βρε κομαντο καλα εκανες δεν κρινω..,, :) απλα το οτι εισαι χρονια μαζι της..σημαινει πολλα ...βαλε το μυαλο σου να δουλεψει... ;) καθε καλο σου ευχομαι.. :)

οσο για το αλλο ..ολα καλα μην σε απασχολουν αυτα.. ;)
Ευχαριστώ soukera.απ οτάν έγινε το σκηνικό ξεκοψα έχω 8 μηνες να πάω.πριν γίνει όμως το χα ξεφτιλισει. Ωραία η σχέση αλλά ίσως να έχω κ βίτσιο με τις πόρνες δεν ξέρω...δεν πινω δεν καπνιζω αλλά ίσως είχα εθιστεί σ αυτό...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ευχαριστώ soukera.απ οτάν έγινε το σκηνικό ξεκοψα έχω 8 μηνες να πάω.πριν γίνει όμως το χα ξεφτιλισει. Ωραία η σχέση αλλά ίσως να έχω κ βίτσιο με τις πόρνες δεν ξέρω...δεν πινω δεν καπνιζω αλλά ίσως είχα εθιστεί σ αυτό..
κατσε κ ξεσκισε το κοριτσακι σου...οσο εισαστε μαζι που σου ευχομαι να εισαστε αγαπημενοι παντα μαζι.....και ασε τωρα τα τσαρδια......
ξερω τι σου λεω. ;)
πανω απο την καυλα...υπαρχει η αγαπη κ ο σεβασμος... ;)
Τα σεβη μου..  :) ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
κατσε κ ξεσκισε το κοριτσακι σου...οσο εισαστε μαζι που σου ευχομαι να εισαστε αγαπημενοι παντα μαζι.....και ασε τωρα τα τσαρδια......
ξερω τι σου λεω. ;)
Σωραιος  :thumbsup:

Στρος-Καν13

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
ξερω τι σου λεω. ;)
Δίκιο έχεις... Ίσως το σκηνικό να εγίνε για να με ταρακουνησει... Διαβάζω εδώ τύποι που πάνε ακα κ απορω πως γίνεται να μην φοβούνται..... Εγώ ενα μήνα είχα χάσει τον ύπνο μου.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Δίκιο έχεις... Ίσως το σκηνικό να εγίνε για να με ταρακουνησει... Διαβάζω εδώ τύποι που πάνε ακα κ απορω πως γίνεται να μην φοβούνται..... Εγώ ενα μήνα είχα χάσει τον ύπνο μου.
http://[URL unfurl="true"]www.apoelpartidarios.com/wp-content/uploads/2014/05/russian-roulette-image.jpg[/img[/URL]]

σε καποιον ομως στατιστικα θα κατσει... .  :( :( :S :S

dal23f

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα. Πριν δυο μερες πηγα με call girl και εκανα μονο πιπα με προφυλακτικο και τη δευτερη φορα εβγαλα το προφυλακτικο και εχυσα στο στομα της, Η γλωσσα της αγγιξε λιγο την ακρη του πεους μου υπαρχει γενικα περιπτωση να κολλησα Σμν (συφιλη ηπατίτιδα) με τετοιο τροπο. Μου εχει κολλησει ασχημα τετοια ιδεα. Και κατι ακομα το προφυλακτικο το εβαλε με το στομα (αλλα δεν ακουμπησε το πεος το στομα.

Δεν ειμαι εγω τελικα για τετοια κασκαντεριλικια φοβαμαι μην κολλησω και την κοπελα μου.

Δεν καναμε σεξ απλα αυτο.

Παράκληση. Μην με παρετε στο ψιλο απλα τα εχω παιξει λιγο.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Όχι τυπε εμένα η καποτα έσκασε μπροστά αφού το κατάλαβε αμέσως αύτη κ μολίςβγηκα απ το λωκο είδα μια μικρή τρύπα μπροστά οποτε άλλος έχασε την καποτα του....
Ντρέπεσαι να γράψεις ΚΩΛΟΣ;
:jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom