Οποτε κανεις κεφι.........τα λεφτα,τα ψαρια και το μουνι..πρεπει να τρωγοναι φρεσκα και λαχταριστα!!!!!!!!!!
είσαι θεός ρε!!!
Οποτε κανεις κεφι.........τα λεφτα,τα ψαρια και το μουνι..πρεπει να τρωγοναι φρεσκα και λαχταριστα!!!!!!!!!!
Ξερω οτι θα φαω κραξιμο για την επιλογη που εχω παιξει...αλλα δικα μου χρηματα παιζω οποτε αν ειναι και κερδισμενα τοσο το καλυτερο.....δεν θελω να σας επηρεασω...καντε οτι θελετε....εχω παιξει...ΜΙΛΑΝ!!!!!!!!!!!Ρεαλ....Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!
Εχω μαθει απο μεγαλυτερους μου...οτι το μουνι και το χταποδι οσο το χτυπας απλωνει!!!!!!!!Στα ψαρια....ειδικα το χταποδι πρεπει να το χτυπαs για να απλωνει
Τωρα για το μουνι...οι γνωμεs διιστανται
Και αυτο σωστο!!!το μουνί και το .... δελφίνι... να υσηχάσω δεν μ' αφήνει
πότε τρύπα πότε ψάρι δεν μου κάνουνε την χάρη
Εχω μαθει απο μεγαλυτερους μου...οτι το μουνι και το χταποδι οσο το χτυπας απλωνει!!!!!!!!
Σεβασμο θελουν....λυπηση οχι ομως..με τιποτα....μονοAπ τουs ιδιουs τομαθα κι εγω.......Ωστοσο υπηρξαν μερικοι που υπεστηριξαν με σθενοs , οτι δεν πρεπει να το χτυπαμε....Απλωνει...λεει...μονο του......Εχω μεινει...μετεωροs!!!
Ναναι αληθεια???? Μια φορα.....εχω βιτσα για
Αλλα τιs λυπαμαι.............
Μαλλι μπαμπακι ψωλι φαρμακι...Άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψωλή.
Ξερω οτι θα φαω κραξιμο για την επιλογη που εχω παιξει...αλλα δικα μου χρηματα παιζω οποτε αν ειναι και κερδισμενα τοσο το καλυτερο.....δεν θελω να σας επηρεασω...καντε οτι θελετε....εχω παιξει...ΜΙΛΑΝ!!!!!!!!!!!
Διορθωνω...........Μαλλι μπαμπακι , ψολη φαρμακι...Άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψωλή.
Πιστευω στους Ιταλους σημερα εστω με μισο γκολ να το παρουν το ροζ φυλλο του αγωνα...Στο επαναληπτικο αγωνα στην Αγγλια το γηπεδο θα κατηφορισει ομως γι αυτους και θα περασουν οι Αγγλοι....ετσι το εκτιμω..σε καθε περιπτωση η νεκροψια θα δειξει!!!!!!!!!!!!!ρε παιχτουρα απο σενα δεν το περιμενα. Ματζεστερ ρεεεεεεε
ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ γουΡΟΥΝΕΫ..Ναι και τα περισσοτερα τα εχω βαλει μονοκουκι σε ενα μονο αποδεκτο παιχνιδι σημερινο.........Αμα τους ξαναπιασω θα ειμαι μαγκας...αν πεταχτω εξω θα παρει πισω ο Ο.Π.Α.Π, ενα σεβαστο μερος του πανω ποσου!!!!!!!!
Ναι οντως πεταχτηκα με την Μιλαν εξω.......Χτες ομως εκανα ενα πολυ δυνατο πονταρισμα στους δυο ασσους...και τους πεταξα τα ματια εξω...Καλη τυχη στην ομαδα μας σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ γουΡΟΥΝΕΫ..