Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Εχω τα κεφια μου σημερα και καλαμπουριζω!!!!!!!Που είσαι ρε...mod???
Εχω τα κεφια μου σημερα και καλαμπουριζω!!!!!!!Που είσαι ρε...mod???
ρε μαλακα εισαι απιστευτος νομιζεις οτι γαμας μεσω ιντρενετ!!μιλαμε το πολυ ξυλο σε εχει χαζεψει!!!!νάτος πάλι...
ρεεεε.....δεν σε γαμάω....
ψάξε αλλού!!!!
Ετσι πρεπει να ειναι ο ανθρωποs.....να εχει παντα κεφιαΕχω τα κεφια μου σημερα και καλαμπουριζω!!!!!!!
Κουλαρε ρε φιλαρακι την πλακα μας κανουμε...σε ενοχλουμε????????ρε μαλακα εισαι απιστευτος νομιζεις οτι γαμας μεσω ιντρενετ!!μιλαμε το πολυ ξυλο σε εχει χαζεψει!!!!
ρε μαλακα εισαι απιστευτος νομιζεις οτι γαμας μεσω ιντρενετ!!μιλαμε το πολυ ξυλο σε εχει χαζεψει!!!!
Κουλαρε ρε φιλαρακι την πλακα μας κανουμε...σε ενοχλουμε????????
Ετσι πρεπει να ειναι ο ανθρωποs.....να εχει παντα κεφια
Διοτι η φιλοσοφια τηs ζωηs ειναι...."Ποσο θα ζησουμε, τι θα καταλαβουμε τι θα καζαντησουμε...αν δεν ευθυμησουμε??""
χικΔιοτι η φιλοσοφια τηs ζωηs ειναι...."Ποσο θα ζησουμε, τι θα καταλαβουμε τι θα καζαντησουμε...αν δεν ευθυμησουμε??""
Βιβα.......δικοs μαs κι αυτοs!!!!!
Ενα ομορφο αμαξι με δυο αλογα να μου φερετε τα ματια μου σα κλεισω..το τουνια με τα στραβα και τα παραλογα καβαλαρης.. μια φορα να σεριανισω...το ενα τ'αλογο να ειναι ασπρο οπως τα ονειρα που εκανα παιδι...τα αλλο τ'αλογο να ειναι μαυρο σαν την πικρη μου την καταμαυρη ζωη............ Αφιερωση απο τον Παιχτουρα σας!!!!!!!!!!!!!1
Na βαρω με το καμουτσικι μου το απονοΕνα ομορφο αμαξι με δυο αλογα να μου φερετε τα ματια μου σα κλεισω..το τουνια με τα στραβα και τα παραλογα καβαλαρης.. μια φορα να σεριανισω...το ενα τ'αλογο να ειναι ασπρο οπως τα ονειρα που εκανα παιδι...τα αλλο τ'αλογο να ειναι μαυρο σαν την πικρη μου την καταμαυρη ζωη............ Αφιερωση απο τον Παιχτουρα σας!!!!!!!!!!!!!1
Na βαρω με το καμουτσικι μου το απονο
σαν τηs μοιραs μου τ αβασταχτα χαστουκια
και ν ακουγεται την νυχτα σαν παραπονο
σαν πενια λυπητερη απο μπουζουκια
Μπιθικωτσηs!!
Κερναω ενα μπουκαλι ουισκι σε μαγαζι φιλου μου στα Πατησια τον Νωντα...το life 97...I am back.. στειλτε μου μηνυμα να σας δωσω το κινητο μου...αν ειναι συντομα γιατι σε μιση ωρα φευγω να εξαργυρωσω το δελτιο και μετα να αλητεψω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα τα πουμε σιγουρα οποτε θες φιλε!!!!!!!
δασκαλε θα μαι βαλεντινος αποψε
υ.γ.αν ποτε συναντιομουν με καποιον εκτος σαιτ θα σουν ο πρωτος
...Υ.Σ. δεν ξερω ποτε θα εχετε νεα μου παλι!!!!!!
Τζαμπα μου φαίνεται σε προτείνω για μόντ...