Νέα

Σεξουαλικες δραστηριοτητες του Παιχτουρα!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ααααχαχαχαχαχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και καλα για να δειξει οτι δεν το παρακολουθουσε ο μαλακοπιτουρας ααααχαχαχχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Ισως να ζηλευει την υποψηφια που θα αναφερω αυριο στην πρωτη μου σεξουαλικη εμπειρια που θα σας γραψω αυριο,γιατι ισως να ηθελε αυτος να ειναι στην θεση της....δεν εξηγειται διαφορετικα ο λογος που μου κωλοτριβεται και με παρακολουθει... οπως σωστα αναφερεις φιλε Νωντα????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
  Ισως να ζηλευει την υποψηφια που θα αναφερω αυριο στην πρωτη μου σεξουαλικη εμπειρια που θα σας γραψω αυριο,γιατι ισως να ηθελε αυτος να ειναι στην θεση της....δεν εξηγειται διαφορετικα ο λογος που μου [size=15pt]κωλοτριβεται[/size] και με παρακολουθει... οπως σωστα αναφερεις φιλε Νωντα????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να του βαλουμε λιγη βαζελινη δασκαλε μη συγκαει απ το πολυ τριψιμο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Παιχτουρα γαμια, παμε στα μουνια,

πουθενα δεν κολλας σε μικρα και σε κοντα!!!!!!

yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Να ανοιξει παραυτα θρεντακι με ονομα: "Σχολιασμος τελευταιων κριτικων Παιχτουρα"  :jerking:
θα γίνουν όλα έτσι;
θα γίνει και θρεντ
"trans-shemale Παιχτούρας"
"Παιχτουρ-έλια με προσόντα"
"Off topic spam thread (για όσους δεν ξέρουν τι σημαίνει παιχτούρας)"

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οσα θελετε να μαθετε για τον ουκρανεζο παιχτουρα

φετιχ με τον παιχτουρα

παιχτουροκατασταση θεσσαλονικης

θελουμε δημοψηφισμα για τον παιχτουρα στο σαιτ

με ποσους παιχτοθρες εχετε παει σε μια μερα;

πρασινε θεε παιχτουρα

το μαη θα ναι ωραια με τον παιχτουρα παρεα

στουντιο παιχτουρα 104_(πρωην φυλης)

νεοι παιχτουρες πειτε ενα γεια...

κλπ κλπ κλπ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
οσα θελετε να μαθετε για τον ουκρανεζο παιχτουρα

φετιχ με τον παιχτουρα

παιχτουροκατασταση θεσσαλονικης

θελουμε δημοψηφισμα για τον παιχτουρα στο σαιτ

με ποσους παιχτοθρες εχετε παει σε μια μερα;

πρασινε θεε παιχτουρα

το μαη θα ναι ωραια με τον παιχτουρα παρεα

στουντιο παιχτουρα 104_(πρωην φυλης)

νεοι παιχτουρες πειτε ενα γεια...

κλπ κλπ κλπ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αδελφη του ελεους Τιμημενη γιατι μου γραφεις μαλακιες.....δεν κανω ψυχικα εγω!!!!!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αμα θες να σε αρχισω στα μπινελικια ετοιμασου.....πες το και δεν ξεμπλεκεις ποτε απο μενα.....
Εσυ πηγες πρωτος και εγραψες για μενα...οποτε μην απαντας με αυτο το υφος!!!!!!

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιχτουρα μη μασασ και πελεκα!!το πεταλο θα παλεται συνεχεια

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
βρε σαλτα και γαμησου μαλακα...πολυ ασχοληθηκα με την περιπτωση σου.....που θα μας πεις και αδελφη του ελεους...χτεσινε καραγκιοζακο που πηρες αερα απο πεντε μαλακιες που γραψες...αν δεν σε σιγονταραμε εμεις με το να κανουμε χαβαλε μαζι σου οπως κανει κανεις με τον καθυστερημενο του χωριου θα σουν ενα τιποτα στο σαιτ....αλλα επρεπε να μην ειμαστε τοσο ευγενικοι οταν ξεπεταχτηκες πριν δυο μηνες και να σε γαμησουμε τοτε κωλοπαιδο....τωρα ειναι αργα...κανε παρεα με τον αρκανς...ιδιο επιπεδο εχεις.....και απο δω και μπρος οτι γραφεις θα το γαμαω να το ξερεις και οχι ως τιμημενος...ξερεις εσυ....

γιατι φορτω ετσι?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
  Βλεπω οτι εισαι προβληματικος και μιλα μου καλυτερα στο εξης.
επειδη εισαι ευαισθητο παλικαρι και απο ελαφρυ μαλλον στρατιωτικο σωμα για να μην σε πιασουν τα ζουμια θα σου την χαρισω για αποψε αρκει να διαγραψεις το ποστ σου με τον χαρακτηρισμο.... :birdman:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
επειδη εισαι ευαισθητο παλικαρι και απο ελαφρυ μαλλον στρατιωτικο σωμα για να μην σε πιασουν τα ζουμια θα σου την χαρισω για αποψε αρκει να διαγραψεις το ποστ σου με τον χαρακτηρισμο.... :birdman:
Να υποθεσω οτι αστειευσαι οπως συνηθως........Σε διαφορετικη περιπτωση αν σου ζητηθει απο μενα τιποτα,τοτε πεταξου να μου πεις τα ηλεκτρονικα σου χαρισματα.Σου το ξαναγραφω σταματα να με ενοχλεις...δεν σε ενοχλησα εγω...πηγαινε αλλου...ξερεις εσυ που!!!!!!!!!!!

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
σαλτα γαμησου ρε πουστρακι που την ειδες και φιλοσπλαχνος παλιομαλακα,αρρωστε.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Να υποθεσω οτι αστειευσαι οπως συνηθως........Σε διαφορετικη περιπτωση αν σου ζητηθει απο μενα τιποτα,τοτε πεταξου να μου πεις τα ηλεκτρονικα σου χαρισματα.Σου το ξαναγραφω σταματα να με ενοχλεις...δεν σε ενοχλησα εγω...πηγαινε αλλου...ξερεις εσυ που!!!!!!!!!!!
μην ασχολησε ρε μαλακα παιχτουρα.ο τυπος ειναι αρρωστος δεν τον πηρες χαμπαρι ακομα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καλως τα αρχιδια μας τα δυο....80 γιατι;το 79 τι επαθε; :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
βρε ακου τον αρκανη....με ξερει καλα...δεν θα γλιτωσεις αν δεν ζητησεις συγνωμη για την κουβεντα που ειπες...θα σε γαμαω στο σαιτ μεχρι να φυγεις εξ αναγκης....ζητα απλα μια συγγνωμη για τον χαρακτηρισμο...τιποτα αλλο και το ληγω...

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
συγνωμη που θα παρεμβω.αλλα καποια μελη ειναι ελαφρως ψωνια εδω.και σε αυτους συγκαταλεγεται
ο Παιχτουρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom