Νέα

Σεξουαλικό πρόβλημα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα libero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

libero

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας φιλοι μου....
θα μπω κατευθειαν στο θεμα..ενω οργανικα ειμαι μια χαρα οταν φτανει η στιγμη για σεξ κομπλαρω γιατι εχω κομπλεξ με το μεγεθος του πεους μου...
ολο αυτο με εχει καταρρακωσει ψυχολογικα...τα ειχα με μια κοπελα και τελικα με αφησε γιαυτο τον λογο...
αν μπορειτε ρε παιδια να μου προτεινετε μια καλη περιπτωση που θα με βοηθησει να ξεκομπλαρω θα σας ειμουν ευγνωμων...
δεν εχω εμπειρια απο στουντιο αλλα θελω τελικα να γινω λειτουυργικος και να χαρω τον ερωτα ,,,,μαρεσουν οι γεματουλες...
θα σας ζυτουσα μονο μην αρχισετε τα περιεργα σχολια,ουτε θελω να εκμεταλευτω καταστασεις...μπορειτε να μου στειλετε και πμ...
σασ ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σας..

ενας απελπισμενος...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ζησε την ζωη σου φιλε μου και μην δινειs σημασια σε τετοια
Ειναι σαρακι που σου καταστρεφει την ψυχολογια
Απο γυναικεs ....ναναι καλα τα μοναστηρια
Ηθικον ακμαιοτατον

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
γεια σας φιλοι μου....
θα μπω κατευθειαν στο θεμα..ενω οργανικα ειμαι μια χαρα οταν φτανει η στιγμη για σεξ κομπλαρω γιατι εχω κομπλεξ με το μεγεθος του πεους μου...
ολο αυτο με εχει καταρρακωσει ψυχολογικα...τα ειχα με μια κοπελα και τελικα με αφησε γιαυτο τον λογο...
αν μπορειτε ρε παιδια να μου προτεινετε μια καλη περιπτωση που θα με βοηθησει να ξεκομπλαρω θα σας ειμουν ευγνωμων...
δεν εχω εμπειρια απο στουντιο αλλα θελω τελικα να γινω λειτουυργικος και να χαρω τον ερωτα ,,,,μαρεσουν οι γεματουλες...
θα σας ζυτουσα μονο μην αρχισετε τα περιεργα σχολια,ουτε θελω να εκμεταλευτω καταστασεις...μπορειτε να μου στειλετε και πμ...

ενας απελπισμενος...
΄
πρώτα απ'ολα γνώρισε το σώμα σου...αγάπησέ το.Κανείς δεν είναι τέλειος.Αν κρίνεις ότι χρειάζεσαι κάποια αλλαγή π.χ. να χάσεις βάρος πήγαινε γυμναστήριο ή κάνε δίαιτα.Απο κει και πέρα θα σε συμβούλευα να πας σε κανα στουντιάκι με κάποια κοπέλα άνω των 28 να σε ξεκομπλάρει.  

Μετά τιμής ...

ο Πυρόκαυλος  ;) :)

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ο τιτλος ειναι λαθος.πρόβλημα αυτοπεποίθησης επρεπε να βαλεις.
ξεκινα με 2-3 στουντιο/cg να παρεις λιγο τα πανω σου και μετα βουρ.
μην μασας.θα εισαι και μικρος μάλλον ε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γεια σας φιλοι μου....

ενας απελπισμενος...
για πες μας λιγα για το σκηνικο με την γκομενα τυπε
τι εγινε,τι σου ειπε και τα λοιπα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ο γκαζ απο πανω εχει δικιο. ειτε αρεσει ειτε δεν αρεσει, εσυ φροντισε να σε αγαπησεις, γτ αυτο εχεις, παει, εντ οβ στορυ.
παντα θα υπαρχουν καποιες που θα σε στεναχωρεσουν, οπως θα πληγωσεις κι εσυ αντιστοιχα καποιες αλλες.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
για πες μας λιγα για το σκηνικο με την γκομενα τυπε
τι εγινε,τι σου ειπε και τα λοιπα
τατιανα :s&m_1: :s&m_1:

**φιλε πηγαινε σε καποιο στουντιο ή αν εχεις χρηματα παρε κολ γκερλ σπιτι σου..
θα νιωσεις πιο ανετα...ολα ειναι στο μυαλο σου...
θα σου προτεινα να επισκεφθεις και ενα σεξολογο/ανδρολογο/ουρολογο...
καλο θα σου κανει πιστευω...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Πέρα απ την πλάκα τύπε,αν μιλάς σοβαρά φυσικά,δες έναν ανδρολόγο-ουρολόγο κι αυτός θα σε κατατοπίσει σχετικά.Εδώ μόνο πλακίτσα και καυλάντισμα θα βρεις  ;)

Da Korax

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
27
Πόντοι
1
γεια σας φιλοι μου....

ενας απελπισμενος...
2 λύσεις
1. μεγεθυντής  :grin: :grin: :grin:
2. πα΄ρε σβάρνα ότι φουτανα βρείς. CG studioκόριτσό  βιζιτου απο αγγελία κλπ κλπ μέχρι να σου έρθει η χαμένη αυτοπεποίθηση. δυστυχώς οι ελλεινήδες γκόμενες χειρότερα θα σε κάνουν πάρα θα σε βοηθήσουν

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Αστα γμτ. Δλδ εσενα ποσο σου ειναι?

OP
OP
L

libero

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι λιγο μεγαλος παιδια...κοντα 35.....ηθελα να βρω μια κοπελα να το κανω δεν γουσταρα μπουρδελο καταστασεις...η κοπελα δε με βοηθουσε μονο την καυλωνα με χαδια και μετα περιμενε να τα κανω ολα εγω...ουτε πιπα εκανε γιατι συχαινοταν λεει...και μολις εμπαινα μεσα τεζα ο μικρος αχαχαχχ....
σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας μου δινετε κουραγιο....

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ειμαι λιγο μεγαλος παιδια...κοντα 35.....ηθελα να βρω μια κοπελα να το κανω δεν γουσταρα μπουρδελο καταστασεις...η κοπελα δε με βοηθουσε μονο την καυλωνα με χαδια και μετα περιμενε να τα κανω ολα εγω...ουτε πιπα εκανε γιατι συχαινοταν λεει...και μολις εμπαινα μεσα τεζα ο μικρος αχαχαχχ....

35??? παμε αλλου τωρα.
η βαλβιδα ειναι ιδική να σου κανει τις απαραίτητες ερωτησεις.
ποσες σχεσεις ειχες παλια,πως εισαι εμφανισιακά κτλ

υγ μαλλον το αφησες πολυ καιρο μαν και το προβλημα(στο μυαλο σου κυριως) μεγαλωσε επικίνδυνα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε η γκομενα φταιει
σου δημιουργησε ψυχολ προβλ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Φίλε πήγαινε σ έναν ανδρολόγο-ουρολόγο και αυτός θα σε βοηθήσει.ΤΕΛΟΣ

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
να κ η βλαβη! :grin:

σιχαινοταν επειδη την ειχες πολυ μικρη?! πώς γινεται αυτο? :think:
μοσχοβολαγε ολη η περιοχη ή υπηρχε θεμα?

αμα δεν εκανε τπτ αυτη, ε οκ, λαθος ηταν η γκομενα οχι εσυ.
με αλλες σχεσεις σου? ειχες προβλημα? αν εχεις προβλημα μεγεθους, φανταζομαι εχεις τελειοποιησει τεχνικες χεριων και γλωσσας ε?
για να σου πεφτει οταν εμπαινες μεσα, δεν ειναι θεμα μεγεθους, συμπεριφορας απο την αλλη, αλλα αποκλειστικα δικο σου θεμα. αυτο ψαξε πρωτα να βρεις και να λυσεις.
τι σε οδηγησε εκει, γτ το χεις παρει τοσο κατακαρδα κλπ κλπ.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
στουντιο η λυση φιλε

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ειμαι λιγο μεγαλος παιδια...[size=15pt]κοντα 35[/size].....ηθελα να βρω μια κοπελα να το κανω δεν γουσταρα μπουρδελο καταστασεις...η κοπελα δε με βοηθουσε μονο την καυλωνα με χαδια και μετα περιμενε να τα κανω ολα εγω...ουτε πιπα εκανε γιατι συχαινοταν λεει...και μολις εμπαινα μεσα τεζα ο μικρος αχαχαχχ....
επισκεψου ειδικο φιλε..
σεξολογο/ψυχολογο/ουρολογο..το θεμα αυτο θα σε κατατρωει σα σαρακι καμια 20ετια τωρα...
μην αφησεις ουτε ωρα να παει χαμενη...μην ακους τον καθε μαλακα εδω μεσα(συμπεριλαμβανομενου και εμενα)...στο σημειο που σαι μονο ειδικος θα σε βοηθησει ουσιαστικα...
υ.γ.σιχαινοταν?ουστα γαμω την ελλεεινιδιαση τους.. :2on1:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Καλα....κι εσυ μονο με μια πηγεs και τερμα???????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom